Jevremova- Iskustva
+104
Erata
tara@
M.
Goca ***
JecaPereca
Bleki
tuli
korpica
_luna_
missile
Diksica
sani72
Andjelina
grudva
Kamilica
vasilija1980
maza1972
Xena
senka
Palcica Zvoncica
tanjica
Ljubica
kejtica
KoMetaK
Ma'at
anna
tica
Mirjana
uplasena
Annie
JocY
LaFolie
Mali Princ
natalija
Kockica
Tanja83
dragmilk
Jejaaa
*AIDA*
Bokicalepotica
hany
Melina
viktorija
bobica83
bule74
lilly13
heart84
Deni
mala parizanka
lolipop
7-patuljaka
ŽenoLina
bebko
MAAKKI
sani
joja
anak
daco
Malina
racili
vajsi
Danicab1
BiKsi :)
Dionisia
Zoka83
lena
Bitter Sweet
Aida
bak
Precasni
mirjana valjda
ciklama
zoxa
milena durutovic
Jelena*
maki79
bombonica
blesavamala
dr mali pariz
Struzzo
mizera
Simona
nena beba
kasia
djole42
catherine290505
era
Tinche
nevena50
lasa
helga
MARA
Lily
natasa lt
Jelence
TetaSneki
nabla
andjeoska
lavica
Orline
maja76
HappyGirl
vakic
Gala
108 posters
Strana 10 od 40
Strana 10 od 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Jevremova- Iskustva
Dionisija ,ovde imas o protokolima a najbolji je onaj koji da dobre JC!
https://kutak.forumotion.com/povisen-fsh-f51/ivf-protokoli-poor-responderi-fsh-ovke-t622.htm
https://kutak.forumotion.com/povisen-fsh-f51/ivf-protokoli-poor-responderi-fsh-ovke-t622.htm
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Ah Dionisija...sve je to toliko relativno,jer ni nas dve niti bilo koje dve cure imaju istu reakciju na neki od protokola...
nema pravila,ma koliko se mi upinjali da ih uobličimo...nema,nt!
nema pravila,ma koliko se mi upinjali da ih uobličimo...nema,nt!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Ma, naravno, nego me zanimalo da li postoje neki razlozi zasto se dr odluci bas za odredjen protokol ili je to cisto hajde da probamo. Ja sam imala i jedan i drugi i vrlo slicno sam odreagovala, mozda malo bolje na dugi, pa me zanimalo...
Dionisia- Broj poruka : 122
Datum upisa : 26.07.2010
Obicno se odluce za kraci kod poor respondera i visokog fsh ali pravila nema!
Evo kako izgleda Borut:)Dionisia ::I kako uopste taj Borut izgleda, nikad ga nisam videla, jedino sam jednom cula za nekog, pa slobodno mogu reci vrlo mladog coveka, da je embriolog, ali nisu rekli kako se zove, sto me je inace malo zbunilo, jer mi je delovao mnogo mlado, da bi imao toliki uspeh, ako je to uopste bio on.
http://www.ivf-mb.net/osebje_borut.htm
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
E, Gala, stvarno si nevidjena
Nije to taj koga sam ja videla.
I izvinjavam se za dezinformaciju, ako kratki protokol znaci bez suprefakta, onda sam ja uvek na dugom.
Nije to taj koga sam ja videla.
I izvinjavam se za dezinformaciju, ako kratki protokol znaci bez suprefakta, onda sam ja uvek na dugom.
E ovako,posto mene nisu zvali iz Jevremove da me obaveste o odlasku doktora ,ja cekala do danas i danas pozovem i ljubazana sestra me obavesti da je informacija tacna i da su oni mene posto sam bila ranije kod Ljubica automatski prebacili kod njega i da nista ne brinem i da mogu da biram ko ce mi biti asistent
Dalji tok razgovora vam necu pisati,mogu reci samo da nije bilo psovki jer sam ja jedna lepo vaspitana devojcica
Dalji tok razgovora vam necu pisati,mogu reci samo da nije bilo psovki jer sam ja jedna lepo vaspitana devojcica
Izvini Djole sad mi nije jasno, kod kog dr radis vto i da li je to u redu sto su te automatski prebacili kod Ljubica?
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Majce moj izabrani lekar je dr.Zoran Stankovic i idem za njim u Specijalnu bolnicu Beograd.
Nije u redu sto su me bez ikakvog obavestenja da dr .Zoran ne radai kod njih i bez ikakve konsultacije samnom ,prebacili i naravno necu tamo raditi.
Nije u redu sto su me bez ikakvog obavestenja da dr .Zoran ne radai kod njih i bez ikakve konsultacije samnom ,prebacili i naravno necu tamo raditi.
djole39 :: i ljubazana sestra me obavesti da je informacija tacna i da su oni mene posto sam bila ranije kod Ljubica automatski prebacili kod njega i da nista ne brinem i da mogu da biram ko ce mi biti asistent
ne pamtim kad sam se ovoliko smejala kao večeras!
Izvini Džoli-micro,nema veze sa tobom,naravno,inače mi je veče bilo neprocenjivo interesantno,a onda dođem kući,i čitam sa kakvom komedijom si ti komunicirala...
Strašno dušo,nemam reči.Već sam o tome pisala,i dalje stojim,kao i uvek, iza svojih reči.
p.s. Džoli-micro,a ako ipak prihvatiš njihovu poslovnu ponudu,a dali ti mogućnost da biraš asistenta...povedi mene nećeš pogrešiti!
Đole, stvarno su
A ti pred postupkom, NE MOGU DA VERUJEM
Mene zvali juče, da vide šta je sa mnom, pošto im se nisam javila.
Stvarno nisam, 18-tog vadila onu nesretnu betu, 19-tog stigla M.
I ja nisam ni ponavljala, i odlagala da ih nazovem
Meni su tada objasnili da moj dr više ne radi tamo, (ja se kao iznenadih ) i da, ako želim da nastavim lečenje kod njih, moram da se opredelim za nekog drugog.
Tebe su morali pre da zovu, a ne mene...Svašta.
A ti pred postupkom, NE MOGU DA VERUJEM
Mene zvali juče, da vide šta je sa mnom, pošto im se nisam javila.
Stvarno nisam, 18-tog vadila onu nesretnu betu, 19-tog stigla M.
I ja nisam ni ponavljala, i odlagala da ih nazovem
Meni su tada objasnili da moj dr više ne radi tamo, (ja se kao iznenadih ) i da, ako želim da nastavim lečenje kod njih, moram da se opredelim za nekog drugog.
Tebe su morali pre da zovu, a ne mene...Svašta.
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
To je stvarno malo bezveze, nema smisla da te prvo ne pitaju.djole39 ::E ovako,posto mene nisu zvali iz Jevremove da me obaveste o odlasku doktora ,ja cekala do danas i danas pozovem i ljubazana sestra me obavesti da je informacija tacna i da su oni mene posto sam bila ranije kod Ljubica automatski prebacili kod njega i da nista ne brinem i da mogu da biram ko ce mi biti asistent
Nego, Djole, posto sam ja jos u dilemama oko dr-a, koje su ti to asistente ponudili? Ja znam za onu Milicu.
Sta reci??
Djole Micro, ne sumnjam da je sestra shvatila da neces biti kod njih
Djole Micro, ne sumnjam da je sestra shvatila da neces biti kod njih
Zoka83- Broj poruka : 2261
Godina : 41
Datum upisa : 29.10.2009
Dio,mislim da to što je sestra ponudila Džoli-micro,da je jedna samo glupost,i ništa više.Dionisia ::
Nego, Djole, posto sam ja jos u dilemama oko dr-a, koje su ti to asistente ponudili? Ja znam za onu Milicu.
Ako si u programu Fonda,ne biraš ništa,pa ni asistenta
Inače ,postoje 2 Milice: Ilić,sa kratkom smešom kosom,visoka...i Janićijević,sa dugom plavom kosom.
I odgovorih svakoj ponaosob al ode post
Ukratko
Pari ,definitivno te uzimam za asistenta
Ori da nije ovog foruma verovatno bi tek na prvoj kontroli saznala sve
Zoko
Dionisija Pari ti je sve objasnila
Ukratko
Pari ,definitivno te uzimam za asistenta
Ori da nije ovog foruma verovatno bi tek na prvoj kontroli saznala sve
Zoko
Dionisija Pari ti je sve objasnila
Sad kad je otisao ZS, ko je ostao od dr u Jevremovoj...Ljubic, dve asistentkinje M. Ilic i M. Janicijevic, VV koji gostuje jednom u nekoliko meseci (je li, da li neko zna da li je VV ozenjen, bas me zanima s obzirom koliko radi: u Mb Univerzitetskoj, u Novoj Vasi i u Jevremovoj)...pretpostavljam da ima jos neki dr...Jevremova ima mnogo pacijenata, nije valjda da je knjiga spala na Ljubica koji je, bese, i nacelnik u Visegradskoj?!
Neka si joj rekla, Djole, naravno, fino i kulturno...
A ti, Ori, hoces li ici na kontrolni pregled i gde?
Neka si joj rekla, Djole, naravno, fino i kulturno...
A ti, Ori, hoces li ici na kontrolni pregled i gde?
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Ja sam zvala juce, da zakazem UZ kod ZS, medjutim sestra Slavica mi kaze prof ZS vise ne radi kod nas, a vi ako hocete mozete da dodjete kod nekog drugog lekara. Pitala sam je ko je jos tu, a ona kaze Milica I. i Milica J. Ja sam joj rekla da cu da razmislim pa cu joj javiti. To sam rekla zato jer imam smrzlice kod njih pa da ne bude problem kad odem da ih vracam.
Onda sam pozvala SB Bg gde su mi rekli da ZS pocinje kod njih od 01.09.2010 i da tad pozovem da zakazem UZ. Pitam ja njih koliko kosta UZ, a ona sestra meni kaze, 3000 obican, a 90004D, gde sam se ja malo zaprepastila. Potom pozovem doticnog ZS, gde on kaze da nema problema i ako mi zakazu UZ za kasnije da njega pozovem.
Ja sam cula da je VV ozenjen ali moja drugarica je bila kod njega u Nemackoj na vantelesnu, znaci da radi i tamo.
Onda sam pozvala SB Bg gde su mi rekli da ZS pocinje kod njih od 01.09.2010 i da tad pozovem da zakazem UZ. Pitam ja njih koliko kosta UZ, a ona sestra meni kaze, 3000 obican, a 90004D, gde sam se ja malo zaprepastila. Potom pozovem doticnog ZS, gde on kaze da nema problema i ako mi zakazu UZ za kasnije da njega pozovem.
Ja sam cula da je VV ozenjen ali moja drugarica je bila kod njega u Nemackoj na vantelesnu, znaci da radi i tamo.
Danicab1- Broj poruka : 1192
Godina : 55
Datum upisa : 12.11.2009
Danicab ::
I u Nemackoj?! Ziv bio!
Ta njegova zena mora da je iz iste branse, u suprotnom, nije joj lako.
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Danicab ::Pitam ja njih koliko kosta UZ, a ona sestra meni kaze, 3000 obican, a 90004D, gde sam se ja malo zaprepastila.
Dance ne znam koliko je 4D na ostalim mestima, ali u Jevremovoj je odavno obican uz 4500 dinara.
maja76- Broj poruka : 3181
Datum upisa : 03.01.2008
Majo ne znam ni ja koliko je obican UZ na ostalim mestima ali meni je nesto ono 9000 za 4D mnogo.
U Jevremovoj su meni uvek naplacivali 5000 obican UZ.
U Jevremovoj su meni uvek naplacivali 5000 obican UZ.
Danicab1- Broj poruka : 1192
Godina : 55
Datum upisa : 12.11.2009
Ja imam yakayan 4D u Skoplju na klinici koja je umnogome i lepsa i mnooooogo puta veca od Jevremove i 4D kosta 3000 denara ili 50 e,a obican uz 2000 denara ili 35 e.Mislim da u Srbiji sto se toga tice deru narod,kod nas u vr obican uy 30 e a 3d 90 ili 100 e,mislim stvarno,sta reci/sramota. Ovoj poruci nije mesto ovde ali.......morala sam negde da napisem
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Ozenjen je VV ima dva sina Marka i Dejana:) Ima i unucad , hehehe
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
Struzzo ::je li, da li neko zna da li je VV ozenjen, bas me zanima s obzirom koliko radi
To bi isto mogli da pitamo i za Ljubica
Ovih dana se malo informisem o lekarima, i imam utisak da je Ljubic jos zauzetiji. I da, jel zna neko jos nesto malo vise o njemu, jer cu se verovatno za njega odluciti.
Strana 10 od 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Strana 10 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|