Julska jutra
+29
buby
Struzzo
maza1972
catherine290505
MARA
Jelena*
JocY
cicsa80
maus
Shizika
bak
djole42
heart84
anak
Republica
anna
lolipop
Sneza
bebko
KoMetaK
Deni
ciklama
Milijana
Cupava
HappyGirl
dr mali pariz
Mirjana
Orline
BiKsi :)
33 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 12 od 12
Strana 12 od 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Julska jutra
Hvala dušo,idem do tebe da vidim jesi li pisala kako si prošla na pregledu?
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Dobro vece jutra, tj. laku noc Ne mogu da cekam jos dvadesetak minuta, pa da vam pozelim dobro jutro
Bixi, ima li novosti sa VMA?
Pari, srecan ti put i lep odmor, da napunis baterije za novo stanej koje te ceka kad se vratis!
Milijana, kad vi krecete? Da ne zalasnim sa lepim zeljama
Bixi, ima li novosti sa VMA?
Pari, srecan ti put i lep odmor, da napunis baterije za novo stanej koje te ceka kad se vratis!
Milijana, kad vi krecete? Da ne zalasnim sa lepim zeljama
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Jutro!
Ljubim vas sve i odoh da se pakujem .Sutra zorom odoh na Drinu !
Budite mi vesele i dočekajte me nekim lepim vestima (ne ovakvim)
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/268541/Vantelesna-oplodnja-samo-na-drzavnim-klinikama
Ljubim vas sve i odoh da se pakujem .Sutra zorom odoh na Drinu !
Budite mi vesele i dočekajte me nekim lepim vestima (ne ovakvim)
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/268541/Vantelesna-oplodnja-samo-na-drzavnim-klinikama
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Srecan put svima vama koji putujete!
Cupava- Broj poruka : 1957
Godina : 50
Datum upisa : 14.03.2009
Caos moje drage, najlepse kutanjke.
Vidim da su odmori u toku.
Ja nisam nigde isla, dve nedelje oko renoviranja stana protekose za cas.
Ali eto konacno, posle dva i po meseca uspedosmo da privedemo kraju nas stancic.
Sada nam predstoji izrada kuhinje i ugradnih, americkih plakara, namestaja za dnevni boravak itd.Sobu za spavanje smo kupili u Kiki ona stize pocetkom Avgusta.
Na poslu sve po starom..rad ..rad i samo rad.A mom caletu su otkrili nestabilnu anginu pektoris i sada je trenutno na Vma.Radice mu koronorografiju.Briga..eto.
Po onom pitanju nisam nista radila, niti sam mogla da se sastavim. Pa videcu od Septembra ponovo.Uglavnom ne znam kako mi je poteklo ovo pola godine.
Idem da prosetam po kutanjicicu.
Ljubim vas sve
Vidim da su odmori u toku.
Ja nisam nigde isla, dve nedelje oko renoviranja stana protekose za cas.
Ali eto konacno, posle dva i po meseca uspedosmo da privedemo kraju nas stancic.
Sada nam predstoji izrada kuhinje i ugradnih, americkih plakara, namestaja za dnevni boravak itd.Sobu za spavanje smo kupili u Kiki ona stize pocetkom Avgusta.
Na poslu sve po starom..rad ..rad i samo rad.A mom caletu su otkrili nestabilnu anginu pektoris i sada je trenutno na Vma.Radice mu koronorografiju.Briga..eto.
Po onom pitanju nisam nista radila, niti sam mogla da se sastavim. Pa videcu od Septembra ponovo.Uglavnom ne znam kako mi je poteklo ovo pola godine.
Idem da prosetam po kutanjicicu.
Ljubim vas sve
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Hvala svima na lepim željama,svima koji putuju-Đolesku-mislim na tebe pre svega - lood odmor,pune baterije i extra raspoloženje vam od srca želim!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Djolesku, lepo se odmori! I uživaj!
I ostalim curama ako idu na odmor želim da se fino provedu i odmore pravo!
Ja sam u Bgd za vikend, u subotu bar, a možda i u nedelju, kod tate! Baš sam ga se poželela, a bogme i mame! On je malo bolje, spala mu je jutros temp konačno, daj Bože da se više ne vraća! To bi odmah značilo da je krenulo s oporavkom kako treba. I jedni rezultati su mu bili bolji. Dakle ima šanse da ne ide pod nož i da mu se to samo s pankreasom sredi. Tj. ne samo, nego s lekovima.
Ljubac. Pojma nemam gde udaram, ni gde mi je dupe, ni gde mi je glava. Verovatno se da i primetiti.
Lep vikend vam želim!
I ostalim curama ako idu na odmor želim da se fino provedu i odmore pravo!
Ja sam u Bgd za vikend, u subotu bar, a možda i u nedelju, kod tate! Baš sam ga se poželela, a bogme i mame! On je malo bolje, spala mu je jutros temp konačno, daj Bože da se više ne vraća! To bi odmah značilo da je krenulo s oporavkom kako treba. I jedni rezultati su mu bili bolji. Dakle ima šanse da ne ide pod nož i da mu se to samo s pankreasom sredi. Tj. ne samo, nego s lekovima.
Ljubac. Pojma nemam gde udaram, ni gde mi je dupe, ni gde mi je glava. Verovatno se da i primetiti.
Lep vikend vam želim!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
evo i ovde da vam pozelim srecan put...djoletu i maloj...a ostalim curama ...mada ja sam tu...ne verujem da cu ici bilo gde..ruzno vreme
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Djole, srecan put i lep provod! Pari, takodje
Biksi, za tatu i pomak na bolje!
Ja sam tu jos, propisno cu se odjaviti u subotu uvece pripreme ulaze u finish mada mi ova kisa ne ide na ruku, mnogo vesa ima da se susi
Jos se mi cujemo...
Biksi, za tatu i pomak na bolje!
Ja sam tu jos, propisno cu se odjaviti u subotu uvece pripreme ulaze u finish mada mi ova kisa ne ide na ruku, mnogo vesa ima da se susi
Jos se mi cujemo...
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Pariz, srecan put, verovatno ste vec i otosli, lep odmor i sve ostalo
Djole, takodje, Milijana i tebi
Bixi, drago mi je za tatu, samo da se t vise ne vraca
Ja bila ceo dan kod mojih, nea radna akcija, sutra opet, stigla vestica, sva sam skenj
Djole, takodje, Milijana i tebi
Bixi, drago mi je za tatu, samo da se t vise ne vraca
Ja bila ceo dan kod mojih, nea radna akcija, sutra opet, stigla vestica, sva sam skenj
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Djole, pariz, srecni vam putevi
Biksi, nadam se da ce tata biti bolje, dobro je sto je temp. spala. Pankreatitis je jako ozbiljna bolest. Hvala Bogu da je krenulo uzbrdo.
Biksi, nadam se da ce tata biti bolje, dobro je sto je temp. spala. Pankreatitis je jako ozbiljna bolest. Hvala Bogu da je krenulo uzbrdo.
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Bixi, baš mi je drago zbog tate. Uživaj danas!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Dobro vece,
I ovde da se odjavim zvanicno! Konacno se spakovasmo, mm nije dao da ponesemo mesoreznicu kaze dovoljno je sto nosimo krevetac i kolica ko da to ima veze jedno s drugim al sam zato ponela 9 pari obuce sad mrmlja zbog toga Malo se nervirao i zbog garderobe, a ja, onda kao da smanjim, pa izvucem jednu haljinu i to bas onu koja se njemu najvise svidja ha ha, naravno sa je reko:dobro ajde, nosi sve
Odoh sad na pocinak, sutra u ovo vreme slusacu talasice, a vama zelim uzivanje sta god da radite i gde god da budete
I ovde da se odjavim zvanicno! Konacno se spakovasmo, mm nije dao da ponesemo mesoreznicu kaze dovoljno je sto nosimo krevetac i kolica ko da to ima veze jedno s drugim al sam zato ponela 9 pari obuce sad mrmlja zbog toga Malo se nervirao i zbog garderobe, a ja, onda kao da smanjim, pa izvucem jednu haljinu i to bas onu koja se njemu najvise svidja ha ha, naravno sa je reko:dobro ajde, nosi sve
Odoh sad na pocinak, sutra u ovo vreme slusacu talasice, a vama zelim uzivanje sta god da radite i gde god da budete
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Milijana, uzivaj, napuni baterije i skroz se opusti! Srecan put
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Strana 12 od 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Julska jutra
» Vesela julska jutra
» Julska topla jutra...