KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Julska jutra

+29
buby
Struzzo
maza1972
catherine290505
MARA
Jelena*
JocY
cicsa80
maus
Shizika
bak
djole42
heart84
anak
Republica
anna
lolipop
Sneza
bebko
KoMetaK
Deni
ciklama
Milijana
Cupava
HappyGirl
dr mali pariz
Mirjana
Orline
BiKsi :)
33 posters

Strana 7 od 12 Prethodni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Sledeći

Ići dole

Julska jutra - Page 7 Empty Re: Julska jutra

Počalji od BiKsi :) 17/7/2011, 18:59

Ih Meto, da se molimo da se kum oporavi. Julska jutra - Page 7 38642 Julska jutra - Page 7 38642 Julska jutra - Page 7 38642Za ovakve info kad čujem, uvek mi se stegne nešto u stomaku.

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 17/7/2011, 19:24

Uh Meta,baš mi žao...evo molimo se da izgura sve to,i da ga Bog pogleda i pored života opet, da mu daruje i moć kretanja Julska jutra - Page 7 38642
Bixi,tati je bolje,i to je najbitnije!Kako si ti?
Mili...kako nam je Lenče danas? Pršute i sudžuk mi ne spominji lol!
Mi smo malopre došli iz sela,gde smo vikend proveli-izdavali godišnjicu tati m.m.
umorilo me sunce i izgorela sam,jer se nisam juče setila da se namažem pre izlaska napolje...doduše,bilo je oblačno kad smo krenuli,ali na groblju kad udari ždraka...
tako da sam iscrpljena,ali radosna što smo opet svojoj kući. Very Happy
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 17/7/2011, 19:47

Pari, nisam loše, odmorila sam se, tj. naspavala za ovaj vikend ako ništa drugo. I ja sam izgorela na groblju u petak, isto se zaboravila namazati, a od kuće do groblja jedno 1,5 km, i u povratku toliko, a sve peške. No, to je još i najmanje bitno.
Juče smo malo gnajvili klince od brata.
Danas kod tate u bolnicu, pa bila na groblju, 6 god kako mi je tečo umro (mnogo sam ga volela), dragi radi, upravo stigao s posla. Nič posebno. Juče sam imala wc šolja seansu kod zaove, srećom pa je njen dragi morao da ode nešto da završi, tačno bi me bilo sramota koliko sam vremena provela u toaletu. Nemam stalno muke, al kad glukofaž nekad udari, ne zna da stane! Very Happy Nemam apetit, jedem nazor, i čini mi se da mi hrana ima drugačiji ukus, ili se tripujem. Smršala sam još jedno kilce, jedino mi se to svidja. Sad sam na 55kg.Još 5 dole i mačka!
Sve u svemu ni loše ni dobro, onako, bilo je i boljih dana. Prosto me stiglo ovo oko tate, pa dedina smrt, pa još neke sitne stvari, ali proćiće i ovo.

Stiskam tebe posebno. Još ako mi se javiš pred tuširanje ko prošli put, ih, odma ima raspoloženje da mi digneš! Laughing Nemam kući skajp, B mi nešto zeznuo, pobrisao instalacije mase programa, čačkao nešto i igrao se, al skinuću sa neta, ili će mi brat instalirati, pa ćemo čavrljati. Primiče se more, joj, imam osećaj da jedva čekaš!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 17/7/2011, 19:57

Meto, daj Boze da se oporavi i da moze na svoje noge. Kretena na svakom cosku Mad
Biksic super za tatu da mu je bolje. Nego, gde ces jos da skidas kile? Na sta ces da licis? Koliko si visoka? Malo te preslisavam lol!
Dr Pariz "home sweet home" likeit
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 17/7/2011, 20:07

cicsa80 :: Nego, gde ces jos da skidas kile? Na sta ces da licis? Koliko si visoka? Malo te preslisavam lol!
Na žensko! lol! Visina metar i pokušaj! lol! 158cm. Trebalo bi mi 50 kg da budem ok i zadovoljna. Mada i 52kg bi bilo ok.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 17/7/2011, 20:28

Biksi :) ::
cicsa80 :: Na sta ces da licis?
Na žensko! lol!
lol! lol! :lol!:eto kako me odmah nasmejaše cure moje. Very Happy
Kg uvek mogu dole...mada :roll:kakvu ja imam komšinifcu...majko mila,plaše me njene čačkalicnoge...pravo ko anorexija...čujem i njenog momka kako je nekad u žaru svađe razbija za kg...čuje se i "pljesak" tad...ali stvarno-šta je bolje višek ili manjak kg? Wink
Bixi,nek si se ti malo naspavala,i nek dragi podigne sistem da se ispričamo kogod ljudi lol!
eto-ne javih ti se pre tuširanja,jer sam se s vrata svukla i uletela u kupatilo :lol:More se primiče-jedva ga čekam,nego šta...nego...šta mi reče idete li gde sad ili u sept.pred postupak?
a glukofaž...hoće tako,posebno ako je i tsh niži-da znaš.Inače,negde sam pisala da sam čitala da glukofaž zna svući tsh...
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 17/7/2011, 21:31

E jes može biti da je tsh niži, vikendom pijem jaču dozu eutiroksa, ali sam juče popila po pola tablete za ručak i večeru, a razmak bio svega 2h, a večeras prvi put popila celu dozu večernju odjednom, pa kontam da je zbog toga. Morala sam da skoknem do radnje i da kupim nešto slatko, imam te momente, kad sam ok, al nekad luda želja za slatkišima, da svisnem! Idemo od 13. septembra u Grčku do 3. oktobra! Very Happy Very Happy Very Happy Onda sam kontala na prvu kontrolu kod Šumarac, da vidim stanje i imanje, a tek onda sledeći korak oko vto! A do tada da se nakanim da uradim trombofilije, i dragi jedan spermogram, ne znam da li imam još šta od onih nalaza, ima garant, al trenutno mi se ne radi nijedan!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 18/7/2011, 14:29

Dan cure !
Biksi ,nadam se da je tata danas još bolje !
Meta , molitva za kuma !

Ja sam vam jako tuzna i razočarana ...u zivot ,u ljude,u drzavu ,u zakon...
U petak MM-a,ni krivog ni duznog ....u sred bela dana na sred ulice napala su dva kretena
Na svu sreću prošao je sa lakšim povredama .....

zagrljaj
djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maza1972 18/7/2011, 15:21

META zagrljaj molitva molitva molitva za vašeg kuma,da bude dobro i vrati se normalnom životu,nakad i lekari u prvom trenutku prikažu stvari dramatičnijim,a čovekov organizam je čudo...nadam se najboljem...
BIKSI..radujem se što je tata bolje i biće sve bolje... molitva

DJOLE39,pa kako ... fd pa šta je to u zadnje vreme c c c Jel pokušaj plačke,jel ste prijavili policiji... v
maza1972
maza1972

Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 18/7/2011, 16:06

Mazo,bila policija i...odgledali snimak (snimila kamera radnje u blizini),uzeli podatke i to je to ....šta su hteli.napadači ....nemam pojma .....nisu dali nikakvu izjavu a nisu pokušali ništa ni da uzmu.....
Oni su lepo otišli kući,nisu čak ni privedeni a hitnu u kojoj je bio MM je pratila milicija .....
Oj Srbijo medj šljivama ,osećam se sigurno u tvojim rukama lol!
djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Struzzo 18/7/2011, 16:28

Grozno, Đole... No
Možda su ga pomešali sa nekim...
zagrljaj
Struzzo
Struzzo

Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 18/7/2011, 16:35

О шта сам све прочитала овде.... Држите се цуре!
Мета, за кума molitva
Ђоле, за тм molitva
Свима c
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 18/7/2011, 19:33

Struzzo ::Grozno, Đole... No
Možda su ga pomešali sa nekim...
Julska jutra - Page 7 639820
Julska jutra - Page 7 561840
Đole,draga...ma strašno,nemam reči!
Kako je muž?
Bože,nigde se više čovek ne može osećati sigurno.Strašno!
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 18/7/2011, 22:28

Djole, strašno. No Samo kad je tvoj dragi dobro. A o Srbiji, ne mogu, nemam snage. No

Tati je svakim danom pomalo bolje, nijanse jesu upitanju, al svaki mic na bolje i njemu i nama znači. Sutra mu rade skener grudnog koša, nadam se da će rezultati biti ok.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 19/7/2011, 00:35

BIksi, izvini tvog sam tatu zaboravila Embarassed
Za tatu molitva
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 19/7/2011, 01:28

Djole affraid ne mogu da verujem sta moze da te snadje na sred ulice, ni krivog ni duznog!!! No Nadam se da je tm bolje i da ca manijake pohvatati i dati im sta zasluzuju! c
Bixi, drago mi je da cujem da je tata bolje, za dobre rezultate rendgena sutra molitva
Nas kum je van zivotne opasnosti, probudili su ga iz kome, ali ne pokrece noge i kako prognoziraju, tako ce i ostati No Ja se sve nadam nekom cudu i verujem da ce uspeti da se izbori. Neka je glava na ramenima, a ostalo - polako.
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 19/7/2011, 01:29

Djole zagrljaj poljubac
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 19/7/2011, 08:43

Miro, Meta, hvala.

Meta, i to je pomak napred, a ja se nadam da će ova napredna medicina i malo srećnih okolnosti biti na strani tvog kuma. I nadam se da će ipak prohodati. Šta ti je život. No Jedan dan živiš normalno, razdragano, srećno, sutradan prikovan za krevet. No Stvarno treba uživati u svakom danu!
Da se kum izbori Julska jutra - Page 7 32796 Julska jutra - Page 7 32796 Julska jutra - Page 7 32796 .

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 19/7/2011, 09:55

Jooj žene, stvarno samo neke loše vesti No i jutros upalim tv i prvo što čujem izginuli naši turisti u Grčkoj No baš mi nekako sve muka. Nadam se da će svi vaši biti bolje, Bixi, da skener bude dobar; Meta da se desi čudo i Đole, znam da je slaba vajda, ali da napadači budu pohvatani!
Ja sam jutros uranila da idem da predam za LK u SUP, a tamo 1000 ljudi u nekom hodniku, bilo mi je muka samo dok sam prošla. Srećom, sredio mi muž da idem preko reda, inače ne znam da li bih dočekala živa, u 08:00 je bilo 50 ljudi. Mislim da je onaj prvi došao još u 05h No Sad sam sva pospana....
Sve vas ljubim usne

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 19/7/2011, 10:21

Dan cure!
Stvarno sam s ešokiral po pitanju djoletovog muža Shocked Nadam se da je anas bolje i on i ti. I nadajmo se da će otkriti ko i zšto je to uradio i da će biti adekvatno kažnjeni.

Biksi, divno što je bolje tvoj tata.Neka bude još bolje.

Mata, stvarno mi je žao šta se desilo vašem kumu. Mlad je pa nadajmos eda će s esituacija mnogo bolje razvijati.

Cure, ljubi vas i želim jedan dobar i ispunjen dan.
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 19/7/2011, 10:38

Dobro jutro drage cure, nadam se da je danas svima bolje i da je to tek pocetak do potpunog oporavka!
Julska jutra - Page 7 Goodmorninga

Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 19/7/2011, 12:05

Znam da vas ovde dosta piše pa da dodam i ovde
Drage članice imamo neka nova pravila i obaveze i zaista vas molim da se upoznate sa njima kao i da se još jednom podsetite starih pravila.
Vaše upoznavanje sa pravilnikom je zaista neophodno da bi forum nesmetano funkcionisao i da bi se sprečilo zatrpavanje tema i celog foruma. Hvala!
Evo linka https://kutak.forumotion.com/f32-pravila-foruma-kutak
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 19/7/2011, 12:07

yes
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 19/7/2011, 14:16

Tata je bio na skeneru. Pluća su pod upalom ali ne toliko strašnom. Ali je zato pankreas u jako lošem stanju, i ta voda koju ima u stomaku. Probaće sa dodatnim lekovima da mu pomognu da je izbaci što pre. Organizam mora sam da se izbori (mada pije on odavno lekove za pankreas) i da se pankreas sredi, tako da se nadam da će imati snage za sve to. Ja sam ga jutros videla, bio je ok, prvi put lepo spavao, i malo mi bolje izgleda. Samo kad bi mu spao tak otok sa stomaka, i da izbaci tu vodu, bilo bi i njemu i nama mnogo lakše. Ali verujem da će biti bolje. Ono što je "najžalije" u celoj priči, moj otac je nepušač i nikada se u životu nije napio. Alkohol se u našoj kući koristio za čišćenje prozora i prašine. A možda bi mu bilo bolje da je svako jutro naginjao po jednu i čistio organizam. Rolling Eyes

Mislim na vas i ljubim vas.

Mili, ti si trudnica, tako da ti muž nije sredio preko reda, jer ti već imaš pravo da ideš preko reda! Julska jutra - Page 7 561840

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 19/7/2011, 14:58

Biksi, stalno gvirkam ovde da vidim šta je bilo sa tvojim tatom. Eto, nije sve baš toliko strašno, mada nije ni sjajno, ali verujem da će se izboriti sa svim tim. Pola problema je rešeno sada kad znaju šta je.
A ovo za red i trudnicu ne važi kod nas u SUP-u odavno No Još pre 2 godine sam srela kumu moje sestre kako čeka u redu za LK i to je bila pooodmakla strudnoća sa otečenom nogom (beba joj je celu trudnoću ležala na nekom krvnom sudu) i na moje pitanje zašto ne uđe preko reda umešala se žena pored i kaže: A zašto mi čekamo? Šta ja da joj radim što je trudna affraid Zato nisam ni htela da se petljam, završila, napravila se luda i gotovo!

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 7 od 12 Prethodni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma: