Prague fertility centre - dr. Sonja Lazarovska
+42
BiKsi :)
micam
ljikaca
NikolaMaja
Zensko pero
mimi85
beauty queen
TrebamNaDijetu
Hobbes
Sirijus
Lenaaa
Strumfeta78
alisa
dzenica
Mimi12
Jerapetra
Amna84
sanja 73
Sofija Veks
sanja369
Hugolina
Vanilla
mamadabudem
lela1984
Iva79
PalcicaBg
Nevena77
aurora
Magnolie
Erata
MaloMorgen
JocY
noja
kiki5
annci
ganedina
tatjanica
Dora1
Tebi
lenjivica
bak
ata
46 posters
Strana 11 od 16
Strana 11 od 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: Prague fertility centre - dr. Sonja Lazarovska
Kakav crni problem sa kolima u Pragu? Kakav ste vi problem imali Amna?
Mi o kolima nismo bi razmualjali. Nama su kola bila na parkingu na ulixi ispred zgrade u kojoj nam je bio stan, sto je bilo ispred Harfe i sve je bilo ok i bezbedno. Nismo ni mislili na auto
Mi o kolima nismo bi razmualjali. Nama su kola bila na parkingu na ulixi ispred zgrade u kojoj nam je bio stan, sto je bilo ispred Harfe i sve je bilo ok i bezbedno. Nismo ni mislili na auto
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Pa otkud znate koja kola imaju... mozda voze najnovijeg bmw ili najnoviji mercedes, ili mozda ferari pa ne mogu bas na ulici da parkiraju
Amna nadam se da je bebica vec kod tebe
Amna nadam se da je bebica vec kod tebe
alisa- Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010
Joj dobre ste vi,kod nas nije bilo ni pod razno da ostavljamo auto na cesti i po ulicama okolo.
Ali eto nije zgoreg da ima i ta info ako nekome bude taj osigurani parking presudan..
Alisa ,zezas me!! Ferari nije ,nazalost ..
Mozda sam ispala snob,ali mi se bojimo..Pa Boze moj...
Ali eto nije zgoreg da ima i ta info ako nekome bude taj osigurani parking presudan..
Alisa ,zezas me!! Ferari nije ,nazalost ..
Mozda sam ispala snob,ali mi se bojimo..Pa Boze moj...
Amna84- Broj poruka : 1022
Datum upisa : 15.02.2015
Evo da i ovdje napisem moj prvi odlazak u PFC beta pozitvina,sad drzite nam fige i dalje..
Javila sam u Prag ,cestitaju i kazu da javim srcanu radnju ..
Jeste a svi odgovori imaju na temi ali probacu ukratku da napisem par odgovora za curu koja je pitala na Fb za kliniku..Vidjela sam da ima puno lutanja u odgovorima a i pitanjima
Prvo dr. Sonja nije presudna da vam bude niti uspjeh ovisi od nje,uspjeh prvo ovisi od vaseg organizma,celija ako su Vase ,a to da ce doktorica raditi transfe ispostavilo se i kod meine i kod par cura (anci) da nem veze..
Naprotvi dr: Marina je super, prilicno dobro prica nas jezik.
Dr. Alena je na transferu bila savrsena ,njezna,blaga,smirena, sa par rijeci naseg jezika..a citavo vrijeme je zu vas Sladja govori sve bitno.
Onda sto se tice kordinatorke,ona i ne treba da je doktorica niti medicinsko osoblje,ona je bas to koordinatorka,posreduje i organizira,zena radi po semi ne daje ona nista vama na svoju ruku.
Mozda je nekome dala svoje misljenje ali to je rijetkost,meni je pogresna bila terapija ali je provjerila nije nista na svoju ruku ,i odgovarala mi je odma u roku od 10min - 20max...i to mi je Danica odgovorila jer je moja bila na odmoru
Sto se tice treceg pitanja da se ide za Prag i obavja razgovr,iskreno ja mislim da za tim nema potrebe puno cete vise ovdje saznati ako citate 2 noci temu nego u pragu za tih 20min razgovora.
A glavno od ove godine nemaju vise konsultacije sa doktoricmom Sonjom,bar su meni tako rekli jer mi smo blizo pa je mm htjeo ici ,ali koordinatorka rece da vise nemaju jer je tolika guzva..
A najvaznije ne idite olako za Prag,odradite analize,pricajte sa curama,citajte,informisite se pa onda ..
To su bila tri pitanja na fb ,ako sta grijesmi pisite
Javila sam u Prag ,cestitaju i kazu da javim srcanu radnju ..
Jeste a svi odgovori imaju na temi ali probacu ukratku da napisem par odgovora za curu koja je pitala na Fb za kliniku..Vidjela sam da ima puno lutanja u odgovorima a i pitanjima
Prvo dr. Sonja nije presudna da vam bude niti uspjeh ovisi od nje,uspjeh prvo ovisi od vaseg organizma,celija ako su Vase ,a to da ce doktorica raditi transfe ispostavilo se i kod meine i kod par cura (anci) da nem veze..
Naprotvi dr: Marina je super, prilicno dobro prica nas jezik.
Dr. Alena je na transferu bila savrsena ,njezna,blaga,smirena, sa par rijeci naseg jezika..a citavo vrijeme je zu vas Sladja govori sve bitno.
Onda sto se tice kordinatorke,ona i ne treba da je doktorica niti medicinsko osoblje,ona je bas to koordinatorka,posreduje i organizira,zena radi po semi ne daje ona nista vama na svoju ruku.
Mozda je nekome dala svoje misljenje ali to je rijetkost,meni je pogresna bila terapija ali je provjerila nije nista na svoju ruku ,i odgovarala mi je odma u roku od 10min - 20max...i to mi je Danica odgovorila jer je moja bila na odmoru
Sto se tice treceg pitanja da se ide za Prag i obavja razgovr,iskreno ja mislim da za tim nema potrebe puno cete vise ovdje saznati ako citate 2 noci temu nego u pragu za tih 20min razgovora.
A glavno od ove godine nemaju vise konsultacije sa doktoricmom Sonjom,bar su meni tako rekli jer mi smo blizo pa je mm htjeo ici ,ali koordinatorka rece da vise nemaju jer je tolika guzva..
A najvaznije ne idite olako za Prag,odradite analize,pricajte sa curama,citajte,informisite se pa onda ..
To su bila tri pitanja na fb ,ako sta grijesmi pisite
Divno Amna84! Bas super! Ako sam dobro shvatila, radili ste donaciju i uspelo je! Samo napred!
sanja369- Broj poruka : 93
Datum upisa : 15.11.2015
Da ,samo pokusavam da nikad vise na to ne mislim i zabranjena je ta rijec kod mene i mm ..
Hahaha...izvini ja sam mozda odreagovala impulsivno od radosti pa to napisah! U svakom slucaju drago mi je sto je sve ok, samo guraj napred!
Hahaha...izvini ja sam mozda odreagovala impulsivno od radosti pa to napisah! U svakom slucaju drago mi je sto je sve ok, samo guraj napred!
Ma jok ,to je cinjenica ....samo ja je brisem
Zene, kako stoje stvari u Pragu, rade li nedeljom ili ne ?
MaloMorgen- Broj poruka : 148
Datum upisa : 20.09.2015
Ne rade, osim ako je hitno za aspiraciju ili transfer. Sve sto moze da se odlozi za neki drugi dan, odlaze se.
Tebi- Broj poruka : 656
Godina : 39
Datum upisa : 20.11.2013
Hvala tebi. U, misa mu, znaci li to i da aspiraciju pomjere za jedan dan, ako bas ne smatraju da je hitno...
Oni tako naprave da ti gotovo i ne pada aspiracija na vikend,niti donatorki niti bilo sta...To sam i ja pitala kad sam sila,ali mi rece da imaju semu po kojoj rade..
Ako sam dobro shvatila gledaju da do srijede sve bude..
Ako sam dobro shvatila gledaju da do srijede sve bude..
Razumijrm. Hvala ti Anna. Meni, vec par puta uzastopno pada transfer na nedelju, hajde, oprobacemo se i kod njih, pa da vidimo kako to izgleda.
Kako Transfer u nedelju?
Moze uvjek blaste u ponedeljak,to su i kod meine radili
Moze uvjek blaste u ponedeljak,to su i kod meine radili
Nije transfer, greska, vec aspiracija. To kod mene igra veliku ulogu, jer mi folikuli pucaju vec na 20 mm i samo dan kasnije, je poguban. DVA puta smo tako vec izgubili jc.
Ko svicarski sat su ,sigurno imaju rjesenj :-) Samo kreni,sretnoooo!!!
Nisi bas Amna upravu. Ja sam sad upoznala devojku iz Srbije tamo i cekala je aspiraciju koja je ba zakazana za nedelju. Sto ne smeju i ne mogu oni ne pomeraju.
Meni su tako rekli, da rade po semi.
A za subotu je napisala da ne rade ...
Pa sad....
A za subotu je napisala da ne rade ...
Pa sad....
Hvala van zene. Trebali bi da rade nedeljom, kod nas sati i dani igraju veliku ulogu, to je jasno.
Trebalo bi da rade stalno, slazem se. Ako ne mora doktorka Sonja biti tu vikednom, al je glupo da ne rade.A subotom rade, meni je prvi transfer bio u subotu. Koliko znam tada rade redovno radno vreme. Samo nedeljom ne rade.Odakle informacija da ne rade subotom? Meni je doktorka Sonja rekla da im jedino nedelja neradna, osim za hitne slucajeve.
Pa meni dva puta nisu hteli da urade UZ u subotu, rekli su mi da ne rade.
U nedelju sam ih molila da me pregleda neko kad sam prokrvarila, morala sam da cekam ponedeljak, koordinatorka mi rekla da ne rade nedeljom.
Tako daaaa ocigledno nije za svakog isto.
U nedelju sam ih molila da me pregleda neko kad sam prokrvarila, morala sam da cekam ponedeljak, koordinatorka mi rekla da ne rade nedeljom.
Tako daaaa ocigledno nije za svakog isto.
Mimi12- Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013
Bas bzvz.Nama su dali i broj ako nam je hitno na koji da se javimo nedeljom ili posle radnog vremena, jer sam ja bila na granici hipera. Ali je sve islo preko dr.Sonje, a ne koordinatora...
Oni ne rade nedeljom, jer sam ja imala problem zbog ERA testa.Pisala sam to.Ali mi je dr.Sonja rekla da rade ako je hitno i neodlozno, a nama to ocigledno nije bilo neodlozno. Bas imam i taj email u kom mi je napisala da je nedelja jedini dan kad ne rade.
Pa verovatno izbegavaju, a koordinatori onda sve sto mogu odbiju.
Znaci, Malo Morgen, ako ti bude trebao vikend, dogovaraj se samo sa doktorima, ne koordinatorima. Eto odgonetusmo rebus .
Znaci, Malo Morgen, ako ti bude trebao vikend, dogovaraj se samo sa doktorima, ne koordinatorima. Eto odgonetusmo rebus .
Mimi12- Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013
Strana 11 od 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Similar topics
» Prague fertility centre - dr. Sonja Lazarovska
» AKI - Prague fertility centre
» Daily Wellness Fertility Blend for Men
» AKI - Prague fertility centre
» Daily Wellness Fertility Blend for Men
Strana 11 od 16