Julska topla jutra...
+13
HappyGirl
bebko
Nekica
Orline
brinbili
MARA
maus
caci
adriatika
Jelence
tuli
nesalela
Hitron-Luka
17 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 1 od 8
Strana 1 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Julska topla jutra...
Dobro jutro cure
Srecna i vesela julska jutra....
Nekice ,srecno i tebi na odmoru lepo se provedi....
Srecna i vesela julska jutra....
Nekice ,srecno i tebi na odmoru lepo se provedi....
Poslednji izmenio Hitron-Luka dana 1/8/2009, 08:50, izmenjeno ukupno 1 puta
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Datum upisa : 07.12.2007
Re: Julska topla jutra...
Dobro jutro, neka ova julska jutra budu srećna i berićetna i da donese puno
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
SRECAN i BLAGOSLOVEN jul u svemu sto radite a posebno u velikim BETAMA
Nekice dobro nam se odmori i vrati puna energije
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
DEVOJKE SRECAN I BLAGOSLOVEN JUL NAM SVIMA BIO DAJ BOZE.
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
DEVOJKE SRECAN NAM JUL.
DA NAM SE SVIMA POSRECI I DA SE SVE ZABEBIMO
DA NAM SE SVIMA POSRECI I DA SE SVE ZABEBIMO
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Nek nam je sretan i svima bericetan
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Zene drage evo i mene.
Prvo neka je svima srecan jul mesec i zelim da na ovim a i na drugim stranicama naseg Kutka citam samo lepe vesti.
Nekice bas se radujem sto sutra kreces na more. Zasluzila si Samo mi nemoj reci da ces voziti I zelim vam puno
Happy ne stigoh da ti pozelim srecan put i da se lepo provedes. Brcni se koji put za mene i tebi zelim isto kao i Nekici.
Poslednjih dana nemam bas mnogo vremena da se javim, sama sam sa Anom po ceo dan, Milan radi non-stop, k`o trafika(jedan radnik na odmoru, a drugi pre 4 dana pao sa visnje i sav je u zavojima i gipsu).
Ajd zive bile sve do jedne idem da sve laganice iscitam.
Prvo neka je svima srecan jul mesec i zelim da na ovim a i na drugim stranicama naseg Kutka citam samo lepe vesti.
Nekice bas se radujem sto sutra kreces na more. Zasluzila si Samo mi nemoj reci da ces voziti I zelim vam puno
Happy ne stigoh da ti pozelim srecan put i da se lepo provedes. Brcni se koji put za mene i tebi zelim isto kao i Nekici.
Poslednjih dana nemam bas mnogo vremena da se javim, sama sam sa Anom po ceo dan, Milan radi non-stop, k`o trafika(jedan radnik na odmoru, a drugi pre 4 dana pao sa visnje i sav je u zavojima i gipsu).
Ajd zive bile sve do jedne idem da sve laganice iscitam.
maus- Broj poruka : 14046
ALELUJA nedostajala si nam zeeeeeeno Milanova
Da,da Maus nedostajala si nam.Ovaj Milanov kolega kao Brega pao sa visnje.
Opsano pentranje na visnje
Sto dolazim do zakljucka da su muskarci jako nespretni, smotani i kilavi.Kada ste vi cule da je neka zena pala sa visnje, kruske ili bilo kog drugog drveta?tuli ::Da,da Maus nedostajala si nam.Ovaj Milanov kolega kao Brega pao sa visnje.
E, da.Njih da posaljes po jagode nastradali bi,junacine nase
Slazem se da su muskarci jako nespretni,smo...,kil....ali eto covek otiso zeni da pomogne i padne- cista nesreca.maus :: Sto dolazim do zakljucka da su muskarci jako nespretni, smotani i kilavi.Kada ste vi cule da je neka zena pala sa visnje, kruske ili bilo kog drugog drveta?
Gde bre Maus zena da padne s visnje,kru....kad ih i retko koja bere?
Inace ja slabo pisem jer sam u pravom haosu,pravimo kuhinju na spratu,pa to je lom na jednu stranu busilica na drugu burgije,na trecu.......ama pravi haos.........kad sve bude gotovo postavljam fotke,mislim da ce vam se svideti.
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
cao zenske
nije me bilo neko vrijeme,i zao mi sto hepici nisam stigla da pozelim srecan dolazak pa mozda i da razmijenimo br.tel. da se cujemo kad je vec ovamo
mogu se pohvaliti da sam za 4 dana presla zavidnu kilometrazu...bila jednu noc do Tivta(mm sluzbeno tamo bio)a vec sjutradan neplanirano nazad za Pg...i vec sledece jutro pravac Zabljak (Durmitor)ne nekim veselim povodom al sto se mora nije tesko...steta samo sto je grozno vrijeme
E sad imam jedan zadatak za vas.... nece biti tesko...Htjeela bih da iskoristimo 5 slobodnih dana za pravi odmor i relax,i to negdje u Srbiji,pa slobodno predlazite neke banje,planine(osim Zlatibora,tamo sam skoro svake god)...a more prepustam vama,ja mu nisam neki ljubitelj
za sve
nije me bilo neko vrijeme,i zao mi sto hepici nisam stigla da pozelim srecan dolazak pa mozda i da razmijenimo br.tel. da se cujemo kad je vec ovamo
mogu se pohvaliti da sam za 4 dana presla zavidnu kilometrazu...bila jednu noc do Tivta(mm sluzbeno tamo bio)a vec sjutradan neplanirano nazad za Pg...i vec sledece jutro pravac Zabljak (Durmitor)ne nekim veselim povodom al sto se mora nije tesko...steta samo sto je grozno vrijeme
E sad imam jedan zadatak za vas.... nece biti tesko...Htjeela bih da iskoristimo 5 slobodnih dana za pravi odmor i relax,i to negdje u Srbiji,pa slobodno predlazite neke banje,planine(osim Zlatibora,tamo sam skoro svake god)...a more prepustam vama,ja mu nisam neki ljubitelj
za sve
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Evo Brinbili ja te pozivam u moje krajeve. Imas dole slike- PUTOVANJA -Drina lepotica medjiu rekama,pa smekni malo. Banja Koviljaca je samo 4 km udaljena,planina Gucevo oMa iznad, a moja malenkost svega 10 km. Pa se mozemo i druziti i tracarati.
Maro vrednice nasa jedva cekam da postavis fotke. Jes malo nezgodno dok traju radovi ali ces posle uzivati. Kako bebac podnosi buku?
Maro vrednice nasa jedva cekam da postavis fotke. Jes malo nezgodno dok traju radovi ali ces posle uzivati. Kako bebac podnosi buku?
Sta ima da berem, odem lepo na pijacuMARA ::
Gde bre Maus zena da padne s visnje,kru....kad ih i retko koja bere?
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Jutro cure...
Mi se sinoc vratismo iz bolnice
24 h smo bili na observiranju....Luka je zbog svog divljanja i nestasluka,skakajuci udario glavom u dvosed ,par secundi je bio bez svesti...
sve je hvala Gospodu Bogu bez posledica proslo ....ali sta sta u buduce ?
napola sam luda i u opste ne znam kako ovo moje nemirno dete da sacuvam....
,opsirnije na roditeljskim dnevnicima....
Ljubite i cuvajte svoju decu
Mi se sinoc vratismo iz bolnice
24 h smo bili na observiranju....Luka je zbog svog divljanja i nestasluka,skakajuci udario glavom u dvosed ,par secundi je bio bez svesti...
sve je hvala Gospodu Bogu bez posledica proslo ....ali sta sta u buduce ?
napola sam luda i u opste ne znam kako ovo moje nemirno dete da sacuvam....
,opsirnije na roditeljskim dnevnicima....
Ljubite i cuvajte svoju decu
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
dobro jutro curice
Hitron,dobro je sto se sve dobro zavrsilo,pretpostavljam da je to bio veliki stres za tebe...Sad je Lukic u nestasnoj fazi,ali sto bi rekla moja majka,bolje da to sad izbaci iz sebe nego kasnije(u pubertetu)kad bas ne mozes da ga kontrolises
Maus,slike su prelijepe,ali nesto si mi daleko gore.. MM ima 5 slobodnih dana,ali ne bih 2 da provedem u putu A jos i nemamo neko bijesno auto (opel korsa)da bi preleceli taj put...ja bih ipak malo juuuznije
Hitron,dobro je sto se sve dobro zavrsilo,pretpostavljam da je to bio veliki stres za tebe...Sad je Lukic u nestasnoj fazi,ali sto bi rekla moja majka,bolje da to sad izbaci iz sebe nego kasnije(u pubertetu)kad bas ne mozes da ga kontrolises
Maus,slike su prelijepe,ali nesto si mi daleko gore.. MM ima 5 slobodnih dana,ali ne bih 2 da provedem u putu A jos i nemamo neko bijesno auto (opel korsa)da bi preleceli taj put...ja bih ipak malo juuuznije
Hitron,draga fala Bogu da je sve OK.NIje lako odrasti,a nije ni tebi lako sacuvati ga.Ali uvek se pronadje snaga za izdrzati sve.
Brinbili ti onda draga pravac za Vrnjacku ili Matarusku banju.To ti nije daleko kad se spustis iz MNE,a lepo je.Ja sam nedavno bila u Mataruskoj banji i bilo mi je super.Ona je poznata kao banja za reumatoloska i ginekoloska oboljenja.Gde god isla dobro se odmori
Brinbili ti onda draga pravac za Vrnjacku ili Matarusku banju.To ti nije daleko kad se spustis iz MNE,a lepo je.Ja sam nedavno bila u Mataruskoj banji i bilo mi je super.Ona je poznata kao banja za reumatoloska i ginekoloska oboljenja.Gde god isla dobro se odmori
Ej Hitron hvala bogu da je sve kako valja.A deceu ja ipak kazem samo bog moze da ih sacuva .Secam se da sam ja kad je Marko bio u takvom stanju sve ostre stvari prekrila cebatom,kupila zastite za vrate,da nemoze da ih lupa,stavila zastite za stekere i sta li jos ne,ni sama neznam.
Mi smo sada kod kuce,ne ide u vrtic jer sam ja kod kuce i manje je dece u vrticu zbog odmora.Pa imam manje vremena da sam za kompjuterom,sem kad on spava.Jos se nespremamo za more jer nismo sigurni dali cemo ici,zbog mog muzica,koi jos nezna dali ce moci uzeti godisnji.
Mi smo sada kod kuce,ne ide u vrtic jer sam ja kod kuce i manje je dece u vrticu zbog odmora.Pa imam manje vremena da sam za kompjuterom,sem kad on spava.Jos se nespremamo za more jer nismo sigurni dali cemo ici,zbog mog muzica,koi jos nezna dali ce moci uzeti godisnji.
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Tuli,razmisljam i ja aktivno bas o te 2 banje,ali nigdje ne mogu naci neki cjenovnik ili nesto tako...cisto da znam kako se krecu polupansioni,eventualno apartmani u privatnom smjestaju.Ako neko nesto zna otprilike neka kucka
uzivacu.maus ::
Bebac super podnosi buku,njemu nista ne smeta,osim ove sirene policijske,vatrogasne ostalo je sve ok.
Mi zivimo na periferiji naseg gradica al ovamo po mom komsiluku sve ludo,drogirano pa je tu policija non-stop,a kad dodje leto i vatrogasci su stalni gosti.
Hitron hvala bogu da je Luka dobro.
Aj cao zemske pa se kucamo
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Draga izvoli,ako ti ovo posluzi super
http://mataruskabanjasmestaj.com/http://www.vrnjackabanja.co.rs/
http://mataruskabanjasmestaj.com/http://www.vrnjackabanja.co.rs/
hvala draga,pogledacu
E moje zenskice i mi smo juce imale nezgodu,Andreu je udarila ljuljaska u punoj brzini.
Nista me ne pitajte bila sam kao luda,ali SLAVA I HVALA GOSPODU NASEM,Andrea je dobro,bili smo na snimanju glave i nema preloma,a stanjer sam ja pratila 48 sati i za sad je sve dobro.
A kako se dogodilo kad ja bdim nad njom i ne odvajam se,pa u parkicu smo se igrale druzile i ja je stavim u krilo da joj dam da pije vode,i ona mi se izmigolji i ja reko dobro samo da se okrenem da ostavim flasicu i kad sam se okrenula imam sta da vidim u tom trenutku nju ljuljaska udara i to je tako puklo da sam mislila da joj je lobanja pukla,a ona jadnice pala i to napred i place najglasnije.
Uzmem je odnesem kuci,zovem taksi i pravac T irsova.
Isto je i Andrea vrlo mirna kao i Luka,tako da su to sekunde bile u pitanju.
LJubac svima,a Luku ljubi tasta u glavu da prodje.
Nista me ne pitajte bila sam kao luda,ali SLAVA I HVALA GOSPODU NASEM,Andrea je dobro,bili smo na snimanju glave i nema preloma,a stanjer sam ja pratila 48 sati i za sad je sve dobro.
A kako se dogodilo kad ja bdim nad njom i ne odvajam se,pa u parkicu smo se igrale druzile i ja je stavim u krilo da joj dam da pije vode,i ona mi se izmigolji i ja reko dobro samo da se okrenem da ostavim flasicu i kad sam se okrenula imam sta da vidim u tom trenutku nju ljuljaska udara i to je tako puklo da sam mislila da joj je lobanja pukla,a ona jadnice pala i to napred i place najglasnije.
Uzmem je odnesem kuci,zovem taksi i pravac T irsova.
Isto je i Andrea vrlo mirna kao i Luka,tako da su to sekunde bile u pitanju.
LJubac svima,a Luku ljubi tasta u glavu da prodje.
Strana 1 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 1 od 8
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu