Julska jutra
+29
buby
Struzzo
maza1972
catherine290505
MARA
Jelena*
JocY
cicsa80
maus
Shizika
bak
djole42
heart84
anak
Republica
anna
lolipop
Sneza
bebko
KoMetaK
Deni
ciklama
Milijana
Cupava
HappyGirl
dr mali pariz
Mirjana
Orline
BiKsi :)
33 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 10 od 12
Strana 10 od 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Julska jutra
Prijava.
Ne rekoh vam da dolazi Rundek u moj grad, 8.8, he, he, he! Šta da vam kažem, ajte!
Odjava.
Ne rekoh vam da dolazi Rundek u moj grad, 8.8, he, he, he! Šta da vam kažem, ajte!
Odjava.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Biksi, jel' se ti to takmičiš samnom? Pa ko to nama ide na regatu dok ja nemam šta da radim, he he he!?
JUtro svima. Probudili me sa lepim vestima. Još jednom sam postala tetka! Brat 8 godina mlađi od mene, postao tata jednog Milana! Zlato tetkino, tata mu kaže da je ružan! Zaboravila sam da kažem:"Brate, pa na tebe!"
Inače, izludeće me ovi sa klinike! POjačali mi terapiju. Međutim, ja i pored toga viđam tačkice, što znači da mi se organizam bori i da će grunuti kad prestanem da pijem lek. Ja sutra prestajem, znači u ponedeljak će grunuti i ja treba da krenem sa bockama koje još nisam preuzela, niti su mi zakazali kontrolu...da li da ih opet zovem? Šta mislite?
JUtro svima. Probudili me sa lepim vestima. Još jednom sam postala tetka! Brat 8 godina mlađi od mene, postao tata jednog Milana! Zlato tetkino, tata mu kaže da je ružan! Zaboravila sam da kažem:"Brate, pa na tebe!"
Inače, izludeće me ovi sa klinike! POjačali mi terapiju. Međutim, ja i pored toga viđam tačkice, što znači da mi se organizam bori i da će grunuti kad prestanem da pijem lek. Ja sutra prestajem, znači u ponedeljak će grunuti i ja treba da krenem sa bockama koje još nisam preuzela, niti su mi zakazali kontrolu...da li da ih opet zovem? Šta mislite?
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Stizem Biksi, ja ga obozavam! Lep provod na regati, pozdrav za tatu i da brzo ozdravi! Nije ledena Drina, ne moze se za ovih par kisovitih dana tako brzo rashladiti. Ja sam trebala sutra da ucestvujem u plivackom maratonu, 4 km i odustala sam zbog loseg vremena, a moguce je da ce i odloziti za sledecu nedelju.. Nisam plivala poslednje 3 godine. Da im pokazem kako se to radiBiksi :) ::Prijava.
Odjava.
Mirjana imenjakinjo, srecno tetkinstvo, masala!
Zene mene nema cesto, nedostaje mi kutak jako, ali kad nemam net na poslu sizim zbog toga. U utorak je moj papiga umro. Ne mogu vam opisati koliko mi je tesko i Milan i ja smo mnogo plakali. Bio je legenda, papiga pametna i prepametna, pricalica i velika maza. Uzivali smo sa njim a i on sa nama.
Sve vas ljubim i grlim.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
E da, Djole, vidimo se u vajatima, doci cu, posto sam pomerila letovanje za 15.8. Ako pristajes na druzenje
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Mimiće,Zule otišao???
Jao kako mi žao...baš mi žao,draga moja,tako si uspela da nam ga približiš,da ga svi ovde zavolimo. a Anči,je l ga traži?
veče Jutra!
Bixi,držiš li to veslo kako treba? A pivo? E,dobro,sad mi lakše.
Mirjana,srećno tetkinsto!! Nek je Milan živ i zdrav 100 godina!
Rundek-može,al ću biti na moru-ne može...uostalom,nema ŠLF-a bez njega,malo mi je bio i... ustvari,potrudio se da svoj poslednji dolazak u naš grad,na letnji festival,ogadi...
ali glas...ŠEJN klikni
Jao kako mi žao...baš mi žao,draga moja,tako si uspela da nam ga približiš,da ga svi ovde zavolimo. a Anči,je l ga traži?
veče Jutra!
Bixi,držiš li to veslo kako treba? A pivo? E,dobro,sad mi lakše.
Mirjana,srećno tetkinsto!! Nek je Milan živ i zdrav 100 godina!
Rundek-može,al ću biti na moru-ne može...uostalom,nema ŠLF-a bez njega,malo mi je bio i... ustvari,potrudio se da svoj poslednji dolazak u naš grad,na letnji festival,ogadi...
ali glas...ŠEJN klikni
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Miro cestitam! Da vam je bratic zdrav i da vas veseli a i vi njega.
Maus skoro sam citala o Muletu-Zuletu i smejala se. Zao mi je!
Rundeka nesto ne ljubim,ali postujem.
Biksi, nisam procitala knjigu, nisam sad dovoljno koncentrisana, ali mi se svidjaju prve stranice.Nadam se da vam kisa ne kvari regatu! Znam da znas da znam!
Maus skoro sam citala o Muletu-Zuletu i smejala se. Zao mi je!
Rundeka nesto ne ljubim,ali postujem.
Biksi, nisam procitala knjigu, nisam sad dovoljno koncentrisana, ali mi se svidjaju prve stranice.Nadam se da vam kisa ne kvari regatu! Znam da znas da znam!
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
Dobro veče.
Svašta se ovde izdešavalo
Maus, baš mi je žao zbog papagaja, čitala sam o njemu i bio je lik a znam i kako vam je, ja sam proplakala brdo za svakim mojim ljubimcem (a vala sam ih imala...)
Bixi, izgleda da se baš lepo provodiš
Mi bili u Nišu za vikend, pa u povratku danas svratili u selo. Lepo se proveli, bili su i moja sestra i zet sa decom, a to znači žurka Palo je novo sedište za dete i sada ostaje samo da perem i pakujem stvari, vidim šta treba da se dokupi... i u nedelju na morence
Ajd sve vas ljubim
Svašta se ovde izdešavalo
Maus, baš mi je žao zbog papagaja, čitala sam o njemu i bio je lik a znam i kako vam je, ja sam proplakala brdo za svakim mojim ljubimcem (a vala sam ih imala...)
Bixi, izgleda da se baš lepo provodiš
Mi bili u Nišu za vikend, pa u povratku danas svratili u selo. Lepo se proveli, bili su i moja sestra i zet sa decom, a to znači žurka Palo je novo sedište za dete i sada ostaje samo da perem i pakujem stvari, vidim šta treba da se dokupi... i u nedelju na morence
Ajd sve vas ljubim
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Dobar večer.
Na regati bila, al ništa nisam pila. Ustvari jesam, gatorade sok.
Samo kad prodjoh bez dijareje, džaba ti ostalo.
Bilo mi je toliko lepo, da više na regatu ići neću.
Danas sam ceo dan bila kod mojih, tata sutra ide za vma, a ja sam od sutra na relaciji moj dom, posao, moj devojčki dom. Ustvari ne ja, neg mm i ja.
Laku noć vam želim.
Na regati bila, al ništa nisam pila. Ustvari jesam, gatorade sok.
Samo kad prodjoh bez dijareje, džaba ti ostalo.
Bilo mi je toliko lepo, da više na regatu ići neću.
Danas sam ceo dan bila kod mojih, tata sutra ide za vma, a ja sam od sutra na relaciji moj dom, posao, moj devojčki dom. Ustvari ne ja, neg mm i ja.
Laku noć vam želim.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Biksi, dobro nam se vratila!
Ubi me Pari danas, preuzela je vođstvo! Ode meni moj
teško tebe stići idi pa pogledajMirjana ::Biksi, dobro nam se vratila!
Ma nije valjda! To je neka optička varka-tebi pokazuje mene, a meni tebe! Zakopajmo ratne sekire i ispušimo lulu mira, izgleda da smo zajedno jače! Hihihi, šta li su meni ovo dali da popijem
Dobro jutro.
I vedar vam dan želim, da makar smehom razbijemo ove oblake.
Maus, lepo te videti...I čitati... Žao mi je za papagaja.
Kad vidiš našeg djoleta, poljubi ga za mene
Biksi, nije prijala gužva, a Nadam se da je tata dobro.
Mirjana, Pariz, kakvo je to takmičenje, nisam u toku Opet se neki pehari dele...Za šta, da pripomognem i ja glasanjem
I vedar vam dan želim, da makar smehom razbijemo ove oblake.
Maus, lepo te videti...I čitati... Žao mi je za papagaja.
Kad vidiš našeg djoleta, poljubi ga za mene
Biksi, nije prijala gužva, a Nadam se da je tata dobro.
Mirjana, Pariz, kakvo je to takmičenje, nisam u toku Opet se neki pehari dele...Za šta, da pripomognem i ja glasanjem
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Dan Jutra,kako ste mi danas? Oblačna,o.k.,ali se bar neki poslovi po gradu mogu pozavršavati dok nije one sparine...
Bixi,jel tata stigao na VMA? Čekam te da se javiš...
Miro,srećno danas!
Orli,kako si ti sem što dude bujaju? Jesi li ti imala malo glavobolje u početku,primećuješ li još nešto?
A to takmičenje...
Pa kad klikneš na Portal-imaš spisak onih poslanika...samo ja jesam tu pobrala neka VRH poslanička mesta,a plate poslaničke ni od kud...majku mu poljubim gde grešim?
E,pa Mira se utrkuje sa mnom,ne silazi sa kompa-kao i ja-pa se pita kako da me sustigne...
Mili,sigurno si pisala,a ja propustila...gde se ide na more? lenči je zavredila novo sedište-bravo! Sad će biti udobnije lalanje do mora
Ja se ubih tražeći sebi ono jastuče za put..mada-jeste ,Mili, da ne nosim mesoreznicu kao neki, ali uvek nosim svoje jastučnice i malo jastuče,ali bih tako rado da nađem i ono savijeno jastuče što ide oko vrata,no,koju god radnju da potražim,od onih koje bi to mogle imati...zatvoreno užas!
Postoji li takvo jastuče za beke? Za Lenči?
Ljubac cure!!
Bixi,jel tata stigao na VMA? Čekam te da se javiš...
Miro,srećno danas!
Orli,kako si ti sem što dude bujaju? Jesi li ti imala malo glavobolje u početku,primećuješ li još nešto?
A to takmičenje...
Pa kad klikneš na Portal-imaš spisak onih poslanika...samo ja jesam tu pobrala neka VRH poslanička mesta,a plate poslaničke ni od kud...majku mu poljubim gde grešim?
E,pa Mira se utrkuje sa mnom,ne silazi sa kompa-kao i ja-pa se pita kako da me sustigne...
Mili,sigurno si pisala,a ja propustila...gde se ide na more? lenči je zavredila novo sedište-bravo! Sad će biti udobnije lalanje do mora
Ja se ubih tražeći sebi ono jastuče za put..mada-jeste ,Mili, da ne nosim mesoreznicu kao neki, ali uvek nosim svoje jastučnice i malo jastuče,ali bih tako rado da nađem i ono savijeno jastuče što ide oko vrata,no,koju god radnju da potražim,od onih koje bi to mogle imati...zatvoreno užas!
Postoji li takvo jastuče za beke? Za Lenči?
Ljubac cure!!
Dan Jutra! Biksi dobro nam dosla sa vode!
Pariz kakva je hrana u poslanickom restoranu?
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
ih kakva...koliko para toliko i muzikecicsa80 ::
Pari, ima takvo jastuce i to od memorijske pene u jysk-u. Vidi na njihovoj stranici gde imaju radnje i moze li se naruciti...cini mi se da je bilo jeftino.
To kod mene neće da ima , Miro
Hmmm Pari, imam ja da ti pozajmim dodataka sa Lenkinih kolica ovo kao na slici mozda posluzi, a?
Idemo u CG, u Baosice, kao i svake godine
Kod nas bio pljusak i ceo grad u nekoj vodi, a mi bas tada krenuli da odvezemo kumu i njenu dvomesecnu bebu kuci Naravno da nisu mogle da izadju iz kola, pa smo se vozili sat vremena po gradu a Lence za to vreme odkunjalo u svom novom sedistu A kumina beba
Idemo u CG, u Baosice, kao i svake godine
Kod nas bio pljusak i ceo grad u nekoj vodi, a mi bas tada krenuli da odvezemo kumu i njenu dvomesecnu bebu kuci Naravno da nisu mogle da izadju iz kola, pa smo se vozili sat vremena po gradu a Lence za to vreme odkunjalo u svom novom sedistu A kumina beba
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
SVE NAJLIJEPSE DRAGE MOJE!
BAS STE SLATKE
IMA DOSTA ZANIMLJIVOG I PRAVO DOBRIH TEMA...
PA DA I U AVGUSTU NASTAVIMO VRIJEDNO RADITI NA RIJESAVANJU PROBLEMA
CAO CURE IDEM DA
BAS STE SLATKE
IMA DOSTA ZANIMLJIVOG I PRAVO DOBRIH TEMA...
PA DA I U AVGUSTU NASTAVIMO VRIJEDNO RADITI NA RIJESAVANJU PROBLEMA
CAO CURE IDEM DA
mumka- Broj poruka : 74
Godina : 49
Datum upisa : 25.07.2011
Mili,pa to mi kaži i pozajmi!!
Moram sutra još došnjurati
m.ml.vidaković,dobrodošla Podgoričanko!
Za početak,smanji slova, da te ceo svet razume,pa sutra da se ispričamo!
Moram sutra još došnjurati
m.ml.vidaković,dobrodošla Podgoričanko!
Za početak,smanji slova, da te ceo svet razume,pa sutra da se ispričamo!
Jutro Jutra!
Kako ste cure po ovom jesenjem danu?
Vidaković je sad-Makijato-može,draga.
Daxi,problem je u tome što ja neću baš bilo kakav jastuk da kupim,imam ja tih krš na naduvavanje i sl. sa oštrim tim ivicama koje me u putu mogu preklati...tražim nežno,što nežnije
Kako ste cure po ovom jesenjem danu?
Vidaković je sad-Makijato-može,draga.
Daxi,problem je u tome što ja neću baš bilo kakav jastuk da kupim,imam ja tih krš na naduvavanje i sl. sa oštrim tim ivicama koje me u putu mogu preklati...tražim nežno,što nežnije
Hmmm ... sem na aerodromu nisam videla da ima tako finih kao taj na kolicima ...
a ebay ? ... potrajalo bi da ti stigne ali bi sigurno dobila kakav zelis ...
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=travel+pillow&_sacat=0&_odkw=pillow&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
nisam pratila gde zivis ... u bg moguce da ima u delta city trznom centru ...
a ebay ? ... potrajalo bi da ti stigne ali bi sigurno dobila kakav zelis ...
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=travel+pillow&_sacat=0&_odkw=pillow&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
nisam pratila gde zivis ... u bg moguce da ima u delta city trznom centru ...
daxi011- Broj poruka : 831
Datum upisa : 13.06.2011
Hvala Daxi na pomoći...tih mekanih ima u većini radnji koje prodaju posteljinu,ukrasne i obične jastuke.
Da,na ovom linku ima i jednih i drugih...ali-ja putujem u petak :DUkrašću od muža dok bude spavao
Da,na ovom linku ima i jednih i drugih...ali-ja putujem u petak :DUkrašću od muža dok bude spavao
Jutro cure!
Ne mogu vas povataT pa svima zelim oseh na licu i bezbrizne dane !
Da se ne ponavljam....al moram......u haosu ....mislim da ću se naći u Politikinom zabavniku u verovali ili ne .....i dalje majstori ,majstori svih zanata....pucam lagano po šavovima .....
Sinoć sam se skoro rasplakala ko dete kad su mi saopštili da svi po malo kasne i da ću do subote, kad krećemo na odmor imati 2 majstora za grejanje ,4 stolara i 2 limara koji će se motati po sobama ...
Ljubim vas sve ,mislim na vas a javljam se verovatno po povratku sa odmora
Maus ,ak me obidje mozda vam i postavi neku sličku
Ne mogu vas povataT pa svima zelim oseh na licu i bezbrizne dane !
Da se ne ponavljam....al moram......u haosu ....mislim da ću se naći u Politikinom zabavniku u verovali ili ne .....i dalje majstori ,majstori svih zanata....pucam lagano po šavovima .....
Sinoć sam se skoro rasplakala ko dete kad su mi saopštili da svi po malo kasne i da ću do subote, kad krećemo na odmor imati 2 majstora za grejanje ,4 stolara i 2 limara koji će se motati po sobama ...
Ljubim vas sve ,mislim na vas a javljam se verovatno po povratku sa odmora
Maus ,ak me obidje mozda vam i postavi neku sličku
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Strana 10 od 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Julska jutra
» Vesela julska jutra
» Julska topla jutra...
» Julska jutra okupana suncem
» Suncana majska jutra