KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

+43
Stenli
Tinche
nesalela
caci
ChillyVilly
LaFolie
Sofka
Simona
dacans
SannI-AlL
PalcicaBg
ganedina
cicsa80
maus
daca32
SoJa
twinsi
zvoncica36
HappyGirl
SladZana
nina :)
BiKsi :)
Shizika
Vuchica
djole42
bobica83
Niny
karakaca
MAAKKI
Mirjana
JocY
Ema78
Sofija Veks
sareni leptir
KoMetaK
bak
Smrdica
hocukusurnecuzvaku
Star77
mamadabudem
leptirko82
missile
JAmajka
47 posters

Strana 25 od 37 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37  Sledeći

Ići dole

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 25 Empty Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

Počalji od mamadabudem 22/5/2014, 08:54

Missile,  sretan početak sretan početak sretan početak 
Bakiša, kakav je plan za dalje, ili možda je bolje ne planirati... good job 
Ja čekam na mikroginonu....čekam....čekam...b .da se slože kockice  molitva molitva molitva 
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 25 Empty Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

Počalji od mamadabudem 22/5/2014, 08:57

Ostalim trudnicama i koračaljkama  sunny sunny sunny sunny sunny sunny srca srca srca srcasti poljupci srcasti poljupci 
mamadabudem
mamadabudem

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 22/5/2014, 09:00

I da, šta je bilo bilo je, mi to ne možemo promeniti, pomoćićemo koliko možemo, a živeti se mora....Nama lepi trenuci tek dolaze u životu i ovde treba da budu samo lepe i vedre teme  smajli angel smajli angel smajli angel smajli angel smajli angel smajli angel smajli angel osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca family family family family family family family love love love love love ljubav ljubav ljubav f f f f f d d d d d
mamadabudem
mamadabudem

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 22/5/2014, 09:01

Miss, srećan početak bockanja  i da sve dobro ide  sretan početak 

Bak, da joj s i ti sutra pridružiš  yes 

Star, sigurna sam da će biljčice fino porasti  yes 

Đole, srećan put i lep proved, čekamo puno sličica ljubav ljubav ljubav 

Ljubim vas sve redom  ljubav ljubav ljubav
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SannI-AlL 22/5/2014, 10:17

Dok ja pronađem gde su info o MIss i Bak,Miss se već bocnula stimulisano Wink.Srećno ,draga, i bebićetno ti bilo. igracice  igracice  igracice  igracice 
Bakiša nadam se da je LH opao,ako nije da ga mlatnem ja jedared,ipak sam ja jaka žena.Ajd' da i za te' navijamo stimulisano  love 
Neke sade bašte,neke pomažu,neke čekaju svoje veštice,neke rade dan-noć,noć-dan,neke se remontovale,pa u pobednički krug kreću :)...muževi nam mili uvek ovako plemeniti bili....idemo dalje....
Ponovo se ovih dana podsetismo "šta se sve može kad se mnoge ruke slože".
Divne ,dobre žene,kraljice  love 

P.S. Genadina,draga,tebi poseban stis,nadam se da ste sad malo bolje,biće dobro,samo vremena...
P.S. 2: nije tebe onaj majstor hteo da očerupa,to toliko košta,na žalost.Nama crkla puma za ispumpavanje vode (inače nemamo kanalizaciju,a u gradu smo Sad,pa se borimo sa podzemnim vodama i sKeptičkom svako malo Rolling Eyes ), kaže majstor -vinklovanje motora za tu malu pumpu 6000 din.Jeftinije nam da kupimo novu.Kaže mm da je to to,nije niš' preuveličao majstor.Tako da nećemo vinklovati  lol!  lol!
SannI-AlL
SannI-AlL

Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 22/5/2014, 10:36

Dan zene!

Miss, bockalice, srecno i bebicetno bilo! Sve znas  osmeh srce 

Meta-Kometa  osmeh srce 

Djolence lep provod, jedva cekam utiske, mada bi trebalo bar 3 dana da pises da ih sve preneses  osmeh srce 

Shizo, bravo za muza! na zalost to H je nasa stvarnost  Rolling Eyes Sve znas, nije to nova stvar, na zalost

Maus kraljice moja  love 

Ganedina i Buby, mislim na vas stalno  usne usne 

Elem, neko me je pitao kakav je pla. Ista meta, isto odstojanje, bockam se i dalje i cekam da padne. Pasce kad tad  yes  Sutra vadim krv ponovo

Izvinite koga ne pomenuh, nije da vas ne volim  Razz paznja mi je katasrofa, koncentracija na nivou trogodisnjeg deteta, a nisam bas ni nesto sjajne volje  Embarassed 
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 22/5/2014, 10:50

Drage moje, ja ovih dana samo pratim i pratim, sve krenem da pisem, pa stanem....
d  Stiskam sve, a najjace Ganedinu i Buby.... Koliko divnih zena ovde, jos jednom se pokazalo. love 

Bak, kako izdzavas taj suprefakt? ja sam ga jedva podnela, a primala ga samo 9 dana... LH - mars dole!!!!

Missile,  sretan početak zelim ti najlepsi moguci zavrsetak!!!!! Oces da otvoris dnevnik?  love Cime se bockas, propustih...
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 22/5/2014, 10:55

Dobro jutro drage moje. Ganedini i Buby želim da ovo jutro bude bolje nego jučerašnje (a prethodna nedelja da se nikad ne ponovi).
Miss i Bak želim srećan početak i ja znam da se taj LH spustio što će vađenje krvi da potvrdi.

Sanjala sam da se naša Ćufta zabavlja sa Kevinom Kostnerom al da ga je šutnula zbog Šon Pena pa se ja kao čudim šta joj bi...  Shocked lol! 

Ljubim Vas sve, mnogo volim ovaj naš Kutak!!!!
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 22/5/2014, 10:58

JocY ::
Sanjala sam da se naša Ćufta zabavlja sa Kevinom Kostnerom al da ga je šutnula zbog Šon Pena pa se ja kao čudim šta joj bi...  Shocked lol! 
 queen si
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 22/5/2014, 11:11

jao Jocy  Razz 

Vucice, danas tacno 30. dan  Shocked Pretvorih se u suprefakt. Ok sam, osim sto me malo boli glava svako vece i poprilicno mi se skratio fitilj, al to mozda i nema veze sa tim  Embarassed 
Malo sam svadljiva i nervozna, ali jos nije kriticno
bak
bak

Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 22/5/2014, 11:13

bak ::j

Pretvorih se u suprefakt.

SupreBAKt  lol! 
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 22/5/2014, 11:27

Ehhh supreBAKt, navijamo za spadanje LH-a i vodostaja rijeka. A ovo za "H" nije samo nasha stvarnost, svuda toga ima. Nego se ja nadala da nece biti kod nas jer imamo puno jachi osjecaj solidarnosti nego drugdje.  yes 
Jocy, i meni je Sean Penn bolja opcija od KK, ne chudi me Cuftin izbor.  lol!
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 22/5/2014, 11:36

Drage moje, da vas jako zagrli i ova ukocena zena :)

Hodam po stanu kao rahljava, noge rasirila i na prsticima lagano. Svakako sam kost i koza pa mozete misliti kako izgledam sa takvim hodom. Ma sta mi moze upala misica :)

Iscitah na brzinu sve, nasmija me onaj san :) ja sam pola noci sanjala kako pricam sa biljkama u basti, da lijepo rastu a one mi se smiju. Sanjam luk i krompir kako gledaju u mene i kazu mi ' fali tebi koja daska u glavi '. Tako da bih rado za sledeci san preuzela onog odbacenog Kevina Kostnera :)

Missile, Bak, Kometa, sve navijamo jako za vas. Osjecam uspjeh u vazduhu.

Shizika, jako ti je kreativan muz. Svakacast. Ne misli o H, vi ste ucnili sta ste mogli, ostalo na neciju dusu i obraz.

Zaboravih sta ste jos pisale, popravni veceras. Odo' za poslom, ljubim vas puno sve redom :)
Star77
Star77

Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 22/5/2014, 11:50

Dobar dan jutrima  sunny 

Ganedina i Buby neka danas bude bolji dan  d 

Miss  sretan početak 

Bak pasce on mora da padne, samo se ti istresi ako ti dodje bice ti lakse  poljubac 

Kod nas danas osvanuo lep, suncan i topao dan, nakupilo se posla, tako da cu ceo dan da provedem napolju, sto meni naravno i odgovara.  c  c 
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 22/5/2014, 12:21

Drage moje najdraze ,

Ja stigoh iz Vladimiraca, nasla sam banku i podigla parice , Nemam reci kojima bih magla da vam iskazem zahvalnost zbog vase nesebicne pomoci . Jos jednom/ hvala vam sve do jedne do neba i nazad .

Vladimirci su malo mestasce u odnosu na moj Obrenovac , ali uspela sam pronaci i neku radnjicu sa mesom , tako da sam se opskrbila hranom i potrepstinama u naredih 7 dana .
U selu nam iz humanitarne ne daju vise nista sem vode , kao nije bilo potopljeno celo selo, vec samo delomicno . To su ovima iz MZ rekli vojnici u Obrenovcu . A na TV lazu da je Obrenovac dobio vodu . Jeste samo Baricki deo/Baric, Mislodjin, Jasenak , Drazevac, Baljevac iz fabrike u Baricu jer ona uzima vodozahvat iz Save . U tom delu uopste nije ni bila poplava . A mi sto je dobijamo iz fabrike u Zabrezju koja crpi vodu iz 30 cevastih i 2 reni ko zna kada cemo dobiti kad je celo Zabrezje potopljeno .

I danas nam reka stagnira , samo da preguramo ovaj vikend i taj povratni talas od Dunava . Valjda ce nam biti bolje nego sto nam je .

Ljubim vas sve .
ganedina
ganedina

Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 22/5/2014, 12:44

Ganedina, dobro si ti to izdrzala...heroju moj!
Nije mi jasno zasto ne dobijate hranu, mada pretpostavljam da se radi trijaza...

Ja sam u minus fazi...malo ova situcija, malo pms, malo neke druge stvari... Jedina svetla tacka je sto sam juce bila kod dr na pregledu, i kaze da se grlic lepo oporavio, ima jos jedna mala ranica, ali da je i to u povlacenju. Malo kantariona, kamilice i resice se. Znaci, "donji spratovi" se  sredili, sad da sredimo i gornje...

Ljubim vas sve.
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 22/5/2014, 13:05

Ganedina, grlim najjace!
Miss, srecan pocetak!
Ljubim, grlim, ljubiiiim sve!
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 22/5/2014, 14:11

Genedina, draga moja, svaka tebi cast. Sta da ti kazem...zvala sam prijatelja iz Zvornika, tek malopre ga dobila...kaze da svako jutro vide da je kliziste pomjereno, i da ide polako . Tamo u Zvorniku ne prognoziraju katastrofu koja bi se desila kada bi sve grunulo u vodu...ne daj Boze..

Ema, sredices ti i te gornje spratove, bitno je da su donji rijeseni :)

Ljubim vas ...
Star77
Star77

Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 22/5/2014, 14:18

Dobar dan!

jedva stigoh, frka od jutros ovde.
Hvala svima na lepim zeljama, tj za srecan pocetak bockanja. Elem, koliko sam smotana, samo moja dusa zna. Kasno sinoc provalih da se fraxi daje ujutro, a ne uvece. A muz otisao uvece kod sveki, da prespava, posto ju je dever izveo iz bolnice i bio non stop s njom, pa malo da se zamene. I ja shvatih da nema ko da me bocne ujutro osim mene same. Dobro, rekoh, to je ionako moj posao, necu ja ni od koga da zavisim, sutra cu ja u 7.00 da se bocnem, pa u 7.10 standardno izlazim iz stana. Al ne lezi vraze, uspavah se ja!  affraid Jedva stigoh da se obucem, dobro da obukoh sve sto treba, kakvo jos i bockanje! Pa sta ako se raskrvarim, nemam vremena da drzim vatu.... I donesoh odluku: Stimulacija krece normalno veceras, kako je planirano. Bak se bocka u 21.00, ja cu u 20.30. A prvi fraxi ce pasti sutra u 6. Od sada ustajem ranije, i prvo fraxi, onda ostalo.  Very Happy Tako cu izbeci da se bockam u busu na putu za Novi Sad kad krenem na folikulometrije, jer sam ja kilava, smotana, treba mi koncentracije.... Nema sanse u busu sama sebe da bocnem. Daklem, 6.00 je savrseno vreme.

Dnevnik. Volela bih jako, ali nemam nesto vremena, kod kuce internet imam samo preko telefona, sto je uzasno neudobno. A ako otvorim dnevnik, onda je red da pisem bar jednom dnevno. Tako da cu jos malo da razmislim, do veceras. Jer, ako ne mogu da ispostujem sve cure koje bi dosle, onda bolje ne otvarati. Nego cu opsesti Klub 38+, pa cete tamo citati sta mi se desava.

Posto je sveki lose i mm je jako zabrinut, predlozila sam mu da podje sa mnom u utorak u NS i da spermu da zalede. Tako da sam mirna sta god da bude. Ja sam ga jos pre 2 meseca, kad je sveki krenula da bude losije, 3x lepo pitala: "sta ako, ne daj boze,'', a on je rekao: "postupak ide dalje, mi tu ne mozemo nista, nista nas ne moze omesti u ovom postupku". A sad nece da zamrzava. Pa tacno da covek (tj. ja) ne moze dusu da smiri i da uziva u postupku!!!  c 

toliko od mene, moram da zurim. Al sam sve procitala.

Cufto, pisala sam ti preko vibera, brze je od pp. Zovem te sutra s muzevog telefona za dogovor.

to je zato sto je Son Pen mladji!  Wink 

bak ::
Vucice, danas tacno 30. dan  Shocked Pretvorih se u suprefakt.
SuperBak! 30 dana na suprefaktu!  affraid Veruj mi, majke mi, posto mi je vestica tu, sada mi je zelja br. 1 da tvoj lh hitno padne! Drzim fige sutra za lh!
P.S. nije ni cudo sto si svadljiva, ja sam 7 dana bila na estrofemu i napravih haos na poslu. Fitilj mi se nije skratio, nego ga nije ni bilo. Ko god me nervira, odmah tras po njemu!

Suzo, ako imas i upalu misica od poljoprivrednih radova, popijes andol i legnes da spavas. A ako te koci, zavezi nesto preko da grejes to mesto, trenerkicu, duks... ne igraj se, ja sam bila nedavno ukocena, jedva sam hodala. Nije prijatno ni malo.

Odoh.

Ljubim, ljubim, ljubim.
 ljubav ljubav ljubav 

Sve do jedne.
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 22/5/2014, 14:31

radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost 
 srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca 
 sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca 

likeit likeit likeit likeit likeit likeit likeit likeit likeit likeit likeit likeit likeit likeit likeit likeit likeit likeit likeit 

Idem malo da s eoporavim od ovog što sam pročitala...

a šta ako san postane java? ijuuuuuuu  as as as as as as as 
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 22/5/2014, 14:33

SuperBAK, idemooooooo

Missile idemoooooo boc, boc, iglicama, ne diraj ga ručicama....

Ganedine....  f 
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 22/5/2014, 14:46

cufta ::
 Missile idemoooooo boc, boc, iglicama, ne diraj ga ručicama....
E luda si, nemam reci!!!!  lol! lol! lol! 

Znas da sam mislila da tebe u subotu naFatam da mi bocnes stimulaciju!  Wink   Very Happy  Al necu, kasno se bockam, a ti imas devojcicu od 3 godinice.

Za neupucene: ja sam verovatno JEDINA zena na Kutku koja iza sebe ima vto, a nikad se sama nije ubola! pa sam kukavica.... Ajd proci ce valjda.  Rolling Eyes 
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 22/5/2014, 15:21

missile ::

Za neupucene: ja sam verovatno JEDINA zena na Kutku koja iza sebe ima vto, a nikad se sama nije ubola! pa sam kukavica.... Ajd proci ce valjda.  Rolling Eyes 

Miss, igle za stimulaciju su jako tanke i apsolutno ne boli. Ja sam sama sebi par puta dala gonal. Sutra kad bocneš fraxi, stimulacija će ti biti laganica  lol!
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 22/5/2014, 18:06

Dobar dan zene drage!

Jedva stigoh da procitam sve sto sam htela i propustila od nedelje, kad sam poslednji put imala normalan net i vremena da citam.

Prvi utisak: Kutanjke,  queen  queen  queen  queen  queen  queen  queen  queen sve od reda koje pomazu i Genedini i Buby i koje pomazu u bilo kom pogledu ovim jadnim stradalnicima! Bravo za sve! Da vas ne imenujem, nekog cu propustiti!

Genedina, super da si se opskrbla namirnicama! Nadam se da ce vikend biti miran!
Buby, ljubim vas sve! Vazno je da ste na sigurnom.
Djole, da se lepo provedes u Parizu, i da nam se vratis puna utisaka i lepih slicica!!!
Miss, srecno bockanje! Da kraj  bude bebicetan! I nadji nacina da tm ide sa tobom i ne moras ni da mu pricas da ce dati uzorak, ali se dogovori sa dr. Nemoj da zbog stresa zbog mame bude los spermogram, ili ne daj Boze da ne moze da dodje.
Bak, sutra je petak, tvo jdan, pasce LH!!!! ZNas i sama koliko navijam, i poslusaj moj savet, uzmi nesto, a uzmi i muza, mozda ode ta cista uz standardne metode lecenja!  sex 

Elem, hvala Daci kraljici  queen  queen  queen neizmerno na svemu! Ja nisam imala WI-FI (bila kod prijatelja koji su obrazovani, imaju internet, ali ne znaju sta je wifi!!!  fd ne znaju password, pa tako bih bez neta!) Daca me je nahvatala u nedelju dok sam hvatala wifi u jednom kaficu i cekala bus da posaljem Sladzi lekice, pa smo se druzile i odvela me da vidim po prvi put u zivotu strand i da vidim brzinski njenu decicu i zapretila mi i zakazala kad ce doci po mene u ponedeljak, voziti me i vratiti iz Genezisa. U ponedeljak me je cekala, praivla drustvo dok nisam otisla u salu, cim sam se javila, dosla, sedela sa mnom 2h i vratila kod drugarice. NJih 2, obe lekari, su bile vise uspanicene od mene, a ja sam se osecala kad da idem u lab da dam krv, vise se plasim zubara nego histero!  lol! Sve je proslo OK, 25. krecem sa suprefaktom, 7. juna 1. UZ, LH i E2 i onda cemo videti kad krecemo sa stimulacijom. Iz Novo Sada sam odjurila u Beograd, gde me je Bak nahvatala u letu, odvezla do dr Antica (koji kaze da nije spontani bio zbog trombofilija i dao mi je uputstva za fraxi i analize koje treba da odradim), popile kafence i ispricale se koliko smo uspele. Nemoj da joj neko zameri sto me vozila i druzila se sa mnom, stvarno smo se uklopile sasvim slucajno, a da nije bilo nje, pobegao bi mi ANtic. Bila sam i kod dr za grudi (posto imam fibroadenom vec 20 godina), ne raste, mogu u postupak. Dr je odlicna, bacila mi pogled i na stitnu, pa je i to sve super!  Very Happy Dosla nocas u Budimpestu, ceka me ucenje, ako budem uspela, jer ne prestajem da pratim situaciju u Srbiji.

E, da, Cufto, jesi li i dalje nepusac? Koju metodu ste koristili?  Very Happy 

Ljubim vas sve!
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 22/5/2014, 20:20

E muko moja. Za 10 min treba da krene moja svecana sezona bockanja, a mm spava ko klada. Na kraju cu sama.
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 25 od 37 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu