Septembar-Da zamirisu ajvar i bebece stvari :)
+24
bebko
Lola021
Ema78
dr mali pariz
BabyBear
Sofija Veks
sanja 73
Amna84
nina :)
Bobaue
MalaSaJuga
Zmajuška
Sirijus
Jerapetra
Simona
Ancica 87
bobica83
mamadabudem
alisa
mimi85
HappyGirl
bak
Blanka
BiKsi :)
28 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 6 od 10
Strana 6 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Septembar-Da zamirisu ajvar i bebece stvari :)
Pozdrav zenice. ja od zimnice stavila paradajz u flase, popekla paprike, stavila krastavcice, napravila rusku salatu, a ajvar prave majka i sveki jer sa Vasom nema sanse. Ipak oko ajvara ima puno posla.
NEGO DA PONOSNA MAJKA ZABELEZI MOJ VASILIJE PROHODAO, EJ RADOSTI. .
Ne mogu vam opisati koliko se radujem. Sad moj meda kao malo pace gega po sobi a ja se topim. On je pravi zvrk i nikog ne voli. Na pitanje da li voli mamu, tatu, baku, deku, njegovo odgovor je NE I JEDAN PRELEPI OSMEH. Mogu vam reci da uzivam u roditeljstvu a najlepsi trenutak je jutro i budjenje. Imam najlepse budjenje, cupanje za kosu i ponovo prelepi osmeh.
Ljubim vas sve i zelim svu srecu ovoga sveta.
NEGO DA PONOSNA MAJKA ZABELEZI MOJ VASILIJE PROHODAO, EJ RADOSTI. .
Ne mogu vam opisati koliko se radujem. Sad moj meda kao malo pace gega po sobi a ja se topim. On je pravi zvrk i nikog ne voli. Na pitanje da li voli mamu, tatu, baku, deku, njegovo odgovor je NE I JEDAN PRELEPI OSMEH. Mogu vam reci da uzivam u roditeljstvu a najlepsi trenutak je jutro i budjenje. Imam najlepse budjenje, cupanje za kosu i ponovo prelepi osmeh.
Ljubim vas sve i zelim svu srecu ovoga sveta.
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Jaoooo Vasica prohodao
pa čestitam ponosna majko
lakše detetu da kaže ne joj što su slatki tako majušni ja ih obožavam takve sa njihovim majušnim karakterima sad si mi ulepšala dan sa Vasicom
pa čestitam ponosna majko
lakše detetu da kaže ne joj što su slatki tako majušni ja ih obožavam takve sa njihovim majušnim karakterima sad si mi ulepšala dan sa Vasicom
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Bravo za Vasicu, čestitam, majka!
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Bravo Vasilije, veliki momak!!!!
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Nina srecan godisnjica braka danas. Bas na ovaj lepi dan
Vasica vise nije bebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Vasica srecica
Vasica vise nije bebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Vasica srecica
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Jutro cure
Vasilije, momčino Eto, kako vreme proleti Sad si Vaso spreman da juriš ženske
Ja mogu samo da kažem da je život lep
Vasilije, momčino Eto, kako vreme proleti Sad si Vaso spreman da juriš ženske
Ja mogu samo da kažem da je život lep
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Dobro jutro!
Bravo za Vasilija!!! Sanja možda ti je dete progovorilo grčki jezik...NE kod njih znači DA :)
Ajd, odoh nešto da radim...
Bravo za Vasilija!!! Sanja možda ti je dete progovorilo grčki jezik...NE kod njih znači DA :)
Ajd, odoh nešto da radim...
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
mamadabudem, kad se setim mog prvi susret sa makedonskim narodom i običajima. Ništa meni nije bilo jasno. Mislila sam da su najveći lažljivci na svetu zbog tog ne da Dok se nisam požalila tati a on mi otvorio oči
Dobro jutro cure, napokon je temperatura po mojoj meri
Sutra slavimo 45 godina postojanja našega speleo kluba i već se u napred radujem proslavi.
Da vam poželim divan dan suncem obasjan
Sutra slavimo 45 godina postojanja našega speleo kluba i već se u napred radujem proslavi.
Da vam poželim divan dan suncem obasjan
Auuu. Sirijus kako ti sve to postižeš?!
Dobro jutro
Dobro jutro
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Bravo sirijus!!! Da klub traje i raste godinama!!!! Ja bas skoro mm rekla kako nikad nisam bila u pecini a on ce meni, nek te sirijus vodi....
Sirijus, da divno proslavite, imate odličan razlog!
Mimi, Sirijus će znati bolje od mene gde da te vodi, ali ja moram da se pohvalim da smo letos bili u Ledenoj pećini na Uvcu, prelepa je! I ceo taj deo Srbije, kanjon sa vidikovca, sve je mnogo lepo!
Mimi, Sirijus će znati bolje od mene gde da te vodi, ali ja moram da se pohvalim da smo letos bili u Ledenoj pećini na Uvcu, prelepa je! I ceo taj deo Srbije, kanjon sa vidikovca, sve je mnogo lepo!
MDB, lako je, dok te voze imaš fore da se zezaš
A za pećine ću da vam organizujem, kolektivni obilazak
A za pećine ću da vam organizujem, kolektivni obilazak
Da znaš da bi mogla da nam oranizuješ jednu avanturicu
Bila sam jutros u Betaniji, da predam analize za laparaskopiju, za onaj administrativni prijem...kako to već u Novom Sadu ide.
Dvadesetak žena oko mene, neke samo listaju svoja analize i dokumenta, neke ih čitaju, neke kuckaju po telefonu. Uglavnom, jutro kao i svako drugo radnim danom od 08h do 09h na famoznom N97 odeljenju.
U jednom momentu nailazi jedna mlada žena sa blago zabrinutim izrazom lica, doduše na prvi pogled ništa manje zabrinutim nego kod ostalih žena koje su tu. Kraj nje ide, pretpostavljam, muž. Nosi njenu torbicu u jednoj i manju putnu torbu u drugoj ruci. Ona ulazi u deo sa ordinacijama i vrzo brzo se vraća nazad. Par minuta kasnije izlazi medicinska sestra, prilazi joj i čujem delove veoma tihog razgovora: "Odmrzavanje...da, danas...soba gde ste onda radili aspiraciju...transfer...sačekajte..."
Odmah sam povezala tačkice. Odmah mi je bilo jasno da njeno lice odražava mnogo više briga od ostalih prisutnih žena. I to s razlogom.
Ona danas možda napokon (p)ostaje trudna! Ona je noćas verovatno spavala mnogo manje nego ja. Ona se već bori ko zna koliko dugo a ja zapravo ni prvi pravi korak nisam načinila.
S mužem kreće niz tu malu čekaonicu, gde god da ih je već sestra uputila, i ja sam joj sasvim tiho, dok je prolazila kraj mene, rekla "Srećno".
Uzvratila mi je iznenađeno "Hvala ti!" a osmeh joj je na trenutak, od onako ozbiljnog lica, bljesnuo više nego današnje sunčano jutro.
Sada sedim kući, pijuckam čašu piva, kuckam vam ovo i mislim na jednu potpuno nepoznatu ženu i svim svojim srcem joj želim rode. Puuuuno, puno ovih vaših divnih roda ja želim toj dragoj ženi.
I svima nama koje smo ovde.
Dvadesetak žena oko mene, neke samo listaju svoja analize i dokumenta, neke ih čitaju, neke kuckaju po telefonu. Uglavnom, jutro kao i svako drugo radnim danom od 08h do 09h na famoznom N97 odeljenju.
U jednom momentu nailazi jedna mlada žena sa blago zabrinutim izrazom lica, doduše na prvi pogled ništa manje zabrinutim nego kod ostalih žena koje su tu. Kraj nje ide, pretpostavljam, muž. Nosi njenu torbicu u jednoj i manju putnu torbu u drugoj ruci. Ona ulazi u deo sa ordinacijama i vrzo brzo se vraća nazad. Par minuta kasnije izlazi medicinska sestra, prilazi joj i čujem delove veoma tihog razgovora: "Odmrzavanje...da, danas...soba gde ste onda radili aspiraciju...transfer...sačekajte..."
Odmah sam povezala tačkice. Odmah mi je bilo jasno da njeno lice odražava mnogo više briga od ostalih prisutnih žena. I to s razlogom.
Ona danas možda napokon (p)ostaje trudna! Ona je noćas verovatno spavala mnogo manje nego ja. Ona se već bori ko zna koliko dugo a ja zapravo ni prvi pravi korak nisam načinila.
S mužem kreće niz tu malu čekaonicu, gde god da ih je već sestra uputila, i ja sam joj sasvim tiho, dok je prolazila kraj mene, rekla "Srećno".
Uzvratila mi je iznenađeno "Hvala ti!" a osmeh joj je na trenutak, od onako ozbiljnog lica, bljesnuo više nego današnje sunčano jutro.
Sada sedim kući, pijuckam čašu piva, kuckam vam ovo i mislim na jednu potpuno nepoznatu ženu i svim svojim srcem joj želim rode. Puuuuno, puno ovih vaših divnih roda ja želim toj dragoj ženi.
I svima nama koje smo ovde.
Lola021- Broj poruka : 144
Godina : 44
Datum upisa : 15.06.2016
I ja je želim Nepoznata ženo, srećnooooo i trudno neka je
Lola
Lola
Lola, ovo je baš lepo! Šaljemo joj svi od srca
Lola, bas me ganula ta prica i bas lepo pises. Osetila sam kao da sam bila jutros tamo.
Srecno nepoznatoj zeni i svima nama ma sta radile!
Srecno nepoznatoj zeni i svima nama ma sta radile!
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Lola, tvoja priča izazva buru emocijanu meni. Srecno ne poznata ženo, srećno Lola dobroga srca i srećno svima nama ostalima
Ja cu samo da posaljem gomilu roda i da sve, poznate i nepoznate uhvate bar po jednu!
alisa- Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010
lola, suze mi krenule citajuci ovo! Pridruzujem se zeljama i saljem jato roda
Ju Lola i mene si bas nekako ganula U tebi cuci ozbiljan pisac
Odoh na pijac resila sam da kuvam dzem od sipka Bice od mene domacica.....
Odoh na pijac resila sam da kuvam dzem od sipka Bice od mene domacica.....
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
OOoooooo Bak moj omiljeniiiii svaka cast! Mada mi volimo onu starinsku muciteljsku metodu> ides beres sipak posle prvog mraza, doneses ga kuci, zaseces svaki ponaosob malo, stavis da se kuvaaaaaa, i kuvaaaaa, e onda kad je kuvaaaaaan pasiranje na onu rucnu cediljku tako da ti graske znoja izbijaju po celu i nabijes upalu misica normalno... kad si ispasirao e onda jos kuvanja.... srecom pa ne smem da ga jedem pa ne moram ni da ga pravim... al ga obozavam....
Baš mi je drago da vam se dopada.
Nego, žene drage imam ja od juče i jednu priču gde mi je ginekolog iz DZ zaboravio dati nalog da uradim čak 3 stavke za laparo, a ja potpuno neiskusno nisam znala da npr. ukupni protein sa spiska i protein koji piše na krvnoj slici nisu ista stvar, kao što nisam skontala ni VS niti žuticu, pa me vratili iz Betanije, a ja sam nakon toga napravila finu scenu u domu zdravlja...
Al' ovo sa budućom trudnicom je lepši deo jučerašnjeg dana i greota mi bilo ne podeliti to sa vama
Uzgred, Bak, pisanje ovakvih pričica mi nije strano - godinama sam pisala blog, al' vremenom se saznalo ko čuči iza tadašnjeg pseudonima, pa sam ga malo batalila :)
Nego, žene drage imam ja od juče i jednu priču gde mi je ginekolog iz DZ zaboravio dati nalog da uradim čak 3 stavke za laparo, a ja potpuno neiskusno nisam znala da npr. ukupni protein sa spiska i protein koji piše na krvnoj slici nisu ista stvar, kao što nisam skontala ni VS niti žuticu, pa me vratili iz Betanije, a ja sam nakon toga napravila finu scenu u domu zdravlja...
Al' ovo sa budućom trudnicom je lepši deo jučerašnjeg dana i greota mi bilo ne podeliti to sa vama
Uzgred, Bak, pisanje ovakvih pričica mi nije strano - godinama sam pisala blog, al' vremenom se saznalo ko čuči iza tadašnjeg pseudonima, pa sam ga malo batalila :)
Lola021- Broj poruka : 144
Godina : 44
Datum upisa : 15.06.2016
E Lola, slabo se ti kriješ
Strana 6 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Septembar Ajvar, skola, ovo, ono
» Februar...mmmm, lep mesec za neke stvari..!
» Osnovne stvari koje trebate znati o blizancima
» SEPTEMBAR - Najlepse boje jeseni za vesele debele bete
» Februar...mmmm, lep mesec za neke stvari..!
» Osnovne stvari koje trebate znati o blizancima
» SEPTEMBAR - Najlepse boje jeseni za vesele debele bete
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 6 od 10
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu