DACAA-Peta sreca! :)
+43
Vanja80
OKacica
Sanjci87
neris8
Sirijus
micaubica83
Ninche
kokica82
lenjivica
Bobaue
SladZana
noja
tatjanica
dragmilk
nina :)
srculence 84
MalaSaJuga
hocukusurnecuzvaku
Likoli
makac71
JocY
Vecka
lela1984
BiKsi :)
zlatica
Ancica 87
Vuchica
KoMetaK
brinbili
Simona
saska1
bak
Zmajuška
mamadabudem
PalcicaBg
AriesGirl
Niny
Blanka
medolino
lelas
Ema78
jelena*mama2andjela*
Dacaa
47 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 9 od 14
Strana 9 od 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: DACAA-Peta sreca! :)
Daco, super sto si isla kod dr. Sad si pokrivena terapijom, nema sekiracije, uzivaj!
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
...bravo dacoooo,chekamo te na trudnichkim stranama!!!
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
kako si trudnice nasa
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
evo trudnice
Super sam skroz se opustila!Hvala Bogu.Jedino sto mi stomak ogroman i dalje ne mrda ni cent! Lezim,heklam ,gledam tv,slusam muziku,spavam...
Sad mi se pojavili i neki trudnici simptomi Inace nocu ustajem vise puta u toalet i tamo negde oko 4h obicno vise ne spavam pa odem u dnevnu upalim tv.Popijem ovaj eutiroks i posle njega nema pola sata hrane.Nemate pojma kako sam gladna sad!Brate muti mi se u glavi i muka mi strasna.Najgore mi popila ga,zeludac ubija stojim iznad solje i vicem sebi "e neces povratices lek!"I tako sam odolela videcu kako ce nocas biti...Valjda i ova dijeta nema hleba pa sam stalno gladna...Ruke mi se tresle danas a samo sat ipo sam spavala Samo jos stomak bar malo da krene da pada...A inace mnogo je lep osecaj!Onako osecam se jacom i odlucnijom u smislu tacno znam sta hocu.
****Hocu da svim devojkama ulijem jednu ogromnu nadu da se moze ostati trudna bez obzira na sve kompilacije!Pogledajte moj potpis.Osim hiperstimulacije,ogromnog progesterona,hidrosalpingsa,stitne koja je sad aktivna,ogromnog D dimera uspeli smo za pocetak oatati trudni! Pratite svoju intuiciju!!! Ponekad 2+2 nije 4!Mislim da se sve moze resiti.U mom slucaju mislim da je glavnu ulogu odigrao Balas!Biolog.Zahvalna sam i dr Crnogorac ali sam ovaj put dobila jacu terapiju nego prvi put kad sam imala hiper...Sama se sebi cudim kako sve izdrzavam.Jedino sto me ne gusi.Balas ,po meni najbolji trenutno kod nas.Bile su zenice zajedno samnom i svima je napravio ekstra embrione.Zbog njega sam i isla u Genezis.Zbog loseg iskustva sa Betanijom,gde mi biolozi iz 16 jajnih celija ne naprave ni jedan dobar embrion.Uprkos trudu dr Kopitovicke nisam bila u hiper.Ja cu se dalje truditi sto je do mene da maksimalno vodim racuna o ovoj bebi,i necu da dozvolim da mi sestre dele savete kako je normalno da je D dimer toliki u trudnoci!I jos da setem!Sa ogromnim jajnicima....Dobro se pazite...
Ovaj Kutak,pre svega sve vi ste mi mnogo pomogle na pocetku...A i sad.Nemam pojma sta bi bez Medolino!!!Toliko mi je pomogla malo je reci...Ona je moj Hvala i Kometi.
Za sad smo presrecni i ubedjena sam da cu izgurati do kraja.Imam to u glavi Puno vam svima hvala i samo napred!Posebno mislim na Jelenu,jer znam da ce uspeti,samo valjda covek treba izdrzati psihicki sav ovaj haos!
Super sam skroz se opustila!Hvala Bogu.Jedino sto mi stomak ogroman i dalje ne mrda ni cent! Lezim,heklam ,gledam tv,slusam muziku,spavam...
Sad mi se pojavili i neki trudnici simptomi Inace nocu ustajem vise puta u toalet i tamo negde oko 4h obicno vise ne spavam pa odem u dnevnu upalim tv.Popijem ovaj eutiroks i posle njega nema pola sata hrane.Nemate pojma kako sam gladna sad!Brate muti mi se u glavi i muka mi strasna.Najgore mi popila ga,zeludac ubija stojim iznad solje i vicem sebi "e neces povratices lek!"I tako sam odolela videcu kako ce nocas biti...Valjda i ova dijeta nema hleba pa sam stalno gladna...Ruke mi se tresle danas a samo sat ipo sam spavala Samo jos stomak bar malo da krene da pada...A inace mnogo je lep osecaj!Onako osecam se jacom i odlucnijom u smislu tacno znam sta hocu.
****Hocu da svim devojkama ulijem jednu ogromnu nadu da se moze ostati trudna bez obzira na sve kompilacije!Pogledajte moj potpis.Osim hiperstimulacije,ogromnog progesterona,hidrosalpingsa,stitne koja je sad aktivna,ogromnog D dimera uspeli smo za pocetak oatati trudni! Pratite svoju intuiciju!!! Ponekad 2+2 nije 4!Mislim da se sve moze resiti.U mom slucaju mislim da je glavnu ulogu odigrao Balas!Biolog.Zahvalna sam i dr Crnogorac ali sam ovaj put dobila jacu terapiju nego prvi put kad sam imala hiper...Sama se sebi cudim kako sve izdrzavam.Jedino sto me ne gusi.Balas ,po meni najbolji trenutno kod nas.Bile su zenice zajedno samnom i svima je napravio ekstra embrione.Zbog njega sam i isla u Genezis.Zbog loseg iskustva sa Betanijom,gde mi biolozi iz 16 jajnih celija ne naprave ni jedan dobar embrion.Uprkos trudu dr Kopitovicke nisam bila u hiper.Ja cu se dalje truditi sto je do mene da maksimalno vodim racuna o ovoj bebi,i necu da dozvolim da mi sestre dele savete kako je normalno da je D dimer toliki u trudnoci!I jos da setem!Sa ogromnim jajnicima....Dobro se pazite...
Ovaj Kutak,pre svega sve vi ste mi mnogo pomogle na pocetku...A i sad.Nemam pojma sta bi bez Medolino!!!Toliko mi je pomogla malo je reci...Ona je moj Hvala i Kometi.
Za sad smo presrecni i ubedjena sam da cu izgurati do kraja.Imam to u glavi Puno vam svima hvala i samo napred!Posebno mislim na Jelenu,jer znam da ce uspeti,samo valjda covek treba izdrzati psihicki sav ovaj haos!
Dacaa- Broj poruka : 800
Godina : 41
Datum upisa : 29.07.2009
duso moja
bas ni je drago sto si se opustila i sto si pozitivna,ja ti od srca zelim da budes takva narednih 8 meseci
cuvaj dobro ta dva zamotuljka,( ja sam sigurna da su dva) i od sada ste vas troje najbitniji na svetu, znas sta si prosla i prezivela i od sad nema "glupo mi je" ili "mozda nije nista" "rekli su da je normalno" i ostalo...na prvo ziganje,bol,kasalj...pravac dr i zahtevj obajsnjenje za sve a mi smo uvek tu da damo svoje "strucno" misljenje
bas ni je drago sto si se opustila i sto si pozitivna,ja ti od srca zelim da budes takva narednih 8 meseci
cuvaj dobro ta dva zamotuljka,( ja sam sigurna da su dva) i od sada ste vas troje najbitniji na svetu, znas sta si prosla i prezivela i od sad nema "glupo mi je" ili "mozda nije nista" "rekli su da je normalno" i ostalo...na prvo ziganje,bol,kasalj...pravac dr i zahtevj obajsnjenje za sve a mi smo uvek tu da damo svoje "strucno" misljenje
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Datum upisa : 04.01.2014
Daco bravo lavice za ovo sto si napisala. ovo daje snagu. zelim ti sve najbolje i sto dosadniju trudnocu.
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Daco drago mi je sto si se opustila,to je pola uspeha u ovoj nasoj prici.
Pokrivena si svom mogucom terapijom,sad uzivaj i cekaj uz da se prebrojite :)
Ljubac!
Pokrivena si svom mogucom terapijom,sad uzivaj i cekaj uz da se prebrojite :)
Ljubac!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Gde bockas fraxi?Vidim da ti je Miticka promenila mesto davanja.
PalcicaBg ::Gde bockas fraxi?Vidim da ti je Miticka promenila mesto davanja.
Ja kao padobranac upadam, jeste da nisi mene pitala, ali odgovoricu, jer sam i sama pacijent prof. Mitic. Ona preporucuje bockanje u struk-bok. Bukvalno u deo kad se podbocis, pa gde dodju sake. Nikako oko pupka ili u ruke.
Daco, vidim da si puna pozitivne energije, tako i treba, uzivaj sa bebanama!
Hvala Aries
Bice veselo kad krene stimulacija i fraxi zajedno u stomak,pa da znam kako da ih rasporedim po stomaku.
Bice veselo kad krene stimulacija i fraxi zajedno u stomak,pa da znam kako da ih rasporedim po stomaku.
PalcicaBg ::Hvala Aries
Heparin ces davati u bok, a stimulaciju oko pupka ili ako imas nekog da ti daje u ruku. Ne brini. Nadam se da se Daca nece ljutiti sto smo joj uzurpirale dnevnik.
Da kao sto kaze Aries :) Naizmenicno u levu i desnu stranu u istoj ravni sa pupkom ali jedno cetiri prsta od pupka i sve tako ka boku.U lakse dosta sva sam izbodena tu oko pupka jer sam bila na duzoj semi.
Hvala devojke.I ja sam na dugoj semi pa se zato pitam na sta ce liciti stomak.Al neka,samo nek bude sve ok,sve cemo izdrzati.
Sve se izdrzi zarad bebice. Ja sam bila na dugoj semi, stimulaciju sam dobijala u ruke da bih stomak sacuvala za heparin. A na heparinu sam od 12.02., tj. od kada sam primila prvi Suprefact i bicu jos neko vreme nakon porodjaja. Mozes misliti veselja. Stomak mi je izbuskan kao kantica za zalivanje cveca. Imam utisak da kad bih zaronila, da bi izlazili mehurici na sve strane. Ponovo su mi se vratili cvorici i modrice. A jedno vreme ih nije bilo. Sta da ti pricam...
Aries kantica sa cveticem unutra
Daco svaka cast!!!!!!! Volim sto imas vec trudnicke simptome! :)
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Dacaa ::Aries kantica sa cveticem unutra
:-*
Daco bravo sve si postigla i sad uzivaj, leskari , citaj gledaj tv filmove ...heklaj ...sta lepo heklas a ja sam sad mojima dva prsluka dzempercica od konca I vuynice u kombinaci ali sam dala da mi zavrsi jedna baka .
Ljubim te
Ljubim te
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Ljubim I Medolinu I njene decake
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Daco kako si? Uzivas li?
Joj cure moje ja sam toliko nervozna Neki strah se uvukao....Lezim.Ustanem skuvam rucak.Do toaleta i to je to.Ceo dan sam sama.Muz mi dodje oko 18 h.Stomak i dalje isti.Ne pada ni cent!Ali manje boli.Heklam Noja trenutno sandale nehodajuce za bebe.Izgledaju ko za velike.Svasta nesto znam ali mi to zanimljivo posto imam bebicu od 6meseci.I onda uz to trakicu za kosu sa sve perlicama ili cirkonima...:) Posto sam na ovoj dijeti jedem povrce ko pomahnitala...Stalno nesto grickam izmedju obroka.Ziva nisam dok ne odem na uz,dok ne vidim da padaju ove gluposti sto su podivljale...Toliko sam bila pozitivna ali je strah veci...Ljubim vas sve
Inace pisem vam sa tel pa sam malo ne spretna.Nema plakanja!Samo sam zivkica
Evo i tvoj medolino da se javi
Sve sam ti rekla,samo pozitivno,sve ide kako treba,pokrivena si sa svih strana a tvoje je da leskaris,odmaras,uzivas,heklas,smejes se i pevas bebama
Normalno je da te je strah pred svaki uz ali posle pregleda ces izaci iz ordinacije sa osmehom na licu jer ces se uveriti da je sve u redu i da ce biti sve ok!
Ljubimo te moji vrtiguzi i ja puno
Noja ljubimo i vas
Trudnice moja mazi stomacic za mene a bice uskoro prilike i da ja pomazim
Sve sam ti rekla,samo pozitivno,sve ide kako treba,pokrivena si sa svih strana a tvoje je da leskaris,odmaras,uzivas,heklas,smejes se i pevas bebama
Normalno je da te je strah pred svaki uz ali posle pregleda ces izaci iz ordinacije sa osmehom na licu jer ces se uveriti da je sve u redu i da ce biti sve ok!
Ljubimo te moji vrtiguzi i ja puno
Noja ljubimo i vas
Trudnice moja mazi stomacic za mene a bice uskoro prilike i da ja pomazim
medolino- Broj poruka : 2604
Datum upisa : 26.01.2011
Daco verujem da ti nije svejedno i da se plasis,ali videces da ce sve biti ok.
Dobro je da imas cime da se zanimas.
Kada je uz?Mozda si i pisala,ali mi promaklo.
Dobro je da imas cime da se zanimas.
Kada je uz?Mozda si i pisala,ali mi promaklo.
Nas prvi uz je u cetvrtak u 11h kod dr Stjepanov.Dr Crnogorac nije tu.Nemam pojma ko je ova dr. A valjda ce sve biti ok.Jos 9dana :)Devet danaaaaa...Majko mila ko ce docekati!
Strana 9 od 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Similar topics
» DACAA -nasa prva vto
» MALI PARIZ - Dance 4 life iliti Aska i vuk
» NinaNanaOoo-Druga sreca
» BRINBILI - Treca (pa) sreca :)))
» IVANICASALE -TRECA SRECA
» MALI PARIZ - Dance 4 life iliti Aska i vuk
» NinaNanaOoo-Druga sreca