Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete
+43
Stenli
Tinche
nesalela
caci
ChillyVilly
LaFolie
Sofka
Simona
dacans
SannI-AlL
PalcicaBg
ganedina
cicsa80
maus
daca32
SoJa
twinsi
zvoncica36
HappyGirl
SladZana
nina :)
BiKsi :)
Shizika
Vuchica
djole42
bobica83
Niny
karakaca
MAAKKI
Mirjana
JocY
Ema78
Sofija Veks
sareni leptir
KoMetaK
bak
Smrdica
hocukusurnecuzvaku
Star77
mamadabudem
leptirko82
missile
JAmajka
47 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 13 od 37
Strana 13 od 37 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37
Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete
Da, napunite kade. Voda je u BG za sad dobra za pice ali se ocekuje da ce termoelektrana da stane a onda nece biti ni vode...
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
reporter "Kurira" javlja sa terena da se okupilo već 5000 ljudi da krene sada u 21h ispred "Sava Centra" u Šabac!
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
10000 dobrovoljaca ispred "Sava Centra" u ovom momentu. Traže se autobusi.
Azilanti se uključili u spašavanje.
"Trepča" sa kosova poslala 50 obučenih ljudi.
17 čamaca sa ljudstvom stiže sada iz Austrije.
"Jana" dala sva svoja pića i kamione za Obrenovac.
"VIP" dao Obrenovcu satelitske telefone
"kurir" objavljuje adrese svih onih koima je potrebna pomoć "samohrana majka u Obrenovcu......"
Azilanti se uključili u spašavanje.
"Trepča" sa kosova poslala 50 obučenih ljudi.
17 čamaca sa ljudstvom stiže sada iz Austrije.
"Jana" dala sva svoja pića i kamione za Obrenovac.
"VIP" dao Obrenovcu satelitske telefone
"kurir" objavljuje adrese svih onih koima je potrebna pomoć "samohrana majka u Obrenovcu......"
Stizu ujutru i nasi, za sad 3 autobusa.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Takođe službeni uz mene, sutra dežuram ceo dan...možda odem i noćas, ko će ga znati...
Plačem kao malo dete gledajući ove ljude, uplatismo novac na dinarski račun...tuga, čemer i jad
Ćufto ja sam jako teško podnela Akinovo uspavljivanje, s tim da mi je njegova glava bila u krilu sve vreme, jer je on jako cvileo. Jako mi je žao
Miss najjači da smor ode zajedno sa smorom
Sve vas
Plačem kao malo dete gledajući ove ljude, uplatismo novac na dinarski račun...tuga, čemer i jad
Ćufto ja sam jako teško podnela Akinovo uspavljivanje, s tim da mi je njegova glava bila u krilu sve vreme, jer je on jako cvileo. Jako mi je žao
Miss najjači da smor ode zajedno sa smorom
Sve vas
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Mm ide u ranu zoru na vojnu vezbu, odakle ce po njegovoj pretpostavci ici u Sabac.
Kadu cu napuniti mozda kad se okupamo veceras. Ako nestane, nek nestane.
Sutra idem da se vidim sa Laficom i Lafcetom, da mi se bar nesto dobro desi ovih dana.
Odoh da pijem tablete, i muzu dajem vitamine sa obaveznim cinkom, da pohranimo plivace.
Kadu cu napuniti mozda kad se okupamo veceras. Ako nestane, nek nestane.
Sutra idem da se vidim sa Laficom i Lafcetom, da mi se bar nesto dobro desi ovih dana.
Odoh da pijem tablete, i muzu dajem vitamine sa obaveznim cinkom, da pohranimo plivace.
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
SlaDŽo, bravo za CG!
Kus, ne smem ni da pričam o tome, ni da mislim....... mm je rekao da više u životu neće ni zlatnu ribicu.
Ja sam oprala i kosu večeras ako nestane voda, a pozovu nas . imam i čiste gaće
Mi smo uz TV, za sada ne možemo da pomognemo, ali ako zatreba nešto da mi možemo....naravno.... tu smo!
Ljudi, ova Sava raste brže i više od svih planova...
Kus, ne smem ni da pričam o tome, ni da mislim....... mm je rekao da više u životu neće ni zlatnu ribicu.
Ja sam oprala i kosu večeras ako nestane voda, a pozovu nas . imam i čiste gaće
Mi smo uz TV, za sada ne možemo da pomognemo, ali ako zatreba nešto da mi možemo....naravno.... tu smo!
Ljudi, ova Sava raste brže i više od svih planova...
Kus, kod nas se otpuštaju pacijenti trenutno. Neki su "na terenu" u Krnjači...
odlazim u bolnicu
odlazim u bolnicu
Ćufto to je i moj muž rekao, pa mi je kupio za 8.mart morsko prase koji nam jede dušu motka razmazotka ali naravno Akino je Akino, tu diskusije nema...
sa čistim gaćkama Čuvaj se!
Miss nauživaćeš se sutra i napuniti pozitivne energije, divno
Raste....strahota...
sa čistim gaćkama Čuvaj se!
Miss nauživaćeš se sutra i napuniti pozitivne energije, divno
Raste....strahota...
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Datum upisa : 03.11.2012
Au, ljudi, kakav uzas, citam i ne verujem Tuga, nadam se da ce kisa prestati sto pre, i da ce se sve normalizovati...
Cufto, bas mi je zao...i ja sam otplakala moju pekinezerku, nakon 15 predivnih godina zajedno...i dan danas je cesto sanjam...
Ja sam opet prokrvarila
Samo nije puno, i braon je boje, pa se tesim da nije strasno. Ovde sam se jedva sporazumela sa lekarima da treba da primim progesteron, trazili su mi da im prevedem analize iz Srbije, a gde da nadjem prevod sa srpskog i to vikendom, ali konacno nadjoh nekog privatnika preko preporuke koji je prihvatio da mi da inekciju sutra ujutru. Na svadbu rodjake mm-a necu ici, 2,5 sata je voznje iz Rima, to bi mi bilo veliko cimanje, tako da smo im malocas javili, jbg.
Mi prekosutra treba da letimo za Beograd, ne znam zbog ovih poplava ni da li avioni uopste lete?
Cufto, bas mi je zao...i ja sam otplakala moju pekinezerku, nakon 15 predivnih godina zajedno...i dan danas je cesto sanjam...
Ja sam opet prokrvarila
Samo nije puno, i braon je boje, pa se tesim da nije strasno. Ovde sam se jedva sporazumela sa lekarima da treba da primim progesteron, trazili su mi da im prevedem analize iz Srbije, a gde da nadjem prevod sa srpskog i to vikendom, ali konacno nadjoh nekog privatnika preko preporuke koji je prihvatio da mi da inekciju sutra ujutru. Na svadbu rodjake mm-a necu ici, 2,5 sata je voznje iz Rima, to bi mi bilo veliko cimanje, tako da smo im malocas javili, jbg.
Mi prekosutra treba da letimo za Beograd, ne znam zbog ovih poplava ni da li avioni uopste lete?
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Cufto bas mi je zao zbog Bore prosla sam isto ali moja Lara je uspavana da ne trpi bolove bila je mlada 4god, mi smo je odrzavali u zivotu maksimalno vodili smo je i na ekspertni uz i dali krv na analizu imala je kancer kad smo je uspavali plakali smo ko mala deca i onda mi mm doneo srecka morao je da dobije to ime ublazio mi je bol.
Bak da se Lh pod hitno urazumi
Vreme kod mene na istoku nije strasno kisa skoro da ne pada, ali kad vidim i cujem sta je na tv strah me, jadni ljudi, decica i zivotinjice svi su preplaseni. Da kisa prestane i da se voda sto pre povuce
Bak da se Lh pod hitno urazumi
Vreme kod mene na istoku nije strasno kisa skoro da ne pada, ali kad vidim i cujem sta je na tv strah me, jadni ljudi, decica i zivotinjice svi su preplaseni. Da kisa prestane i da se voda sto pre povuce
karakaca- Broj poruka : 777
Datum upisa : 04.12.2009
Cuftice, grlim. Ode nam drug Bora. Ostace on upamcen i ovde, a ne samo kod vas. Secam se kako je namirisao tvoju trudnocu. Muz ce se predomisliti za koju godinu. Zbog Lucije makar.
Stoji mi ceo dan knedla u grlu, teskoba u stomaku. Ovo je strašno, kao sudnji dan. Kad vidim Obrenovac odmah mogu da plačem.
Čekam vesti da vidim je li buby evakuisana sa decom, jer do pre dva sata su još bili u stanu...
SOfija, ako ikako možeš, ostani tamo. Ne žuri.
Stisak, nemam snage za više. Držte se!
Stoji mi ceo dan knedla u grlu, teskoba u stomaku. Ovo je strašno, kao sudnji dan. Kad vidim Obrenovac odmah mogu da plačem.
Čekam vesti da vidim je li buby evakuisana sa decom, jer do pre dva sata su još bili u stanu...
SOfija, ako ikako možeš, ostani tamo. Ne žuri.
Stisak, nemam snage za više. Držte se!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
nemam reci sta se desava,sve pratim dali su se povukli i negde sklonili nase drugarice sa kutka a naravno i osdtali ljudi jer ovo je stvarno nemoguce
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
ja se vratila sa posla. Sve je ok, priveli kraju ceo posao. Ostaju načelnici odeljenja celu noć. Neki muževi koleginica su već u Šapcu.
Sofija, i ja se pridružujem tvom malom mirovanju.
Sofija, i ja se pridružujem tvom malom mirovanju.
Da li neko ima informacije o Bubby?
Muz odmara, skuplja snagu za sutra, ja po 100ti put gledam ekranizovanog Hamleta.
pravim pauzu za cigaretu, pa ipak nahvatah vode.
Mima izbacila vodu iz podruma i kotao opet radi.
ispricala mi je ovaj vic. "Mama, jel mogu napolje? Idi, sine, samo nemoj duboko"
Sofija, ne zuri nazad ako ne moras. Sredi za taj progesteron depo da primas i miruj.
Cufto, zao i meni Bore.
Zalila sam i cvece dok ima vode. Nadam se da ce se obuzdati makar situacija u Sapcu. Mbrenovac, nemam reci. I ostali odseceni gradovi
pravim pauzu za cigaretu, pa ipak nahvatah vode.
Mima izbacila vodu iz podruma i kotao opet radi.
ispricala mi je ovaj vic. "Mama, jel mogu napolje? Idi, sine, samo nemoj duboko"
Sofija, ne zuri nazad ako ne moras. Sredi za taj progesteron depo da primas i miruj.
Cufto, zao i meni Bore.
Zalila sam i cvece dok ima vode. Nadam se da ce se obuzdati makar situacija u Sapcu. Mbrenovac, nemam reci. I ostali odseceni gradovi
Nemam tel od Bubi.sta li radi? Mislim i na Parizanku u Sapcu
Mala je na selu, mislili su da je bolje tamo i sigurnije,posli su tokom popodneva.
Bubi je bez struje i telefona,situacija nije sjajna, cekaju evakuaciju.
Bubi je bez struje i telefona,situacija nije sjajna, cekaju evakuaciju.
Cufto , zhao mi za Boru, dobricu jednu, dijagnostichara trudnoce i chuvara male djece.
Gledam malo B92, pa ne vjerujem shta se deshava, najtezhe mi bude shto sam daleko u ovakvim situacijama. Pitam se kako nocas ljudi koje je zadesila ova strashna nezgoda.
Svima
Gledam malo B92, pa ne vjerujem shta se deshava, najtezhe mi bude shto sam daleko u ovakvim situacijama. Pitam se kako nocas ljudi koje je zadesila ova strashna nezgoda.
Svima
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Napokon dobih sestru, dobro su Hvala Bogu. Zelim nam svima sto je moguce vise mirniju noc...grlim vas jako !!!!
Star77- Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012
Star77 ::Napokon dobih sestru, dobro su Hvala Bogu. Zelim nam svima sto je moguce vise mirniju noc...grlim vas jako !!!!
Hvala Bogu.
Valja odspavati i sjutra ceka veliki posao.
Drage moje, samo da vam se javim da sam ja iz Obrenovca . Moj grad prakticno vise ne postoji . Ja radim u nasem vodovodu a mi od juce jutro nemamo ni struju, ni vodu , niti telefone .
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
Draga Genedina, sta da ti kazem...gledam citavu noc i ne vjerujem...tuzno, pretuzno, ne mogu ni da zamislim kako se osjecas
Star77- Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012
Dobro jutro.
Ganedina, gde siti? Jesi li otišla iz Obrenovca.
Valjda će danas ova kiša danas konačno stati, a ljudi zauzdati prirodu.
Ganedina, gde siti? Jesi li otišla iz Obrenovca.
Valjda će danas ova kiša danas konačno stati, a ljudi zauzdati prirodu.
Dobro jutro drage moje! Pa sta nas ovo zadesi?!
Koja propast majko mila!
Jos mi je muzic od prekjuce u Obrenovcu na evakuaciju,od juce se ne javlja,baterija se ispraznila,ziva nisam.
Buby,Ganedina nadam se da ste dobro,koliko je to moguce u ovakvim uslovima.Ljubim vas!
Koja propast majko mila!
Jos mi je muzic od prekjuce u Obrenovcu na evakuaciju,od juce se ne javlja,baterija se ispraznila,ziva nisam.
Buby,Ganedina nadam se da ste dobro,koliko je to moguce u ovakvim uslovima.Ljubim vas!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Strana 13 od 37 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 13 od 37
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu