Hrono ishrana
+24
veki1
dragmilk
makac71
bundevica
Biljka :)
ChillyVilly
cufta
Vuchica
SannI-AlL
Niny
Stenli
hocukusurnecuzvaku
BiKsi :)
Star77
bobica83
SoJa
mamadabudem
Ema78
djole42
SladZana
JocY
buby
KoMetaK
HappyGirl
28 posters
Strana 2 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hrono ishrana
Kometak, hvala na ovome...upravo iscitah sve mm, i odmah je krenuo sa joooj kako cu...Problem je sto zbog posla odsustvuje iz kuce cesto, ali rijesicemo nesto...pregovori su u toku..:)
Star77- Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012
Molim da se da na znanje!
Danas sam krenula sa hrono!
Odolela kolaču u frižideru, dakle, na dobrom sam putu!
Da zabeležim da imam 65kg kako kaže vaga kod suseda, mada mi kod sveki vaga kaže 68. Svejedno, mericu se kod suseda. Cilj mi je da smrsam 4 do 5kg do 15.6. kako bih mogla bilo šta obući za svadbu koju tada imamo. Išla sam po gradu da kupim nešto prekjuče, i stvarno sam ostala poražena, stomačina mi je haos, nijedne pantalone ne mogu da zakopčam. Ovome se mora stati na put.
Za info šta smem, jer nemam previše vremena da čitam, smaram Brinbili, a bome ću i Kometu.
Za doručak sam jutros pojela dva jajete upržena na svinjskoj masti, paradajz, pola krastavca i slaninice nareckane, koju obožavam inače. Ja ni ranije nisam pila kafu pre doručka i ranije mi je doručak uvek bio najvažniji obrok, tako da nemam problem što kafa mora posle doručka. Pijem je bez šećera, tako da ni tu nije problem. Počela sam da pijem čaj od nane pre doručka isto. Volim i kamilicu, pa ću miksati. Pijem i limunadu nezasladjenu, i nije mi frka. Sokove sam još ranije izbacila, naročito gazirane, pa mi ni tu nije problem. SUper je što smeju salate, ja ih obožavam. Bez hleba isto mogu, jer sam i pre dojenja jela samo integralni dvopek. Sada sam kupila tonus hleb, pa njega uz doručak jedem. Kupila sam i semenke, ražano, ovseno i heljdino brašno, pa mogu i od njih da spremim neki hlebčić ili kao projice. Otom potom.
Najveći problem su mi slatkiši, i kako ću bez mleka, jer sam ja mlekomanijak od kada znam za sebe.
Malo mi nije jasno kako može kiselo mleko, kajmak i neki sir, kad se to sve pravi od mleka, a ne može mleko! Al ajd, da ja tu ne filozofiram, moram trpeti.
Danas sam krenula sa hrono!
Odolela kolaču u frižideru, dakle, na dobrom sam putu!
Da zabeležim da imam 65kg kako kaže vaga kod suseda, mada mi kod sveki vaga kaže 68. Svejedno, mericu se kod suseda. Cilj mi je da smrsam 4 do 5kg do 15.6. kako bih mogla bilo šta obući za svadbu koju tada imamo. Išla sam po gradu da kupim nešto prekjuče, i stvarno sam ostala poražena, stomačina mi je haos, nijedne pantalone ne mogu da zakopčam. Ovome se mora stati na put.
Za info šta smem, jer nemam previše vremena da čitam, smaram Brinbili, a bome ću i Kometu.
Za doručak sam jutros pojela dva jajete upržena na svinjskoj masti, paradajz, pola krastavca i slaninice nareckane, koju obožavam inače. Ja ni ranije nisam pila kafu pre doručka i ranije mi je doručak uvek bio najvažniji obrok, tako da nemam problem što kafa mora posle doručka. Pijem je bez šećera, tako da ni tu nije problem. Počela sam da pijem čaj od nane pre doručka isto. Volim i kamilicu, pa ću miksati. Pijem i limunadu nezasladjenu, i nije mi frka. Sokove sam još ranije izbacila, naročito gazirane, pa mi ni tu nije problem. SUper je što smeju salate, ja ih obožavam. Bez hleba isto mogu, jer sam i pre dojenja jela samo integralni dvopek. Sada sam kupila tonus hleb, pa njega uz doručak jedem. Kupila sam i semenke, ražano, ovseno i heljdino brašno, pa mogu i od njih da spremim neki hlebčić ili kao projice. Otom potom.
Najveći problem su mi slatkiši, i kako ću bez mleka, jer sam ja mlekomanijak od kada znam za sebe.
Malo mi nije jasno kako može kiselo mleko, kajmak i neki sir, kad se to sve pravi od mleka, a ne može mleko! Al ajd, da ja tu ne filozofiram, moram trpeti.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Star, samo mu spremis hranu da ponese, ako ruca van kuce, neko meso i salatu i eto resenja. Mnogi nose hranu na posao. Ima ljudi koji rade III smenu pa su uspeli!
Epa Bixi, super si ti to pocela i neka je sa srecom! Ja sam za nedelju dana izgubila 3.2 kg (ili 3.1, nije ni vazno), a svakako za 3 nedelje (ovu poslednju ne racunam, jer sam brljala po srbiji) smanjih bas dobro stomak, gornji nekih 10 cm, a donji oko 8, kukove sam 9 (valjda). Posto imam jacu zadnjicu, tu se ne vidi mnogo, ali se u struku bas, bas vidi, svi mkoji me videse me pohvalise (pitaj Bak i Dacu ako mi ne verujes! ). Za 3 nedelje izgubih 6 kg (ali i vratih 1.5 zbog Srbije, mada mi iskusne hronerke rekose da je to samo voda, pa cu videti za koji dan!) Taman do svadbe ima da se sredis.
Ima prica zasto moze kiselo mleko, sir i pavlaka, ali sam je zaboravila.
I, da, za veceru jedna vrsta zelenog povca, ne klasicna salata (brokoli, krastavac, kupus, keleraba, zelena...)
Izgleda komplikovano, ali kad se ustosis, lako je.
I, da najbolje se mesi speltino brasno, pa kupi i njega.
Evo odlicnog recepta za palacinke za dorucak i za nutelu
Palacinke: 1 jaje, 300 ml kisele vode, kasika ulja, u prste soli i 8 kasika brasna (5-6 speltino i 2-3 neko drugo dozvoljeno). Smuckas i peces :)
Nutela: oko 150g lesnika/badema,
2 pune kasike rogaca ili kakaoa,
kasika kokosovog devicanskog ulja ili putera,
malo arome vanile (bez secera, malo zrna sa stapica),
1-2 kasike ulja (prema potrebi) i
stevija (prema potrebi).
priprema: lesnike malo ispeci u rerni, oljustiti ih nakon pecenja i staviti u blender da se usitne tako da dobijete kremastu masu. dodati ostale sastojke i dobro izmesati. puter ili kokosovo ulje mozete prethodno malo otopiti. rogac je vec slatkast i meni je bio savim dovoljan da ne sladim.
ostaje jedino da sacekate dorucak! prijatno!
Svakako, stevijom se moze zasladiti caj ili limunada. Rogac sam prvi put probala i bas mi se dopao, ima slatkast ukus. Ima na FB recepata sa njim, ako vam dodje do zasladjivanja, pa da se ubaci u neko testo, al isamo za dorucak.
Ima zena koje nisu imale restrikciju pa mrsavile, ali svakako mislim da je zdravo imati period restrikcije i da se tad mnogo vise gubi, posle se postuje princip hrono samo za odrzavanje.
Epa Bixi, super si ti to pocela i neka je sa srecom! Ja sam za nedelju dana izgubila 3.2 kg (ili 3.1, nije ni vazno), a svakako za 3 nedelje (ovu poslednju ne racunam, jer sam brljala po srbiji) smanjih bas dobro stomak, gornji nekih 10 cm, a donji oko 8, kukove sam 9 (valjda). Posto imam jacu zadnjicu, tu se ne vidi mnogo, ali se u struku bas, bas vidi, svi mkoji me videse me pohvalise (pitaj Bak i Dacu ako mi ne verujes! ). Za 3 nedelje izgubih 6 kg (ali i vratih 1.5 zbog Srbije, mada mi iskusne hronerke rekose da je to samo voda, pa cu videti za koji dan!) Taman do svadbe ima da se sredis.
Ima prica zasto moze kiselo mleko, sir i pavlaka, ali sam je zaboravila.
I, da, za veceru jedna vrsta zelenog povca, ne klasicna salata (brokoli, krastavac, kupus, keleraba, zelena...)
Izgleda komplikovano, ali kad se ustosis, lako je.
I, da najbolje se mesi speltino brasno, pa kupi i njega.
Evo odlicnog recepta za palacinke za dorucak i za nutelu
Palacinke: 1 jaje, 300 ml kisele vode, kasika ulja, u prste soli i 8 kasika brasna (5-6 speltino i 2-3 neko drugo dozvoljeno). Smuckas i peces :)
Nutela: oko 150g lesnika/badema,
2 pune kasike rogaca ili kakaoa,
kasika kokosovog devicanskog ulja ili putera,
malo arome vanile (bez secera, malo zrna sa stapica),
1-2 kasike ulja (prema potrebi) i
stevija (prema potrebi).
priprema: lesnike malo ispeci u rerni, oljustiti ih nakon pecenja i staviti u blender da se usitne tako da dobijete kremastu masu. dodati ostale sastojke i dobro izmesati. puter ili kokosovo ulje mozete prethodno malo otopiti. rogac je vec slatkast i meni je bio savim dovoljan da ne sladim.
ostaje jedino da sacekate dorucak! prijatno!
Svakako, stevijom se moze zasladiti caj ili limunada. Rogac sam prvi put probala i bas mi se dopao, ima slatkast ukus. Ima na FB recepata sa njim, ako vam dodje do zasladjivanja, pa da se ubaci u neko testo, al isamo za dorucak.
Ima zena koje nisu imale restrikciju pa mrsavile, ali svakako mislim da je zdravo imati period restrikcije i da se tad mnogo vise gubi, posle se postuje princip hrono samo za odrzavanje.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Dodje mi da se "samoutepam"! Ovaj drugi tiker je skocio na gore 2kg jer sam brljala od nedelje uvece do juce, bas bas puno. Danas sam se vratila na hrono, pa ce se valjda i ova 2 kg istopiti.
Eto, los primer dajem! Kad krenete sa hrono, ne gresite! A i ako zgresite, pa pojedete nesto van satnice ili kad mu nije vreme, vratite se sutradan na staro, da ne prodjete kao ja, usper minus, pa onda samar i 2 kg gore. Mada mi iskusne hronerke rekose da je to voda i da ce otici kad se vratim na hrono, ali... sumnjicava sam.
Eto, los primer dajem! Kad krenete sa hrono, ne gresite! A i ako zgresite, pa pojedete nesto van satnice ili kad mu nije vreme, vratite se sutradan na staro, da ne prodjete kao ja, usper minus, pa onda samar i 2 kg gore. Mada mi iskusne hronerke rekose da je to voda i da ce otici kad se vratim na hrono, ali... sumnjicava sam.
Hello
Ja da se čekiram da sam za 3 nedelje na HI izgubila 7kg
Od sutra uvodim i sobni bajs, planiram do septembra još 10-15kg
Ja da se čekiram da sam za 3 nedelje na HI izgubila 7kg
Od sutra uvodim i sobni bajs, planiram do septembra još 10-15kg
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Opa macko, ne hvalis se! :) Svaka cast, samo tako nastavi! Mnogo je lakse kad se smrsa, narocito za kicmu, bar meni. A i kad se pogledam u ogledalu, nekako mi lepse!
Ja sam za tri nedelje na hrono skinula 3 kg, i 4 cm u obimu stomaka, 6 cm u kukovima, 4 cm u ramenima, 2 cm u rukama, 2 cm u butinama i 1 cm iznad kolena. BIla sam zadovoljna sto mogu da obucem i nadjem kombinacije za svadbu sto smo imali u nedelju.
Onda sam sebi dala malo oduska sto se tice slatkisa, jer bas kriziram, al od sutra nastavljam. Hleb sama mesim i bas sam se nalozila na isti. A i muzu se svidja. Totalno sam se navikla da za rucak i veceru ne jedem hleb.
Ja sam za tri nedelje na hrono skinula 3 kg, i 4 cm u obimu stomaka, 6 cm u kukovima, 4 cm u ramenima, 2 cm u rukama, 2 cm u butinama i 1 cm iznad kolena. BIla sam zadovoljna sto mogu da obucem i nadjem kombinacije za svadbu sto smo imali u nedelju.
Onda sam sebi dala malo oduska sto se tice slatkisa, jer bas kriziram, al od sutra nastavljam. Hleb sama mesim i bas sam se nalozila na isti. A i muzu se svidja. Totalno sam se navikla da za rucak i veceru ne jedem hleb.
Kometice, jedu li se ove palacinke i u periodu restrikcije?
Stenli- Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013
Stenli palačinke možeš uvek za doručak, sa nekim namazom, šunkom ili ajvarom, a krem mislim da tek posle restrikcije.
BiKsi :) ::Opa macko, ne hvalis se! :) Svaka cast, samo tako nastavi! Mnogo je lakse kad se smrsa, narocito za kicmu, bar meni. A i kad se pogledam u ogledalu, nekako mi lepse!
Nisam htela da se blamiram, ako ne bi uspelo
Ja sam se skroz navikla na ovaj način ishrane, slatkiše nisam jela već mesec dana i super se osećam
U obimima sam baš mnogo izgubila, to mi je posebno drago
Bravo Žvakice, odlično napreduješ
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
hocukusurnecuzvaku ::BiKsi :) ::Opa macko, ne hvalis se! :) Svaka cast, samo tako nastavi! Mnogo je lakse kad se smrsa, narocito za kicmu, bar meni. A i kad se pogledam u ogledalu, nekako mi lepse!
Nisam htela da se blamiram, ako ne bi uspelo
Ja sam se skroz navikla na ovaj način ishrane, slatkiše nisam jela već mesec dana i super se osećam
U obimima sam baš mnogo izgubila, to mi je posebno drago
Ohoho, leeepo!!!
Meni znači svaki kilogram kad smršam. Odmah sam nekako lakša, poletna.
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Kusurko, bravo, samo tako nastavi!
Ja poklekla! Ove nedelje jedem slatkiše, a ostalog se pridržavam, ahahah, to mogu samo ja! Ja sam zavisnik od slatkiša, definitivno!
Ja poklekla! Ove nedelje jedem slatkiše, a ostalog se pridržavam, ahahah, to mogu samo ja! Ja sam zavisnik od slatkiša, definitivno!
Bravo Kusurko! Odlicno ti napredujes!
Bravo i za tebe Bixi, bacaj te slatkise!
Ja se stidim, jer otkad dodjoh u Srbiju, sve pokvarih i nikako da se vratim na hrono!
Bravo i za tebe Bixi, bacaj te slatkise!
Ja se stidim, jer otkad dodjoh u Srbiju, sve pokvarih i nikako da se vratim na hrono!
Kometice ti se pridržavaj koliko možeš i to je nešto
Meni je danas tačno mesec dana kako sam na HI, a stvari stoje ovako:
KG -9
OBIMI:
grudi -12cm
struk -11cm
kukovi -11cm
butine -6cm
Ja sam zadovoljna
Verujem da bi bili bolji rezultati, da sam vežbala, ali nikako ne stižem
Moruću za vikend da nađem vremena
Meni je danas tačno mesec dana kako sam na HI, a stvari stoje ovako:
KG -9
OBIMI:
grudi -12cm
struk -11cm
kukovi -11cm
butine -6cm
Ja sam zadovoljna
Verujem da bi bili bolji rezultati, da sam vežbala, ali nikako ne stižem
Moruću za vikend da nađem vremena
Bravooooooo, Kusurko!!!
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Kusurkice, to mačkenzi! Samo tako nastavi, odlično koliko ti je santima spalo, a bome i kg! Mnogo se bolje čovek oseća kad oslabi, kičmi odmah bude lakše, pretpostavljam da je i kod tebe tako!
Ja sam se vratila na slatkiše, al ostalo poštujem!
Ja sam se vratila na slatkiše, al ostalo poštujem!
Ja bez slatkiša mesec i 7 dana mogu i tačno vreme da ti kažem kao iz topa Juče sam prvi put imala krizu najstrašniju, opalila sam po limunadi sa 3 tabletice stevije i zamišljala da jedem najukusniju tortu
Ja najviše zbog trudnoće i porođaja, mislim da slonici Dodolanki niko neće hteti CR da uradi, a gubitkom kilograma povećavam šansu na maximum
Ja najviše zbog trudnoće i porođaja, mislim da slonici Dodolanki niko neće hteti CR da uradi, a gubitkom kilograma povećavam šansu na maximum
Ludačo! Mogu ti reći da sam i ja liniju pre trudnoće dovela u ekstra stanje, možda je i to uticalo na dobar ishod! Kako god Božanstvena, želim ti najmanje jedno prase kao što je Arsa, da se nunate dogodine u ovo vreme!
To i ja planiram, pa kad kažem dala sam 100% sebe da tako i bude
Inače ja bih baš jednog takvog pufnastog kao Arsa, da 2018' pratimo SP zajedno
Ljubim ja vas Božanstvena da puca
Inače ja bih baš jednog takvog pufnastog kao Arsa, da 2018' pratimo SP zajedno
Ljubim ja vas Božanstvena da puca
Bravo Kusurko ,ostaće nam od tebe izgleda samo Žvaka ,kusur će se istopiti
Ja se spremam da krenem ,proučila ...napravila spisak šta treba kupiti...no nikako da udahnem vazduh i počnem...nadam se uskoro.....
Ja se spremam da krenem ,proučila ...napravila spisak šta treba kupiti...no nikako da udahnem vazduh i počnem...nadam se uskoro.....
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Ajde Đolaja da imam društvo
Zvakice, i ja ti zelim jedno kao Arsa, samo vec 2018. nece hteti mirno da gleda fucu s tobom, moraces napolju da ga juris! Videh sliku na fb, bas ti se vide skinute kile u licu makar! Ekstra, bas vidna razlika, u odnosu na one slike sa druzenja! Eto, malo sam te smekala~!
Djole, ajde vala, da se sto pre prikacis ekipi!
Ja se ponovo bacila na slatkise, krme jedno, moram prestati!
Djole, ajde vala, da se sto pre prikacis ekipi!
Ja se ponovo bacila na slatkise, krme jedno, moram prestati!
Da i ja prijavim moj iskorak ka Hrono carstvu.Još sam na ulazu ,zakoračila,ali ne i koraknula .Još da potpuno izbacim mlečne prerađevine za večeru tipa kis. mleko,mladi sir, krompir ponekad za ručak (kako mu odoleti tako mladom,a 'rskavom ),koju voćku nekad jednom dnevno i da šećer zamenim sa steviom i ..istopiću se ja trala-la-la-la.
Da sumiram : počela pre mesec dana da se 'adaptiram' na hrono i skinula 4,5kg viška.Nemo' neko da mi je reko to je voda.E,nije u mom slučaju,jer ja pijem i lekić za izbacivanje tečnosti iz organizma u sklopu moje th za prEtisak,tako da nemam viška vode,sve sama masa .
Mesim hrona 'lebac i lep mi je,pečem i hrono palačinke i lepe su mi ...i tako.... krenula ja,krenuo i moj dragi u Hrono carstvo,pa ....kad se na jesen bacimo u trošak za novu garderobu .
Tako da cure kad je jedna Sosa rešila i uspela da se odrekne testa raznih sorti u svako doba dana i noći-mogu svi.
Za manje obime i lakše skazaljke na vaZama našim
Da sumiram : počela pre mesec dana da se 'adaptiram' na hrono i skinula 4,5kg viška.Nemo' neko da mi je reko to je voda.E,nije u mom slučaju,jer ja pijem i lekić za izbacivanje tečnosti iz organizma u sklopu moje th za prEtisak,tako da nemam viška vode,sve sama masa .
Mesim hrona 'lebac i lep mi je,pečem i hrono palačinke i lepe su mi ...i tako.... krenula ja,krenuo i moj dragi u Hrono carstvo,pa ....kad se na jesen bacimo u trošak za novu garderobu .
Tako da cure kad je jedna Sosa rešila i uspela da se odrekne testa raznih sorti u svako doba dana i noći-mogu svi.
Za manje obime i lakše skazaljke na vaZama našim
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Datum upisa : 02.01.2009
E ,da, da dodam: do jeseni mnogo kila lakša i zelena žena biću ja.Tikvice i krastavci mi se već odrazili na ten ,jbte .
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Datum upisa : 02.01.2009
Božanstvena tuci po slatkišima, samo između 17-19h kad je dozvoljeno i uspeh nema da izostaje
Hvala na komplimentima
Sanni za kilca, super ti ide
Što se tiče krompira tiče možeš ga jesti, ali samo za ručak i do 15h, i onda jedeš samo krompir sa salatom bez mesa, isto važi i za grašak i pasulj.
Što se mlečnih proizvoda tiče, ja samo kiselo mleko jedem i to domaće pravim, skroz sam se navikla, jedino što bi ti bilo super da izbaciš mlečno za večeru. Bilo kako bilo navijam da kilice idu dole
Hvala na komplimentima
Sanni za kilca, super ti ide
Što se tiče krompira tiče možeš ga jesti, ali samo za ručak i do 15h, i onda jedeš samo krompir sa salatom bez mesa, isto važi i za grašak i pasulj.
Što se mlečnih proizvoda tiče, ja samo kiselo mleko jedem i to domaće pravim, skroz sam se navikla, jedino što bi ti bilo super da izbaciš mlečno za večeru. Bilo kako bilo navijam da kilice idu dole
Strana 2 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ishrana u trudnoci
» Pravilna ishrana uz IVF + IR
» Isplativa ishrana
» Ishrana bebe - Zdravi recepti
» Pravilna ishrana uz IVF + IR
» Isplativa ishrana
» Ishrana bebe - Zdravi recepti