Septembar-Da zamirisu ajvar i bebece stvari :)
+24
bebko
Lola021
Ema78
dr mali pariz
BabyBear
Sofija Veks
sanja 73
Amna84
nina :)
Bobaue
MalaSaJuga
Zmajuška
Sirijus
Jerapetra
Simona
Ancica 87
bobica83
mamadabudem
alisa
mimi85
HappyGirl
bak
Blanka
BiKsi :)
28 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 9 od 10
Strana 9 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Septembar-Da zamirisu ajvar i bebece stvari :)
Hvala drage moje.
Uh veseli PMS. HAHA
A ja se nesto uzelela mm. dete spava sa nama, kad je kod kuce,igra se sa njim, nesto oko kuce i samo nam se pogledi sretnu,znamo oboje sta mislimo,al nikako da nadjemo bar 5 min za nas. kad me poljubi, eto ga Vasilije ide i gura ga , mora on da poljubi mamu .
Majo molimo se za tebe
Uh veseli PMS. HAHA
A ja se nesto uzelela mm. dete spava sa nama, kad je kod kuce,igra se sa njim, nesto oko kuce i samo nam se pogledi sretnu,znamo oboje sta mislimo,al nikako da nadjemo bar 5 min za nas. kad me poljubi, eto ga Vasilije ide i gura ga , mora on da poljubi mamu .
Majo molimo se za tebe
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Blanka, iskidah se od smeha na oživljenu situaciju...😂😂😂
Dodju tako dani...
Lola, bravo za Nerazmeštaj 😉
Dodju tako dani...
Lola, bravo za Nerazmeštaj 😉
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
A Majče naše...
Dusa draga...
Bože, daj joj snage!
Dusa draga...
Bože, daj joj snage!
Blanka sestro, e pa ne pamtim kad sam se ovoliko tresla od smejanja. Dakle, lezim sama u sobi sad, citam i zamisljam te i smejem se na sav glas i bukvalno tresem, a plus mi jos smesnije jer te licno znam. Sreca pa mi muz zaspao u drugoj sobi inace bi me posmatrao kao da sam poludela
Obecaj mi da ces takva ici sa mnom sledeci put na urmasice. Evo i ja cu nesto takvo od sebe napraviti pa da prosetamo decu po sred Niksica!
Obecaj mi da ces takva ici sa mnom sledeci put na urmasice. Evo i ja cu nesto takvo od sebe napraviti pa da prosetamo decu po sred Niksica!
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Blanka
BB sestro slatka, kad spavaš ti? Pa naravno da muž spava, normalan čo'ek. I ja u to vreme spavam pa propuštam ovu zabavu
BB sestro slatka, kad spavaš ti? Pa naravno da muž spava, normalan čo'ek. I ja u to vreme spavam pa propuštam ovu zabavu
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Jutro curetci :) Čekamo dve bete, trema na nivoJETu Baš mi neka frka Da nas krene pa da potraje još dugo
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Blankic smejala sam se, i zamislila! Ljubim vas sve punoooooo sestre moje kutanjske
Jao Blanka tresem se od smeha Inace sto se zimnice tice ja sam samo burence kupila dosta za ovu godinu kaze mm trebalo to da se slegne
kornjaca- Broj poruka : 284
Godina : 47
Datum upisa : 21.10.2013
Kovje odradio betu...i ugledao je trocifrenu, ja mu pd srca čestitam i želim laganu školsku trudnoću!! Samo napred i sve ostale žene drage...svaka ka svom ostvarenju!
😘😘😘😘😘😘😘😘😘
😘😘😘😘😘😘😘😘😘
E moje ženice, lako se vama smijati, a mene blam zamalo da pojede.
Znas me Baby da sam sportski tip skroz, a pri tom se ne šminkam i to znaš, e pa sad zamisli sestro slatka kakva spodoba sam bila Nikad ovo necu zaboraviti za zivota!!! Nego Boze zdravlja, vidjecete kad budete imali svoje male smotuljke zamotuljke da ondaa od nespavanja nisi sav svoj, a ja sam ovih dana premorena, a kod mene sve puta dva, znaju to mame twinsa.
Ljubim vas sve i neka sam vas nasmijala
Znas me Baby da sam sportski tip skroz, a pri tom se ne šminkam i to znaš, e pa sad zamisli sestro slatka kakva spodoba sam bila Nikad ovo necu zaboraviti za zivota!!! Nego Boze zdravlja, vidjecete kad budete imali svoje male smotuljke zamotuljke da ondaa od nespavanja nisi sav svoj, a ja sam ovih dana premorena, a kod mene sve puta dva, znaju to mame twinsa.
Ljubim vas sve i neka sam vas nasmijala
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Blanka, legendo!!
Ja i danas prepricavam kako smo ziveli prve dane sa Zvezdama...kako sam mob.na uhu nunala u toku razgovora, i kako sam u toku noci skakala i brojala krevece:
Jedan, dva....gde mi je trece?? Gde mi je treceeeeee?
Ahahhaaha...
Ja i danas prepricavam kako smo ziveli prve dane sa Zvezdama...kako sam mob.na uhu nunala u toku razgovora, i kako sam u toku noci skakala i brojala krevece:
Jedan, dva....gde mi je trece?? Gde mi je treceeeeee?
Ahahhaaha...
Ma to je vrh umor
kornjaca- Broj poruka : 284
Godina : 47
Datum upisa : 21.10.2013
Pari, bas sam danas pricala sa Sirijus. Skočice sve manje spavaju preko dana, i bas nam je veselo ovih dana. Juce nosim Kasiju i sve mislim Katja dok je nisam spustila u Katjin krevetac i tek onda vidim " greska u koracima" Inače sve zapisujem kad se jede, kad se piju Ad kapi itd. Nema pamćenja više. Veselooooo nam je baš ali ujedno i predivno, pitam se stalno kako sam do sada živjela bez njih, životići moji vragolasti
Kasijica mala i Katjica...
Hahaa, bas si me nasmejala. Ja sam blok i olovku imala prva dva dana...ali sam ubrzo poludela jer su se budili na svaka 2 sata, ali svako svoja 2 sata. I onda kad me pitaju, Kako ti noc spavaju, ja zblanuta, pitanjem i odgovaram:
A od koliko se racuna da je noć?😂😂😂
Hahaa, bas si me nasmejala. Ja sam blok i olovku imala prva dva dana...ali sam ubrzo poludela jer su se budili na svaka 2 sata, ali svako svoja 2 sata. I onda kad me pitaju, Kako ti noc spavaju, ja zblanuta, pitanjem i odgovaram:
A od koliko se racuna da je noć?😂😂😂
Hahahaha, dobro pitanje. A najjace je kad pitaju spavaju li ti preko noci? A kad ti je to sestro mila
Hahahaha..e, o tome ti pricam.😂😂😂
A sad mi lepo recite sto prepadate ljude ovde?
Salim se malo ljubite te vase velike zvezdice i male skocice
Salim se malo ljubite te vase velike zvezdice i male skocice
alisa- Broj poruka : 1753
Datum upisa : 01.06.2010
A mi tebi brzo zelimo jednu zvezdu i jednu skocicu, eto
Uh iz tvojih usta u bozije usi
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Divno nam se zavrsava ovaj septembar
Evo i ovde da objavim :) Dobro ste došle! :)
Kad već slavimo današnje dve velike i debele bete :) da se nadovežemo i objavimo da će proslava devetog rođendana biti u Novom Sadu 19.11. u 18 časova. Za sada ne znamo ni gde će biti ni da li ćemo zakupiti prostor ili samo rezervisati mesta ali blagovremeno ćete biti obavešteni. Ono što nam je bitno je da znamo barem okvirno broj vas koji dolazite. Zato se ispod upišite ako dolazite a možete i na fb grupi. Za sada imamo dvoje kola koja će ići ka Novom Sadu. U jednim imaju dva slobodna mesta u drugim jedno. Znači prvo troje koje se javi idu ovim kolima.Ovde gde imaju dva mesta tu idu pušači a može i onaj kome dim ne smeta a u ovim gde ima jedno slobodno mesto isključivo može nepušač. Ukoliko bi sem Sirujus i Beby Bear još neko išao kolima, molimo vas da nas obavestite pa da i njih popunimo :) Bilo bi lepo da sve krenemo zajedno. Povratak za Beograd je isto veče. Cenu puta i putarinu svako iz kola plaća tj. trošak se deli na 4 dela jer toliko će biti u svakim kolima. Valjda je sve jasno :) Ako ima pitanja tu smo :)
Kad već slavimo današnje dve velike i debele bete :) da se nadovežemo i objavimo da će proslava devetog rođendana biti u Novom Sadu 19.11. u 18 časova. Za sada ne znamo ni gde će biti ni da li ćemo zakupiti prostor ili samo rezervisati mesta ali blagovremeno ćete biti obavešteni. Ono što nam je bitno je da znamo barem okvirno broj vas koji dolazite. Zato se ispod upišite ako dolazite a možete i na fb grupi. Za sada imamo dvoje kola koja će ići ka Novom Sadu. U jednim imaju dva slobodna mesta u drugim jedno. Znači prvo troje koje se javi idu ovim kolima.Ovde gde imaju dva mesta tu idu pušači a može i onaj kome dim ne smeta a u ovim gde ima jedno slobodno mesto isključivo može nepušač. Ukoliko bi sem Sirujus i Beby Bear još neko išao kolima, molimo vas da nas obavestite pa da i njih popunimo :) Bilo bi lepo da sve krenemo zajedno. Povratak za Beograd je isto veče. Cenu puta i putarinu svako iz kola plaća tj. trošak se deli na 4 dela jer toliko će biti u svakim kolima. Valjda je sve jasno :) Ako ima pitanja tu smo :)
Pu ja!!
Debele bete, sa srećom kroz trudnoću!❤
Alisa, ako se to *prepadanje i na mene odnosi...sad mi smisao za humor napade 😂😂😂
Ubedjena sam bija da cu nekog nasmejati, a ne uplasiti.😂
Debele bete, sa srećom kroz trudnoću!❤
Alisa, ako se to *prepadanje i na mene odnosi...sad mi smisao za humor napade 😂😂😂
Ubedjena sam bija da cu nekog nasmejati, a ne uplasiti.😂
Svu energiju saljem nasoj drugarici Maji!
Pisemo se dok se raspakujem, dojahasmo s mora.
Stisak
Pisemo se dok se raspakujem, dojahasmo s mora.
Stisak
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Strana 9 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Septembar Ajvar, skola, ovo, ono
» Februar...mmmm, lep mesec za neke stvari..!
» Osnovne stvari koje trebate znati o blizancima
» SEPTEMBAR - Najlepse boje jeseni za vesele debele bete
» Februar...mmmm, lep mesec za neke stvari..!
» Osnovne stvari koje trebate znati o blizancima
» SEPTEMBAR - Najlepse boje jeseni za vesele debele bete
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 9 od 10
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu