Februar mesec kad se vole mace i nastaju slatke bebice! :)
+17
nina :)
sanja 73
bak
BiKsi :)
AriesGirl
Zmajuška
jelena*mama2andjela*
BabyBear
Sofija Veks
Ancica 87
MalaSaJuga
jelena.kuburic
HappyGirl
Ema78
Blanka
mimi85
tatjanica
21 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 3 od 8
Strana 3 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Februar mesec kad se vole mace i nastaju slatke bebice! :)
Sanjice nemoj da si tuzna molim te. Tvoj bebac dobro napreduje I hvala bogu jos ce. Neke zenice su ranije morale prestati sa dojenjem pa su bebci jedne male debeljuce. U mojoj porodici koliko hoces primjera. Ljubim te brizna mamice. Sve ce biti OK.
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
mimi, znam skapirala sam nego sam samo predložila da bi možda želeli neku priču da objave i bez identitta samo sa nikom. Ono što je bitno to je da svi oni žele neka imena, prezimena ogoljavanje tuđe intime do krajnih granica i sve zbog zarade i popularnosti.Ne pada im napamet da pomognu. Znaš li kad smo imale akciju da se poveća broj godina za bespaltnu vto da nijedna veća kuća nije htela da nas podrži. Sve manje radio stanice, manje online firme i forumi... su hteli i samo Tijana Dapčević na svom forumu jeste objavila i pozvala na potpisivanje. Drugi nisu hteli.Čudan smo ti mi narod...Nažalost!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Videcu,raspitacu se. Ma cudni smo mi svakako..ogranicenih ljudi koliko hoces na sve strane,sa stavom pecinskih ljudi
Hvala vam drage moje,vi ste moja snaga,podrska,vetar u ledja...tu ste i kad je meni tesko i kad je mm tesko i kad je nasem sinu tesko,hvala...
Ova prica i vto mi donela vas i Zmajusku. Koja je uvek tu za mene. Cak je i u Tirsovoj dolazila. Kako takvim ljudima reci hvala?!.
Ja sam danas tuzna, nekakao sve mi je bljak. Plakala sam,cak sam muzu rekla da sam losa majka. On me grdio. Ne znam,dajem Vasici flasicu a srce lupa,to je to,nikada vise ga necu dojiti i radovati se kad god je halapljivo vukao a mlekce curilo. Mozda ce me neke majke grditi,reci da sam luda,ali tak se osecam. Znam,procice,sve prolazi...
Dr je rekla da bi mleko svakako prestalo za nedelju dve jer nema mlaza. Lepo su me sredila migrene i povracanje,a koliko sam mleka imala.
Ne zamerite sto se raspisah. Al me niko ne razume tako kao vi.
Ova prica i vto mi donela vas i Zmajusku. Koja je uvek tu za mene. Cak je i u Tirsovoj dolazila. Kako takvim ljudima reci hvala?!.
Ja sam danas tuzna, nekakao sve mi je bljak. Plakala sam,cak sam muzu rekla da sam losa majka. On me grdio. Ne znam,dajem Vasici flasicu a srce lupa,to je to,nikada vise ga necu dojiti i radovati se kad god je halapljivo vukao a mlekce curilo. Mozda ce me neke majke grditi,reci da sam luda,ali tak se osecam. Znam,procice,sve prolazi...
Dr je rekla da bi mleko svakako prestalo za nedelju dve jer nema mlaza. Lepo su me sredila migrene i povracanje,a koliko sam mleka imala.
Ne zamerite sto se raspisah. Al me niko ne razume tako kao vi.
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Sanja, ne brini, to je normalna stvar. Nikada nije dobar trenutak da se prekine dojenje, ako se povezes na taj nacin sa bebom/bebama. Ja sam pre neki dan prestala da dojim nakon vise od 15 meseci devojcice, pa kao i ti, otplakah celi dan, jer se vezemo, u mom slucaju ja trebam da se vratim na posao, pa moram, jer cu cesto biti odsutna...tako da te u potpunosti razumem, otplaci, ali nikada nemoj da prebacujes zbog toga sebi...a Vasica ce nacimilion drugih nacina mazi sa mamom
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Meni se srce cepa dok čitam vaše majčinske muke zbog prestanka dojenja a tek kako je vama Hrabro drage mame, nemojte prekoravati sebi, život je takav...
Cure, ljubim vas odoh imam posla a tako slatko bih sada ćaskala sa vama
Cure, ljubim vas odoh imam posla a tako slatko bih sada ćaskala sa vama
...hepiii ti si bas predana poslu,sto je danas tako retko...svi nesto gledamo da otaljamo...lepo je videti kad neko uziva u svom pozivu ..i da znas,kad bih mogla da biram ponovo nastavnika likovnog bila bih tvoj djak!!!
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
Sanja, da je tesko pretesko je, ali se prezivi.
Ali, zasto mislis da ce mleko prestati? Radi poprincipu ponude i potraznje, znaci ako Vasa vuce, stvarace se, ako ne vuce nece. Prosto. Pokusaj da sacuvas sto duze laktaciju. Prvo mu daj da sisa, pa tek onda flasicu. I NIKO ne moze da zna kada ce laktacija prestati. Svaka cast toj dr, ali ona pojma nema. Zovi savetice za dojenje...objasnice ti mnogo toga. I ne odustaj ako to ne zelis.
P.S. Ako si u mogunosti, idi na akupunkturu. Glavobolje ces resiti sigurno, a laktacija moze da se odrzava dosta dugo. To ti je jedini prirodni nacin...
Sve ostale ljubim, kod mene nista novo !
Ali, zasto mislis da ce mleko prestati? Radi poprincipu ponude i potraznje, znaci ako Vasa vuce, stvarace se, ako ne vuce nece. Prosto. Pokusaj da sacuvas sto duze laktaciju. Prvo mu daj da sisa, pa tek onda flasicu. I NIKO ne moze da zna kada ce laktacija prestati. Svaka cast toj dr, ali ona pojma nema. Zovi savetice za dojenje...objasnice ti mnogo toga. I ne odustaj ako to ne zelis.
P.S. Ako si u mogunosti, idi na akupunkturu. Glavobolje ces resiti sigurno, a laktacija moze da se odrzava dosta dugo. To ti je jedini prirodni nacin...
Sve ostale ljubim, kod mene nista novo !
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Samo da vas cmoknem. Nista ne stizem. Al bice bolje.
Sanja, nemoj da te grize savest, i osam meseci je zaista lep period za dojenje. Sad se posveti svom zdravlju, jer ce i Vasi biti lakse kad nemas glavobolje, a i tm. Ja iskreno nisam imala taj vid grize savesti, mada sam prestala A da dojim tu negde oko 15og meseca. Vec mi je bilo iscrpljujuce da se budim sto puta nocu, a on vec jeo slaninu. Jedna patronazna mi je rekla da je devet meseci ok za dojenje bebe, kao, koliko traje trudnoca, toliko posle je ok i za dojenje. Cim pocnu svasta da jedu, nema vise zime za njih. Tolike bebe su odrasle na dohrani, pa im nista ne fali, da ti pravo kazem. Evo, ja sam dojila A, pa je opet svako malo zapusen, na inhalacijama i slicno. No, da ne smaram vise, relax ti, i sredjuj glavu sto pre.
Odoh, petsto puta pokusavam da iskucam poruke, pa se prekidam, sama sam sa A, mm radi. Ljubim vas!
Sanja, nemoj da te grize savest, i osam meseci je zaista lep period za dojenje. Sad se posveti svom zdravlju, jer ce i Vasi biti lakse kad nemas glavobolje, a i tm. Ja iskreno nisam imala taj vid grize savesti, mada sam prestala A da dojim tu negde oko 15og meseca. Vec mi je bilo iscrpljujuce da se budim sto puta nocu, a on vec jeo slaninu. Jedna patronazna mi je rekla da je devet meseci ok za dojenje bebe, kao, koliko traje trudnoca, toliko posle je ok i za dojenje. Cim pocnu svasta da jedu, nema vise zime za njih. Tolike bebe su odrasle na dohrani, pa im nista ne fali, da ti pravo kazem. Evo, ja sam dojila A, pa je opet svako malo zapusen, na inhalacijama i slicno. No, da ne smaram vise, relax ti, i sredjuj glavu sto pre.
Odoh, petsto puta pokusavam da iskucam poruke, pa se prekidam, sama sam sa A, mm radi. Ljubim vas!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
tatjanice, jesam predana sam deci Danas sam spremala izložbu za moju učenicu. Posebno i divno dete. Uživala sam neopisivo. Skoro sam završila, ima još nekih sitnica ali posle raspusta nas čeka postavljanje. Imam još neke dve radionice da pripremim, da dovršim taj flajer... od utorka vodim učenike na radionice i nadam se da ću sve stići jer kad krene škola to je takvo ludilo da mi je mnogo lakše da na raspustu sve pripremim. Ionako je raspust samo za đake, ne i za nas
Nego vidite vi ovo divno sunčano vreme Mnogo mi znači da je sunčano. Moj radni prostor je uglavnom u staklu tako da kad radim pa se umorim samo zastanem nekoliko trenutaka nagledam se lepote, nadišem i nastavim. Već kad padne mrak nemam tako elana
Mom bratanac u julu postaje punoletan. Danima razbijam glavu šta da mu kupim. Na vreme da razmislim Imate li neku ideju?
Inače, ja sam za to da majke doje jer je to najbolje za bebu ali eto kao bliznakinja i nedonošče rođeno u sedmom mesecu naša mama nije imala mleka pa smo odrasli na bebelaku. Eto, jesam kobila što bi rekla moja mama, preživelo se Tako da sanja, šta se mora mora se
Cure, kisić i želim vam blagoslovenu ovu novu sedmicu
Nego vidite vi ovo divno sunčano vreme Mnogo mi znači da je sunčano. Moj radni prostor je uglavnom u staklu tako da kad radim pa se umorim samo zastanem nekoliko trenutaka nagledam se lepote, nadišem i nastavim. Već kad padne mrak nemam tako elana
Mom bratanac u julu postaje punoletan. Danima razbijam glavu šta da mu kupim. Na vreme da razmislim Imate li neku ideju?
Inače, ja sam za to da majke doje jer je to najbolje za bebu ali eto kao bliznakinja i nedonošče rođeno u sedmom mesecu naša mama nije imala mleka pa smo odrasli na bebelaku. Eto, jesam kobila što bi rekla moja mama, preživelo se Tako da sanja, šta se mora mora se
Cure, kisić i želim vam blagoslovenu ovu novu sedmicu
Happy, mislim da ce mu se parice kao poklon najvise svideti
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Happy
Ako voli da putuje, da mu kupis simbolicno neku avio kartu, ima povoljnih sada za neke obliznje zemlje...
Ako voli da putuje, da mu kupis simbolicno neku avio kartu, ima povoljnih sada za neke obliznje zemlje...
I ja mislim da je putovanje pun pogodak kao poklon!!!
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Pitala sam ga danas onako imali li želju neku i kao ne tetka nemam ništa..Posle još malo popričasmo i kao pomenu more sa društvom...A to mi je rekla i sestra. Da mu uplatimo ili neku zemljicu ili more. Pa ima još vremena ali izgleda će to biti jedna od ozbiljnijih opcija :)
Sjajno :) Vidim Air Serbia ima neku promociju u naredna 4 dana, nisam detaljno citala, kupi se valjda karta po ceni jedne dobijes dve karte ako te dve osobe putuju zajedno, od 100 evra za dve povratne kare, pa navise, a moze da se kupe karte u periodu do sredine decembra, tako da moze da na letovanje povede ili devojku ili drugara ili drugaricu :) Evo sta videh:
"Putujte zajedno" nudi putnicima mogućnost da zajedno otputuju na neku od 36 destinacija po ceni za dvoje već od 100 Eura:
Air Serbia nudi specijalne cene za povratna putovanja u ekonomskoj klasi za dva gosta koji putuju zajedno na povratnim letovima u ekonomskoj klasi.
Banja Luka od 100 €
Istanbul, Podgorica, Tivat od 169 €
Bukurešt, Varšava od 179 €
Dubrovnik, Ljubljana, Skoplje, Split, Zagreb od 189 €
Solun, Beč, Cirih od 209 €
Atina, Kopenhagen, Rim, Stokholm od 219 €
PERIOD PRODAJE:
8. FEBRUAR 2016. - 12. FEBRUAR 2016.
Period putovanja:
12. februar 2016. - 15. decembar 2016.
Promotivna ponuda se ne odnosi na putovanja
- iz Beograda:
između 27. - 30. marta, 29. aprila - 1. maja, i 16. jula - 11. septembra 2016.
- za Beograd:
između 23. - 26. marta, 4. - 8. maja, i 25. juna - 6. avgusta 2016. godine
Putovanja za sezonske linije su moguća u sledećim periodima: do/od Splita od 13. maja do 28. oktobra 2016, do/od Dubrovnika od 16. maja do 29. oktobra 2016, do/od Larnake od 27. marta do 29. oktobra 2016.
"Putujte zajedno" nudi putnicima mogućnost da zajedno otputuju na neku od 36 destinacija po ceni za dvoje već od 100 Eura:
Air Serbia nudi specijalne cene za povratna putovanja u ekonomskoj klasi za dva gosta koji putuju zajedno na povratnim letovima u ekonomskoj klasi.
Banja Luka od 100 €
Istanbul, Podgorica, Tivat od 169 €
Bukurešt, Varšava od 179 €
Dubrovnik, Ljubljana, Skoplje, Split, Zagreb od 189 €
Solun, Beč, Cirih od 209 €
Atina, Kopenhagen, Rim, Stokholm od 219 €
PERIOD PRODAJE:
8. FEBRUAR 2016. - 12. FEBRUAR 2016.
Period putovanja:
12. februar 2016. - 15. decembar 2016.
Promotivna ponuda se ne odnosi na putovanja
- iz Beograda:
između 27. - 30. marta, 29. aprila - 1. maja, i 16. jula - 11. septembra 2016.
- za Beograd:
između 23. - 26. marta, 4. - 8. maja, i 25. juna - 6. avgusta 2016. godine
Putovanja za sezonske linije su moguća u sledećim periodima: do/od Splita od 13. maja do 28. oktobra 2016, do/od Dubrovnika od 16. maja do 29. oktobra 2016, do/od Larnake od 27. marta do 29. oktobra 2016.
Sofija, i ja sam to videla. Super su povoljne karte.
Eto npr., Prag za dvoje 269 evra + 2x10 evra taksa za izdavanje karte = 289 evra To je stvarno povoljno, ali posto akcija traje do 12. februara, a ja cu tek oko 24. februara saznati tacan termin za Prag Uvek promasim povoljne akcije
Eto npr., Prag za dvoje 269 evra + 2x10 evra taksa za izdavanje karte = 289 evra To je stvarno povoljno, ali posto akcija traje do 12. februara, a ja cu tek oko 24. februara saznati tacan termin za Prag Uvek promasim povoljne akcije
I ne samo sto imaju tu akciju nego u toj agenciji karte mogu da se kupe na 3 rate, sto sam ja vec radila kod njih
Happy, idi na sajt jeftineaviokarte.rs i videces sve u vezi sa akcijom. Samo napomena da ove promotivne karte naravno ne mogu da se vracaju.
Happy, idi na sajt jeftineaviokarte.rs i videces sve u vezi sa akcijom. Samo napomena da ove promotivne karte naravno ne mogu da se vracaju.
Cao drage,.moje samo da vam mahnem. Hvala na savetima
Ema nije da nemam mleka,svesna sam ja svega. I tesko mi je sto sam prestala ali moram. Migrene su postale nepodnosljive nedeljom jednom,sto je previse. Ceo dan povracanje a dete nema ko da cuva. Me pomaze ni diklofen injekcija. Bilo mi je zaista tesko prekinuti nazalost nemam mogucnosti za a.jer sa jednom platom od 40000 platimo racune,kupimo sve za bebu i ostane nam za hleb za nas. Eto ja sam htela dojiti moje dete sto duze,ali kako neurolog rece ,tvom sinu treba majka pre svega. Kad god imam glavobolje on je pored mene na krevetu a ja se ne pomeram samo kad povracam,nije ni to resenje.
Ema nije da nemam mleka,svesna sam ja svega. I tesko mi je sto sam prestala ali moram. Migrene su postale nepodnosljive nedeljom jednom,sto je previse. Ceo dan povracanje a dete nema ko da cuva. Me pomaze ni diklofen injekcija. Bilo mi je zaista tesko prekinuti nazalost nemam mogucnosti za a.jer sa jednom platom od 40000 platimo racune,kupimo sve za bebu i ostane nam za hleb za nas. Eto ja sam htela dojiti moje dete sto duze,ali kako neurolog rece ,tvom sinu treba majka pre svega. Kad god imam glavobolje on je pored mene na krevetu a ja se ne pomeram samo kad povracam,nije ni to resenje.
Sanjice razumem kako ti je, i sama nekad imam takve napade glavobolje.... ljubim punooo
Sanjice, samo napred!
Cure, hvala na informacijama. U međuvremenu dete mi reče da ima devojku pa najbolji drug i on pa da ima neke varijante...Ma pojma nemam šta, verujte mi ništa nisam razumela Reko dete kad se sabereš šta i sa kim i kako hoećš javi Ljubi ga tetka
Cure, hvala na informacijama. U međuvremenu dete mi reče da ima devojku pa najbolji drug i on pa da ima neke varijante...Ma pojma nemam šta, verujte mi ništa nisam razumela Reko dete kad se sabereš šta i sa kim i kako hoećš javi Ljubi ga tetka
He,he Happy. Pa to su lude godine.u njegovim godinama.ja sam sa Markom imala vezu od 3 godine;)
Dobro jutro žeMske
Kod nas je jutro užasno, kiša, magla, nemamo struje, a danas najvljen nekakav crveni alarm - vremenske neprilike
Kako god bilo nama je super ispod jorgan planine, i nešto nam se ne ustaje
Da li se neko čuo sa Annči? Kako su ona i Djole?
Ljubac od nas ispod jorgana
Kod nas je jutro užasno, kiša, magla, nemamo struje, a danas najvljen nekakav crveni alarm - vremenske neprilike
Kako god bilo nama je super ispod jorgan planine, i nešto nam se ne ustaje
Da li se neko čuo sa Annči? Kako su ona i Djole?
Ljubac od nas ispod jorgana
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Blanka, Blanka, uživaj sa svojim devojčicama i razvlači se maksimalno dok možeš.
Ja sam noćas tako loše spavala da sam sva nikakva i glava me boli, ovde duva jak vetar i nekako je tmurno.
Juče smo prvi put vodili našeg psa (koji je bio lutalica pre nego što ga je moj sveki primio u dvorište) kod veterinara. Moj suprug se sav pogubio, tako da sam sama morala da ga unesem i iznesem iz kola a nije lak nimalo, baš sam ponosna na sebe. Cele noći sam brinula zbog njega zato nisam dobro ni spavala. Izgleda da mu je malo bolje.
Ja sam noćas tako loše spavala da sam sva nikakva i glava me boli, ovde duva jak vetar i nekako je tmurno.
Juče smo prvi put vodili našeg psa (koji je bio lutalica pre nego što ga je moj sveki primio u dvorište) kod veterinara. Moj suprug se sav pogubio, tako da sam sama morala da ga unesem i iznesem iz kola a nije lak nimalo, baš sam ponosna na sebe. Cele noći sam brinula zbog njega zato nisam dobro ni spavala. Izgleda da mu je malo bolje.
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
....o zmajuska draga,pa nisam ispratila sta je sa kucom?....
...blanki,od kako sam emigrirala iz cg vise mi ne faljiva struje na vece nevreme, sto bi rekli buksovci!...ljubim ja moje tri lepojke,samo se ususkajte i ni makac po tom kijametu!!! a sto se ancci tice i malenog djoleta ,sigurna sma da se uigravaju pa ce nam se javiti cim uhvati malo vremena....
....happy,deca porastose...hihihihihihi.....tetkino mezimce!!!
...sanjciiiii,ljubb za vas...jel se vasica navikao na dohranu?...si pocela da uzimas terapije za migrenu?!!!
...babybear,kako ide vase majstorisanje?....nadam se brze od mog!
...kod mene guzva,krecenje,naravno u kombinaciji sa sto drugih majstorija u medjuvremenu pronadjenih..hihihihihihi....no,nadam se za sledeci vikend i zvanican kraj radovaaaaa jer valja i na sajam turizma ici uskoro....sofki i ja se smucamo po gradu,da ne kazem poslasticarnicama...ljubim vas puno i mislim na vas samo ne stizem da pisem...
...blanki,od kako sam emigrirala iz cg vise mi ne faljiva struje na vece nevreme, sto bi rekli buksovci!...ljubim ja moje tri lepojke,samo se ususkajte i ni makac po tom kijametu!!! a sto se ancci tice i malenog djoleta ,sigurna sma da se uigravaju pa ce nam se javiti cim uhvati malo vremena....
....happy,deca porastose...hihihihihihi.....tetkino mezimce!!!
...sanjciiiii,ljubb za vas...jel se vasica navikao na dohranu?...si pocela da uzimas terapije za migrenu?!!!
...babybear,kako ide vase majstorisanje?....nadam se brze od mog!
...kod mene guzva,krecenje,naravno u kombinaciji sa sto drugih majstorija u medjuvremenu pronadjenih..hihihihihihi....no,nadam se za sledeci vikend i zvanican kraj radovaaaaa jer valja i na sajam turizma ici uskoro....sofki i ja se smucamo po gradu,da ne kazem poslasticarnicama...ljubim vas puno i mislim na vas samo ne stizem da pisem...
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
Tatjanice, samo skitajte verujem da uživate vas dve.
Žuća pas je izgleda dobio neku bolest koju prenose krpelji, juče je primio 2 injekcije, a i večeras ćemo ga voditi kod veterinara po još boca, moramo da pratimo stanje.
Inače, mi imamo u vinogradu Žuću, mačku Žujku i dva mačorića Milivoja i Tićonija. Kod moje mame 4 mačke i sve su ženke, i naravno u zgradi Žozefinu. Ja sam mačkoljubac mada i pse volim, ma sve toplokrvne životinje koje mogu da se maze. Mama oduvek ima kozu i jariće, njih obožavam isto. Imam utisak da mi je lakše što oko sebe imam te životinjice i što brinem o njima, kad već nema bebe i posla.
Tatjanice, poljupci za tebe i Sofku!!!
Žuća pas je izgleda dobio neku bolest koju prenose krpelji, juče je primio 2 injekcije, a i večeras ćemo ga voditi kod veterinara po još boca, moramo da pratimo stanje.
Inače, mi imamo u vinogradu Žuću, mačku Žujku i dva mačorića Milivoja i Tićonija. Kod moje mame 4 mačke i sve su ženke, i naravno u zgradi Žozefinu. Ja sam mačkoljubac mada i pse volim, ma sve toplokrvne životinje koje mogu da se maze. Mama oduvek ima kozu i jariće, njih obožavam isto. Imam utisak da mi je lakše što oko sebe imam te životinjice i što brinem o njima, kad već nema bebe i posla.
Tatjanice, poljupci za tebe i Sofku!!!
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
Strana 3 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Februar mesec kada se prave bebe :)
» Februar...mmmm, lep mesec za neke stvari..!
» FEBRUAR-najkraci mesec velike srece :)
» MAJ-najlepsi mesec,mesec ljubavi,beba i ogromnih beta
» Februar - Nek ne manjka radosti
» Februar...mmmm, lep mesec za neke stvari..!
» FEBRUAR-najkraci mesec velike srece :)
» MAJ-najlepsi mesec,mesec ljubavi,beba i ogromnih beta
» Februar - Nek ne manjka radosti
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 3 od 8
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu