Julska jutra
+29
buby
Struzzo
maza1972
catherine290505
MARA
Jelena*
JocY
cicsa80
maus
Shizika
bak
djole42
heart84
anak
Republica
anna
lolipop
Sneza
bebko
KoMetaK
Deni
ciklama
Milijana
Cupava
HappyGirl
dr mali pariz
Mirjana
Orline
BiKsi :)
33 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 2 od 12
Strana 2 od 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Julska jutra
Sita sam se danas isplakala, doduše od sreće, gledajući doček ispred Skupštine!
I bila sam tako ponosna i srećna, ih da nam je više ovakvih stvari i ovakvih ljudi, kolko bismo bili srećnija nacija!
I prvi put mi bilo žao što ne stanujem bliže ili u Bgd, da dodjem na večerašnje druženje!
Šta li nam je sa Filipom, nema je sto godina! Kolko li joj traje taj medeni mesec?! Prećeraše brale!
Odoh na spavanje. Laka noćca, mirni snovi.
Ja ću videti da sanjam NOLETA!
I bila sam tako ponosna i srećna, ih da nam je više ovakvih stvari i ovakvih ljudi, kolko bismo bili srećnija nacija!
I prvi put mi bilo žao što ne stanujem bliže ili u Bgd, da dodjem na večerašnje druženje!
Šta li nam je sa Filipom, nema je sto godina! Kolko li joj traje taj medeni mesec?! Prećeraše brale!
Odoh na spavanje. Laka noćca, mirni snovi.
Ja ću videti da sanjam NOLETA!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Dobar dan, mene nema pa nema.... skitanje i radovi na kući me omeli Skoro smo završil sprat, ima još sitnica, ali oni najteži i najgrublji radovi su završeni, a Lenka je već i spavala u svojoj sobici Sad jurimo neki nameštaj koji nam fali....
Nisam vam rekla, poslednja menstruacija mi je bila sve samo nije menstruacija i baš sam se zabrinula jer mi se to nikada nije dešavalo. Sutra imam zakazano kod dr-a da vidim šta on ima na to da kaže, a i onako treba da radim Papa test i ostale đakonije
Sve vas grlim
Nisam vam rekla, poslednja menstruacija mi je bila sve samo nije menstruacija i baš sam se zabrinula jer mi se to nikada nije dešavalo. Sutra imam zakazano kod dr-a da vidim šta on ima na to da kaže, a i onako treba da radim Papa test i ostale đakonije
Sve vas grlim
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Mili, a da nije ? ? Bilo bi lepo, bar nama!
Biksi :) ::Mili, a da nije ? ? Bilo bi lepo, bar nama!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Lako je meni navijati ovako virtuelno, mada, ako bi bata bio isto dobar kao Lenka, bilo bi stvarno strava!
Bixi, ženo, ti već odlučila da je bata, a ja umirem od brige da mi se nisu hormoni malo uzj...li
Ne bih rekla da je trudnoća u pitanju, ali isto tako ne znam ni da procenim šta je po sredi No, videćemo sutra sa mojim
Ne bih rekla da je trudnoća u pitanju, ali isto tako ne znam ni da procenim šta je po sredi No, videćemo sutra sa mojim
Bilo bi lepo da je
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Dobro veče cure, da sačekam koji minut, bila bih prva za dobro jutro
Milijana, šta to kuvaš
Došle višnje, 'oću sunce
Milijana, šta to kuvaš
Došle višnje, 'oću sunce
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Dobro jutro, klube
Sad jednu vruću da pristavim i izlazim iz kuće.
Evo ga sunceee
Sad jednu vruću da pristavim i izlazim iz kuće.
Evo ga sunceee
Mili, šalim se ja malo, da nam bude lakše, čekamo izveštaj od dr-a.
Orline,blesačice jedna
Ne znam šta da vam napišem, novo ništa, staro svašta, naročito kod mene na poslu , eto ljubim vas!
Orline,blesačice jedna
Ne znam šta da vam napišem, novo ništa, staro svašta, naročito kod mene na poslu , eto ljubim vas!
Dan Jutra!
kako ste mi ovog sunčanog dana?
Orli,počela sa kontracepcijom?
Mili,nadam se da je sve o.k.,i samo eto da te podseti da i o tome još uvek treba da razmišljaš
Bixi,pričaj te sočne sočnice...šta ima novo na poslu?
Za danas nemam ništa spec....nadam se šetnji i večerašnjem sportu.Eto.Ljubim vas!
kako ste mi ovog sunčanog dana?
Orli,počela sa kontracepcijom?
Mili,nadam se da je sve o.k.,i samo eto da te podseti da i o tome još uvek treba da razmišljaš
Za danas nemam ništa spec....nadam se šetnji i večerašnjem sportu.Eto.Ljubim vas!
Ma ustvari kod nas na poslu (znaš gde radim ) stvarno nema ništa novo! Sve je bre staro, sve!dr mali pariz ::
Ja se opet danas sikirala, tata mi je ponovo u bolnici, opet povišene amilaze i opet pankreas. Biće grdjen kad izadje, samo nek to bude što pre.
LJubac, odo sa dragim u šetnju, da udahnem vazduha.
Danas sam dobila rezultate testa na netoleranciju na namirnice. Slabo se šta sme jesti, baš slaaaaaboooo. Šmrck. Najteže mi za mleko.
Al navićiću se, kad sam i bez slatkiša, zaboraviću i mleko!
U BIksi kako se to dogodilo, baš sve te snađe je.emu, vala baš!
Mili šta reče dr?
Devojke
Jel može neko da mi objasni kako se koristi multi-quote?
Kod mene non-stop puna kuća, malo sam umorna a u subotu mi opet stižu neki gosti, biće nas 12 odraslih .
Odoh sad malo onom čudnom spravom da radim, zove se pegla je.emu
Mili šta reče dr?
Devojke
Jel može neko da mi objasni kako se koristi multi-quote?
Kod mene non-stop puna kuća, malo sam umorna a u subotu mi opet stižu neki gosti, biće nas 12 odraslih .
Odoh sad malo onom čudnom spravom da radim, zove se pegla je.emu
Sneza- Broj poruka : 1823
Datum upisa : 30.03.2010
Bixi,kažeš sve staro e baš si
žao mi za ćala,stvarno ga treba nadzirati...možda to i hoće?Nadams e da si uživala u šetnji...
Snežo,to multikvotovanje služi ako hoćeš u jednom postu na nekoliko tuđih da odgovoriš,pa na onom postu koji hoćeš,klikneš na taj multi,i on se malo zacrveni -ali ne treperi tako klikneš na još nekoliko koje hoćeš,pa na početku stranice klikneš na POSTReply i u prozoru se otvore svi citirani...ti brišeš sadržaj texta koji ne želiš,a ostavljaš ono zbog čega si i citirala,pa ispod daješ komentar...nadam se da je ova moja konfuzija fuzija
žao mi za ćala,stvarno ga treba nadzirati...možda to i hoće?Nadams e da si uživala u šetnji...
Snežo,to multikvotovanje služi ako hoćeš u jednom postu na nekoliko tuđih da odgovoriš,pa na onom postu koji hoćeš,klikneš na taj multi,i on se malo zacrveni -ali ne treperi tako klikneš na još nekoliko koje hoćeš,pa na početku stranice klikneš na POSTReply i u prozoru se otvore svi citirani...ti brišeš sadržaj texta koji ne želiš,a ostavljaš ono zbog čega si i citirala,pa ispod daješ komentar...nadam se da je ova moja konfuzija fuzija
Hmmmm Bixi, rekla bih da ćeš dobiti tri bambija
Dr sumnja na trudnoću, mislim, videla sam i ja svojim očima, ali smo ipak dali krv za betu i stiže sutra uveče. Ja sam se mislila da kupim test, ali kad ću sutra uveče saznati, onda mi je bilo sve jedno
Ostalo sve u redu, grliće bez ranice, a imala sam je godinama Rekla bih da je mene trudnoća skroz preporodila, eto grlić u redu, menstruacije više nisu bolne, a nekad su ubijale.... sad su opet redovne, celulita imam manje, a borila sam se godinama...
Elem, sve drugo je po starom... mama mi stiže sa mora noćas i baš sam je se uželela
Dr sumnja na trudnoću, mislim, videla sam i ja svojim očima, ali smo ipak dali krv za betu i stiže sutra uveče. Ja sam se mislila da kupim test, ali kad ću sutra uveče saznati, onda mi je bilo sve jedno
Ostalo sve u redu, grliće bez ranice, a imala sam je godinama Rekla bih da je mene trudnoća skroz preporodila, eto grlić u redu, menstruacije više nisu bolne, a nekad su ubijale.... sad su opet redovne, celulita imam manje, a borila sam se godinama...
Elem, sve drugo je po starom... mama mi stiže sa mora noćas i baš sam je se uželela
Mili kakav fleš! čekamo do sutra a sutra...
Milijana, dušo, lepo si ti to skuvala.
Ajd pa da se radujemo sutra
Ajd pa da se radujemo sutra
Jesam li već negde napisla da sam vidovita?! Ili ne?! A vi mi još uvek ne verujete! Mili, bato za Lenku, ! Izmedju mog bata i mene je razlika 15 meseci, i uvek mi je to bila prednost u životu! Naročito kad sam mu smanula druga! Čekamo danas tu lepu betu!
Da nas obraduješ lepom betom, izgleda i tebe zahvatio ovaj talas
HappyGirl ::Cure, danas će forum biti zatvoren i moraćete svaki put da se ulogujete da bi čitali. Najverovatnije će tako biti nekoliko dana .Neki radovi na forumu su u toku pa da ga ne bi zatvorila i vas sve iznervirala izabrala sam blažu varijantu tako da ćete me sad samo opsovati Ajd žive bile!
Mili, držim fige Joj to bi bilo fenomenalno
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Milijana nam je trudna jeeeee
Milijana ja vjerujem da će beta danas biti ogromna, a ti? Držim fige i ljubim po 100 puta
Milijana ja vjerujem da će beta danas biti ogromna, a ti? Držim fige i ljubim po 100 puta
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Malo virkam da vidim ima li lepih vesti od Milijane i da se zahvalim dr. mali pariz na how to... uputstvu, hvala bilo je razumljivo i korisno
Beta je 1410
Mm i ja smo presrećni
Mm i ja smo presrećni
Opa! Čestitam Milijana i ja sam srećna zbog vas
Opa Mili, nek ti je trudnoća lagana i školska, i nek bude jedan pišonja, kao što i predvideh ranije! Baš divna vest, baš, baš!
Strana 2 od 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Julska jutra
» Vesela julska jutra
» Julska topla jutra...
» Julska jutra okupana suncem
» Suncana majska jutra
» Vesela julska jutra
» Julska topla jutra...