KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jevremova- Iskustva

+104
Erata
tara@
M.
Goca ***
JecaPereca
Bleki
tuli
korpica
_luna_
missile
Diksica
sani72
Andjelina
grudva
Kamilica
vasilija1980
maza1972
Xena
senka
Palcica Zvoncica
tanjica
Ljubica
kejtica
KoMetaK
Ma'at
anna
tica
Mirjana
uplasena
Annie
JocY
LaFolie
Mali Princ
natalija
Kockica
Tanja83
dragmilk
Jejaaa
*AIDA*
Bokicalepotica
hany
Melina
viktorija
bobica83
bule74
lilly13
heart84
Deni
mala parizanka
lolipop
7-patuljaka
ŽenoLina
bebko
MAAKKI
sani
joja
anak
daco
Malina
racili
vajsi
Danicab1
BiKsi :)
Dionisia
Zoka83
lena
Bitter Sweet
Aida
bak
Precasni
mirjana valjda
ciklama
zoxa
milena durutovic
Jelena*
maki79
bombonica
blesavamala
dr mali pariz
Struzzo
mizera
Simona
nena beba
kasia
djole42
catherine290505
era
Tinche
nevena50
lasa
helga
MARA
Lily
natasa lt
Jelence
TetaSneki
nabla
andjeoska
lavica
Orline
maja76
HappyGirl
vakic
Gala
108 posters

Strana 9 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sledeći

Ići dole

Jevremova- Iskustva - Page 9 Empty Re: Jevremova- Iskustva

Počalji od Zoka83 20/8/2010, 15:20

Uh, Djole, bas bez veze stvarno. Nemam reci.
Mi imamo zamrznutu spermu u Genesisu i zamisli da moja dr predje u drugu kliniku ovako...pa poludela bih. v
Zoka83
Zoka83

Broj poruka : 2261
Godina : 41
Datum upisa : 29.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maja76 20/8/2010, 20:09

Stvarno malo bezveze to sto salju sms o promeni klinike. Pa ne mogu da verujem da nisu mogli da pozovu telefonom i saopste tu informaciju. Mora da se nesto krupno desilo cim su se razisli. Shocked
maja76
maja76

Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 20/8/2010, 21:34

Kakav flesh!
Ah ta pusta izvikana klinika...nemam komentar koji se razlikuje od onog koji sam u Klubu ili na Koracima napisala.
Ovo postaje sve unosniji posao...nazalost...a uvek i samo tako tretirani kao stoka.
Jako sam razocharana iako direktno nemam veze sa tim dr-om...
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gala 21/8/2010, 23:11

lena ::

Izvini, Bombonice, ali previse nahvali Jevremovu! Jevremova- Iskustva - Page 9 109639 Nemoj da se ljutis, zaista. Ja ne smatram da je klinika u kojoj sam "vrh", mogla sam i u Jevremovu da odem i nemam nista protiv J., dapace... Ali ovo mi je sve preterano.
Citajuci sva iskustva do sada ne bih smela da se zakunem da ovo sto si napisala zaista vazi 100% i za Jevremovu, citiram:

Da li si ti na forumu Kolevka? Ako nisi idi da vidis kako se hvale Ivanovici!
Sto se tice Jevremove i ja je hvalim, pa sta. Very Happy Donela mi je najvecu srecu na svetu i naravno da cu svog konja da kudim. Pa nego cijeg cu:)
Gala
Gala

Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lena 22/8/2010, 09:57

Gala, uz najbolju volju ne razumem tvoju primedbu. Usred trenutno najaktuelnije teme vezane za "Jevremovu" - odlazak dr ZS i posledicna konfuzija i briga njegovih pacijentkinja kuda ce i kako ce dalje, ti nadje mene da citiras. Lepo, nisam ni znala koliko sam bila u pravu!
Niti sam na Kolevci, niti mi pada na pamet da citam kako hvale Ivanovice ili bilo koga drugog, niti znam sta znaci kad se "kudi svoj konj"...
Ali, ali... sve je to manje bitno. Aman, kad si me vec citirala, trebalo je da uradis to do kraja, a ne da izvlacis iz konteksta moj komentar na tudju izjavu od pre ne znam kog vremena koje veze nema sa sadasnjim problemima Jevremovaca (taman si tu prekinula citiranje, a ono sto je sledilo je svojevremeno i bio povod za moje reagovanje).

"I ja je hvalim pa sta?", rece ti. Pa, nista. Bas, nista!
Hvali i dalje, sve najbolje ti zelim. I ja bih da sam na tvom mestu, ali to uopste nije bila poenta mog posta!

Poslednji put izmenio lena dana 22/8/2010, 10:05, izmenio ukupno 2 puta
lena
lena

Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lena 22/8/2010, 09:58

mali pariz ::Kakav flesh!
Ah ta pusta izvikana klinika...nemam komentar koji se razlikuje od onog koji sam u Klubu ili na Koracima napisala.
Ovo postaje sve unosniji posao...nazalost...a uvek i samo tako tretirani kao stoka.
Jako sam razocharana iako direktno nemam veze sa tim dr-om...

Jevremova- Iskustva - Page 9 561840 "AH, TA PUSTA IZVIKANA KLINIKA!"
lena
lena

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gala 22/8/2010, 13:59

lena, a u cemu je problem, sta tebi smeta? Zabranjeno je citiranje ili sta?
Svako citira ono sto mu upadne u oko, pa prema tome i ja!
Inace, za tvoju informaciju nije bilo nista zlonamerno!
Gala
Gala

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bombonica 22/8/2010, 16:04

Ne znam cemu klinike sa uspehom nazivati izvikanima... I kakve veze ima klinika kao firma sa odlaskom z.s.? Mali pariz ti kao da nikad nisi presla iz firme u firmu... zasto zbog toga prozivati kliniku? Kod nas su vrh Jevremova i Ivanovici, ali to ne znaci i da u drugim klinikama nema uspeha.

A kao u svakom poslu, krupni igraci, pa i oni manji, menjaju klubove, traze bolje uslove, vecu platu, i kao u svakoj firmi uvek ima ljudi koje neko drnda u zdrav mozak pa napustaju posao i odlaze u konkurenciju, u svim firmama ima prelazaka u konkurenciju i svako, apsolutno svako od nas pa i nasi lekari imaju pravo da idu gde misle da ce biti bolje iz bilo kog razloga. Meni se samo nije dopalo sto z.s. nije obavestio pacijente u postupku o svojim namerama na vreme, jer barem sam ja tako, kad sam birala gde cu na vto birala i kliniku i lekara... i cinjenica je da svako u biznisu odvlaci za sobom svoje klijente... ljudi pa cak i frizerke kad promene salon odvedu musterije sa sobom ali u ovom slucaju vto se ne moze porediti ni sa cim od toga i mislim da nije korektno prema devojkama u postupku ili devojkama kojima je Z.s. pratio trudnocu.
bombonica
bombonica

Broj poruka : 65
Datum upisa : 05.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lena 22/8/2010, 16:14

Gala ::lena, a u cemu je problem, sta tebi smeta? Zabranjeno je citiranje ili sta?

Smeta mi kad neko ne cita pazljivo ono sto je napisano. Jer, da cita, ne bi mi napisao da meni smeta citiranje, nego bi me pravilno i do kraja citirao. Ovo nije klinacko sibanje u skolskom dvoristu pa da pisemo jedni drugima stvari poput "I ja hvalim, pa sta?" ili "U cemu je problem, sta tebi smeta?"...
Inace, za tvoju informaciju, meni je zvucalo zlonamerno. I to bas u trenutku kad je "goruca" tema mnogima hoce li za svojim dr ili ne... a ne sta sam ja napisala Bombonici citirajuci njen post...
lena
lena

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 22/8/2010, 16:15

Bombonice,ja ne vidim u tvojim redovima išta što se razlikuje od mišljenja nas "odgore" Wink ,a želela si tako da zvučiš da daješ oprečno mišljenje...
Ako misliš na prelazak iz klinike u kliniku ( moj prelazak),on nema veze sa onim o čemu smo pisale,kao ni izbor dr gde će raditi...
Svako od nas je komentarisao način na koji je to učinjeno.
Kad se neko odlučuje za neki premeštaj,uobičajeno je da se daje neki otkazni rok,kako bi sve strane bile zadovoljene.
Njegov odlazak je naprasan,i nepošten prema pcijentima koje trenutno vodi.
Ali... ja prva nisam išla u neku kliniku zbog njenog imena,već zbog ekipe-embriolog- ginekolog.
Tako da je opravdano da će i pacijenti ostati sa njim.
I da!
Izvikane,nego šta!
Svi koji smo im bili pacijenti,bilo da nam je uspelo,ili ne,znamo bar za poneku grešku koja ne bi trebalo da se Klinici na glasu provuče...
Ti ih nazivaš "klinike sa uspehom",i ja ti ne tražim objašnjenje za to. Wink
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lena 22/8/2010, 16:18

[quote="lena"]
bombonica :: Izvini, Bombonice, ali previse nahvali Jevremovu! Jevremova- Iskustva - Page 9 109639 Nemoj da se ljutis, zaista. Ja ne smatram da je klinika u kojoj sam "vrh", mogla sam i u Jevremovu da odem i nemam nista protiv J., dapace... Ali ovo mi je sve preterano.
Citajuci sva iskustva do sada ne bih smela da se zakunem da ovo sto si napisala zaista vazi 100% i za Jevremovu, citiram:

"Ali ono sto treba da ti bude vodilja kad biras kliniku, po mom misljenju je odlican lekar sa ogromnim iskustvom u VTO i koji ume da te prvo izanalizira pa onda da ulazi u VTO, koji ce prvo otkloniti sve nedostatke i viskove, pa tek onda dati odobrenje za ulazak u VTO, zatim treba da ti bude bitna dobra laboratorija i embriolog i naravno posle ti treba dobar i strpljiv ginekolog da ti prati trudnocu kojeg ces moci i da nazoves telefonom kad god ti padne na pamet."

Radi drugih koji citaju, a nije im jasno.... Ovo crveno, citat, jeste bio povod za moje reagovanje u smislu da, ajd opet, "ne bih smela da se zakunem da vazi 100% za Jevremovu"......... I NISTA VISE POD BOGOM MILIM!!!
A, u stvari, potpuno nebitno...........
lena
lena

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bombonica 22/8/2010, 20:40

ja ni ne znam ko je na kojoj klinici, greske se desavaju na apsolutno svim klinikama i na apsolutno svim radnim mestima, samo sto su neke greske na nekim klinikama vece, a negde manje, pa po sopstvenim nacelima biramo kliniku i lekara itd...

nekome ne odgovara stelovanje ciklusa u jednoj klinici, nekom smeta sto je druga klinika neke pacijente uvlacila prvo na inseminacije, pa tek onda na vto, a samo im je isci resio problem, treca klinika je radila inseminacije sa dijagnozom azoospermije, cetvrta je vracala u maternicu 6 embriona, u sedmoj mahinacije sa donacijama, u osmoj postoje i sudski sporovi zbog pobrkanih uzoraka sperme za vto... mislim... sta reci... u jednoj se ulaze u opremu a ne u kadar, u drugoj obrnuto, nekom paru je bitan embriolog a nekome ginekolog, a nekome je najbitnija lepa rec... svako trazi sta mu odgovara...
bombonica
bombonica

Broj poruka : 65
Datum upisa : 05.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gala 22/8/2010, 23:55

lena ::
Gala ::lena, a u cemu je problem, sta tebi smeta? Zabranjeno je citiranje ili sta?

Smeta mi kad neko ne cita pazljivo ono sto je napisano. Jer, da cita, ne bi mi napisao da meni smeta citiranje, nego bi me pravilno i do kraja citirao. Ovo nije klinacko sibanje u skolskom dvoristu pa da pisemo jedni drugima stvari poput "I ja hvalim, pa sta?" ili "U cemu je problem, sta tebi smeta?"...
Inace, za tvoju informaciju, meni je zvucalo zlonamerno. I to bas u trenutku kad je "goruca" tema mnogima hoce li za svojim dr ili ne... a ne sta sam ja napisala Bombonici citirajuci njen post...
Kao sto rekoh, citirala sam samo ono sto me je zanimalo, bilo interesantno, itd. Drugi deo mi nije bio interesantan pa nisam ni citirala. A ja mislim da sam, ipak, ja ta koja odredjujem sta mene interesuje a ne ti:)
A to u cemu je problem,i sta je tebi zasmetalo u mom pitanju sam te pitala sasvim najnormalnije jer mi stvarno nije bilo jasno sta je tebi tacno zasmetalo a kako ne umem da gledam u pasulj ili citam izmedju redova pa reko` bolje da pitam.
Nisam ni sada sigurna koji je pravi razlog...? Da li moje sortiranje stvari na bitne i nebitne jer nisu onako kako ti mislis da bi trebalo da budu?
I zasto sam te pobogu pitala :zasto ti smeta hvaljenje Jevremove(ja tako shvatila) usled odlazka ZS.
Pa odgovor sam ti dala:Zanimalo me, cisto onako iz radoznalosti cak i usred odlaska ZS. A i zanimalo bi me i da ne odlazi Stankovic.
A to sto si moj komentar shvatila kao zlonameran, tu ja ne mogu nista.

A inace, ovde sam dovoljno dugo kao i na drugim forumima koji imaju veze sa neplodnoscu i uvek sam pruzala potrebne informacije u vezi VTO devojkama i mnoge postedela lutanja, i bilo sta god da je nekom trebalo, tako da bih te zamolila da taj komentar o skolskom dvoristu serviras nekom drugom a ne meni.
Tu stavljam tacku na dalju raspravu s tobom jer , vidim, nema svrhe da se objasnjavamo.

Nego, devojke koje ste u nedoumici, razmisljala sam danima da li da se umesam ili ne a da ne budem pogresno shvacena kao da vas nagovaram ili odgovaram.
Dakle, sto se tice ZS, ako ikome znaci moje misljenje,ili ce bar iole nekome pomoci da se opredele, ili bar dobiju neku informaciju evo ovako:
Prvo da naglasim da sve sto napisem je samo moje misljenje, kako bih ja uradila, da me ne shvatite pogresno.
Devojke, zavisi koji problem imate.Ako je muska neplodnost, ja NIKAKO ne bih otisla iz Jevremove, jer smatram da je to najbolji izbor sto se tice te problematike.
PO MENI kljuc Jevremove NIJE ZS nego BORUT KOVACIC zajedno sa VV, koji je u Jevremovoj. To je sto se tice muske neplodnosti.Smatram da nigde u Srbiji necete naci bolju kombinaciju. A na drugom mestu je Genesis i Betanija sa biologom Nadom Tabs.
Znaci, ako je muska neplodnost u pitanju ja bih svakako ostala u Jevremovoj kod Milice Janicijevic ( ne kod Ljubica) uz saradnju sa VV i B.Kovacicem.
Ne bih presla kod Radulovica jer ja nemam lepo misljenje o njemu, njegovom radu, njegovim celijama koje ama bas sve stignu do stadijuma blastocista.
Licno se izvinjavam pacijentkinjama Radulovica, ali ja samo iznosim ono sto ja mislim a sto je ovde na demokratskom forumu dozvoljeno.

A u slucaju zenskog sterliteta.. opet zavisi sta je u pitanju.Za odredjenu vrstu problema bih ostala u Jevremovu, a za drugu ne.
Kod FSH i poor respondere bih presla kod Kopitovicke i Trninic-Pjevic u Betaniju ili Genesis, ili kod Goce Ivanovic, ili ko ima mogucnosti kod Erdena Radoncica u ZG,ili VV u Maribor, Prag .
A sto se tice ZS, licno mislim da on nije strucnjak za zensku neplodnost niti mi se svidja kako je vodio postupke pojedinih pacijentkinja koje su imale povisen FSH.
Takodje sam misljenja da Jevremova odnosno lekari u Jevremovoj NISU pravi izbor za pacijentkinje sa povisenim FSH.
To vam govorim na osnovu mog dugogodisnjeg iskustva i borbe sa neplodnoscu, a sad na vama je da odlucite.

Gala
Gala

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dionisia 23/8/2010, 09:04

Gala ::
Znaci, ako je muska neplodnost u pitanju ja bih svakako ostala u Jevremovoj kod Milice Janicijevic ( ne kod Ljubica) uz saradnju sa VV i B.Kovacicem.
Gala, ako bi mogla ovo da mi malo pojasnis... Ja sam u Jevremovoj kod ZS, vec neko vreme, ali razmisljala sam da predjem kod VV ili eventualno Ljubica, jer je dostupniji. I sama sam sad u velikoj dilemi, Jevremovom kao klinikom sam zadovoljna, pa mi se nesto ne prelazi u druge. Sad, sto se tice dr, ok je on, ali s obzirom da nema rezultata, malo sam u dilemi. Kod nas je oligospermia, pa me zanima zasto si rekla da bi ostala u Jevremovoj, ali ne kod Ljubica. Do njega je lakse doci i uskladiti termin, nego kod VV. Jel on ne radi sa tim cuvenim Borutom? I kako uopste taj Borut izgleda, nikad ga nisam videla, jedino sam jednom cula za nekog, pa slobodno mogu reci vrlo mladog coveka, da je embriolog, ali nisu rekli kako se zove, sto me je inace malo zbunilo, jer mi je delovao mnogo mlado, da bi imao toliki uspeh, ako je to uopste bio on.
Dionisia
Dionisia

Broj poruka : 122
Datum upisa : 26.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gala 23/8/2010, 09:19

Dionisia ::
Gala, ako bi mogla ovo da mi malo pojasnis... Ja sam u Jevremovoj kod ZS, vec neko vreme, ali razmisljala sam da predjem kod VV ili eventualno Ljubica, jer je dostupniji. I sama sam sad u velikoj dilemi, Jevremovom kao klinikom sam zadovoljna, pa mi se nesto ne prelazi u druge. Sad, sto se tice dr, ok je on, ali s obzirom da nema rezultata, malo sam u dilemi. Kod nas je oligospermia, pa me zanima zasto si rekla da bi ostala u Jevremovoj, ali ne kod Ljubica. Do njega je lakse doci i uskladiti termin, nego kod VV. Jel on ne radi sa tim cuvenim Borutom? I kako uopste taj Borut izgleda, nikad ga nisam videla, jedino sam jednom cula za nekog, pa slobodno mogu reci vrlo mladog coveka, da je embriolog, ali nisu rekli kako se zove, sto me je inace malo zbunilo, jer mi je delovao mnogo mlado, da bi imao toliki uspeh, ako je to uopste bio on.
Pazi, kada je u pitanju muska neplodnost a posebno azoospermija kao sto je kod mene bila slucaj manje su ti bitni VV , Ljubic i ZS. Mislim bitni su ali ne toliko koliko dobar bilog. A Borut je fantastican. Borut je covek koji je spreman da rizikuje, recimo da ako ne nadje spermatozoide nece odustati dok ne nadje bar mlade forme spermatozoida(spermatide koje tek treba da se razviju u spermatozoide) i pokusace s njima da te oplodi, kao sto je bio slucaj sa mojoj drugaricom. Zatim ne znam da li znas pricu Meri popins iz Kolevke, kod nje ni u biopsiji nije nasao cele spermatozoide. Nasao je samo glavice spermatozoida bez repova, ali njemu je bilo bitno da je u glavici bio DNK pa je pokusao da oplodi jajnu celiju sa takvim poluspermatozoidom. I eto, Meri popins je rodila Vasilija.
Ovo ti navodim kao primere koliko je bitno da biolog bude dobar, strucan, i ambiciozan...
To sto je Borut uradio ne mogu ni ZS ni VV. Znaci gledaj ginekologa koji ima Boruta, ali naravno je i da ginekolog bude strucan jer i bitna je stimulacija i kako se urade ET i aspiracija. A VV je ODLICAN.
Sto se tice ljubica, ne nema on istog biologa. njegov biolog je Aleksandar Krstic, kazu da je OK ali ja licno vise poverenja imam u Boruta.

Sto se tice tvog problema oligospermia, pa mislim da tu mozes i kod Ljubica, pa i kod Ivanovica, jer to je ipak laksi oblik neplodnosti i nije ti toliko potreban Borut kao recimo nama sa azoo...
Gala
Gala

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gala 23/8/2010, 09:27

Gala ::Evo, da otvorim temu vezanu za tu kliniku , i da pokusam da vam objasnim kakva je situacija tamog i ko je ko u Jevremovoj, jer Jevremova je sirok pojam, pa cesto dolazi do zabune.

Dakle, u Jevremovoj rade vise lekara, da nabrojim neke: Vlaisavljevic, A. Stankovic, Zoran Stankovic,dr.LJubic itd...

prof. VELJKO VLAISAVLJEVIC
Ako hoćete da budete pacijenti profesora Vlaisavljevica zakazujes konsultacije koje kostaju 100 eura.Skupo, ali vredi! Nekada se ceka po 3 meseca a nekada 1 mesec.Na konsultacijama Vlaisavljevic pogleda šta imaš, kaže ti da li si za VTO, da li ti treba HSG, laparoskopija i šta ti sve još treba. Ukoliko nisi spreman za postupak jer ti fale još pretraga zakazuje konsultacije za dva meseca kada on opet dolazi, pa ćete tada znati na cemu ste.A ukoliko imaš sve sto je potrebno, zakazuje VTO, i odredi ti terapiju koju ćeš da uzimas. Zatim ti izaberes kog lekara u Jevremovoj želiš da te prati dok Vlaisavljevic nije tu, i taj lekar te prati uz konsultacije sa Vlaisavljevicem.
Zatim dolazi na ET, i dovodi biologa sa sobom. U stvari, biolog Borut dolazi nekoliko dana ranije jer Borut Kovacic radi i sa dr.Zoranom i Aleksandarom Stankovicem i njihovim pacijentima.
Obicno Vlaisavljevic predlaze Zorana Stankovica kao ordinirajuceg lekara, jedino ako ti ne zatrazis Aleksandra Stankovica ili Milicu Janicijevic!

prof.ALEKSANDAR-SANJA STANKOVIC
Onda Aleksandar Stankovic-odličan doktor radi sa dr. Milicom Janicijevic koja je takođe odličan lekar i ako se javis njima na konsultacije ceo postupak kao i ET će ti raditi A Stankovic! Biolog je Borut Kovacic!
Konsultacije su 3500 ako se dobro secam.

dr.ZORAN STANKOVIC
dr. Zoran S tankovic- isto tako, mada meni tu nije nešto jasno. Znam jednu devojku koja je radilas postupak kod njega(nasa Lasa) i ceo postupak joj je radio Z. Stankovic. A dva meseca pre toga, moja drugarica je isla kod njega u postupak, stimulaciju je radio Z. Stankovic a ET Vlaisavljevic iako ona Vlaisavljevica nije tražila. E sad ne znam od čega to zavisi.
Inače i njegov biolog je Borut Kovacic!

DOC.ALEKSANDAR LJUBIC
dr.Ljubic- o njemu najmanje znam, znam samo da je najpoznatiji od svih lekara pa i kod ljudi koji nisu u VTO prici. Čula sam da Ljubic ima individualan pristup, saradjuje sa dr. Milicom Ilic. Biolog Aleksandar Krstic.

Ja licno od Jevremove imam iskustva i to jako pozitivnih sa ekipom Vlaisavljevic/A.Stankovic/Milica Janicijevic. Kod njih sam radila uspesnu VTO!
Evo, ovde na pocetnoj strani sam dala objasnjenje ko je ko u Jevremovoj, s tim sto je doslo do izmena. Preminuo je profesor, odlazi ZS.
Gala
Gala

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lena 23/8/2010, 09:32

[quote="Gala A inace, ovde sam dovoljno dugo kao i na drugim forumima koji imaju veze sa neplodnoscu i uvek sam pruzala potrebne informacije u vezi VTO devojkama i mnoge postedela lutanja, i bilo sta god da je nekom trebalo, tako da bih te zamolila da taj komentar o skolskom dvoristu serviras nekom drugom a ne meni.
Tu stavljam tacku na dalju raspravu s tobom jer , vidim, nema svrhe da se objasnjavamo.[/quote]

Tako je, stavi tacku na objasnjavanje sa mnom jer nema svrhe, i nastavi i dalje svesrdno da pomazes!
lena
lena

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 23/8/2010, 09:45

Prvo da naglasim da sve sto napisem je samo moje misljenje, kako bih ja uradila, da me ne shvatite pogresno.
Devojke, zavisi koji problem imate.Ako je muska neplodnost, ja NIKAKO ne bih otisla iz Jevremove, jer smatram da je to najbolji izbor sto se tice te problematike.
PO MENI kljuc Jevremove NIJE ZS nego BORUT KOVACIC zajedno sa VV, koji je u Jevremovoj. To je sto se tice muske neplodnosti.Smatram da nigde u Srbiji necete naci bolju kombinaciju. A na drugom mestu je Genesis i Betanija sa biologom Nadom Tabs.
I ja da naglasim da je ovo moje misljenje .
Kljuc nijedne klinike ne moze da bude samo biolog,vec ceo tim.

Gala ::Ne bih presla kod Radulovica jer ja nemam lepo misljenje o njemu, njegovom radu, njegovim celijama koje ama bas sve stignu do stadijuma blastocista.
Licno se izvinjavam pacijentkinjama Radulovica, ali ja samo iznosim ono sto ja mislim a sto je ovde na demokratskom forumu dozvoljeno.
Da bih ja stekla ovakvo misljenje trebala bi mi informacija od svih njegovih pacijentkinja

Kod FSH i poor respondere bih presla kod Kopitovicke i Trninic-Pjevic u Betaniju ili Genesis, ili kod Goce Ivanovic, ili ko ima mogucnosti kod Erdena Radoncica u ZG,ili VV u Maribor, Prag .
A sto se tice ZS, licno mislim da on nije strucnjak za zensku neplodnost niti mi se svidja kako je vodio postupke pojedinih pacijentkinja koje su imale povisen FSH.
Takodje sam misljenja da Jevremova odnosno lekari u Jevremovoj NISU pravi izbor za pacijentkinje sa povisenim FSH.
To vam govorim na osnovu mog dugogodisnjeg iskustva i borbe sa neplodnoscu, a sad na vama je da odlucite.

Do sada ne naidjoh ni na jedan protokol bilo koje klinike i bilo kog od navedenih lekara koji se razlikovao od protokola koje sam imala i koji cu imati .Svi rade po istom postupku i principu.Prvo ti krknu dugi protokol pa ako nič ne bude ajmo sad kratki.U sustini niko i ne moze garantovati kako ce pacijent reagovati na terapiju jer da se to moze sve bi imale po 10 JC ekstra kvalieta .Po meni ozbiljno pristupanje problemu bi bilo kad bi u postupak bio ukljucen i reproduktivni endokrinolog,ali toga nigde nema.
djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gala 23/8/2010, 09:59

Djole, naravno. Slazem se s tobom sto se tice informacije od svih njihovih pacijentkinja, i ja bih tako uradila.

A drugo, sto se tice protokola pa nemaju bas sve klinike isti pristup. Ivanovici i Kopitovicka imaju individualniji pristup od Jevremove i praktikuju i dugi i kratki protokol dok Jevremova samo dugi zbog stelovanja ciklusa, jedino ako si kod Ljubica.
Gala
Gala

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 23/8/2010, 10:01

djole39 ::
Do sada ne naidjoh ni na jedan protokol bilo koje klinike i bilo kog od navedenih lekara koji se razlikovao od protokola koje sam imala i koji cu imati .Svi rade po istom postupku i principu.Prvo ti krknu dugi protokol pa ako nič ne bude ajmo sad kratki.U sustini niko i ne moze garantovati kako ce pacijent reagovati na terapiju jer da se to moze sve bi imale po 10 JC ekstra kvalieta .Po meni ozbiljno pristupanje problemu bi bilo kad bi u postupak bio ukljucen i reproduktivni endokrinolog,ali toga nigde nema.

E svaka ti je na mestu!
Prvo ti krknu dugi, pa onda kratki! Mislim protokol! Wink Morala sam malo da se našalim! Jevremova- Iskustva - Page 9 Lol Žalosna istina! Pa ako ne upali ni jedan ni drugi, oni bacaju novčić koji će sledeći put! A novčići se samo kotrljaju! Jevremova- Iskustva - Page 9 Icon_mad

Broj poruka : 22697
Godina : 43
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 23/8/2010, 11:19

Gala ::Djole, naravno. Slazem se s tobom sto se tice informacije od svih njihovih pacijentkinja, i ja bih tako uradila.

A drugo, sto se tice protokola pa nemaju bas sve klinike isti pristup. Ivanovici i Kopitovicka imaju individualniji pristup od Jevremove i praktikuju i dugi i kratki protokol dok Jevremova samo dugi zbog stelovanja ciklusa, jedino ako si kod Ljubica.
Gala ja sam u Jevremovoj kod ZS(sada prelazim za svojim lekarom ) a protokol je KRATAK,znaci koriste ga i u Jevremovoj.
Individualni pristup kad se sve svede na isti protokol meni licno stvarno nista ne znaci,ono sto meni uliva poverenje ,nadu i veru u uspeh je "oci u oci" sa svojim lekarom od pocetka do kraja.Ne zelim da mi bilo kakvi asistenti rade UZ i vode stimulaciju.
djole42
djole42

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gala 23/8/2010, 12:31

E, onda se izvinjavam ako je tako, jer ja zaista sada prvi put cujem za kratki protokol u Jevremovoj, sto me zaista raduje.
Ja sam samo napisala kako bih ja uradila bez ikoga da uvredim, sto naravno ne mora da znaci da tako svako treba.
Naravno da je poverenje u lekara bitno.

Za individualni pristup se ne bih bas slozila s tobom jer citajuci iskustva devojaka kod Goce Ivanovic zaista jeste individualni pristup i protokoli su razliciti. Znaci prvo nema stelovanja ciklusa, kontracepcija se daje nekad 2, nekad 3, 4, 5, 6, 10 dan ciklusa kada Goca na osnovu UZ proceni, stimulacija pocinje onda kada Goca na osnovu E2, FSH, LH proceni da treba da pocnje...sto se po meni razlikuje od Jevremove.
To mozda nista ne znaci meni koja sam zdrava ali verujem da mnogo znaci poor responderima ili Fshovkama.
Sto se tebe tice, ja ne znam u cemu je kod vas problem sto se tice sterliteta ali sto god da odlucis zelim ti srecu.
Gala
Gala

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 23/8/2010, 15:21

Nas problem je sve i muski sterilitet i poor i FSH.

Kod Goce mi se ne svidja sto i kod nje od kako ima vise pacijenata ima asistenata iz tog razloga sam ja promenila LJubica i presla kod VV a kad sam shvatila da i tu necu dobiti njega sve do ET ,odabrala ZS .

Citajuci iskustva devojaka i na osnovu svog licnog iskustva od cirka 16 god borbe ,dosla sam do zakljucka da ne treba mnogo ulaziti ni u sustinu problema ,ni u sustinu klinike jer mnogo je razlicitih iskustava i dobrih i losih u svakoj klinici.

Ono sto sigurno znam,treba zasaditi euro drvo(drvo sa koga se beru eurici) i obloziti zivce debelim slojem gume da bi mogli da se rastezuuuuuuuuuuu.

U svakom slucaju puno srece i tebi kad krenes u akciju druga beba!
djole42
djole42

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dionisia 23/8/2010, 15:22

Pazi, kada je u pitanju muska neplodnost a posebno azoospermija kao sto je kod mene bila slucaj manje su ti bitni VV , Ljubic i ZS...
Hvala na odgovoru!
Dionisia
Dionisia

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dionisia 23/8/2010, 15:23

A jel moze neko da mi objasni razliku izmedju dugog i kratkog protokola (znam sta su), nego da li je neki bolji od drugog ili uspesniji?
Dionisia
Dionisia

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 9 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics