KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Septembar-Da zamirisu ajvar i bebece stvari :)

+24
bebko
Lola021
Ema78
dr mali pariz
BabyBear
Sofija Veks
sanja 73
Amna84
nina :)
Bobaue
MalaSaJuga
Zmajuška
Sirijus
Jerapetra
Simona
Ancica 87
bobica83
mamadabudem
alisa
mimi85
HappyGirl
bak
Blanka
BiKsi :)
28 posters

Strana 5 od 10 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći

Ići dole

Septembar-Da zamirisu ajvar i bebece stvari :) - Page 5 Empty Re: Septembar-Da zamirisu ajvar i bebece stvari :)

Počalji od Ema78 15/9/2016, 13:41

Mah, mah i od mene... mama pravi ajvar, ja radim, Petar pravi lom, mm tu i tamo bude sa nama. Manje vise sve po starom... Jedino sto sam poslednjih dana u nekom cudnom raspolozenju...sa jedne strane sam ok, desavaju se lepe stvari, sa druge sam potpuno potonula jer su me stisli neki problemi...sve u svemu,nisam lose, ali bila sam i bolje...nikako da se naviknem da mi je mama tu, da moze da pricuva Petra i sl...
Sto se tice komentara drugih ljudi... sve zavisi ko mi i sta kaze. Al, uglavnom ne reagujem burno kao pre, jer shvatim koliko su zapravo jadni u tim svojim razmisljanjima.Pa mi ih bude zao...
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Septembar-Da zamirisu ajvar i bebece stvari :) - Page 5 Empty Re: Septembar-Da zamirisu ajvar i bebece stvari :)

Počalji od HappyGirl 16/9/2016, 13:04

Dan cure :) Ubih se od posla ovih dana pa slabo piskaram Rolling Eyes
Ema, coki mi Petra koji pravi lom srca
Jedva čekam vikend da odmorim što i vama želim osmeh srce
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 16/9/2016, 14:12

Joooooooooooj sto meni prija sto je danas petaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!
sreca
BabyBear
BabyBear

Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lola021 16/9/2016, 22:42

Uh, kako prija čitati vas love

Meni je čudan ovaj septembar... s jedne strane super, jer euthyrox radi posao za štitnu i ponovo se, nakon jedno 5-6 meseci, osećam kao ona stara...nema više onog "non-stop PMS" stanja  Laughing

Uradila sam sve šta treba pred laparoskopiju i histeroskopiju, i sad čekam sledeći petak, i OK sam - čitam laparo temu ovde Wink  

Jedino što sam u ponedeljak dobila otkaz, i imam otkazni od mesec dana, i to me je malo spucalo...ne brinem za novi posao, naći ću ga ja al' mi je žao što vlasnik firme nije uspeo da sredi nove projekate i jednostavno nema više posla za neke od nas. A jako sam uživala u ovoj firmi, da ne pominjem koliko su sjajne kolege.

I tako... prvo ću sad da sredim ove moje jajovode i priraslice, a onda sređivanje CVja i u nove poslovne poduhvate boks
Lola021
Lola021

Broj poruka : 144
Godina : 44
Datum upisa : 15.06.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 17/9/2016, 16:22

Lola, samo napred....
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ancica 87 17/9/2016, 21:53

E zene evo i nas na druzenju... Oduvasmo prvu svecicu... Kao da je nestvarno...
Derem se sad ko magarac na tlc-u neka emisija moja cudna trudnoca...Strasne stvari ljudi prezive...
Eto vi uzivajte u odmorima,poslovima,ili ne poslovima... Srecno na operacijama,transferima,i ostalim desavanja koje ce vas dovesti do vasih beba... Sve vas ljubimo!!!!

Ancica 87

Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 18/9/2016, 11:22

Lola grlim puno, bice bolje-mora biti
mimi85
mimi85

Broj poruka : 3352
Godina : 39
Datum upisa : 03.11.2015

https://mimainmiraculousadventure.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 19/9/2016, 11:20

Cure drage zamirisao ajvar dooobro Very Happy uz pomoć mame, tate i sestre (muž se opet izvukao) napravljena 31 tegla najlepše zimnice! Plus peglane paprike 11 tegli, meni ništa više i ne treba od zimnice hihihihi
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 19/9/2016, 14:53

zove danas baba od mm, i sad klasika pita je l' nam nesto treba itd i ja kazem da ne treba, da imamo svega... kaze ona a krompira, da donese deda? ja se zeznem i kazem ne treba, ne jedem ja krompir.... a ona se sva zbunila i kaze, kako ne jedes, pa sto ne jedes, krompir je zdrav, pun skroba!!!! v v v mentalno sam sebi lupila samar preko usta ko me vukao za jezik da to kazem... sad ce da bude jadan moj unuk ova mu nista ne da da jede v v v v  b  b  b  b
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lola021 19/9/2016, 15:00

E, draga Mimi... kako god da okreneš, mi krive Very Happy
Ovaj moj se ugojio par kila i naravno da svi mene zezaju, da je to od mog kuvanja... a to što se on poslednjih meseci navukao na burek i sl. stvari iz pekare, pa svakog dana to doručkuje, to nema veze - krivi smo ja i moje kuvanje  b
Lola021
Lola021

Broj poruka : 144
Godina : 44
Datum upisa : 15.06.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 19/9/2016, 17:33

Devojke, jedna molba Very Happy
Treba da radimo statistiku za 2015. god,
pa koja se jos nije upisala neka skokne da svrljne neku... lol!

https://kutak.forumotion.com/t2962p25-statistika-za-2015-godinu

Pozdrav od mene za svu staru i novu familiju iz racunara lol!
bebko
bebko

Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tebi 19/9/2016, 20:39

Mimice posalji nama koju tegli ajvara :) Moja sveki juce izjavila da ceka da okrecimo pa da se kuva ajvar lol! Znaci ne dolazi u obzir, makar ostali bez ajvara.Ne znam sto bi onda krecili, bolje prvo da ga je skuvala.
Tebi
Tebi

Broj poruka : 656
Datum upisa : 20.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 19/9/2016, 20:45

bebko, mnogo volim da te vidim ovde srca srca srca srca srca

Ajvar... I mi se spremamo za akciju ove godine, ovim tempom do novembra cemo se spremiti sreca
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 20/9/2016, 12:33

bakisa moj osmeh srce
bebko
bebko

Broj poruka : 3844
Datum upisa : 05.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 20/9/2016, 16:48

Degustaciju moramo da dogovorimo :-)
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 20/9/2016, 20:10

Lola, kako je zeznuto kad dobiješ otkaz u firmi koja ti se sviđa i gde ti je lepo. Ali biće opet dobrih mesta.
Svi koji pravite ajvar da donesete po teglu kad budemo imale druženje da ja to degustiram i vidim da li se zaista opravdano hvalite lol!
Ajd poslušajte bebko i idite na statistiku da popunjavate Very Happy
Inače ja ovih dana samo radim pa kad dođem do kuće opet radim i onda opet radim i radim i radim, radim...I ništa ne zaradim lol! Wink Jeste, bila sam malo i do Fruške gore ali to se ne računa Very Happy

Uživajte cure i planirajte u novembru jedno druženje :)
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 20/9/2016, 22:24

Mimi 31 teglaaaaaa a nijedna da me zapadne Laughing
E kako si se ogrijesila nemas pojma. lol!

Kako bih se ja s vama rado druzila no ste mi brate daleko, ne zbog ajvara nego zbog zelje da vas i licno upoznam. Nadam se da ce pasti i jedno druzenje u ove moje krajeve, a vi svakako se glaskajte koja bude isla put mojih krajeva.

Mi smo jos kod babe i djeda,preksjutra picimo kuci. Bilo je super,skocice su razmazene skroz uz sve moje napore da ih puno ne nosaju i ne gnjave, ali trt lol! ma jedan je život osmeh srce Ljubimooo vas ljubav
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 21/9/2016, 07:08

Ali Blanka ja ozbiljno razmisljam kako da ti posaljem teglu! Samo sam u stisci s vremenom da se posvetim toj akciji
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 21/9/2016, 08:23

Jao cure, jutrić sunny

Blanka, gnjavi skočice i neka ih razmaze i gnjave.Kad porastu skočice neće dati Very Happy

Jedva čekam 10 sati :) sestra mi je na prolazu kroz grad pa da se vidimo na dva sata. Uf, kako mi je žao onih koji nemaju sestru ili brata. Ja imam i seku i jos bata blizanca osmeh srce srca srca srca

Jejeje baš lep dan, uživajte cure osmeh srce
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 21/9/2016, 08:29

hepi uzivaj sa sestrom danas,ja imam 2 brata i sestru ali veruj vise sam vezana sa snajkom od starijeg brata nego sa sestrom jer ona je namrgodjen tip i uvek joj nesto fali i jako je ljubomorna na sve pa cak i na nas,jer tvrdi i dan danas da mene roditelji najvise vole sto sam starija pa ide ona i onda 2 brata a zena 39 g i ima 3 cerke koliko sam nacula da ce uskoro i baba postati ali to je kao jos tajna,mladja snajka nesto nacula i rekla aq oni svi tvrde da nije a kod nje se u firmi naveliko prica da mi je sestricna trudna ima tek 19 g i zadnje 2 godine zivi kod momka,ja ga zovem zet od prvog dana

cure sta pijete meni danas godisnjica braka baksuzna 13 ali nadam se nama sretna jos najmanje 2 puta toliko da proslavimo zajedno a i sa vama isto kad budemo babe

Broj poruka : 5182
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 21/9/2016, 08:47

Čestitam Nina Very Happy 13 je divan broj. Uživajte, volite se kao i do sada i nema da brineš srca srca srca srca srca

Meni je to neverovatno da neko nema divan odnos sa svojim sestrama ili braćom Rolling Eyes Mi vezani kao crevca srca srca
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bobica83 21/9/2016, 08:55

Jutro jutraaaaa,ja dezurna uvek tu a sta cu kad sad nemam druga posle.
I ja imam sestru i vezane smo kao,sto bi rekli,creva nema dana da se ne cujemo bar 3 puta. Vise nismo tako blizu da smo svaki dan jedna kod druge ali nedeljno jednom da. Zato i zelim da Dimitrije ima brata ili sestru ili oba zao mi da bude sam a i on je jednom rekao svi imaju nekog ja nikog. Zato se nadam bar jednoj bebi u stomaku.
Nina srecna vam godisnjica i da je dugoooo slavite i srecu i zdravlju.
Ljubac cure lepo suncano ali prohladni jutrooooo
bobica83
bobica83

Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 21/9/2016, 10:04

Nina srecna godisnjica!!!!!!
I ja imam seku stariju 7 godina od mene i volim je najvise na svetu! A znam mnoge koje ne pricaju sa rodjenim bratom/sestrom...moja mama prva...al to je krivica do roditelja, uvek su ujaka favorizovali a ona nije bila bitna... znate ono sin je vazan.... zato su danas tu gde jesu.... a realno bolje nam je bez njega!
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 21/9/2016, 10:06

Jutroooo sunny Meni je ovo savršeno vreme - veoma sunčano, nebo plavo, a nije vrućina. Počinje polako mirisati na jesen, mmm, mnogo volim taj miris... Dimitrije ima da dobije bar brata ili sestru, ili oboje i onda će moći da se hvali da nije više sam. Inače, ja sam jedinica i ako na nečemu zavidim ljudima celog života, to je na tome što imaju brata ili sestru Very Happy Mm ima i brata i sestru, blago njemu. Uživajte u svojim sestrama i braći!
Nina, srećna godišnjica, da vam je zdrava i vesela porodica još mnogo, mnogo godina! osmeh srce
ljubav

Jerapetra

Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 21/9/2016, 12:45

mozda sam se pogresno izrazila nas dve pricamo i sve ali ona je jako ljubomorna na sve nas ostale i krivo joj sto mi imamo sve a ona ne,a kazem nemam ni ja svoj krov na glavom jer zivim sa svekrom,svekrom i deverom a naravno i nas cetvoro a ona je bila sama sa muzem i decom i opet joj sve zivo falilo da se rastala posle 17 g braka.ona je u fazonu ako ja kupim nesto u kuci a ona nemoze da uzme odma ti si bogata uzela si to i to a neracuna da sam uzela na rate i da smo se odrekli neceg zbog tog a tako i na oba brata,a snajka je super da je zezam tracara moja jer od nje sve cujem sta se desava u porodici i cujuemo se svaki cas .sa mamom se isto cujem ali od snajke sve cujem da brat i ona imaju tako poverenje da mi daju kljuc od kuce da su se dosta njih iznenadili sto kad god sam kod mojih uvek mogu da udjem u kucu .jer kazem necu da ga nosim kuci da neizgubim nego kad dodjem uzmem i uvek idem kod njih da nocimo pored zivih roditelja tu se osecam najopustenije a tako i oni sa nama

Broj poruka : 5182
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 10 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu