DACAA-Peta sreca! :)
+43
Vanja80
OKacica
Sanjci87
neris8
Sirijus
micaubica83
Ninche
kokica82
lenjivica
Bobaue
SladZana
noja
tatjanica
dragmilk
nina :)
srculence 84
MalaSaJuga
hocukusurnecuzvaku
Likoli
makac71
JocY
Vecka
lela1984
BiKsi :)
zlatica
Ancica 87
Vuchica
KoMetaK
brinbili
Simona
saska1
bak
Zmajuška
mamadabudem
PalcicaBg
AriesGirl
Niny
Blanka
medolino
lelas
Ema78
jelena*mama2andjela*
Dacaa
47 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 10 od 14
Strana 10 od 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: DACAA-Peta sreca! :)
Ja citam u cetvrtak,pa mislim sad za dva dana,rekoh kad vec?!
Ma moras da izdrzis,nema ti druge.Ko ce da izdrzi jos 8 meseci
Kad bi mogle da se porodimo cim uradimo betu,haha.
Ma moras da izdrzis,nema ti druge.Ko ce da izdrzi jos 8 meseci
Kad bi mogle da se porodimo cim uradimo betu,haha.
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
za Daciku i njene mrvice
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Ljubi i ja vas sve onako preko tel!U ekran Evo trudnica malo setka po stanu.Ceka lepsi dan da izadje na terasu Skuvam,operem koji sudic i to je to.U ponedeljak radim stitnu.Valjda jepala prokletinja! Stomak se smanjuje.Janici i daljw bole onako na pomeranje ali nije strasno.Vise me zeludac muci.Ubija.Pogotovo ujutru.Valjda od silnih lekova.A eutiroks kad progutam ko bombu da ubacim ali sve se izdrzava.Mazimo se uzivamo.Malo nesto zaboli.Uglavnom kicma i ponekad materica.Ali jajnici su mi bili sastavljeni bukvalno,pa kad nesto zigne u fazonu sam jajnik..Opusti se.Joj kad ce taj cetvrtak?!
Dacaa- Broj poruka : 800
Godina : 41
Datum upisa : 29.07.2009
Dacika ja kad sam bila mala i nestrpljiva uvek sam sve računala po tome koliko još prespavam, tako da po toj mojoj proceni još šest puta spavaš i ideš na UZ
Uživaj, biće lep vikend
Uživaj, biće lep vikend
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Kad si bila mala?Ja to i sad radim! Da vec se umotala i evo me na terasi.Meda izasao iz pecine :p
Daco....Brzo ce uz...Znamo da ce biti sve ok...nego nas zanima da li ima 1 ili 2 bebe:)
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Daco uzivaj na terasi.Konacno je izvirilo ovo sunce,prijace ti svez vazduh.
Ne znam pijes li jos surutku,ako nista drugo da bar malo procisti jetru od silnih lekova.
Ljubac za tebe i tvoju bebicu ili bebice,videcemo vec
Ne znam pijes li jos surutku,ako nista drugo da bar malo procisti jetru od silnih lekova.
Ljubac za tebe i tvoju bebicu ili bebice,videcemo vec
Surutku ne pijem uopste! Prosli put kad sam bila u hiper.jedan nas prijatelj bas ima krave i bas mi doneo surutku pravu domacu kad dusu nisam povratila!Zatvoris i nos i ne dises a osetim je strasno!Inace sam ovako i pretrudnoce ko lovacki keric :pSve zivo osetim!Evo sad recimo neko pece ustipke!Hocu da umrem Da i ja se pitam da li je jedna ili dve.Jednu bi lakse iznela,i mozda bi bilo bolje ali srce bi zelelo nesto drugo...Inace sta bi mogla osim surutke?A hranim se inace bas zdravo :)
Hehe, Daco, kravlja surutka je veoma ukusna za razliku od kozije Da vidiš koja je to avantura
Uživaj
Uživaj
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Pa ne znam sta bi drugo smela u trudnoci.Nista onda,nastavi da se hranis zdravo i udisi miris ustipaka kad vec ne smes da ih jedes.
Ja se danima kanim da ih napravim i sve kao ma necu bas su nezdravi,a tako mi se jedu,prosto osetim njihov miris.
Ja se danima kanim da ih napravim i sve kao ma necu bas su nezdravi,a tako mi se jedu,prosto osetim njihov miris.
Daco, normalno je sto ti varira raspolozenje, sto te strahic ponekad savlada! Is, is, is, strahovi od Dacce! Jos 6 dana, pa ces da budes mirnija! Ljubac trudnaja!
Palcice, bas me nasmeja za ovo sa betom i porodjajem! Vala bi bilo ekstra!
Palcice, bas me nasmeja za ovo sa betom i porodjajem! Vala bi bilo ekstra!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Dacika, samo da te ljubnem, posto sam ti sve ostalo vec rekla!
Jos malo pa ce UZ, proletece vereme, videces, iako znam da si nestrpljiva!
Jos malo pa ce UZ, proletece vereme, videces, iako znam da si nestrpljiva!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Daco da ti ovih par dana proleti pa da vidis najlepsu sliku na svetu a posle da jos brze prodje 9 meseci,da ne stignes ni da se okrenes a da imas pune ruke posla oko bebe/beba:D
Ja ipak mislim da su u pitanju bebe,ali znam odlicno i razumem tvoj strah. Mozda bi jedna beba bila najbolje posle svega al znam i da srce zeli nesto drugo, u svakom slucaju sigurna sam da ce sve biti u redu ovaj put i da ces uzivati u trudnoci jos 8 meseci. Ljubim te:D
Ja ipak mislim da su u pitanju bebe,ali znam odlicno i razumem tvoj strah. Mozda bi jedna beba bila najbolje posle svega al znam i da srce zeli nesto drugo, u svakom slucaju sigurna sam da ce sve biti u redu ovaj put i da ces uzivati u trudnoci jos 8 meseci. Ljubim te:D
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
Cure stitna pala na 2,86 Ma samo nek pada jos malkice!Ali super se uspelo za dve nedelje i uz dijetu.U cetvrtak je prvi uz Jos malooooo....A pre toga idem da radim d-dimer.I komplet analize.Sve sem trombofilija.To cu da zakazem drzavno.Valjda je d dimer sad pao,sto je i logicno.
****Inace jedem ko termit. a nista se nisam ugojila!Jutros se merila.Valjda od ovih biljcica i semenki i ne mozes se ugijiti!Jedino sto izgledam kao zaba krastaca AKNE SVUDA!A prezivi se i to... Obim stomaka isti.Stoji nista se ne menja.Moram da priznam slatko izgleda ja sam od onih sto nose pripijene haljine i sad bas uzivam a tek je pocetak!
Hvala vam puno na podrzci a cujemo se i u cetvrtak da vidimo koliko ima beba!Srce bi volelo dve a mozak jednu,lakse bi sve iznela....Sta dalje da vam kazem?!
****Inace jedem ko termit. a nista se nisam ugojila!Jutros se merila.Valjda od ovih biljcica i semenki i ne mozes se ugijiti!Jedino sto izgledam kao zaba krastaca AKNE SVUDA!A prezivi se i to... Obim stomaka isti.Stoji nista se ne menja.Moram da priznam slatko izgleda ja sam od onih sto nose pripijene haljine i sad bas uzivam a tek je pocetak!
Hvala vam puno na podrzci a cujemo se i u cetvrtak da vidimo koliko ima beba!Srce bi volelo dve a mozak jednu,lakse bi sve iznela....Sta dalje da vam kazem?!
Saljem ti svu pozitivnu energiju i pozitivne misli, a dauz protekne savrseno!♡♥
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
Za cetvrtak! Za najlepsi cetvrtak do sada!
Dacika, jos samo 2 noci spavas, ovu noc ne racunam!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Daco da poskocim ko covek sada,necu biti tu u cetvrtak da se izradujem,ali verujem u lepe vesti!
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Daco i ja da poskocim za Cetvrtak da vidis najlepsu sliku a zatim i da cujes najlepsu muziku
Draga bice sve u redu
Draga bice sve u redu
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
Dacoooooo! Nije me bilo 100 godina, ali evo nadjoh ovaj dnevnik, pa da poskochim za dobar, odlican UZ!!! Ljubimo te nas dvije!
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
Daco, mislim na te, opasno se primaklo!
Dobro jutro trudnicice! :*
Jos danas da prodje i eto ga taj cetvrtak.
Drzim fige da sve bude kako treba i da cujes najlepsu muziku na svetu!
Jos danas da prodje i eto ga taj cetvrtak.
Drzim fige da sve bude kako treba i da cujes najlepsu muziku na svetu!
Sutra je cetvrtak! Uzbudjena sam ne pitajte!!!Nocas nisam spavala. Sanjala sam da su pa sam se potresla Jao samo jedna i da je ok! Boze dragi pomozi.Inace mi stomacic malkice spao.Za 2cm.Ali se naduvam do uvece.Juce mi bilo bas lose.Malaksala....Zvala ove na poliklinici tri sata debela i zaboravila da jedem!Posto sam na ovoj dijeti stalno nesto grickam jer mi sve slabo.Onako papriku,krastavcic sargarepu to mi ko slatkis U slozilo mi se katastrofa. Jao necu ni nocas spavati!Vec sam nasla i sta cu da obucem cim saznam javljam vam preko tel
Daco, samo jos jednom spavas
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Strana 10 od 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» DACAA -nasa prva vto
» MALI PARIZ - Dance 4 life iliti Aska i vuk