KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Julska jutra

+29
buby
Struzzo
maza1972
catherine290505
MARA
Jelena*
JocY
cicsa80
maus
Shizika
bak
djole42
heart84
anak
Republica
anna
lolipop
Sneza
bebko
KoMetaK
Deni
ciklama
Milijana
Cupava
HappyGirl
dr mali pariz
Mirjana
Orline
BiKsi :)
33 posters

Strana 11 od 12 Prethodni  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Sledeći

Ići dole

Julska jutra - Page 11 Empty Re: Julska jutra

Počalji od dr mali pariz 26/7/2011, 11:26

Đolesku mila...izdrži do subote,mada ti se divim ,kako si i dosad!
A od subote,sve 4 uvis!! Julska jutra - Page 11 275568
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 26/7/2011, 11:36

Odrzava me samo slika reke u glavi.....
A kad odem.......uh.... radost radost radost
djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 26/7/2011, 11:36

Auuuu, neme me malo i sta se sve desavalooooo

Bixi, kako je tata?

Svasta jos htedoh da vas pitam, ali sam sve pobrkala lol!

Bilo smo 7-8 dana u selu, skoro se nismo tako naodmarali, vreme savrseno, kupanjac po ceo dan, uvece setnjice po mesecini, odavno se nismo toliko smejali i smejali, i smejali Julska jutra - Page 11 21831
Nigde nismo isli iz sela, bilo je po 35 stepeni, osim na jezero, nigde ti se ne ide pa propustih i kolace i sladoled u Pirotu, al nema veze, bice tu i na zimu Very Happy

Onda smo stigli kuci, prenocili i otisli nasim camcem na Dunav, 6 dana! Milina Bozija! Vreme katastrofa, ali nema veze, doziveli smo i svoju prvu oluju na Dunavu, i uspesno prebrodili, po ceo dan smo se kupali prva dva dana, i pecali ostalih 4 dana, na zalost bez nekog uspeha, ali to i nije toliko bitno bar meni. Kao deca na kampovanju smo bili, sedeli smo umotani u vrece za spavanje, po ceo dan nas troje (Bak je treci) u 10 kvadrata, ma nema ni toliko, kao na kampovanju prvi put Very Happy Ko je isao na kampovanja zna o cemu pricam. Tusiranje iz balona, i pranje sudova u Dunavu, trcanje u "WC" u sumi dok kisa kaplje za vrat, milon i jedna dogodovstina, dani koji traju kao nedelje, kao da smo bili 20 dana, toliko je svaki dan prozivljen ceo, meni apsolutno savrsen odmor.
Sve u svemu jedno letovanje/jesenovanje koje se pamti, potpuno i apsolutno drugacije Razz

Dosli smo jos u nedelju, pa odmaranje od odmora, jutros sm mm ispratila na posao i jedva cekala da sednem za komp, da vidim sta ima, bas ste mi nedostajale, moram priznati Julska jutra - Page 11 692299
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 26/7/2011, 11:48

Dobar dan.

Tata stigao na vma, primljen i za sat mu već svašta nešto odradili. Odmah prikačen na infuziju, oma mu dali krvnu plazmu, malo se bolje oseća. Dr konstatovala jaku upalu pankreasa i sve ide od njega, samo da se on što pre obnovi. Oporavak će biti spor, 2-3 meseca najmanje. Samo nek se on nama oporavlja i nek ide napred. Meni malo laknulo.

Ljubim vas sve pa se pišemo.

Mili, lep provod i odmor i dobro zdravlje i mirno more vam želim!

Bak, baš mi drago što ste uživali! Julska jutra - Page 11 275568

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od daxi011 26/7/2011, 11:53

Pari nema na cemu sunny srecan put i lep odmor
srcasti poljupci

Biksi super da ti je tata zbrinut ...sad mozes malo da odahnes
poljubci
daxi011
daxi011

Broj poruka : 831
Datum upisa : 13.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 26/7/2011, 12:21

Biksi, bice sve u redu, malo duze ce trajati oporavak, ali vazno je da ce posle biti kao nov! On sto posto vuce tu upalu jos od proslog puta kad je bio u bolnici? Tad nije izleceno, samo zaleceno i eto belaja.
bak
bak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 26/7/2011, 14:07

Bak zagrljaj , zvuchi mi pravi avanturistichki odmor. Niste nosili foto-aparat? Embarassed
Biksi, stvarno zvuchi kao da je tvoj tata u odlichnim rukama. Vazno da se oporavi, nema veze koliko ce to vremena uzeti cmoka
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 26/7/2011, 15:42

Bak,kao što Šiz reče,pravi avanturistički odmor...verujem da je i u toj oluji bilo nekog uživanja Wink ko ja na Pančiću pod maglom i snežinom gde od padova gubim snagu...ali opet nekako prija ta borba... :oops:al sam mazohista
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 26/7/2011, 16:21

Pošto smo mi sad ručali,želim da vas ponudim,ako je neka gladna,nek se posluži našim čamcimaJulska jutra - Page 11 P7260023

prijatno:Julska jutra - Page 11 P7260025t
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 26/7/2011, 16:36

Pariz, hvala, crkoh gladna, bas mi je prijalo Julska jutra - Page 11 582639

Ja inace volim avanturisticke odmore, mislim volim i hotel sa 5 zvezdica, ali sva letovanja tog tipa mi se stope, posle par godina ostanu samo slike i po neko secanje, sva su mi slicna Rolling Eyes Mislim, verovatno bi mi se Maldivi razlikovali, ali... lol!
Dok ovakva letovanja, a imali smo ih do sada nekoliko ostaju u secanju mnogo duze, mnogo vise detalja se pamti, mnogo vise dozivljaja i anegdota. Kod nas je takav slucaj
Jesmo, nosili smo fotoaparat, ali ga nismo upotrebljavali lol! Ima nekoliko slika, ali je aparat ostao na camcu Embarassed pa cim odem donosim ga. Mislim da ima nekoliko slika, mm nesto slikao Embarassed
bak
bak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 26/7/2011, 22:53

Dobra noć.
Biksi, sad je lakše kad je tata na sigurnom. Ipak tamo znaju šta rade u odnosu na ove naše provincijske bolnice.
Bak, dobrodošla avanturisto Laughing Ma mnogo si mi se ti tamo lepo provela, to po prirodi, šumica, ovo ono Laughing ako, ja volim kad je opušten odmor i najviše mi se sviđa ovo što je bilo puno smeha, mene smeh tako regeneriše.
Mi smo danas skitale, bile na celodnevnom boravku kod drugarice koja inače živi na 200 m od nas. Baš nas je lepo ugostila. Onda popodne sa kumom i njenom bebom kod druge drugarice u dvorištu, letnjikovac, travica, ljuljaška... milina. Dođosmo kući, baš pred kišu yes
Sutra planiram malo kući da se skrasimo Rolling Eyes
laku noć

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 27/7/2011, 12:59

Da vas sve stisnem i ljubnem. I zahvalim na lepim rečima i željama za tatu.

Kod mojih ne radi adsl, neki dan vrisnuo komp, verovatno kad je grmelo, pa preko modema, krc. Al dobro, i da se malo od mene odmorite! Wink Lapi topi je kod mojih, te i kad sam kod mene kući, opet se ne mogu javiti. Samo s posla, ovako pomalo. Al zato sam juče, u nedostatku kompa, sredila kuću, kao što odavno nisam! Jeeeee! Eto, ispovedih se ja vama, aj pa tako!

Julska jutra - Page 11 275568

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 27/7/2011, 13:24

Biksaco, kako je tata, sta kazu?

Dobro jutro radni narode Crne Gore Laughing Znam da se Crnogorke nece naljutiti Julska jutra - Page 11 582639

Kuvala sam sebi za doruck kacamak affraid nisam ga jela bar 25 godina, a kupila sam u selu u vodenici kukuruzno brasno, pravo, mirisljavo, doduse za pecanje, pa ko velim, ajd da probam lol!
I punomasan kravlji sir, bilo je mljac, mljac, mljac

Kad sam rekla majci sta sam jela nije verovala, kaze ja te molila godinama, ti jok. Mada sam htela sa cvarcima nekada, nesto se kroz maglu secam lol!

Ubi me pms, samo bih kmecala, a apetit Rolling Eyes
bak
bak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 27/7/2011, 13:29

Bak, ja obožavam kačamak i baš si me sad naterala da napravim palentu pošto nemam to pravo brašno za kačamak Crying or Very sad
Mada ima da se kupi veoma dobro, zaboravila sam koja ga firma paruje, ali isto mleveno na vodeničkom kamenu. Naći ću ga ja!!!
Pari, i ove tvoje tikvice (ako se ne varam) izgledaju fantastično, mljac!
Biksi, i dalje navijam za tatu i molim se molitva
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 27/7/2011, 13:48

Hvala Bak, hvala Miro. Tata nepromenjeno. Ide na neka snimanja danas, ta temperatura ga zeza. Opet će mu menjati terapiju zbog nje.

A tikvice su mmmmmmm, njami, njam, samo sa čim li su punjene?

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 27/7/2011, 16:10

Kačamak NIKAD nisam jela, ma nisam htela ni da probam, a moja svekrva ga pravi svake nedelje za doručak i to od našeg domaćeg brašna iz sela (meni posebno kuva viršle). Onda ja odem na CR zimus i posle tri dana gladovanja i krcanja krekera donose jedne večeri večeru i meni palentu sa sirom, onako gustu, hladnu, nikakvu No majko moja, nikad ništa slasnije nisam pojela affraid od tad sam se navukla pa sad svaki dan jedem kačamak ili palentu, ili za doručak ili za večeru ili za užinu Laughing Moji se ubiše od smeha, komentari su isti kao i Bakičina mama yes
Biksi, vredna si ti žena, znala sam ja to, nego te mi sputavamo ovde lol!
Sinoć zaboravih da pohvalim Parižankino kulinarstvo, a sada sam toliko gladna da bih ušla u monitor Laughing
Ajd odoh da podgrevam ručak i samo da naglasim, palo još jedno haljinče za more klizanje

Milijana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 27/7/2011, 16:29

Dan cure,ja sam mrtva umorna,toliko mogu da napišem...
sve vas stiskam,drago mi je i za tatu i napredak,i Bixinu vrednoću,kao i moju,i Milinu novu aljinicu i kačamak i sve...
tikvice i paprika koja tu štrči su punjeni onim što sam već pisala: samo juneće mleveno,sojine mrvice sa aromom,šargarepa,luk i integralni pirinač-naravno,sve to na malo maslinovog ulja,ali ovaj put preliene čistim holesterolom-pavlaka,malo mleka i 2 jaja-domaća Very Happyšto se i vidi,zbog boje... Very Happy
odoh da me majka ofarba...stvarno sam mrtvosana,na klubu sam pisala i što
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 27/7/2011, 20:29

Dan cure, pardon vece Very Happy
Vidim da ste bas bile vredne par dana, pa se svasta desavalo Very Happy
Bixi, nadam se da ce tati biti uskoro bolje, definitivno je u najboljim rukama. molitva
Bak, super za lep provod i uzivanje sa dragim osmeh srce
Milijana, srecan vam put i lep provod yes
Pari, i tebi takodje, valjda ces naci jastuce kakvo ti odgovara sreca Ja sam ogladnela, pa bih smazala i slike a ne samo ove ukusne camce lol!
Sto se kacamaka tice, mi ga jedemo vrlo cesto u svim oblicima, ovde u Venetu je popularan dodatak jelu, a ja ga kuci spremam na grilu, jer ga kupujem u takvom pakovanju za gril, retko kad ga spremam kuci, i to samo onda kad imam srpsko projino brasno lol!
Mi smo od posete lekaru napravili prelep izlet, pa smo obisli nekoliko dvoraca, jezera, gradica, i to neke po prvi put od kad idemo u Alto Adidje, region gde je klinika. Od nedelje do danas smo bas uzivali, i hvala Bogu da je tako, jer me je dr iznervirao (pisacu na koracima) pa sam se bar malo opustila. Malo smo se i smrzli, jer je u Alpima bilo od 7-15 stepeni i videlo se da na nekim vrhovima pada sneg Rolling Eyes lol! Prosto nisam mogla da verujem da u sred jula mogu da nosim zimske stvari i da mi i dalje bude hladno lol!
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 28/7/2011, 09:19

Drage moje, dobro vam jutro i prijatan dan osmeh srce ff
Listam kutak uz kaficu i pripremam se za registraciju auta...
Mali Princ
Mali Princ

Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 28/7/2011, 14:19

Khm, dobar dan. Julska jutra - Page 11 275568

Biksi, kako je tata? Ima li vesti?

Od sabajle me vaterpolisti rastresli, sad ceo dan necu znati kako se zovem.
Mm, maravno, radi opet ceo dan, nesrecni njegov pas i ja smo osudjeni jedno na drugo lol! S tim sto pas hrce ceo dan, ja bas ne mogu ceo da, ali sam blizu lol!
Odoh da razmisljam o spremanju rucka
bak
bak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 28/7/2011, 18:48

Gde ste svi nestali Julska jutra - Page 11 279933

Pariz, jel pri kraju spremanje, kad se krece, danas ili sutra?
bak
bak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 28/7/2011, 19:12

Sad vec moze da se kaze dobro vece Jutra! Stvarno nema nikog ceo dan Shocked I ja u guzvi a i pocela sam da citam jednu lepu knjigu d
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 28/7/2011, 22:18

Ja sam tu Laughing Malo smo skitali, kupovali neke sitnice za more, nego nešto mnogo para ode na sitnice affraid
Danima sam tražila kukuruz na pijaci i danas konačno našla pa sam pojela celu šerpu yes Obožavam ga Laughing

Milijana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 28/7/2011, 22:52

Veče Jutra.
Baki,druže evo me...bolje da nisam došla,potresao me gubitak kod Deni.
Inače sam i juče i danas stan sređivala.Stvari spremili,spakovali.Sve je spremno.Baš sam se sjbla...bolje da ne pišem ništa.
ljubim vas,pišemo se sutra do polaska
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 28/7/2011, 22:57

Pariz, ako te ne ulovim dok podjesh zagrljaj , lijepo se odmori.
ff
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 11 od 12 Prethodni  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Sledeći