DACAA-Peta sreca! :)
+43
Vanja80
OKacica
Sanjci87
neris8
Sirijus
micaubica83
Ninche
kokica82
lenjivica
Bobaue
SladZana
noja
tatjanica
dragmilk
nina :)
srculence 84
MalaSaJuga
hocukusurnecuzvaku
Likoli
makac71
JocY
Vecka
lela1984
BiKsi :)
zlatica
Ancica 87
Vuchica
KoMetaK
brinbili
Simona
saska1
bak
Zmajuška
mamadabudem
PalcicaBg
AriesGirl
Niny
Blanka
medolino
lelas
Ema78
jelena*mama2andjela*
Dacaa
47 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 12 od 14
Strana 12 od 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: DACAA-Peta sreca! :)
Daco, srecno sutra, da cujete kuckajucu srecicu! A hocete! Da ti noc bude mirna!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Daco srecno i od mene,ne brini cucete najlepsu muziku sutra
Sanjci87- Broj poruka : 112
Godina : 37
Datum upisa : 08.12.2014
Daco cekamo izvestaj najlepsi na svetu
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Daco cekamo izvestaj najlepsi na svetu
Daca me zamolila da napisem kratak izvestaj, posto je ona u putu i nema vremena.
Cula je 2 srculenca!!!!!!
Doktorka sumnja da su jednojajcani blizanci, a znace vise za 10-tak dana kad ode na kontrolu!
Cestitke mila moja i ovde i neka ti trudnoca bude skolska i lagana i bezbrizna!!!!
Cula je 2 srculenca!!!!!!
Doktorka sumnja da su jednojajcani blizanci, a znace vise za 10-tak dana kad ode na kontrolu!
Cestitke mila moja i ovde i neka ti trudnoca bude skolska i lagana i bezbrizna!!!!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Bravo!!! Dupla sreca!!! Daco da od sad bude skolski, lako i bezbrizno.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
bravo Daco
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Bravo Daco!!!! Samo polako, disi duboko, bice super!!!!
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Bravo Dacoooo, da sve protekne uredno i skolski potpuno!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
E pa Daco bas mi je drago,dupla srecica :-) Nek ti trudnoca bude skolska :-)
micaubica83- Broj poruka : 442
Datum upisa : 07.06.2014
Divna vest, od srca se radujem!!!!
OKacica- Broj poruka : 1352
Datum upisa : 13.06.2012
Bravo Daco,cestitam od srca i neka sve bude od sad skolski dosadno!jupiiii!
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Woow kakve vesti,kakvo iznenadjenje!
Neka nadalje bude sve sjajno i bez trzavica.Ljubac!
Neka nadalje bude sve sjajno i bez trzavica.Ljubac!
Cure moje drage sreca ,sreca radost!
Hvala Kometici
Evo izvestaja:Udjem ti je onako sva nikakva,pita dr.kako sam,ma zabrinuto.Beba jako sitna.Dr nije mogla da uhvati srcanu radnju....Dr Crnogorac gleda kao ajmo odmah da se gledamo.Sestra mi onako dok lezim meri pritisak a meni srce hoce da iskoci!Ja joj kazem sad mi je 200! I dr gleda i kao evo ga srce i pustiii i ja slusam i placem od sreca....Ogroman uzdah uredu je sreca mala i onda dr cuti gleda,gleda i mm i kao izgleda su tu bili jednojajcani blizanci pa je jedan otisao...Ma kao mozda je bolje tako.Ma ja mislim u sebi sasvim mi je dosta i ova jedna nek je ok.Ona i dalje gleda. i kao ma cini mi se da ovde pored ove jedne imamo jos jednu bebu! ja ne disem!I gleda i gleda i onda pusti i drugo srce i svi se gledamo i smejemo!Ma jel moguce.Zove ona dr Stepanov,onu sto me prosli put gledala i ispovredjivala uz ,da vidi i gleda i pokazuje joj pa gledaju imaju dve one kesice z....I izmerila jednu,pa izmerila drugu i kao ajde dodjite za 10dana da mi to potvrdimo! jos uvek smo van sebe,jos uvek ne verujemo...Obe bebe su sitnije ali je rekla da je to normalno posto su se podelile od jednog embriona.Jedna kaska 5dana,druga 7...Koja je to verovatnoca da nam se desi?! Sta da vam kazem ispade na kraju "peta sreca na kvadrat" Čudo Božije ništa drugo sta da vam kažem....
Hocu da se zahvalim svima vama sto ste bile uz mene!I da kazem zenicama otvorite dnevnik.Sta fali?Pre jedno tri god.ovde je bilo puno dnevnika a sad samo moj!
***Hocu posebno da se zahvalim Medolino najvise!Moja ogromna podrska!Znamo se jako dugo i uvek je tu 24h za mene i ja za nju.Jedna divna dusa.
***Kometi moj strucnjak za sve!
***Noji koja nalazi vremena za sve nas!
***Likoli moja stara saborka!
***Jeleni mami dva andjela punooooo te ljubim i racunaj na mene sutra!
Hvala Kometici
Evo izvestaja:Udjem ti je onako sva nikakva,pita dr.kako sam,ma zabrinuto.Beba jako sitna.Dr nije mogla da uhvati srcanu radnju....Dr Crnogorac gleda kao ajmo odmah da se gledamo.Sestra mi onako dok lezim meri pritisak a meni srce hoce da iskoci!Ja joj kazem sad mi je 200! I dr gleda i kao evo ga srce i pustiii i ja slusam i placem od sreca....Ogroman uzdah uredu je sreca mala i onda dr cuti gleda,gleda i mm i kao izgleda su tu bili jednojajcani blizanci pa je jedan otisao...Ma kao mozda je bolje tako.Ma ja mislim u sebi sasvim mi je dosta i ova jedna nek je ok.Ona i dalje gleda. i kao ma cini mi se da ovde pored ove jedne imamo jos jednu bebu! ja ne disem!I gleda i gleda i onda pusti i drugo srce i svi se gledamo i smejemo!Ma jel moguce.Zove ona dr Stepanov,onu sto me prosli put gledala i ispovredjivala uz ,da vidi i gleda i pokazuje joj pa gledaju imaju dve one kesice z....I izmerila jednu,pa izmerila drugu i kao ajde dodjite za 10dana da mi to potvrdimo! jos uvek smo van sebe,jos uvek ne verujemo...Obe bebe su sitnije ali je rekla da je to normalno posto su se podelile od jednog embriona.Jedna kaska 5dana,druga 7...Koja je to verovatnoca da nam se desi?! Sta da vam kazem ispade na kraju "peta sreca na kvadrat" Čudo Božije ništa drugo sta da vam kažem....
Hocu da se zahvalim svima vama sto ste bile uz mene!I da kazem zenicama otvorite dnevnik.Sta fali?Pre jedno tri god.ovde je bilo puno dnevnika a sad samo moj!
***Hocu posebno da se zahvalim Medolino najvise!Moja ogromna podrska!Znamo se jako dugo i uvek je tu 24h za mene i ja za nju.Jedna divna dusa.
***Kometi moj strucnjak za sve!
***Noji koja nalazi vremena za sve nas!
***Likoli moja stara saborka!
***Jeleni mami dva andjela punooooo te ljubim i racunaj na mene sutra!
Dacaa- Broj poruka : 800
Godina : 41
Datum upisa : 29.07.2009
Dacoo, diiiiiiiivna vest!!! Cestitam od srca! Neka bude skolski do kraja!
lenjivica- Broj poruka : 617
Datum upisa : 06.11.2012
kakva lepa vest,odusevljena sam
Daco mila,cestitam na trudnoci i da bude najlaganija i najbezbriznija na svetu
Daco mila,cestitam na trudnoci i da bude najlaganija i najbezbriznija na svetu
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Datum upisa : 04.01.2014
Kakva divna vest... Čeeestiiitaaam i želim školsku trudnoću
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Daco bravo za dva srculenca, ja ne znam da li smo ikad imali na forumu jednojajcane blizance i to mi je posebno lepo.
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
Draga Daco, to jeste čudo Božije i nešto najlepše a ti si zaista zaslužila samo lepa dešavanja. Želim ti lepu i laganu trudnoću!
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
Daco, duso, opet sam preplavljena emocijama, kao sto sam i danas bila! Suze mi krenuse od srece! Samo polako, bice sve u redu, bez brige! Uzivaj, cudo Bozije i Bog ce vas sacuvati sve vreme, sigurna sam!
Bilo je zena kojima su vratili u Genezisu isto, 2 embriona, pa bile trojke, ili 3 (kao Vasarki) pa bile cetvroke.. ume Genezis da iznenadi sa jednojajcanim blizancima, ali, nismo ih imali sigurno 3-4 godine ovde!
Bilo je zena kojima su vratili u Genezisu isto, 2 embriona, pa bile trojke, ili 3 (kao Vasarki) pa bile cetvroke.. ume Genezis da iznenadi sa jednojajcanim blizancima, ali, nismo ih imali sigurno 3-4 godine ovde!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Daco kakva vest pa meni su suze posle ali radosnice,meni ovo vraca takvu nadu i daje takav optimizam da ja ne mogu da ti opisem Uf mila moja ovo je cudo Bozije bas kako sto devojke kazu,tvoji andjeli su ti poslali najlepsi poklon na svetu Mila bice sve u redu ovaj put,nemoj ni najmanje da sumljas u to
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Datum upisa : 04.01.2014
Daco,duso,sve vec znas, cestitam draga moja,to je Bozije cudo i bice sve ok sa svih strana si zasticena,nemoj da brines i potpisujem sve sto je meta rekla
Sta da kazem sto vec nisam rekla,sve znas,tu sam za tebe uvek, srecna sam jer ste sada i vi srecni! Uzivaj,mazi tvoje stomace,pijuckaj lekice i odmaraj,odmaraj i naravno serklaz obavezno!
Odmaraj a posle te ceka zurka bez granica
Ljubimo tebe i tvoje blizance puno,puno a saljemo i jedan veliki pozdrav i tvom muzicu i da mu porucimo da te zameni u svim poslovima
Sta da kazem sto vec nisam rekla,sve znas,tu sam za tebe uvek, srecna sam jer ste sada i vi srecni! Uzivaj,mazi tvoje stomace,pijuckaj lekice i odmaraj,odmaraj i naravno serklaz obavezno!
Odmaraj a posle te ceka zurka bez granica
Ljubimo tebe i tvoje blizance puno,puno a saljemo i jedan veliki pozdrav i tvom muzicu i da mu porucimo da te zameni u svim poslovima
medolino- Broj poruka : 2604
Datum upisa : 26.01.2011
Daco čestitam divno,divno bravo za dva srculenca ,baš mi je drago uživaj sada zaslužila si posle svega
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Cestitke velike i od mene laku i mirnu trudnocu zelim....
Jako sam srecna kad procitam ovako nesto.....
Jako sam srecna kad procitam ovako nesto.....
Sanjci87- Broj poruka : 112
Datum upisa : 08.12.2014
Daco bravo, dupla sreca,
Da ti trudnoca bude uredna, sad uzivaj, odmaraj a muzic da te mazi i pazi i obavezno nek te razmazi. Bas mi je drago, ma predrago
Da ti trudnoca bude uredna, sad uzivaj, odmaraj a muzic da te mazi i pazi i obavezno nek te razmazi. Bas mi je drago, ma predrago
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Strana 12 od 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» DACAA -nasa prva vto
» MALI PARIZ - Dance 4 life iliti Aska i vuk
» NinaNanaOoo-Druga sreca
» BRINBILI - Treca (pa) sreca :)))
» IVANICASALE -TRECA SRECA
» MALI PARIZ - Dance 4 life iliti Aska i vuk
» NinaNanaOoo-Druga sreca