Jul je cool za rode i razonode! :)
+36
JocY
kornjaca
cufta
lela1984
leptirko82
hocukusurnecuzvaku
Stenli
Tinche
buby
twinsi
adriatika
Vuchica
Ema78
HappyGirl
dragmilk
MAAKKI
saska1
fight&faith
jelena*mama2andjela*
ChillyVilly
maus
BiKsi :)
nina :)
Orline
JAmajka
Shizika
Star77
karakaca
SladZana
Sofija Veks
djole42
Niny
bak
ganedina
missile
KoMetaK
40 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 10 od 18
Strana 10 od 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Re: Jul je cool za rode i razonode! :)
buby ::puuu...fasisti salim se...gledala regularan tok...posle zaspala..nekako vise sam volela da pobede Argentinci...em su nemci prljavo igrali,stara garda iskusna pa samo pada ne bi li ulovili neki penal a pri tom ruzniju reprezentaciju ne videhcufta ::I večeras pobediše Nemci!
...kod nas sad dosla struja,nestala u 2 nocas...ludaci tako da tek sad smutih nes,a David budan od pola 7,on bi da mi prica nesto,guce i cudne zvuke ispusta..meni je pre bilo cudno kad deca gnjave pelenu il cebence,a i on se tako uspavljuje,ususka se u istu,ja taman pomislim da spava a njemu oci ovolike
dobro vam jutro tete drage
Secerko mali!
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
Drugari
Davide oko slatko
Nina srecno krstenje i brak, divno
Kusurkice srecan rodjus sa zakasnjenjem
Kometice i ovdje saljem rode
Star rodice si srela
Kornjaca dobro dosla na jutra
Ema drzim palceve za sto laske snalazenje sa uputima i salterima
Ganedina bas sam juce gledala emisiju o borovnicama,neka porodica u Srbiji napravila ozbiljnu proizvodnju.
Ljubim nepomenute drugare, a stari drugari imaju zutu kartu zbog zabusavanja
I meni Argentina malo milija ali sta da se radi.
Kod nas nista novo, kisa bas dosadila iako mi prija da nije prevruce.
Stigla Beluga pa uzivam jer mi je spavanje bilo tesko, mada kicma vec stiska.
Davide oko slatko
Nina srecno krstenje i brak, divno
Kusurkice srecan rodjus sa zakasnjenjem
Kometice i ovdje saljem rode
Star rodice si srela
Kornjaca dobro dosla na jutra
Ema drzim palceve za sto laske snalazenje sa uputima i salterima
Ganedina bas sam juce gledala emisiju o borovnicama,neka porodica u Srbiji napravila ozbiljnu proizvodnju.
Ljubim nepomenute drugare, a stari drugari imaju zutu kartu zbog zabusavanja
I meni Argentina malo milija ali sta da se radi.
Kod nas nista novo, kisa bas dosadila iako mi prija da nije prevruce.
Stigla Beluga pa uzivam jer mi je spavanje bilo tesko, mada kicma vec stiska.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Evo, moram ovo da uradim...
Javno pohvaljujem organizaciju dz Vozdovac, i sve njihove zaposlene. Nikad nisam cekala duze od pola sata, a ono sto je bilo zakazano nisam cekala ni min. Ono sto je bilo hitno, tako je i tretirano.
Ono sto nisu bili u mogucnosti da odrade, imali su ideju gde bi moglo da se uradi.
Za ovih 10 god koliko odlazim tamo, nisam imala ni najmanju neprijatnost.
Jutros sam zvala da zakazem fizijatra, zakazase mi za cetvrtak, ali posto tada nemo ko da mi cuva Petra,pomerise za utorak.
Eto, u moru vesti kako su nam lekari ovakvi ili onakvi, ja imam samo reci hvale.
Javno pohvaljujem organizaciju dz Vozdovac, i sve njihove zaposlene. Nikad nisam cekala duze od pola sata, a ono sto je bilo zakazano nisam cekala ni min. Ono sto je bilo hitno, tako je i tretirano.
Ono sto nisu bili u mogucnosti da odrade, imali su ideju gde bi moglo da se uradi.
Za ovih 10 god koliko odlazim tamo, nisam imala ni najmanju neprijatnost.
Jutros sam zvala da zakazem fizijatra, zakazase mi za cetvrtak, ali posto tada nemo ko da mi cuva Petra,pomerise za utorak.
Eto, u moru vesti kako su nam lekari ovakvi ili onakvi, ja imam samo reci hvale.
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Dobar dancic.
Joooj, Davidovih okica lepih!
Nina, cestitke i od mene!
Joooj, Davidovih okica lepih!
Nina, cestitke i od mene!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Joj kakav je David, medenjak mali
I ja sam sinoć gledala utakmicu, prvu na ovom SP. Navijala sam za Argnetince, naravno zbog Mesija i reklame za čips A mm za Švabe. I baš nam je bilo uzbudljivo
I ja sam sinoć gledala utakmicu, prvu na ovom SP. Navijala sam za Argnetince, naravno zbog Mesija i reklame za čips A mm za Švabe. I baš nam je bilo uzbudljivo
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
I u nasoj porodici isto Niny, danas te samo kopiram!
David je secer pravi!!
David je secer pravi!!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Sofija Veks ::I u nasoj porodici isto Niny, danas te samo kopiram!
Ako, ako
Dan Jutra!
Kakav med medeni me je sacekao
Gotov fudbal... jos malo pa ce kosarka
Ljubim sve zene , decu, ljubimce....
Kakav med medeni me je sacekao
Gotov fudbal... jos malo pa ce kosarka
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
U medjuvremenu ima vaterpolo, da brze prodje vreme do kosarkebak ::Gotov fudbal... jos malo pa ce kosarka
DOBAR DAN!!!!!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Jutro
Volim vaterpolo i navijam za naše momke!
Danas imam mnooogo posla,pijem kafu,pa odoh da radim.Klinci sa tatom idu u zoo vrt,pa kod dede na ručak.Kad će više taj odmor?Umorna sam,neispavana(kod nas svake noći trešti muzika sa splavova-uglavnom narodnjaci ).Brojim dane do avgusta i god.odmora.
Sve vas .
Volim vaterpolo i navijam za naše momke!
Danas imam mnooogo posla,pijem kafu,pa odoh da radim.Klinci sa tatom idu u zoo vrt,pa kod dede na ručak.Kad će više taj odmor?Umorna sam,neispavana(kod nas svake noći trešti muzika sa splavova-uglavnom narodnjaci ).Brojim dane do avgusta i god.odmora.
Sve vas .
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
I ja volim vaterpolo,a nasi vaterpoloisti su odmor za oci!
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
Vaterpolisti....mmmm, kao klinka sam ih obožavala!
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Ja samo da javim da mi je dan u znaku Kutka. Jutros sam videla Ganedne koja izgleda odlično!!!! A muž joj je baš, baš zgodan!!! I ništa ne fali ni jednom ni drugom, spemni su za decu
Lucija mm i mene celo popodne propituje gde je Missilin muž, i pita po imenu gde je i kada će da dođe. ja kažem, da verovatno misli na oboje. Međutim, reče da Miss dolazi kod mene, a njen mm kod nje
Lucija mm i mene celo popodne propituje gde je Missilin muž, i pita po imenu gde je i kada će da dođe. ja kažem, da verovatno misli na oboje. Međutim, reče da Miss dolazi kod mene, a njen mm kod nje
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Lucija kraljica!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Dobro jutro dobre zenice ,
Cuftice, hvala ti na komplimentita i u ime mm . Moram priznati da kad sam prvi put u zivotu ugledala mm da mi se dopao istog momenta , mada je tada bio i mladji 10 god i izgledao jos bolje .On mi juce rece da misli da te je pre negde video, on je jedno vreme radio kao knjigovodja u Eurodijagnostici .
Juce sam upoznala i nasu Annci , divna , slatka i jako zanimljiva zenica . Nabavile smo preko Iherba nekih suplemenata, tako da sam i ja od juce na dopingu sa CO Q 10 . Tako mi je lepo i tako sam srecna kad se vidim i uzivo upoznam nase cure sa kutka , neverovatan osecaj bliskosti, kao da su mi rod najrodjeniji , ma fantastican osecaj .
Kometo, ne izlazis mi iz glave, znam da si juce putovala ceo dan i da danas polazes ispitit . Drzacu ti prsnice ceo dan da i to otkacis .Ako krenu nesto da zezaju, samo ti njima reci da si trudnica i da malo spuste kriterijum .
Ljubim vas sve od reda , odoh nesto da radim i da ucim ove gluposti o BZR.
Cuftice, hvala ti na komplimentita i u ime mm . Moram priznati da kad sam prvi put u zivotu ugledala mm da mi se dopao istog momenta , mada je tada bio i mladji 10 god i izgledao jos bolje .On mi juce rece da misli da te je pre negde video, on je jedno vreme radio kao knjigovodja u Eurodijagnostici .
Juce sam upoznala i nasu Annci , divna , slatka i jako zanimljiva zenica . Nabavile smo preko Iherba nekih suplemenata, tako da sam i ja od juce na dopingu sa CO Q 10 . Tako mi je lepo i tako sam srecna kad se vidim i uzivo upoznam nase cure sa kutka , neverovatan osecaj bliskosti, kao da su mi rod najrodjeniji , ma fantastican osecaj .
Kometo, ne izlazis mi iz glave, znam da si juce putovala ceo dan i da danas polazes ispitit . Drzacu ti prsnice ceo dan da i to otkacis .Ako krenu nesto da zezaju, samo ti njima reci da si trudnica i da malo spuste kriterijum .
Ljubim vas sve od reda , odoh nesto da radim i da ucim ove gluposti o BZR.
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
Ganedina, super za Q10, samo pijte i Annci i ti, pa da nam uskoro budete trudnice
Meta srećno danas na ispitu, sigurna sam da ćete bebice i ti položiti
Još par dana do odmora..... jedva čekam
Meta srećno danas na ispitu, sigurna sam da ćete bebice i ti položiti
Još par dana do odmora..... jedva čekam
Niny, jel ti ono bese jos uvek radis. Svaka ti cast da si se usudila i da si izdrzala da ides na posao 5 meseci od ET . Ne znam kako ce ovi slepci po novom zakonu da racunaju trudnicko i porodiljsko , ne bi me zacudilo da su i tu nesto muljali i smanjivali, posto su Zakon o radu pravili po zeljama zeljama EU,Nemacke, Austrije , Francuske...da bi njihovi investitori dolazili u SR i exploatisali nas za 200/300 e , a sebi pravili jos veci profit nego u maticnim drzavama .Muka mi je i gadi mi se sve to, zato i razmisljam o uzgajanju borovnice da me sve ove stvari ne bi toliko doticale .
Ganedina, radim, još par dana, pa onda idem na dužu pauzu Nije mi naporan posao, radim na jednom velikom projektu, pa sam želela da ga završim. A i nije loše zbog finansija, mada nama plata non stop kasni, užas jedan
Dobar dan!
U zurbi sam, pa gvirnuh da kratko, da citucnem sta ima, al ne mogoh ovome da odolim.
Lucija je kraljica apsolutna! Inteligentna, sarmantna, karakterna, pa na sve to i medena! Cuftice, i mm je u par konteksta pomenuo L., tj citirao je!!! Stvarno divno dete. A oni su se lepo izigrali, i kad mi je mm posle prepricavao njene decje fazone, iz toga sam zakljucila koliko je L. fer igrac.
Inace, ja bas mislim na vas, i bas sam se uzelela da se vidimo. Mi smo trenutno premoreni i u nekim dodatnim poslovima, ali izlazimo lagano iz toga, pa da dogovorimo dan? Naravno, prvo da cujemo i vase planove. Na pp ili sms ili viber ili na poziv...
Eto sad zurim, pa pozdravljam SVE ostale (a i Cuftu), zelim lep dan. Kise tesko da ce biti, opet lazu na tv
U zurbi sam, pa gvirnuh da kratko, da citucnem sta ima, al ne mogoh ovome da odolim.
cufta ::Lucija mm i mene celo popodne propituje gde je Missilin muž, i pita po imenu gde je i kada će da dođe. ja kažem, da verovatno misli na oboje. Međutim, reče da Miss dolazi kod mene, a njen mm kod nje
BiKsi :) ::Lucija kraljica!
Lucija je kraljica apsolutna! Inteligentna, sarmantna, karakterna, pa na sve to i medena! Cuftice, i mm je u par konteksta pomenuo L., tj citirao je!!! Stvarno divno dete. A oni su se lepo izigrali, i kad mi je mm posle prepricavao njene decje fazone, iz toga sam zakljucila koliko je L. fer igrac.
Inace, ja bas mislim na vas, i bas sam se uzelela da se vidimo. Mi smo trenutno premoreni i u nekim dodatnim poslovima, ali izlazimo lagano iz toga, pa da dogovorimo dan? Naravno, prvo da cujemo i vase planove. Na pp ili sms ili viber ili na poziv...
Eto sad zurim, pa pozdravljam SVE ostale (a i Cuftu), zelim lep dan. Kise tesko da ce biti, opet lazu na tv
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Samo najbrze moguce - polozih upravo ispit preko video linka, da se pohvalim, pa odoh da spavam! Nisam spavala ni minut nocas. Deca gladna, pospana, vec se navikla da vilene nocu i uce i da im tata sprema "dorucak"!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Bravo Kometa .Sledeći ispit je najvažniji, kod prof. Kopitović..,čekamo da javiš da si položila ,pa da se radujemo.Navijam jaaako,jaaako za živahnu dečicu,pažljivog tatu i divnu mamu.
Ganedina,navijam za borovnice,jednu bebu i lepšu budućnost.
Sinoć smo ispratili taju,obećali da nećemo plakati,jer smo sada veliki.Nisu plakala deca,ali taji su oči bile pune suza .
Odoh sada,posao zove...
Ganedina,navijam za borovnice,jednu bebu i lepšu budućnost.
Sinoć smo ispratili taju,obećali da nećemo plakati,jer smo sada veliki.Nisu plakala deca,ali taji su oči bile pune suza .
Odoh sada,posao zove...
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
bravo Kometo , nisam ni sumnjala da ces poloziti , jer ti si zena zmaj . Nadam se da ce i ta tvoja decica biti zmajcici na tebe .
Kometice,
Bravo za ispit!!!
Devojke, sta cu nego da vas opet grlim!!
Bravo za ispit!!!
Devojke, sta cu nego da vas opet grlim!!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Bravo Meta, nismo ni sumnjali
Devojke, ne znam za vas, al kod mene potop... A Petar zaspao... konacno...Inace, mene ledja stisla, ne mogu da mrdnem, ne znam da l me vise bole ledja ili sam umorna , pa da ne bi doslo do raspada sistema, ponovo angazovah bebi siterku. Sutra dolazi jedna zenica na razgovor, pa cemo videti...ja od utorka na fizikalnu...mm nije tu...
Kometo, bravo za ispit !!!
Jamajka, na koliko ti ide tm? Ako znam da ima jos nekog kao sto sam ja, bice mi lakse...
Niny, uzivaj i na poslu i u odmoru...
Odoh da narucim neku klopu, jer od kuvanja nema nista, ne mogu da stojim na jednoj nozi...Nadam se samo da nije neki diskus, jer samo mi jos to fali...
Kometo, bravo za ispit !!!
Jamajka, na koliko ti ide tm? Ako znam da ima jos nekog kao sto sam ja, bice mi lakse...
Niny, uzivaj i na poslu i u odmoru...
Odoh da narucim neku klopu, jer od kuvanja nema nista, ne mogu da stojim na jednoj nozi...Nadam se samo da nije neki diskus, jer samo mi jos to fali...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Strana 10 od 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 10 od 18
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu