KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MALASAJUGA - Juznjaci, kuca puna dece:)y

+35
Jerapetra
Bobac
micam
sanja 73
MalaSaJuga
Mimi12
AriesGirl
Sirijus
saska1
Vanja80
Blanka
lilly13
Dora1
bebana81
Principessa
ivanicasale
BabyBear
Vuchica
noja
fight&faith
Nessi
Tavita
Zmajuška
marina_82
Bobaue
HappyGirl
alisa
Sofija Veks
libra35
Strumfeta78
Hobbes
Rada74
Ancica 87
mimi85
NikolaMaja
39 posters

Strana 2 od 15 Prethodni  1, 2, 3 ... 8 ... 15  Sledeći

Ići dole

MALASAJUGA - Juznjaci, kuca puna dece:)y - Page 2 Empty Re: MALASAJUGA - Juznjaci, kuca puna dece:)y

Počalji od mamadabudem 12/9/2017, 08:11

Super, Sanja! Vasica će da dobje pojačanje vidim ja :) Srećnooo sunny sunny sunny
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

MALASAJUGA - Juznjaci, kuca puna dece:)y - Page 2 Empty Re: MALASAJUGA - Juznjaci, kuca puna dece:)y

Počalji od MalaSaJuga 12/9/2017, 11:30

Cao drage moje. Evo i mene . Umorn sam i iscrpljena, Vasa bas zeza. A jajnici bas,bas bole. Na uz stanje sledece endometrijum 7.5, folikuli 18,17,16,15mm oko 15 komada ih ima. Ovo je deveti dan ciklusa. Kaze dr sve ok,sutra ce.najverovatnije stop a u petak aspiracija. Jedva cekam aspiraciju jer pravo da vam kazem vasu vodim svuda,snalazim se,marko radi. Pa trcim po njega ,kuci opet sve mene ceka. Da zavrsimo i to pa da trudnjujem i odmaram malo. Ljubim vas
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bobac 12/9/2017, 18:09

Srecno Mala sa malim zakasnjenjem, da Vasica dobije i batu i seku. Ljubim

Bobac

Broj poruka : 489
Datum upisa : 06.07.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ivanicasale 12/9/2017, 22:27

Jos malo Sanjice...A nemas nikig blizu od rodbine da ti uskoce u cuvanju Vase?
ivanicasale
ivanicasale

Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 12/9/2017, 22:46

Pa nemam ivanice. Moji su blizu ali svi rade. A markovi zive daleko. Ostala rodbina i ne zna da smo u postupku, ne zelim da znaju da me ne cimaju i ispituju..Odbili nas na konkursu za vrtic na nivou celog Le upisali samo 100 deteta godista 2014,2015,2016...i to je veza ko da ce astronaut da bude. U jednom privatnom primaju tek sam tri godne. Tako da moramo da se cuvamo...zao mi jer ga budim ujutru rano vodam al izdrzacemo pa znamo zasto se zrtvujemo, da on dobije drustvo
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 13/9/2017, 11:12

Dosla sa uz,pomalo sam i ljuta i besna. Najveeovatnije nece biti transfera samoaspirqcija. Imam fosta folikula stomak bas bolidr sad kaze da jr situacija kao u prvom posrupku. Kad samnogo brzo odreagovala na terapiju i da nijr ni endometrijum imaao vreme da se udeblja. A lrpo sam na kondultacijama pital za diferelin i da bude isto kao u dobitnom postupku...ali ne hreo jr drugu terapiju i eto ti sad . Opet cemo mi to na svoja ledja...midlim nemam reci, stvarno jesam ljuta...
Prosli put je punkcija bila 15og dana ciklusa sada ce 12og taman je to znacilo za endo....kako god jr ovde vise nista ne mogu....javicu vam sta ce biti...
Pozdrav
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 13/9/2017, 11:41

Mala nemoj da se sada nerviras. Sta je tu. Sad stvari promjeniti ne mozes. Ja uvijek podjem od onog stava "ko zna zasto je to dobro". Bogu hvala pa si dobro odreagovala, bice tu puno eksimcica. I sama znas da je bolje da endo bude deblji, troslojan isl. Bice to sve kako treba bez brige.
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 13/9/2017, 12:04

Mala nemoj se nervirati, nista time neces dobiti...

Bice kako mora-a bitno da ce na kraju biti uspesno!

mimi85
mimi85

Broj poruka : 3352
Godina : 39
Datum upisa : 03.11.2015

https://mimainmiraculousadventure.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 13/9/2017, 12:06

Mala, ja tek sad videh tvoj dnevnik Sad
Oprosti sludjenoj trudnici.
Videh sta je bilo danas I bas uvek sam stava, kao sto Blanka rece, ko zna zasto je to dobro. Nemoj da budes besna, nista ne zavisi od tebe, ti si dala sve od sebe sto si migla, i nije slucajno I verovatno je ovaj put bas tako trebali.

I sta sad dalje? Radice ti aspiraciju I zalediti embrione, koliko sam razumela? A kad ce transfer biti? Sta rekose na kraju?

Ljubim tebe I Vasicu, a batu I seku ce sigurno dobiti, u to ne sumnjam osmeh srce
BabyBear
BabyBear

Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 13/9/2017, 12:31

Meni je krivi sto iza sebe imam dva postupka jedan sa kratkom semamom kad sam ba buknula i endo je bio tanak i drugi postupak na dugoj semi i uspesan sa diferelinom...imali su to na uvid i opet tako da ispadne...
Cula sam se sa mm i malo mr smirio..i on je takvog stava ko zna zasto je to dobro.
Brne me kakve ce jajne celije biti,dal ce biti zrele...nego to je ...ka sam skroz sebe dala...
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 13/9/2017, 12:32

Da bb zaledice embrine. Pa kad se dogovorimo bice transfer...
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mimi12 13/9/2017, 21:01

Mala, skroz razumem zasto si besna. Bila bih i ja, iskreno. Ali sad je tako kako je. Verujem da je i dr mislio i zeleo najbolje. Jedino pozitivno jeste da sad mozes da se odmoris pre transfera. Ti si se vec izjurcala do ovog stadijuma, kako bi mirovala posle transfera? Mozda i bolje da se odmoris malo, pa za koji mesec faza 2.
Nema gledanja unazad, idemo samo napred. Sutra ces biti vec bolje.

Mimi12

Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 13/9/2017, 21:39

Vec sam bolje. Pricala sam sa nasom Ganedinom i hvala joj na divnim recima. Hvala i vama puno mi znaci vasa podrska.
Evo sad primila stop. Sestra mi pricala o mogucem hiperu pa sam shvatla d i nije tako naivno...inace ja imam dosta folikula oko dvadesetak ali se po estradiolu vidi da nisu toliko zrele. Kako god dosta ke za danas kako god bilo bice. J tu vise nista ne mogu. A sestricu ili baticu ce uskoro vasa da mazi u mamin stomak....
Eh ovo me naucilo da brzo padam a jos brze i ustajem....
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 13/9/2017, 22:14

Pa ja sam danas I razmisljala o tome da si ti, po simptomima koje navodis, mozda I usla u hiper...
BabyBear
BabyBear

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 13/9/2017, 22:32

Ohoho, Juznjaci, nek vam je sa srecom otvaranje ovog dnevnika i da ga zavrsis sa jednim ili dva kuckajuca srculenca na uz!

Meni je dr isto delimicno promenio semu prosli put,pa se ispostavilo da su embrioni ekstra. Al onda se ispostavilo da ni to nije resenje, vec da sve od srece zavisi.

Unosi dosta tecnosti,balanca jedi, nadji domacu surutku,da se jajnici smire. A bice bas kao sto treba da bude, samo relax !
BiKsi :)
BiKsi :)

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zmajuška 15/9/2017, 08:46

Sanjice, mislim ja na tebe. Znam da si se mnogo iznervirala ali veruj u pozitivan ishod. Verujem u vas!!!
ljubav ljubav ljubav
Zmajuška
Zmajuška

Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 15/9/2017, 11:52

Evo me drage moje. Malo sam blesava, u glavi ludilo od anestezije da vam javim imam 14 jajnih celija. Sad cekamo da vidimo sta ce biti i dal ce biti transfera. Sutra idem na uz pa vam javljam. Ljubim vam sve
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zmajuška 15/9/2017, 12:25

Bravo koko! Nisam ni sumnjala da će biti drugačije!!!!
Zmajuška
Zmajuška

Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 15/9/2017, 12:41

Bravo Mala! Divan broj jc. Navijam da se endo ubucio I da bude sad transfer osmeh srce
BabyBear
BabyBear

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 15/9/2017, 12:59

Bravo za sjajan broj!!! Ekstra!!! Navijamo Mala osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce igra igra igra igra igra b b b b b
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od micam 15/9/2017, 13:27

Oooo Mala bravo bice tu vise blizanaca a ne samo za batu i seku,taman za punu kucu.Neka mladi ste i treba.Ljubi Vasicu dobice on drustvo.A za endo da se ubucio zalivamo jos malo do sutra.
micam
micam

Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 15/9/2017, 14:18

Mala bravo za 14jc.
Znam da si se smorila sto nece sada biti transfera,tesko nam je da se pomirimo s tim kad nam se planovi izjalove,ali znas i sama da je to za tvoje dobro.
Navijamo da se celijice lepo oplode i dele.
Ljubimo!
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mimi12 15/9/2017, 14:53

Bravo Mala!!! Svaka cast!

Mimi12

Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dora1 15/9/2017, 21:46

Draga, vesti su baš baš dobre. Ako sada ne bude transfer, biće ga sledeći put. Važno je da za sada imaš 14 folikula, to je mnogo bitnije sad u ovom momentu od transfera. Mislim na tebe i navijam da ti budeš u redu a sve ostalo se podrazumeva osmeh srce osmeh srce
Dora1
Dora1

Broj poruka : 906
Datum upisa : 08.08.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ivanicasale 16/9/2017, 20:57

Sanjice cestitam.Wua 14 jc dobra si ti koka i bice tu bebica.A sto se tice transvera pa nemoj da se nerviras ako ne bude sada bice sledeceg meseca.Najbitnije je da ti budes ok i da se jajnici smire.Ja navijam da sve bude ok i da bude transver ali ako pa i ne bude sada bice sledeci ciklus.Ljubimo te
ivanicasale
ivanicasale

Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 15 Prethodni  1, 2, 3 ... 8 ... 15  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu