DACAA -nasa prva vto
+50
ninica2
kristina33
Sofka
Deni
Jejaaa
Marija86
red
Struzzo
buby
medolino
mijaki
Zoka83
bak
racili
ananana
Simona
Mali Princ
djole42
Cupava
natalija
Tinche
JocY
bebko
maus
Malina
tanjica
Jelica
*AIDA*
maza1972
Kamilica
seka 35
anak
lolipop
dragmilk
noja
dragana76ns
Jelena*
cvrle76
key
cicsa80
Mirjana
MAAKKI
BiKsi :)
lilya
KoMetaK
HappyGirl
Likoli
SSanja
dr mali pariz
Dacaa
54 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 21
Strana 1 od 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
DACAA -nasa prva vto
Boze dragi pomozi!
Evo i mene drage moje virtuelne drugarice!Moj dragi i ja smo u vezi sad jos malo 10god! Inace zivimo 5,5god.zajedno a u braku smo 3,5godine.Nasa borba traje sigurno 4godine.Mozda i vise.U pocetku nismo hteli a kasnije nam se nije dalo.Isla sam redovno na sve preglede uvek sve ok.Dok nisam uradila hormone i tad sam saznala da imam policisticne jajnike.Dobijem tu glukofaz od 850mg i pijem ga dugooooo.Posle toga je usledila tvl-jednodnevna dijagnostiga bracnog steriliteta.Gde su mi utvrdili da imam hidrosalpings oba jajovoda i priraslice po jajovodima.Posle toga operativna laparoskopija(moje najbolnije iskustvo u zivotu)Sve sredjeno otpuseno.Zatim sam imala 2stimul.klomifenom i jednu merionalom prirodni radovi ali opet nista.Zatim sam sad u februaru isla na hsg opet su oba jajovoda zapusena ali na samom kraju.i takooooo sa muzem je sve ok,hvala Bogu dragom.
****Sad smo u procesu vto u Genezisu kod dr.Vesne Kopitovic.I za sad je stanje ovako imam preko 20 folikula,Endometrijum mi je 13,5mm.Svi folikuli su od 14,5-15,5mm osim 2 koji su 16,5mm.To je bilo 7 dana stimulacije.Inace sam na gonalu-f i cetrotide.sama se bockam.Sutra nam je 9dan pa ce mo znati da li cu uskoro na aspiraciju!
******Nadam se da ce ovo biti jedan veseo i lud dnevnik!!!Nadam se da je doslo vreme da i mi imamo jednu malu slatku bebicu mada ja tipujem na blizance Jako sam skromna
Evo i mene drage moje virtuelne drugarice!Moj dragi i ja smo u vezi sad jos malo 10god! Inace zivimo 5,5god.zajedno a u braku smo 3,5godine.Nasa borba traje sigurno 4godine.Mozda i vise.U pocetku nismo hteli a kasnije nam se nije dalo.Isla sam redovno na sve preglede uvek sve ok.Dok nisam uradila hormone i tad sam saznala da imam policisticne jajnike.Dobijem tu glukofaz od 850mg i pijem ga dugooooo.Posle toga je usledila tvl-jednodnevna dijagnostiga bracnog steriliteta.Gde su mi utvrdili da imam hidrosalpings oba jajovoda i priraslice po jajovodima.Posle toga operativna laparoskopija(moje najbolnije iskustvo u zivotu)Sve sredjeno otpuseno.Zatim sam imala 2stimul.klomifenom i jednu merionalom prirodni radovi ali opet nista.Zatim sam sad u februaru isla na hsg opet su oba jajovoda zapusena ali na samom kraju.i takooooo sa muzem je sve ok,hvala Bogu dragom.
****Sad smo u procesu vto u Genezisu kod dr.Vesne Kopitovic.I za sad je stanje ovako imam preko 20 folikula,Endometrijum mi je 13,5mm.Svi folikuli su od 14,5-15,5mm osim 2 koji su 16,5mm.To je bilo 7 dana stimulacije.Inace sam na gonalu-f i cetrotide.sama se bockam.Sutra nam je 9dan pa ce mo znati da li cu uskoro na aspiraciju!
******Nadam se da ce ovo biti jedan veseo i lud dnevnik!!!Nadam se da je doslo vreme da i mi imamo jednu malu slatku bebicu mada ja tipujem na blizance Jako sam skromna
Dacaa- Broj poruka : 800
Godina : 41
Datum upisa : 29.07.2009
Re: DACAA -nasa prva vto
Srećno Dacoo!!
neka pljušti uskoro beta ko kuća!
neka pljušti uskoro beta ko kuća!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Dacaa ::Boze dragi pomozi!
Srecno Daco!
Navijam za veliku
Hihi, sto se tice skromnosti, zelim ti . Kao i meni skromnoj
SSanja- Broj poruka : 712
Datum upisa : 27.08.2011
E pa draga moja daco da ti pozelim i ovde srecu i to veliku da uskoro budes debeljuca i to 2u1 a moze i 3u1.
Ljubim te puuunoooo. Imas post na fb od mene.
Likoli- Broj poruka : 427
Godina : 36
Datum upisa : 10.03.2011
Srećno dacca.Držim jako fige!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Srecno otvaranje dnevnika Dacco, pa da ga zavrsis vatrometom i sa dva malena Mada, kod Kopitovicke se cuda desavaju, pa mogu da budu i vise (primer: vasar i jelenans).
Srecno bockanje!
Srecno bockanje!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Draga Daco, da ti dnevnik bude veseo i kratak i da ti donese
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Daco, srećno otvaranje dnevnika i da ti se ispuni ta skromna želja!
Navijam da beta bude veeellliiiika!
Navijam da beta bude veeellliiiika!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Dacco srecno otvaranje dnevnika i da ga zatvoris barem sa
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Draga moja drugarice hvala jos jednom!!!I da znas da si me bas obradovala!!!Steta sto mi nisi blizeLikoli ::E pa draga moja daco da ti pozelim i ovde srecu i to veliku da uskoro budes debeljuca i to 2u1 a moze i 3u1.
Hvala vam puno na lepim zeljama!Joj zelim da se svi radujemo zajedno!A sto se tice blizanaca oduvek sam kad ih vidim onako u duplim kolicima govorila"hocu i ja da imam dve bebe!" Ma divota jedna!!!
I zelim vam os sveg srca da uskoro budete trudne
I zelim vam os sveg srca da uskoro budete trudne
Dacoo srecno otvaranje i naravno jos srecnije zatvaranje ovog dnevnika! Podrzavam tvoju skromnost!
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Srecno Daco!!!!!!da sto pre javis lepe vesti!!!!
key- Broj poruka : 1448
Datum upisa : 10.07.2008
srećno dacoo!!!!! želim ti da se na kraju dnevnika zajedno radujemo!!!!
cvrle76- Broj poruka : 543
Datum upisa : 08.03.2011
Daco
Zelim ti da ti se ostvari zelja
Ljubim
Zelim ti da ti se ostvari zelja
Ljubim
Jelena*- Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010
Daco, srecno otvaranje dnevnika i da u ovom prvom pokusaju dodjes do svog cilja
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Dacika sretno otvaranje dnevnika sretan pocetak
i sretan zavrsetak sa debelom velikom trocifrenom betyrinom !!!
A sto se tice posla imas zanat u rukama tako da
go go go u svoj bisssnis
i sretan zavrsetak sa debelom velikom trocifrenom betyrinom !!!
A sto se tice posla imas zanat u rukama tako da
go go go u svoj bisssnis
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Srecno otvaranje dnevnika i jos srecniji zavrsetak sa velikom betom
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010
Dacco srećno otvaranje dnevnika, da se završi velikom trocifrenom betom, i kucajućim
P.S. Jesam li ja polupala lončiće, ili si ti imala drugi nik?
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Nisam imala drugi nik.Samo sam postavila avatar.Inace ga nisam imala!Hvala vam devojke punooooo na lepim zeljama.Evo me spremam se u 15h je uz.E ladno samo jos dvoje farmerica mogu obuci! Majko mila....Inace moje zgodno vitko telo je dobilo pojas za spasavanje! Zbogom uske pantalone ali tu su trenerke Valjda sam se nadula od ovih silnih folikula!Izgledam kao da sam vec trudna Samo jos nesto da mi poraste i muz ce biti srecan! Mislim na gornji deo tela koji mi i nije bas razvijen Odoh cure drage.lolipop ::Dacco srećno otvaranje dnevnika, da se završi velikom trocifrenom betom, i kucajućim
Srećno Daco, sviđa mi se tvoj stav, veselost i optimizam Nadam se da će ti se skromne želje ostvariti
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
daca ,zelim ti puno srece u ovom postupku.
zelim ti samo napisati da sam i ja imala kronicni hidrosalpings jajovoda ,radila hsg i isto kao kod tebe pri kraju zacepljeni ...
imala sam 4 neuspjela pokusaja vantjelesne ...
dr. mi savjetovao da odsteanim jajovode prije prve vantjelesne ,sto ja nisam ...
kad sam prosla 4 neuspjela postupka ipak sam odlucila da ih odstranim i nakon tri mjeseca sam isla ponovo u postupak koji je bio dobitni i sad mi upravo moj braco spava ,a roden je 20,10
zelim ti samo napisati da sam i ja imala kronicni hidrosalpings jajovoda ,radila hsg i isto kao kod tebe pri kraju zacepljeni ...
imala sam 4 neuspjela pokusaja vantjelesne ...
dr. mi savjetovao da odsteanim jajovode prije prve vantjelesne ,sto ja nisam ...
kad sam prosla 4 neuspjela postupka ipak sam odlucila da ih odstranim i nakon tri mjeseca sam isla ponovo u postupak koji je bio dobitni i sad mi upravo moj braco spava ,a roden je 20,10
seka 35- Broj poruka : 622
Datum upisa : 31.10.2010
Drago mi je zbog tebe!Ipak nam je cilj bebica! Meni je drKopitovic rekla da ce punktirati tu vodu kad bude radila aspiraciju e sad videcemo.Joj meni je bilo strasno kad sam samo razmisljala o tome da ih uklonim!Ali eto hvala Bogu tebi je uspelo
Bas sam danas isla na uz i ona mi opet naglasila sta ce da radi,vezano za tu vodu.Kao bitno je da se embrioni ugnjezde kasnije kad se voda vrati oni su vec zasticeni Zelim da verujem u ovo svim srcem.
****evo i rezultata sa danasljeg uz:endo.mi je 15mm
***folikuli na desnom su od 17-18mm,folikuli na levom jajniku od 19-20mm
****aspiracija u sredu uvece,a do tad sam dobila za sutra rano stop in.i posle podne josjednu bocu cetrotide0,25 kao da ne popucaju folikuli.aaaaaaaaaaa tableta sto sam dobila za sutra!Eno puna mi ona merica Dovicin,utrogestan,panlax,folnak+glukofaz Sta cu mora se....Inace se strasko u meni opet probudio Malo sam ufrkisala al,i sad sam ok a u sreduuuuuuu ko prezivi pricace!Mrzim bolnice i te totalne anestezije
Bas sam danas isla na uz i ona mi opet naglasila sta ce da radi,vezano za tu vodu.Kao bitno je da se embrioni ugnjezde kasnije kad se voda vrati oni su vec zasticeni Zelim da verujem u ovo svim srcem.
****evo i rezultata sa danasljeg uz:endo.mi je 15mm
***folikuli na desnom su od 17-18mm,folikuli na levom jajniku od 19-20mm
****aspiracija u sredu uvece,a do tad sam dobila za sutra rano stop in.i posle podne josjednu bocu cetrotide0,25 kao da ne popucaju folikuli.aaaaaaaaaaa tableta sto sam dobila za sutra!Eno puna mi ona merica Dovicin,utrogestan,panlax,folnak+glukofaz Sta cu mora se....Inace se strasko u meni opet probudio Malo sam ufrkisala al,i sad sam ok a u sreduuuuuuu ko prezivi pricace!Mrzim bolnice i te totalne anestezije
nemoj daco da budeš straško, vidiš da se kod tebe sve lepo razvija...
cvrle76- Broj poruka : 543
Datum upisa : 08.03.2011
Strana 1 od 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Similar topics
» SSANJA - nasa prva vto
» MAKI021-Sa verom u Boga ...Nasa prva Vto
» ANNIE - Nasa prva VTO i nadam se, poslednja:)
» ANNIE - nasa prva VTO i nadam se poslednja, 2 put:)
» DACAA-Peta sreca! :)
» MAKI021-Sa verom u Boga ...Nasa prva Vto
» ANNIE - Nasa prva VTO i nadam se, poslednja:)
» ANNIE - nasa prva VTO i nadam se poslednja, 2 put:)
» DACAA-Peta sreca! :)
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 21
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu