Jul je cool za rode i razonode! :)
+36
JocY
kornjaca
cufta
lela1984
leptirko82
hocukusurnecuzvaku
Stenli
Tinche
buby
twinsi
adriatika
Vuchica
Ema78
HappyGirl
dragmilk
MAAKKI
saska1
fight&faith
jelena*mama2andjela*
ChillyVilly
maus
BiKsi :)
nina :)
Orline
JAmajka
Shizika
Star77
karakaca
SladZana
Sofija Veks
djole42
Niny
bak
ganedina
missile
KoMetaK
40 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 18 od 18
Strana 18 od 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: Jul je cool za rode i razonode! :)
Mirna, dobro dosla i ziva i zdrava bila 100 godina :)
Djole, drago mi je sto ces se malo rasteretiti, nekad posao bas zna da uzme dusu covjeku.
Jocy, nemoj unaprijed da se brines. I ja sam do sada radila ne znam koliko tumor markera, poslednje takodje zbog ciste. Samo ti to odradi i ne sikiraj se.
Genedina draga, bice ako Bog da, ja vjerujem u tebe i znam da ce biti. Usrecices ti jedno divno dijete, a i ono tebe. Ljubim :)
Pozdrav za sve redom :)
Djole, drago mi je sto ces se malo rasteretiti, nekad posao bas zna da uzme dusu covjeku.
Jocy, nemoj unaprijed da se brines. I ja sam do sada radila ne znam koliko tumor markera, poslednje takodje zbog ciste. Samo ti to odradi i ne sikiraj se.
Genedina draga, bice ako Bog da, ja vjerujem u tebe i znam da ce biti. Usrecices ti jedno divno dijete, a i ono tebe. Ljubim :)
Pozdrav za sve redom :)
Star77- Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012
Devojke drage iskreno se nadam da će cista sa cikusom nestati i da je to bila zadnja prepreka pred
JocY ja verujem da je i kod tebe situacija kao i kod mene i da je septembar naš
Đolaja to je samo faza, stagnacija, pa će kilice padati
Sve vas
JocY ja verujem da je i kod tebe situacija kao i kod mene i da je septembar naš
Đolaja to je samo faza, stagnacija, pa će kilice padati
Sve vas
Poslednji izmenio hocukusurnecuzvaku dana 30/7/2014, 19:55, izmenjeno ukupno 1 puta
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Mirna srećan ti dolazak u ovaj svet. Da budeš srećna i da imaš kuću u Rovinju
Sudija izriče presudu krhkom starčiću:
- "Za to krivično djelo osuđujem vas na 10 godina zatvora !"
- "Sudija, imajte obzira prema meni, imama 77 godina, ne vidim i ne čujem,
jedva se krećem, imam reumu, šećer i stalne bolove u kičmi..."
- "Dobro, a ti odsluži koliko možeš !"
Sudija izriče presudu krhkom starčiću:
- "Za to krivično djelo osuđujem vas na 10 godina zatvora !"
- "Sudija, imajte obzira prema meni, imama 77 godina, ne vidim i ne čujem,
jedva se krećem, imam reumu, šećer i stalne bolove u kičmi..."
- "Dobro, a ti odsluži koliko možeš !"
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Dobro jutroooo...
Cufta, ne znamo koje je krivicno djelo u pitanju, ali bi mi zao ovog dekice :)
Kod nas kisa ubi u pojam od jutros. Dodje mi lijepo da se isvadjam sa njom i da joj svasta kazem. Ppa do kad ce padati
Jos nam jutros u 4 sata neko zvonio na interfon, a ja tankih zivaca pa vise nisam mogla zaspati. Evo me kao zombi hodam po kuci...ali zato jutros mm nas dvije pripremile iznenadjenje. Torta i poklon za rodjendan. Odusevio se :) Sad on ode na posao a ja u krevet :)
Ljubim i grlim sve redom :)
Cufta, ne znamo koje je krivicno djelo u pitanju, ali bi mi zao ovog dekice :)
Kod nas kisa ubi u pojam od jutros. Dodje mi lijepo da se isvadjam sa njom i da joj svasta kazem. Ppa do kad ce padati
Jos nam jutros u 4 sata neko zvonio na interfon, a ja tankih zivaca pa vise nisam mogla zaspati. Evo me kao zombi hodam po kuci...ali zato jutros mm nas dvije pripremile iznenadjenje. Torta i poklon za rodjendan. Odusevio se :) Sad on ode na posao a ja u krevet :)
Ljubim i grlim sve redom :)
Star77- Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012
Star , srecan ti tm rodjendan. Da se tako volite, mazite i pazite do kraja zivota .
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
Star,srecan rodjendan tvom muzicu!
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
Tinche napisala na FB...
"Dundaca pala i pregrizla jezik...cekamo da se neka sala oslobodi da je usiju. Smrc..."
Drz'te se!!! Da sto pre prodje...
"Dundaca pala i pregrizla jezik...cekamo da se neka sala oslobodi da je usiju. Smrc..."
Drz'te se!!! Da sto pre prodje...
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Joj jadna Teica. Drzim pesnice da je brzo usiju i da se sto pre oporavi.
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
devojke imam jedno pitanje za nase doktorice.koliko znaTE da je moja mama prosle godine operisala rak dojke i vadila je pre neki dan tumor markere i dobila je rezultat 15 zarez nesto ali nisam zapamtila koliko a kaze da je u januaru imala 27 a da pise referedna vrednost do 30 ,sad me zanima dali je to dobar rezultat odnosno oba rezultata jer ovaj od 27 je bio kad je zavrsila hemoterapiju a posle tog je imala i zracenje ali je sad otisla na svoju ruku da uradi markete jer nemoze da doceka setembar kad bude morala da vadi pred kontrolu sto ima zakazanu za 9.9
izvinite sto vas davim sa tim ali se jako nerviram oko nje i nadam se da ce se sve to jednog dana zvati da je nekad imala raki jer ona se bolji da joj nije otislo na kosti jer je jako bole u zaqdnje vreme
izvinite sto vas davim sa tim ali se jako nerviram oko nje i nadam se da ce se sve to jednog dana zvati da je nekad imala raki jer ona se bolji da joj nije otislo na kosti jer je jako bole u zaqdnje vreme
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
teice nadam se da neces imati puno savova i da ce brzo proci
star srecan rodjendan tvom muzu puzu
star srecan rodjendan tvom muzu puzu
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Dobar dan!
Uf...Teice mila...da sve brzo i bezbolno prodje. Bas mi je zao sto prolaite kroz sve to...
Boki i ovde cestitam. Ljubim ja vas dve lepotice.
Star srecan rodjendan muzicu. Ziveli!
Sutra nam dolaze Kikindjani i Mile iz Dojclanda. Na Mljet idemo 15 ujutru. Jedva cekam.
Plivacka zvezda u usponu, uzivajte.
Uf...Teice mila...da sve brzo i bezbolno prodje. Bas mi je zao sto prolaite kroz sve to...
Boki i ovde cestitam. Ljubim ja vas dve lepotice.
Star srecan rodjendan muzicu. Ziveli!
Sutra nam dolaze Kikindjani i Mile iz Dojclanda. Na Mljet idemo 15 ujutru. Jedva cekam.
Plivacka zvezda u usponu, uzivajte.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Tinche,da Teicu sto brze i bezbolnije usiju.
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
Dobar dan!
Joooj Tejka... ljubim da što brže prođe.
Nina,ja nisam lekar,ali moja mama je imala tumor,pa sam nešto naučila.To je dobar rezultat TM.Ne valja kad je visok rezultat.Pozz mamu,želim joj da se brzo oporavi i pobedi bolest.
Mima,oduševljena sam Ančicom.Veeeliki kiss za buduću pl.zvezdu.
Star,srećan rođendam tm!
Ja sam u strašnoj gužvi,žurim da sve završim pre puta.Istovremeno se pakujem,dokupljujem još neke sitnice i jeeedva čekam nedelju.Idemo u Oslo na 10-ak dana,a onda do Bola(na Braču).
Sve vas ljubim,ostajte mi zdrave i vesele!
Bojana,čestitam ti Mirnu!
Joooj Tejka... ljubim da što brže prođe.
Nina,ja nisam lekar,ali moja mama je imala tumor,pa sam nešto naučila.To je dobar rezultat TM.Ne valja kad je visok rezultat.Pozz mamu,želim joj da se brzo oporavi i pobedi bolest.
Mima,oduševljena sam Ančicom.Veeeliki kiss za buduću pl.zvezdu.
Star,srećan rođendam tm!
Ja sam u strašnoj gužvi,žurim da sve završim pre puta.Istovremeno se pakujem,dokupljujem još neke sitnice i jeeedva čekam nedelju.Idemo u Oslo na 10-ak dana,a onda do Bola(na Braču).
Sve vas ljubim,ostajte mi zdrave i vesele!
Bojana,čestitam ti Mirnu!
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Tejka, mnogo mi je zao zbog toga sta te snadje s tvojim detetom , drzim fige da sve prodje kako treba i da se ona brzo oporavi .
Maus, Ana je stvarno talenat za plivanje , dusica mala .Bas je divno sto je odabrala da se bavi bas tim sportom .
Jamajka , jos malo i krece prava uzivancija u cetvoro . Ma prelepo je sto cete deo odmora provesti u Norveskoj , to je cini mi se savrsena zemlja . Dok sam spremala ovaj moj ispit nasla sam i podatak da kad ostanes bez posla i odes na biro drzava ti placa sve to vreme , a ne kao kod nas. Bas sam se tada setila tebe i tm .
A posle Norveske na more, pa sta ima lepse. Uzivajte , uzivajte, uzivajte .
Maus, Ana je stvarno talenat za plivanje , dusica mala .Bas je divno sto je odabrala da se bavi bas tim sportom .
Jamajka , jos malo i krece prava uzivancija u cetvoro . Ma prelepo je sto cete deo odmora provesti u Norveskoj , to je cini mi se savrsena zemlja . Dok sam spremala ovaj moj ispit nasla sam i podatak da kad ostanes bez posla i odes na biro drzava ti placa sve to vreme , a ne kao kod nas. Bas sam se tada setila tebe i tm .
A posle Norveske na more, pa sta ima lepse. Uzivajte , uzivajte, uzivajte .
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
Star, srecan rodjus tm!
Ana je stvarno plivacka zvezda! Jednog dana cu moci da se hvalim da licno poznajem osvajacicu olimpijske medalje!
Nina, ne znam ti nista oko toga za mamu, samo verujem da je ok.
Jocy, mrzim ciste, smaracice jedne! Nadam se da ce ta tvoja da umre kad dobijes ciklus! Verujem da ce ti i rezultati biti super.
Jamajka, uzivajte na odmoru!
Nocas sastavila pet sati spavanja u cugu! Kicma me bila sastavila, pa pustila! Jutros Rodjeni i ja zajedno otisli na bazen, baka cuvala dete! Ma ni kisa mi nije mogla pokvariti raspolozenje!
Ana je stvarno plivacka zvezda! Jednog dana cu moci da se hvalim da licno poznajem osvajacicu olimpijske medalje!
Nina, ne znam ti nista oko toga za mamu, samo verujem da je ok.
Jocy, mrzim ciste, smaracice jedne! Nadam se da ce ta tvoja da umre kad dobijes ciklus! Verujem da ce ti i rezultati biti super.
Jamajka, uzivajte na odmoru!
Nocas sastavila pet sati spavanja u cugu! Kicma me bila sastavila, pa pustila! Jutros Rodjeni i ja zajedno otisli na bazen, baka cuvala dete! Ma ni kisa mi nije mogla pokvariti raspolozenje!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Uh, nešto sam svašta propustila na ovoj temi...
Plivačica Ana, bravo! Volim plivanje, trenirala samo 10 godina...
Jamajka, lepo se provedi u Oslu i na Braču
Biksi, kupačice naša
Elem, javili smo se Jevremovoj, a oni će nas zvati naknadno da nam zakažu konsultacije kod Veljka Vlaisavljevića za drugu polovinu septembra. Koliko sam čula od septembra je samo u Srbiji...videćemo...
Ništa od mora ove godine.... ali imamo cilj
Sve ženice ljuuubiiim :*
Plivačica Ana, bravo! Volim plivanje, trenirala samo 10 godina...
Jamajka, lepo se provedi u Oslu i na Braču
Biksi, kupačice naša
Elem, javili smo se Jevremovoj, a oni će nas zvati naknadno da nam zakažu konsultacije kod Veljka Vlaisavljevića za drugu polovinu septembra. Koliko sam čula od septembra je samo u Srbiji...videćemo...
Ništa od mora ove godine.... ali imamo cilj
Sve ženice ljuuubiiim :*
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Strana 18 od 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 18 od 18
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu