Jevremova- Iskustva
+104
Erata
tara@
M.
Goca ***
JecaPereca
Bleki
tuli
korpica
_luna_
missile
Diksica
sani72
Andjelina
grudva
Kamilica
vasilija1980
maza1972
Xena
senka
Palcica Zvoncica
tanjica
Ljubica
kejtica
KoMetaK
Ma'at
anna
tica
Mirjana
uplasena
Annie
JocY
LaFolie
Mali Princ
natalija
Kockica
Tanja83
dragmilk
Jejaaa
*AIDA*
Bokicalepotica
hany
Melina
viktorija
bobica83
bule74
lilly13
heart84
Deni
mala parizanka
lolipop
7-patuljaka
ŽenoLina
bebko
MAAKKI
sani
joja
anak
daco
Malina
racili
vajsi
Danicab1
BiKsi :)
Dionisia
Zoka83
lena
Bitter Sweet
Aida
bak
Precasni
mirjana valjda
ciklama
zoxa
milena durutovic
Jelena*
maki79
bombonica
blesavamala
dr mali pariz
Struzzo
mizera
Simona
nena beba
kasia
djole42
catherine290505
era
Tinche
nevena50
lasa
helga
MARA
Lily
natasa lt
Jelence
TetaSneki
nabla
andjeoska
lavica
Orline
maja76
HappyGirl
vakic
Gala
108 posters
Strana 6 od 40
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Jevremova- Iskustva
Hvala divno si opisala,ali veruj mi sve mi koje dodjemo na taj nacin do trudnoce uglavnom iz istih razloga imamo bas te i takve strahove,kao na korak si do srece a sta cu ako nesto ne daj Boze krene po zlu,tako da taj deo razumem potpuno,a za muzica ne brini zbarices ga vrlo lako,nego kod nas je obrnuta situacija mm bi jos iako mi nemamo vise smrzlica,a ja seneckam.
Stose tice cene FET postupka nas je cini mi se tada 2007.god kostao 300 e,ali nisam sigurna.
Pozdrav
Stose tice cene FET postupka nas je cini mi se tada 2007.god kostao 300 e,ali nisam sigurna.
Pozdrav
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
Gala ::i zaboravih da pitam devojke... Znate li mozda koliko kosta FET u Jevremovoj?
Kod mene/nas je 40.000,00 din. Samo ne znam da li je to univerzalna cena ili zavisi od broja smrzlica. Mi imamo cetiri smrzlica...
A za trudnocu i porodjaj te sasvim razumem... Ono sto je najvaznije je da si rodila zdravu devojcicu. Citala sam bas tvoju pricu o porodjaju gde je neko napisao da dobro da lekari nisu poceli da te ubedjuju da nisi trudna. I da ti nisi insistirala ko zna kako bi to bilo...
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Zamrzavanje embriona i čuvanje do 5 godina je 30 000din+9 000din po cevčici u kojoj se čuvaju 2 embriona +40 000din kada se vraćaju.
Košta da se smrzneš, ali neka uspe.
Gala srećno
Košta da se smrzneš, ali neka uspe.
Gala srećno
ciklama- Broj poruka : 1143
Datum upisa : 24.06.2009
I kod mene je bilo kao kod Ciklame (s tim sto su meni sva cetiri stavili u istu cevcicu), nego sam navela samo ovu drugu cifru posto su Galini embrioni vec zamrznuti... A inace citala sam da je na drugim klinikama i veca cifra, tako da su u tom pogledu jos i povoljni...
Hvala Ciklama
Simona, hvala!
Jelence ljubi Andreicu
Simona, hvala!
Jelence ljubi Andreicu
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
Ocu draga i ti tvoju vrednicu.
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
Pozdrav svima
Poslednji izmenio Precasni dana 19/10/2010, 08:25, izmenjeno ukupno 1 puta
Precasni- Broj poruka : 15
Datum upisa : 17.05.2010
Auuuuuuu bre...šta ti sve ispriča...ustvari još si negde nešto tako uopšteno piskarao,ali pošto pisanije nije naišlo na odjek,krenu tvoje pero i putem stranica o "Jevremovoj"...
hahahaha...ako baš želiš da nešto smisleno napišeš,predstavi se,pokloni i ispričaj svoju priču ,a nemoj mutiti drugima vodu...hahahahahaha...prečasni-molila bih za objašnjenje nicka...ako može...baš me inetresuje...mad ti nick liči na neke na koje sam već nailazila...
hahahaha...ako baš želiš da nešto smisleno napišeš,predstavi se,pokloni i ispričaj svoju priču ,a nemoj mutiti drugima vodu...hahahahahaha...prečasni-molila bih za objašnjenje nicka...ako može...baš me inetresuje...mad ti nick liči na neke na koje sam već nailazila...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Sta znam, paris, ne bih ja coveka docekala odmah na noz. Neka kaze svoje misljenje. I nije tako daleko od istine, za neke stvari potvrdjujem iz licnog iskustva, a nikoga ne vredja. Iznosi svoje vidjenje, iz svoje vizure. Lakse bi nam bilo da razumemo kad bi prica bila malo subjektivnija, tj. kad bi dodao malo podataka da to sve dobije boju, ovako je malo vise novinarskog tipa. Ili je prosto iz muske perspektive.
I da, precasni, stvarno ti nick nije neki, moze da izazove razlicite reakcije
I da, precasni, stvarno ti nick nije neki, moze da izazove razlicite reakcije
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Orli,nikad nož.
Samo uvek ću tako reagovati na priče tog tipa.
O.k. mi je da neko iskaže svoje mišljenjen kroz iskustvo,i tu nemam prava da kažem-ma šta piskaraš...
ja još nemam sa njima neko iskustvo i nisam htela da ovim deluje da ih branim,ali mi je to onako bljak kad nema priču iza sebe.
Samo uvek ću tako reagovati na priče tog tipa.
O.k. mi je da neko iskaže svoje mišljenjen kroz iskustvo,i tu nemam prava da kažem-ma šta piskaraš...
ja još nemam sa njima neko iskustvo i nisam htela da ovim deluje da ih branim,ali mi je to onako bljak kad nema priču iza sebe.
Ma, ok, noz je bio figurativan, ti to najbolje znas
I znam da nemas nameru da ih branis.
Post nije uvredljiv, samo je gorak. Dopisace on (ili ona) i detalje koji ce nam pomoci da shvatimo zasto su stekli takvu sliku. Ima dosta ljudi kojim Jevremova ne odgovara, i nije lose cuti vise misljenja.
Ja se nadam (znam) da ce tvoje iskustvo sa njima biti pozitivno kao i galino, npr.
I znam da nemas nameru da ih branis.
Post nije uvredljiv, samo je gorak. Dopisace on (ili ona) i detalje koji ce nam pomoci da shvatimo zasto su stekli takvu sliku. Ima dosta ljudi kojim Jevremova ne odgovara, i nije lose cuti vise misljenja.
Ja se nadam (znam) da ce tvoje iskustvo sa njima biti pozitivno kao i galino, npr.
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Moje iskustvo je vise nego pozitivno, ali normalno ima i ljudi koji imaju losa iskustva kao i u svakoj drugoj klinici!
Samo malo me cudi to sto pominje preazauzetost VV, jer ja ga kao takvog ne znam. On je jedan od retkih doktora u toku moje 7 godisnje borbe sa neplodnoscu, koji je imao vremena da me saslusa i strpljenja da mi objasni sta cemo i kako cemo.
Samo malo me cudi to sto pominje preazauzetost VV, jer ja ga kao takvog ne znam. On je jedan od retkih doktora u toku moje 7 godisnje borbe sa neplodnoscu, koji je imao vremena da me saslusa i strpljenja da mi objasni sta cemo i kako cemo.
Moje iskustvo je pozitivno, mada sam ja u Jevremovoj iskljucivo zbog Ljubica. Postoji tamo par sestara koje me uzasno nerviraju i koje po meni ne zasluzuju uopste da se bave tim poslom i nekoliko sa kojima sam odusevljena (recimo sestre bliznakinje). Ali naravno nista nije idealno i uvek ces naici na nekog ko ti ne odgovara. Smatram da Jevremova ima jake cene, pa spermogram im je samo 4000 din, ali recimo nama se desavalo da nam neke stvari ne naplate.
Ovo sto je Precasni pomenuo za Zorana Stankovica mislim da nije tacno, nije da njemu nije poznata odredjena problematika, nego smatram da on ima svog "nadredjenog" i ne sme bez njegovog znanja da odlucuje o nekim stvarima. Sve je to ista skola, jednako su kvalifikovani za to sto rade.
Ovo sto je Precasni pomenuo za Zorana Stankovica mislim da nije tacno, nije da njemu nije poznata odredjena problematika, nego smatram da on ima svog "nadredjenog" i ne sme bez njegovog znanja da odlucuje o nekim stvarima. Sve je to ista skola, jednako su kvalifikovani za to sto rade.
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Precasni, dobro nam dosao u diskusiju!
Postujem tvoj stav- sve to deluje razlozno i potkovano debelim iskustvom- da ga nemate, ne bi mogao ni da ga na ovakav nacin elaboriras.
Medjutim, ono sto je nama korisnije, to je ilustracija stava/dozivljaja. Cesto to ume da bude bolji vodic u odlucivanju na koju stranu krenuti.
Ko sto kaze Ori
Ako imas vremena i volje, napisi nam sta se to desilo vama u Jevremovoj.
Postujem tvoj stav- sve to deluje razlozno i potkovano debelim iskustvom- da ga nemate, ne bi mogao ni da ga na ovakav nacin elaboriras.
Medjutim, ono sto je nama korisnije, to je ilustracija stava/dozivljaja. Cesto to ume da bude bolji vodic u odlucivanju na koju stranu krenuti.
Ko sto kaze Ori
... mi zene volimo detalje!Ili je prosto iz muske perspektive.
Ako imas vremena i volje, napisi nam sta se to desilo vama u Jevremovoj.
nabla- Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009
Joj Majo, kada me podseti na sestre. Mene je par puta iznervirala sestra Maja, nema nikakvu distancu. Ponasa se kao uciteljica 20-tih godina proslog veka, i misli da ima pravo da te grdi ako si zaboravila, recimo, da poneses listu stimulacije. To i jeste propust ali sta nju briga, moje pare, moj propust i ja cu snositi posledice a ne ona.
A one bliznakinje Olja i Danijela su super!
A one bliznakinje Olja i Danijela su super!
Ja u opste nisam uocila bliznakinje tamo ...jesam sestru Danijelu....a ko je Olja? Aaaauuuu gde ja gledam....Jel lice?
Meni je samo neprijatna ona "glavna" sestra, starija, zaboravih kako se zove.
Moje je iskustvo s njim pozitvno, ali ja sam ostala trudna iz prve vantelesne....potpuno razumem Orin stav, npr. i tacno mogu da uocim sta mi se bas ne svidja.
Za sve ostalo moram da cujem argumente.
Meni je samo neprijatna ona "glavna" sestra, starija, zaboravih kako se zove.
Moje je iskustvo s njim pozitvno, ali ja sam ostala trudna iz prve vantelesne....potpuno razumem Orin stav, npr. i tacno mogu da uocim sta mi se bas ne svidja.
Za sve ostalo moram da cujem argumente.
kasia- Broj poruka : 1408
Godina : 43
Datum upisa : 05.05.2009
Precasni- Broj poruka : 15
Datum upisa : 17.05.2010
Joj, kakva prica. Osim sto vam zelim da ostvarite svoju zelju ne znam sta da kazem vise.
Pomenuo si potrebne testove pre tretmana, koji su mogli da pokazu da postoji neka opasnost od izbijanja takvih alergija i komplikacija. Na sta si konkretno mislio? Posto, mislim i ubedjena sam, da nikome od nas nisu trazili niti radili nikakve slicne testove ni na jednoj klinici.
Ako moze, samo malo objasnjenje, verujem da ce nam svima koristiti.
Pomenuo si potrebne testove pre tretmana, koji su mogli da pokazu da postoji neka opasnost od izbijanja takvih alergija i komplikacija. Na sta si konkretno mislio? Posto, mislim i ubedjena sam, da nikome od nas nisu trazili niti radili nikakve slicne testove ni na jednoj klinici.
Ako moze, samo malo objasnjenje, verujem da ce nam svima koristiti.
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
kasia ::Ja u opste nisam uocila bliznakinje tamo ...jesam sestru Danijelu....a ko je Olja? Aaaauuuu gde ja gledam....Jel lice?
...
Sigurno si ih videla ali si mislila da je ista osoba, uopste se ne razlikuju, identicne bliznakinje. Mi smo se cudili kako to jedna sestra stalno radi... i kad smo tek dosli na et se dilema razresila jer im se preklopila smena i odjednom stoje dve iste zene. Ne samo mi, nego i ostali parovi nisu uospte ukapirali da ih je dve, pa je bilo masovno zurenje u njih i onda smo konstatovali: pa vi ste dve osobe Inace sestre ne samo Olja i Danijela nego sve su po meni svetla tacka klinike, jedino sto odgovaraju na pitanja na koja bi po meni trebalo da prebace lekarku, ali to je politika klinike a ne do njih. Prema meni su pazljive, pitaju me da li sam dobro, je li mi prosla alergija, kako podnosim hormone. A slicno kao Precasni sa lekarkom sam isto bila u proslom postupku prezadovoljna a ovaj put sam se razocarala zbog alergije, isto. Prvo nisam mogla da je dobijem jer nije radila, pa zauzeta i sta ti ja znam... I onda sam odustala od zvanja, pa je upravo jedna sestra kad me je videla da sam dosla onako crvena i pod osipom "naterala" da zovem da mi lekarka kaze sta smem da pijem, i rekla mi kad radi i opet i sutradan insistirala da zovem. A kad sam nazvala lekarka je samo rekla da smem da pijem sve, da se ne mucim, da pijem to sto sam ranije pila. Ali ranije nisam nista pila i to sam rekla, ali ona je samo ponavljala sta mi je vec rekla... A kad sam dosla na pregleda nije me ni pitala sta je bilo sa alergijom, dobro mozda ima mnogo pacijentkinja, ne moze o svima da misli, ali isto bi se onda moglo reci za sestre... Kako su one upamtile? U svakom slucaju, posto su mi i na Kutku a i ovako drugi ljudi rekli da lekovi za alergije sadrze nesto sto moze da steti trudnoci to ja nisam nista pila, i na srecu alergija se smirila... Sa druge strane razumem i nju ne moze ona meni da kaze da trpim i ne pijem nista pa da ugrozim sopstveno zdravlje radi trudnoce. Ali opet malo vise interesovanja je cini mi se nedostajalo...
Prečasni,e to sad već liči na neki post...
šalu na stranu,iako ništa iz tvoje priče nije smešno,prvo je trebalo tako i da napišeš,jer ako si listao malo,a svoj post si ostavio i na još jednom mestu...temi o najboljoj klinici za VTO,ako se ne varam...elem,ako si već listao naš Kutak,sigurno si uočio da su sva naša iskustva sadržana ovde i da sudove ne izlažemo bez obrazloženja.
Grozno je to što se vama desilo u 2.postupku VTO,i vidiš svašta meni tu još nije jasno,iako ne sumnjam u tvoje reči.
Slažem se da je apsol.saradnja dr sa pacijentom preko neophodna,i zato mi nikad neće biti jasni pacijenti koji se samo prepuste...u smislu da nemaju nikakvo pitanje za dr .
Interesuje me da li je moguće da su vam naplatili ET koji nisu sproveli,i ako je tako,zar je moguće da niste Kliniku tužili.Isto me interesuje kako je ona odregaovala na terapiju pored svoje alergije,kao i to gde ste nabavili lekove,i da li postoji mogućnost da nije na njih bila alergična,već da su oni samo pospešili alergiju,pa je bila jača posle primanja,u večernjim satima...da li je to bio neki period cvetanja neke biljke...ne znam ti ni ja čega,ali razumeš, interesuje me,pošto ste bili na ispitivanjima,imate li potvrdu da je alergija nastala usled hormonske terapije?
Drugo,naravno da to ništa ne umanjuje značaj ophođenja listom svih čuvenijih dr koje si naveo.
Ajde ako tvoja žena nije mogla da reaguje,jer pod hormonima smo sve čudne,ali kako si ti sve to prepuštao slučaju,tj. tl razgovorima sa sestrama...
ja ne videh da si igde spomenuo kontrolni pregled u toku stimulacije.Shvatam da ste kući primali terapiju,i sve do aspiracije bili na tl liniji sa med.sestrama.
Uh,koliko nepotrebnih pitanja,ali eto,posle čitanja tvog konkretnog posta,ostadoh malo u ?
sve najbolje u daljem životu i borbi!
šalu na stranu,iako ništa iz tvoje priče nije smešno,prvo je trebalo tako i da napišeš,jer ako si listao malo,a svoj post si ostavio i na još jednom mestu...temi o najboljoj klinici za VTO,ako se ne varam...elem,ako si već listao naš Kutak,sigurno si uočio da su sva naša iskustva sadržana ovde i da sudove ne izlažemo bez obrazloženja.
Grozno je to što se vama desilo u 2.postupku VTO,i vidiš svašta meni tu još nije jasno,iako ne sumnjam u tvoje reči.
Slažem se da je apsol.saradnja dr sa pacijentom preko neophodna,i zato mi nikad neće biti jasni pacijenti koji se samo prepuste...u smislu da nemaju nikakvo pitanje za dr .
Interesuje me da li je moguće da su vam naplatili ET koji nisu sproveli,i ako je tako,zar je moguće da niste Kliniku tužili.Isto me interesuje kako je ona odregaovala na terapiju pored svoje alergije,kao i to gde ste nabavili lekove,i da li postoji mogućnost da nije na njih bila alergična,već da su oni samo pospešili alergiju,pa je bila jača posle primanja,u večernjim satima...da li je to bio neki period cvetanja neke biljke...ne znam ti ni ja čega,ali razumeš, interesuje me,pošto ste bili na ispitivanjima,imate li potvrdu da je alergija nastala usled hormonske terapije?
Drugo,naravno da to ništa ne umanjuje značaj ophođenja listom svih čuvenijih dr koje si naveo.
Ajde ako tvoja žena nije mogla da reaguje,jer pod hormonima smo sve čudne,ali kako si ti sve to prepuštao slučaju,tj. tl razgovorima sa sestrama...
ja ne videh da si igde spomenuo kontrolni pregled u toku stimulacije.Shvatam da ste kući primali terapiju,i sve do aspiracije bili na tl liniji sa med.sestrama.
Uh,koliko nepotrebnih pitanja,ali eto,posle čitanja tvog konkretnog posta,ostadoh malo u ?
sve najbolje u daljem životu i borbi!
Svi smo mi razliciti ljudi i razlicito reagujemo u odredjenim situacijama i to razumem ,ono sto ne razumem kod vas Precasni to je nereagovanje.S obzirom da ste iz Beograda,da sam se ja nasla u Vasoj situaciji ne bi me niko mako sa klinike dok me ne pogleda doktor i nesto ne preduzme a MM bi verovatno stajao ispred sa kantom benzina i upaljacem....
Dakle nisu krivi oni,krivi smo mi sto smo ih pustili.....
Napominjem da je ovo moje misljenje i moj stav a postujem to da razlicito mislimo i reagujemo u istim situacijama
Dakle nisu krivi oni,krivi smo mi sto smo ih pustili.....
Napominjem da je ovo moje misljenje i moj stav a postujem to da razlicito mislimo i reagujemo u istim situacijama
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Za dva dana bi trebalo da dobijem i tada su mi rekli da se javim u Jevremovoj kada će mi dati upustva o planu jer planiram da radim prvu VTO. Planiram da mi radi dr. Ljubić. Rekli su mi da će to biti dugi protokol a ja ne znam šta to znači pa ako možete napišite mi šta me očekuje....
Koliko će to sve da traje, nestrpljiva sam
Koliko će to sve da traje, nestrpljiva sam
Aida- Broj poruka : 154
Godina : 47
Datum upisa : 20.05.2010
Evo i mi imamo iza sebe 2 neuspesne VTO u pomenutoj klinica,ali ja ipak o njima kao ni mm ne mogu reci toliko toga loseg.
Da su strucni jesu.......to stoji..... i svi stoje iza toga........mm cak odgovorno tvrdi da su VV i Ljubic najbolji ginekolozi u celoj Srbiji.
Medjutim mene kod njih nervira to sto su ponekad sestre bile jako neljubazne,odgovaraju na pitanja za koja mnisu kompententna ......na koja treba dr da odgovori dr.Sestra Boba,starija gospodja radi na lutke......
Jako me nerviralo i to sto nikako ne daju mobilne telefone dr i9li bar fixne,za sve nesto moras njih(sestre) da kontaktiras.
Sve u svemu dr i nisu tako losi ali sestre...........
Da su strucni jesu.......to stoji..... i svi stoje iza toga........mm cak odgovorno tvrdi da su VV i Ljubic najbolji ginekolozi u celoj Srbiji.
Medjutim mene kod njih nervira to sto su ponekad sestre bile jako neljubazne,odgovaraju na pitanja za koja mnisu kompententna ......na koja treba dr da odgovori dr.Sestra Boba,starija gospodja radi na lutke......
Jako me nerviralo i to sto nikako ne daju mobilne telefone dr i9li bar fixne,za sve nesto moras njih(sestre) da kontaktiras.
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Mislim da je ovo najveci post koji je napisan na Kutku. Procitala sam ga mislim u jednom dahu, kao da sam citala najuzbudljiviju knjigu. Veliki minus i ogromno razocarenje za to sto nisu vratili novac za potpuno neuspesan postupak. Ja ne znam sta bi im uradila, mislim da bi sve novine i mediji znali za to. Ako sam dobro procitala 2003. godine prva VTO kod njih, mislim da su lekari kod nas bili poprilicno "zeleni" i neiskusni po pitanju vantelesne oplodnje, iako znam zenu koja je rodila dva decaka 1997. godine kod Radunovica.
Precasni, neka se vama ispuni zelja da postanete roditelji, a zao mi je sto niste izgurali do kraja i trazili novac nazad.
Opet o sestrama, mene uzasno nervira sestra Slavica, jako jedno depresivno i tugaljivo stvorenje. Mislim kad nju vidim ili cujem telefonom, sve mi je osudjeno na propast, cak mi je doslo prosli put kada sam dolazila u Jevremovu vise puta na folikulometriju da joj kazem da izgleda vrlo negativno ali sam se predomislila.
Da, za sestre Danijelu i Olju sam i ja mislila da je rec o jednoj osobi, ali bez obzira sto su identicne bliznakinje kad se zagledas mogu da se razlikuju. Za njih dve zaista sve pohvale, za ostale no comment.
Precasni, neka se vama ispuni zelja da postanete roditelji, a zao mi je sto niste izgurali do kraja i trazili novac nazad.
Opet o sestrama, mene uzasno nervira sestra Slavica, jako jedno depresivno i tugaljivo stvorenje. Mislim kad nju vidim ili cujem telefonom, sve mi je osudjeno na propast, cak mi je doslo prosli put kada sam dolazila u Jevremovu vise puta na folikulometriju da joj kazem da izgleda vrlo negativno ali sam se predomislila.
Da, za sestre Danijelu i Olju sam i ja mislila da je rec o jednoj osobi, ali bez obzira sto su identicne bliznakinje kad se zagledas mogu da se razlikuju. Za njih dve zaista sve pohvale, za ostale no comment.
maja76- Broj poruka : 3181
Datum upisa : 03.01.2008
MARA ::...
Ja mislim da njima kazu da odgovaraju na ta pitanja. Mislim da bi svaka volela da manje radi i samo prebaci vezu doktorima. Cesto kad dodjem za injekciju zale se da uvek ima posla, ne bas da su umorne, ali tako ispada... Razumem da su nasa pitanja cesto slicna, ponavljaju se za njih ali opet nisam bas sigurna da je odgovaranje sestara na to najbolje resenje. Mozda od onog trenutka kada se udje u postupak trebalo bi da nam daju laksi kontakt sa doktorima, do duse i jeste nesto laksi put, ponekad i uspem da prodjem sestre i dodjem do doktorke... nadam se da se taj put nakon zatrudnjivanja jos vise otvara
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Strana 6 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu