Februar...mmmm, lep mesec za neke stvari..!
+22
nina :)
zvoncica36
cufta
JAmajka
Niny
saska1
ganedina
Sofija Veks
Blanka
KoMetaK
Vecka
HappyGirl
BiKsi :)
Ancica 87
Ema78
jelena*mama2andjela*
lela1984
bak
Star77
tatjanica
Vuchica
mamadabudem
26 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 1 od 5
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Februar...mmmm, lep mesec za neke stvari..!
Dobro jutro u februaru!
Lep mesec za skijanje i još neke stvari ...
Da ovaj bude pun lepih vesti!!!
Lep mesec za skijanje i još neke stvari ...
Da ovaj bude pun lepih vesti!!!
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Re: Februar...mmmm, lep mesec za neke stvari..!
'bro'Jutroooo i od nas!!!
Mdb, neka si ti nama prizvala samo lepa desavanja u februaru ovako lepim nazivom!!!
Dan je bas za uzivanje i odmaranje, mozda spremanje nekog laganog rucka...
Mdb, neka si ti nama prizvala samo lepa desavanja u februaru ovako lepim nazivom!!!
Dan je bas za uzivanje i odmaranje, mozda spremanje nekog laganog rucka...
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
...u pravu si buducha mamice,februar je tako mmmmjauuu!!!
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 46
Datum upisa : 28.10.2014
Drage moje, tu sam, virkam stalno, ali nemam nista pametno da napisem pa se i ne oglasavam. Posao ne totalno okupirao, radim od 10 do 12 sati dnevno, pa kad dodjem kuci, obrni se, okreni i u bandak :)
Ali dobro je, makar ne mislim stalno o nekim stvarima. Javi se pobekad misao koja zareze dusu kao nekim tupim nozem, pa onda prodjee ...i tako u krug. I ja stojim u mjestu i ne micem. Bice bolje.
Eto, bolje da ne pisem hahah..samo mracim :)
Nego, da pozelim mnogo lijepih vijesti u ovom februaru, da nam donese mnooogooo trudnoca, i svima zelim osmijeh na licu :)
Ljubim vas i grlim sve redom.
P.S Sad odoh da glumim normalnu zenu, pravac kod frizera, ne pamtim kad sam bila :)
Ali dobro je, makar ne mislim stalno o nekim stvarima. Javi se pobekad misao koja zareze dusu kao nekim tupim nozem, pa onda prodjee ...i tako u krug. I ja stojim u mjestu i ne micem. Bice bolje.
Eto, bolje da ne pisem hahah..samo mracim :)
Nego, da pozelim mnogo lijepih vijesti u ovom februaru, da nam donese mnooogooo trudnoca, i svima zelim osmijeh na licu :)
Ljubim vas i grlim sve redom.
P.S Sad odoh da glumim normalnu zenu, pravac kod frizera, ne pamtim kad sam bila :)
Star77- Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012
Dan ! Februar divan mesec, kao stvoren za Ja odoh kod muzica za 10-tak dana, da vidim i malo snega a ne samo ovu dosadnu kisu.
Zelim bar nekoliko lepih beta i bar jednu iznenadnu trudnocu ovom nasem Kutku. Ja cu biti zadovoljna
Ljubim
Zelim bar nekoliko lepih beta i bar jednu iznenadnu trudnocu ovom nasem Kutku. Ja cu biti zadovoljna
Ljubim
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
bak ::Dan ! Februar divan mesec, kao stvoren za Ja odoh kod muzica za 10-tak dana, da vidim i malo snega a ne samo ovu dosadnu kisu.
Ljubim
Potpisujem ovo za
Uzivajte u februaru!
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
veselim se februaru,prosle godine mi je doneo veliku radost i srecu,nadam se da ce i ove
ljubim ljubim ljubim
ljubim ljubim ljubim
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
Da mahnem i ja...
Da nam februar donese prvo zdravlja, a onda debele bete...i malo prave zime, ako moze...
MDB, kud pomenu skijanje...joj sto bih malo da osetim prvu jutarnju stazu...al,ove godine preskacem...a nadam se i sledece...
Kod mene sve nesto bezveze,nikako da prodju losi dani... nije nista strasno, al kad se nagomila vise manjih gluposti, bas iscrpi...prvi put u zivotu imam i problem sa spavanjem, verovatno kao posledicu svega toga, i bas sam upala u zacarani krug...
Danas sa Petrom idem na preoperativnu pripremu i pregled, i ako sve bude u redu, krajem nedelje treci krajnik leti napolje...
Da nam februar donese prvo zdravlja, a onda debele bete...i malo prave zime, ako moze...
MDB, kud pomenu skijanje...joj sto bih malo da osetim prvu jutarnju stazu...al,ove godine preskacem...a nadam se i sledece...
Kod mene sve nesto bezveze,nikako da prodju losi dani... nije nista strasno, al kad se nagomila vise manjih gluposti, bas iscrpi...prvi put u zivotu imam i problem sa spavanjem, verovatno kao posledicu svega toga, i bas sam upala u zacarani krug...
Danas sa Petrom idem na preoperativnu pripremu i pregled, i ako sve bude u redu, krajem nedelje treci krajnik leti napolje...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Haha, i meni je ove godine skijanje samo u mislima. Eto, februar, pa se setih....Ali, nema veze, imamo preče stvari, biće i skijanja kad dođe na red.
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Februar je divan za svasta nesto,ponajvise za grejanje samo sto kod mene od toga nema nista,a mislim da ni nece biti duzi period!!! Ali nema veze prezivecemo !
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Ancica 87 ::Februar je divan za svasta nesto,ponajvise za grejanje samo sto kod mene od toga nema nista,a mislim da ni nece biti duzi period!!! Ali nema veze prezivecemo !
Ti si se vec kvalitetno ugrejala.
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
lela1984 ::Ancica 87 ::Februar je divan za svasta nesto,ponajvise za grejanje samo sto kod mene od toga nema nista,a mislim da ni nece biti duzi period!!! Ali nema veze prezivecemo !
Ti si se vec kvalitetno ugrejala.
Nek nam februar donese pregrst zdravlja, lepih dogadjaja i što više debelih beta!
Ja se juče stisnula sa Draganovićkom, Mitrom i Sofijom! Joj kakvi su S i M, naročito S, njami, njami, njam! A dala mi da je gnjavuckam! Srce milo! Mnogo su slatki! Juče mi baš bio lep dan. Em se družila sa njima, em uveče išla na veridbu kod brata od ujaka i bilo mi superica!
Bakonja, nadam se da ćete oboje biti zdravi! I da se nećete valjati samo po snegu!
Stisak cure!
Ja se juče stisnula sa Draganovićkom, Mitrom i Sofijom! Joj kakvi su S i M, naročito S, njami, njami, njam! A dala mi da je gnjavuckam! Srce milo! Mnogo su slatki! Juče mi baš bio lep dan. Em se družila sa njima, em uveče išla na veridbu kod brata od ujaka i bilo mi superica!
Bakonja, nadam se da ćete oboje biti zdravi! I da se nećete valjati samo po snegu!
Stisak cure!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 43
Datum upisa : 09.05.2010
Baš bih volela da nam ovaj februar bude poseban, najposebniji na Kutku do sad. U to ime navijam :)
Ljubim vas sve :)
Ljubim vas sve :)
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Mah, mah...
Sto su nam opustela ova jutra... iskreno se nadam da magija februara kvalitetno deluje, pa vas zato nema...
Sto su nam opustela ova jutra... iskreno se nadam da magija februara kvalitetno deluje, pa vas zato nema...
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
Hej, zene, gde ste... opusteo nam forum totalno...a bas se pitam sta je sa nekim devojkama, gde nestadose...
Neka ovaj februar bude plodonosan bar kao proslogodisnji, pa da se u novembru i decembru radujemo novoj kutanjskoj decici!!!
Te lepe stvari, za koje je februar stvoren ce kod mene sacekati malkice! Bar do sledeceg februara!
Mene nema, uhvatila me mrza... tj. spavanjac i samo se selim sa divana na francuski i obrnuto. Citam, gledam filmove i igram se u medjuvremenu... ubijam nekako vreme. Doduse, i ucim po malo, svasta nesto, ali samo po malo, da ne preteram
I meni je zao sto nam opustese koraci, stare nase kutanjke u obavezama, nove slabo svracaju ovde...
Nedostaju ove stare koje ste vec pomenule, zaista!
Bobice, dobro nam se vratila! Ja cu jos sad da pocnem da te vucem za nosic!
Te lepe stvari, za koje je februar stvoren ce kod mene sacekati malkice! Bar do sledeceg februara!
Mene nema, uhvatila me mrza... tj. spavanjac i samo se selim sa divana na francuski i obrnuto. Citam, gledam filmove i igram se u medjuvremenu... ubijam nekako vreme. Doduse, i ucim po malo, svasta nesto, ali samo po malo, da ne preteram
I meni je zao sto nam opustese koraci, stare nase kutanjke u obavezama, nove slabo svracaju ovde...
Nedostaju ove stare koje ste vec pomenule, zaista!
Bobice, dobro nam se vratila! Ja cu jos sad da pocnem da te vucem za nosic!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Mah, mah i od mene.
Juce i danas pomagah koleginici na poslu, i prekosutra cu verovatno.
Drugo nema nista novo.
Ema, nadam se da ce vam operacija tog treceg krajnika resiti i ceste upale usiju kod Petram i svasta drugo. Stvarno je iscrpljujuce kad je dete prehladjeno ili bolesno.
Stisak mackice! Ko moze neka stisne svog macora i nek ga ne pusta ovog meseca. Da nas najmanje jedna cura obraduje prirodnom trudnocom u ovom mesecu!
Juce i danas pomagah koleginici na poslu, i prekosutra cu verovatno.
Drugo nema nista novo.
Ema, nadam se da ce vam operacija tog treceg krajnika resiti i ceste upale usiju kod Petram i svasta drugo. Stvarno je iscrpljujuce kad je dete prehladjeno ili bolesno.
Stisak mackice! Ko moze neka stisne svog macora i nek ga ne pusta ovog meseca. Da nas najmanje jedna cura obraduje prirodnom trudnocom u ovom mesecu!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Uz dobrog macora svaki mjesec je februar!
Stiskajte se zenice uz vase macore, vi sto ne mozete strpite se! Ajde pa da bude dosta macica ove godine
Stiskajte se zenice uz vase macore, vi sto ne mozete strpite se! Ajde pa da bude dosta macica ove godine
Blanka- Broj poruka : 4318
Datum upisa : 30.10.2014
Mah mah i od mene u februaru!
Neka bude veseo, predivan, i bebicetan!
Pre tacno 100 dana moje curice su se rodile, bas smo porasli, usli smo u trocifene brojeve, nema sale!
Definitivno su i curice nocne ptice na mamu, ovo je smesak od sinoc u 2 ujutru
Neka bude veseo, predivan, i bebicetan!
Pre tacno 100 dana moje curice su se rodile, bas smo porasli, usli smo u trocifene brojeve, nema sale!
Definitivno su i curice nocne ptice na mamu, ovo je smesak od sinoc u 2 ujutru
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
pupupu, kako su medene smizlice! Ko je Sara, a ko Natali? Sad su obe svetle, nisu vise eurokremic...
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Jao Sofi , one su vise neko preslatke, pu, pu, pu usrale ih koke . Pa one su vec sa 100 dana prave male zavodnice . Kakve tu samo zavodnicke usne, okice , osmesi .
Ljubi ih tetka Ganedina I stipka im te socne obrascice .
Ljubi ih tetka Ganedina I stipka im te socne obrascice .
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
pu pu pu Sofija,pa one su preslatke,vidi taj smeh i okice
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
Dan zene!
kako volim kad neka od vas mama ovako ukrasi jutra
Ovakve slike dizu iz mrtvih nas koje smo se ulenjile
Ja... Kuca-skola-posao. Iduce nedelje idem kod mm i jeva cekam. Videcu pravu veeeeeliku zimu
Ljubim
kako volim kad neka od vas mama ovako ukrasi jutra
Ovakve slike dizu iz mrtvih nas koje smo se ulenjile
Ja... Kuca-skola-posao. Iduce nedelje idem kod mm i jeva cekam. Videcu pravu veeeeeliku zimu
Ljubim
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Februar mesec kada se prave bebe :)
» FEBRUAR-najkraci mesec velike srece :)
» Februar mesec kad se vole mace i nastaju slatke bebice! :)
» MAJ-najlepsi mesec,mesec ljubavi,beba i ogromnih beta
» Poklanjamo decije stvari! :)
» FEBRUAR-najkraci mesec velike srece :)
» Februar mesec kad se vole mace i nastaju slatke bebice! :)
» MAJ-najlepsi mesec,mesec ljubavi,beba i ogromnih beta
» Poklanjamo decije stvari! :)
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 1 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu