KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

+43
Stenli
Tinche
nesalela
caci
ChillyVilly
LaFolie
Sofka
Simona
dacans
SannI-AlL
PalcicaBg
ganedina
cicsa80
maus
daca32
SoJa
twinsi
zvoncica36
HappyGirl
SladZana
nina :)
BiKsi :)
Shizika
Vuchica
djole42
bobica83
Niny
karakaca
MAAKKI
Mirjana
JocY
Ema78
Sofija Veks
sareni leptir
KoMetaK
bak
Smrdica
hocukusurnecuzvaku
Star77
mamadabudem
leptirko82
missile
JAmajka
47 posters

Strana 24 od 37 Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37  Sledeći

Ići dole

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 24 Empty Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

Počalji od fmala 20/5/2014, 20:59

I mene ste nasmejale :) I vi ste velike zene, zato sam u vasem drustvu! Nasla sam neku varijantu - deca deci salju pakete, sad samo da prosnjuvam kojim to kanalima ide..
fmala
fmala

Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 24 Empty Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

Počalji od BiKsi :) 20/5/2014, 22:02

Samo da mahnem i ljubnem moje cure.

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 20/5/2014, 22:03

I od mene veliki stisak, i poljubac...
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 20/5/2014, 22:16

cufta ::   Leptirko, šta ti potpisuješ u vezi sa apotekom?  Very Happy 

Cufto, slatko si i mene nasmejala. Bas se radujem da se vidimo u sub, bez belih mantila, sa sve L, D, bebom D, i Bubili. Gde god njoj odgovara, da je malo razveselimo i izgrlimo. U petak popodne cemo se izdogovarati.

Mm ce valjda sutra uzeti rezultate, kad krene kod sveki na vma. Ona je danas zaglavila bolnicu, lose je.
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od karakaca 20/5/2014, 22:28

I od mene veliki stisak Fmala i meni takve stvari nisu jasne, ja i od mm sestra smo otisle do apoteke kupile za bebe nekoliko kutija mleka, flasice, pelene, kasice i po dve kutije lineksa, iz apoteke smo dobile popust, zena posle nas kad cula za popust zbog pomoci kupila defrinol forte i tri kesice febriceta i pita a popust  affraid  , zena joj objasnila da popust daju samo onima koji kupuju za humanitaru pomoc. U kamionu gde smo odnele pakete vratili su nam cebad i prekrivace.
Inace mene virus izgleda skroz zakacio danas od tolike malaksalosti smracilo mi se pred ocima i imala dve nesvestice, imunitet mi se skroz srozao prvo mm i njegovi problemi on je dobro sad hvala Cufti , sestra i njen mali su u svom stanu u Beogradu on je dobro sada, nadam se da su i nase devojke sa kutka na sigurnom i da su dobro, molim Genedinu da mi odgovori kad vidi poruku .Sofija cuvaj se draga. Ja odoh da legnem laku noc drage moje
karakaca
karakaca

Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 21/5/2014, 01:52

Virnuh ovde,da vidim ima li novosti.
Ganedina,grlim te jako,hrabra si i odlučna žena.
Fmala,prvih dana sam i ja samo plakala,a onda sam krenula u akciju...Znam da mogu nekome da pomognem i bolje se osećam.

Miss,bravo za vešticu,stiže na vreme.

U našem kraju danas se šetala divlja svinja,jurili je vatrogasci po garažama i hodnicima.Pričaju da je zalutala sa Ratnog ostrva???Ne bih volela da je sretnem ujutru,kad krenem na posao.
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 21/5/2014, 07:47

Dobro jutro!

ko to nama kreće u Pariz?

kome se to voda povlači pa se brdašce sigurno sve više vidi? Kako bunar?

Ako još neko želi sa nama u subotu u igraonicu neka kaže....?
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 21/5/2014, 08:04

Dobro jutro divne zene,

Najnoviji raport u vezi vodostaja na Uscu /stagnacija u odnosu na jucerasnji dan, tata je sada taj koji ustaje pre mene i u cik zore kontrolise nivo reke . Bitno je bar da vise ne raste ,ali praticemo i dalje . Bunar jos nije u funkcij , ovaj slepac rekao da ce mi motor sa popravke doneti i namontirati u cetrvrtak ili u petak , nadam se da se do tada necemo osugati .

Djole , srecen put u grad svetlosti. Provedi se za sve pare , a uzivaj u Parizu i za nas , narocito one koje ce moci da ga vide samo u snu .

Zenice, osvanuo je 1 lep dan , uzivajte u njemu koliko god mozete .
ganedina
ganedina

Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 21/5/2014, 09:27

Ganedina, bitno je da ne raste, a što se tiče majstora, bednik... neka ga je sramota  c c c 

Miss, bravo za vešticu, konačno je stigla. Sad će sigurno i Bakov LH biti ok  Very Happy 

Puno pozdravite Buby i dečicu kad ih vidite  ljubav ljubav ljubav
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bobica83 21/5/2014, 10:44

Eeeee jutra dobar dan! Mi smo stigli sa godisnjeg odmora,jedva ali nekako jesmo! Pet sat sam vozila sa Zlatibora i tolika me tuga uhvatila kada sam videla polja pod vodom,odroni,potopljene kuce gde ljudi iznose stvari suse,ciste tuga velika,prosto nisam mogla da verujem sta sve voda moze da uradi!
Cufto ja nisam u toku i nisam videla gde se skupljate u kojoj igraonici!? Mogli bi i mi da dodjemo!?
Devojke ljubimo vas sve idem da se raspakujem pa cu da sednem da sve procitam na miru jer se Dimitrije i mm danas druze,sami jer se nisu videli 10dana!
bobica83
bobica83

Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od karakaca 21/5/2014, 11:47

Da mahnem zenice i ja
Miss prizvala si tvoju  veštica  moja nema nameru da dodje otisla na odmor izgleda bas ce da mi poremeti planove pa ce histeroskopija izgleda u julu da bude, mozda nece i ona da me muci malo mi je bolje od jutros ali me strah da izadjem napolje zbog nesvestica, mm je vredan radi po kuci i otiso u kupovinu.
Bak sta se dogadja sa tvojim LH jel oce da se opameti.
Djole bon voyage
karakaca
karakaca

Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 21/5/2014, 12:36

Dobar dan!

Djole, srecan put, zelim ti najnaj provod! Udahni duboko za sve nas zarobljene ovde, nauzivaj se i za nas, i slikaj se.

Kod mene sada bez problema, stanje redovno, cekam sutra da padnu prve boce.

Sveki izasla iz bolnice, sad je zbrinuta kod kuce, kako ce biti - videcemo.

Karakaca i Suzo, ako hocete vestica da vas poseti, morate da mislite, da skoncentrisete misli, da ubedite sebe da ce doci tad i tad... lol!  Ma ne brinite, doci ce. Osim u slucaju da ste trudne?  Wink 

Upravo se javila Mima, bila u Krupnju da pomaze, kaze da je uzasno tamo. ko zna kad ce doci kraj ovom uzasu, pa da krene lagano uzlazno, bez opasnosti. Mislim da na tv-u ovde kod nas lazu i zataskavaju razmere stradanja (tu podrazumevam stradanje ljudi, a ne materijalnu stetu). Cujem jutros na radiju, jos dva meseca ce proci dok se ne dozvoli povratak u Obrenovac. Ok, al ce valjda da srede ljudima zgrade i kuce? Nadam se.

Odoh da radim dalje.

d 
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 21/5/2014, 13:17

DRage zene, sve vas pozdravljam i  d 
U ovoj situaciji verujem da svako radi onako kako najbolje ume i sta ume. Strahota se dogodila ALI je najbitnije da su ljudi zdravi i pravi pa cemo zajedno u obnovu. Ja sam u subotu i nedelju bila van sebe sto zbog drugih sto zbog mojih pored Save. Pratila po ceo dan i noc izvestaje sa lica mesta (brat lopatao). Sad kad se spreda smiruje, straga nadire ali se nadam i verujem da ce i to sto pre stati.
Miss, srecne bockice.  navijacica navijacica navijacica 
Bakisa i taj lh ce da dodje gde mu je mesto  borba (ovo su ti stereo udarci da padne  Wink )

Bubi porodica je na sigurnom  as 
Kod Ganedine stagnira  as  i stize motor SUTRA! MORA!

Miss, nek prodje koliko god treba do povratka, najbitnije je da se vrate u bezbedno u svakom smislu.

Da ne zaboravim Kometu dragu. Tebi jedan kissic za bisic i  cvet 
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 21/5/2014, 13:23

Joj Miss sta kazes, jos 2 meseca nema povratka Obrenovcanima kuci. Ako bude tako, pa to je vise nego strasno .
Mene sad zvala 1 drugarica, ,majka joj je u nekom selu kod LO, kaze da ovo kliziste valjda tamo kod Zvornika sto je proradilo je uzasnih razmera , odronjava se cela planina koja je na 1 km od hidroelektrane i ako se to zaista desi, tek ce onda biti potop ako se urusi hidoelektrana.
U totalnom sam soku . Naravno ti miss ne treba ovo ni da citas,gledas TV, draga tebi krece stimulacija , nemoj da ti kortizol ode u nebo .

Bak,nema te.Sta bi sa tim tvojim famoznim LH, .ebem mu misa . Sta rece Kopitovic , kad kreces s bocama .
ganedina
ganedina

Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 21/5/2014, 13:54

Jutros na vestima na radio202 (koji pripada rts-u) su tako rekli- jos 2 meseca. Sokirala sam se. ne mora da znaci da ce tako bas i biti, ali za dve nedelje nece dozvoliti povratak sigurno.
Kortizol ili ne, sta cu, nema sanse da ne ispratim situaciju, htela ili ne. Previse je krupna stvar. Pa sad, sta bude.
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 21/5/2014, 14:35

Genadine, da taj dođe i donese motor!

Missika, napiši nam na pp Bobici i meni gde se to sa Buy u subotu nalazimo.

Znala sam da je Maus "na terenu" i da nam se zato nije javila. ZNALA SAM!
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 21/5/2014, 14:39

Drugari samo da vas ljubnem i saljem energije  ljubav Mislim na vas.

Nama sjutra slava pa su svi u pripremi, ja malo neke salatice pravim ali se umorim kao da kopam.
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 21/5/2014, 15:08

Dan jutrima sunny 

Srecan put u Pariz, nakupi puno pozitivne energije i uzivaj  radost radost radost yes 

Mima pomaze svaka joj cast  igracice igracice igracice 

Ganedina odlicno sto stagnira, vi ste na sigurnom, a majstor sta reci  v 
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 21/5/2014, 17:11

Dobar dan dobre zene1

Miss neka je srecno sutrasnje bockanje igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice Svim srcem navijam da zapevam u sred fontane v koja je u sred Loznice...pa neka ide zivot. Ismeja se ja slatko za post zene koja ceka menstruaciju:D 

Bakisa mila i taj lh fd Jes da mi nije nic jasno vezano za njega i zasto mora biti tako nizak ali sada cu mu pripretiti ma...u mu malenu zjakastu c c c c c c 

Presrecna sam zbog Buby i sto su sada svi skupa. Svaka cast za MUZA CUFTINOG i angazovanje. Bravo i naklon king Mada pored TAKE zene mora biti i TAKAV muz...drugacije ne mere.

Daco, po ko zna koji put si pokazala kolika si ljudina. Zena sa ogromnom cistom dusom. Svaka cast.

Ganedine pratim te redovno, mada nisam pisala zadnja 2-3 dana. Jeste, u Malom Zvorniku je takva situacija. To je samo 25 km od Loznice. Bice valjda sve ok.

Meta mila kako si> Videh slike. Sjajne ste! jedva cekam da krenes u postupak. Znas koliko mislim na tebe.

Djole neka ti je srecan put. Ne sumnjam u odlican provod. Sa nestrpljenjem ocekujem fotke.

Bila u Krupnju ovih dana.Sada dosla. Organizovali smo kao neku radnu akciju. Pomazemo ljudima u ciscenju. Odnosimo sta je najpotrebnije i tako...Nisam prepoznala Krupanj...No bice sve ok. BICE!

Ljubim vas sve! I grlim naravno!
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 21/5/2014, 17:53

Dragi prijatelji i ljudi dobre volje, mojoj drugarici je potreban stan do 200e za nju, muza i cerkicu, na mesec/dva/tri dok se situacija u Obrenovcu ne sredi da bi mogli da se vrate kuci.
Molim vas da mi pisete u inbox ako imate neku informaciju. Hvala!
Tinche
Tinche

Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 21/5/2014, 21:54

Cure, danas sam sa računa Kutka prebacila Bybi 9500 dinara i ganedini 9500 dinara. Nastavljamo i dalje sa donacijama potrebno je mnogo toga...
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 21/5/2014, 22:40

Hvala ti Hepi "u ime svih nas iz šezdeset i neke...." i mlađih :))))).

Nastavljemo i sledećih nekoliko meseci obavezno...malo po malo...pa eto ti mnogo....

cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 21/5/2014, 22:49

Veče drage moje

Nije me bilo par dana, čitala koliko sam mogla sa fona. Ljubim vas sve, Miss, srećno draga, navijam.
Bak, da se spusti više taj LH, bem mu miša! Navijam i za tebe, znaš to  Wink 
Djolesku nisam uspela da stisnem, bila sam dva dana u Nišu, ali je ona bila u gužvi, spremanju... čule smo se i obećala je da će biti puno sličica, ima da osvanem kod nje gledajući 64 giga slika, eeejjj. Djole, srećan put i lep provod  love 
Pre neku noć sam sanjala kako idem nekud, oko mene poplava, odroni, krećem se pored provalije... užaaaas! A onda se pitam šta tek sanjaju oni jadni ljudi koji su preživeli ovu strahotu  Crying or Very sad 

HappyGirl ::Cure, danas sam sa računa Kutka prebacila Bybi 9500 dinara i ganedini 9500 dinara. Nastavljamo i dalje sa donacijama potrebno je mnogo toga...

cufta ::   Hvala ti Hepi "u ime svih nas iz šezdeset i neke...." i mlađih :))))).

Nastavljemo i sledećih nekoliko meseci obavezno...malo po malo...pa eto ti mnogo....

Stisak i ljubac za sve  love  love  love

SoJa

Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 21/5/2014, 23:36

Miss, zelim ti od sveg srca sretno bockanje sutra :) na zalost, znam da nisam trudna Sad vjestica mi je svaki dan u glavi, molim je da dodje, ali zna vjestica jedna pa nece i nece. Jos uvijek imam one valove vrucine Sad u momentu se preznojim...

Genedina, nadam se da ce voda poceti da opada. Sutra ujutru cu zvati prijatelja koji zivi preko puta tog klizista u Zvorniku na drugom brdu. Zvao me je prije dva dana i kaze da je krenulo kliziste i da je stalo, zivem ga ujutru da vidim kakvo je stanje. Ovo je ludilo...

SladZana, nemoi puno da se umaras, i da vam bude sretna slava!

Kod nas je ludilo, sestra iz Bijeljine kaze da je vec krenula najezda komaraca, da je  voda ostavila uzasan mulj i  blato. Sto je najgore, voda koja je ostala stoji, ne povlaci se. Stoka....prestrasni snimci. Klizista da ne spominjem. Sve znate na zalost...

Idem u krevet, umorna sam...danas sam citav dan kopala i sijala bastu. Nekad kao dijete sam pomagala baki, i to je sve od mog iskustva, ali naucicu. Zamolim jednu moju komsinicu koja u blizini u jednom selu ima zemlje da mi da komad na koristenje. I pristane, kaze dzaba joj stoji. Morala sam nesto uciniti, bilo sta samo da ne sjedim kod kuce...I posijali smo danas svasta, bole me ruke, noge,sva sam se ukocila. Pred ocima samo sestrina djeca. Sve sto uspije ( ako ista uspije) saljem njima...

Ljubi i grlim sve redom a ja sad ovako ukocena idem u krevet!
Star77
Star77

Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 22/5/2014, 01:39

Missile  sretan početak  bockanja.
Bak, kakve su sad opcije?  cvet 
Kometa, vratila si se u BP da spremash ispit?
Ganedina, da uskoro bude vode i za kupanje.
Maus, omladinko, bravo za radnu akciju.  g 
Cicsa  grljenje 
Star, uspjet ce biljke, a i tebi ce dobro doci boravak u prirodi. hajd' da ti prizovemo  igracice  veštica  igracice 
Vidim da hvalite sm-eve pa da i ja pohvalim svoga: u utorak na godishnjicu braka kupio konachno prave poklone: 136 ulozhaka za inkontinenciju, 36 paketica higijenskih maramica i 12 gelova za dezinfekciju. Nije za mene lichno nego pakujemo humanitarnu pomoc. Josh su mu na poslu poklonili 156 chetkica za zube.  Very Happy  Nabavila sam i ja nekih potrepshtina, sad samo da se organiziramo i to dostavimo ambasadi koja shalje putem aviokompanije. Htjela sam poslati hranu za dijabetichare ali osim dzhemova nisam nishta nashla (nisam to kupila jer je pakovanje u teglama Rolling Eyes ). Jedino mi je bilo teshko da na artikle pishem ono "H", sve se mislim kako nije lijepo od mene da razmishljam kako ce to netko prodavati i okoristiti se tudjom tragedijom.
Pratim vijesti, studiram mapu i stalno mislim na "region".
 srca d srca
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 24 od 37 Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu