Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete
+43
Stenli
Tinche
nesalela
caci
ChillyVilly
LaFolie
Sofka
Simona
dacans
SannI-AlL
PalcicaBg
ganedina
cicsa80
maus
daca32
SoJa
twinsi
zvoncica36
HappyGirl
SladZana
nina :)
BiKsi :)
Shizika
Vuchica
djole42
bobica83
Niny
karakaca
MAAKKI
Mirjana
JocY
Ema78
Sofija Veks
sareni leptir
KoMetaK
bak
Smrdica
hocukusurnecuzvaku
Star77
mamadabudem
leptirko82
missile
JAmajka
47 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 23 od 37
Strana 23 od 37 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37
Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete
Miss nemoj se ljutis..Kometak stigla u nedelju pa sam imala malo lufta za kafu i vodila je da vidi decu...a juce popodne mi otpalii testovi na fakultetu u okviru ispitnog roka koji je pomeren, pa sam zaista umesto studentima Meti pravila drustvo sve vreme.ja moju decu uvalila muzu i svi su bili podmireni..a i moram ti reci da je glavni razlog sto tvoja dr radi prepodne u genezisu a metina popodne...ne pravdam se ali ne bih da krivo shvatis sto te jos nisam videla u NS..krajem proslog meseca je medolina bila u institutu ., javila se da stize da se vidimo ali ja bas ta dva dana lezala kod kuce bolesna...jbg nekad se tako namesti da i pored sve volje ne ide...
GANEDINA, bezi zeno draga...kako ste od jutros...
Buby, Tinche ljubium vas i prikolice vase lepe...
GANEDINA, bezi zeno draga...kako ste od jutros...
Buby, Tinche ljubium vas i prikolice vase lepe...
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Vidi ovu Dacu što se izvinjava
Gendine, rešeno u Telenoru, neće te niko dirati, samo ti ćakulaj sa nama
Gendine, rešeno u Telenoru, neće te niko dirati, samo ti ćakulaj sa nama
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Dan, jutra
koja frka od jutros, ne postizavam, a htela bih, da mogu da se kloniram, al ne ide.
Zato dodjoh da se javim, da dam izvestaj : vestica nije stigla dakle, ima fore do kraja sutrasnjeg dana, ili odoh ja kod nje. Pa dobro, pa stvarno, jednom u zivotu pozelim da zabijem tupu iglu od fraxija sebi pravo u stomak, a ne da mi se pa mi se ne da. koji sam ja baksuz. Cak sam sinoc mislila da vezbam bockanje sa praznim spricevima i iglama, da osetim taj dodir buducnosti, da osetim da ne boli kad mislis o visem cilju... al mm nije dozvolio, kaze da se ne glupiram.
eto, moram da idem.
Ajd ljubim i izadjite napolje da vas pomiluje sunce, ja se smrzoh unutra. Ko muskatla, sto bi se reklo tamo odakle sam ja.
ljub ljub
Naravno da se ne ljutim! Salim se, bleso! Znam da radis, a ja uvek prepodne i nikako da se zadrzim duze.dacans ::Miss nemoj se ljutis..
koja frka od jutros, ne postizavam, a htela bih, da mogu da se kloniram, al ne ide.
Zato dodjoh da se javim, da dam izvestaj : vestica nije stigla dakle, ima fore do kraja sutrasnjeg dana, ili odoh ja kod nje. Pa dobro, pa stvarno, jednom u zivotu pozelim da zabijem tupu iglu od fraxija sebi pravo u stomak, a ne da mi se pa mi se ne da. koji sam ja baksuz. Cak sam sinoc mislila da vezbam bockanje sa praznim spricevima i iglama, da osetim taj dodir buducnosti, da osetim da ne boli kad mislis o visem cilju... al mm nije dozvolio, kaze da se ne glupiram.
eto, moram da idem.
Ajd ljubim i izadjite napolje da vas pomiluje sunce, ja se smrzoh unutra. Ko muskatla, sto bi se reklo tamo odakle sam ja.
ljub ljub
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Nemam mnogo vremena,kratko ću.
Radujem se što je Buby zbrinuta i što je dobro.
Ganedina se danas nije javljala?Draga,kako je tamo?
Suza..,ups,Star se naspavala konačno,neka si draga.
Kometa,Biserka,ili kako već opet u akciji.Ovaj put mora da uspe.
Ćufta i njm humanitarci iz senke.
Devojke,ponosna sam što sam deo Kutka.
"Moja porodica"je danas malo bolje.Utrapila sam im klince na čuvanje,malo ih organizovala,pokušavam da im skrenem pažnju.Život mora da ide dalje.
Odoh sada da radim.
Radujem se što je Buby zbrinuta i što je dobro.
Ganedina se danas nije javljala?Draga,kako je tamo?
Suza..,ups,Star se naspavala konačno,neka si draga.
Kometa,Biserka,ili kako već opet u akciji.Ovaj put mora da uspe.
Ćufta i njm humanitarci iz senke.
Devojke,ponosna sam što sam deo Kutka.
"Moja porodica"je danas malo bolje.Utrapila sam im klince na čuvanje,malo ih organizovala,pokušavam da im skrenem pažnju.Život mora da ide dalje.
Odoh sada da radim.
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Da vam se pozalim.
Bak i ja krenule u akciju ima mesec dana i jace, pa se kilavimo, pa ga davimo, ona se bode suprefactom i stabilizovala lh na 4-5. Ja pijem neke tablete, pa malo menjam raspolozenja i karakter, pa cekam, spremam igle, radujem se, i toliko. Ceo forum zna za nas, smorise se zene navijajuci, dosadismo svima, a ne docekasmo ni jedan jedini izvestaj da damo, npr. 8 folikula na levom, 15 na desnom, sutra uvodimo cetrotide... ne, nista slicno. samo lh i vestica. Ko dve zene alkoholicarke.
Cujem se s curama s foruma, diskutujem o putovanju u trudnoci, planiram gde da radim betu (kao da to nesto menja), planiram cak i da se poradjam u D.Misovica, i da se tamo hospitalizujem nakon 26te nedelje, pa da sa Bak zajedno malo polezimo u istoj sobi... jer bih i nju da hospitalizujem, da smo na sigurnom.
Za to vreme Kometa u zaletu pretrca nas dve, pa kako onda da je zovem Biserka? kad je kometa 100%. Kometice, duso, samo ti idi, nas ne cekaj. Ne osvrci se, mi cemo polako.
Ovo je bila ispovest zene koja ceka menstruaciju.
Bak i ja krenule u akciju ima mesec dana i jace, pa se kilavimo, pa ga davimo, ona se bode suprefactom i stabilizovala lh na 4-5. Ja pijem neke tablete, pa malo menjam raspolozenja i karakter, pa cekam, spremam igle, radujem se, i toliko. Ceo forum zna za nas, smorise se zene navijajuci, dosadismo svima, a ne docekasmo ni jedan jedini izvestaj da damo, npr. 8 folikula na levom, 15 na desnom, sutra uvodimo cetrotide... ne, nista slicno. samo lh i vestica. Ko dve zene alkoholicarke.
Cujem se s curama s foruma, diskutujem o putovanju u trudnoci, planiram gde da radim betu (kao da to nesto menja), planiram cak i da se poradjam u D.Misovica, i da se tamo hospitalizujem nakon 26te nedelje, pa da sa Bak zajedno malo polezimo u istoj sobi... jer bih i nju da hospitalizujem, da smo na sigurnom.
Za to vreme Kometa u zaletu pretrca nas dve, pa kako onda da je zovem Biserka? kad je kometa 100%. Kometice, duso, samo ti idi, nas ne cekaj. Ne osvrci se, mi cemo polako.
Ovo je bila ispovest zene koja ceka menstruaciju.
Miss cekas ti cekam i ja, bila sam jutros u dz da uzmem upute za briseve, ks,internistu, histero, oni mi zakazase za 11.06. a hodnici prazni, jedva sam stajala bas mi je lose malaksala sam jedva disem a nisam bolesna imala sam jedno vece temperaturu sad normalnu, kad hodam kao da letim. Bas mi se sve oduzilo i ako ne zurim u proces planiran je u septembru, kasni 4 dana
karakaca- Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009
Sad kad olaksah malo dusu, da se vratim na poplave.
Jako sam srecna sto je Bubi dobro, Cuftin muz im je puno pomogao i nasao stan, sredila se i moze mirnije da ceka rasplet tragedije u Obrenovcu. Nadam se za vikend i da je vidim, jer smo sada komsinice.
Ganedina, ne mogu a da se ne zapitam gde si, kako si, sta se desava? Imate li hrane i vode? Ako dodjete u Bg, naravno da cemo se i tebi naci koliko mozemo. Nisi sama i nije nam svejedno gde si i kako si.
Fmala, gde je ona? Ja ne znam da li ona zivi u nekom od poplavljenih podrucja. Ako je neko zna, kontaktira, neka nam javi ovde.
Suzo, ti brines za nas, a ja sinoc gledam izvestaj iz RS gde kisa lije kao luda, pa brinem i ja za ljude tamo. mozda ste vi ugrozeniji, a da mi toga nismo svesni. Izvestavaj nas redovno.
Jako sam srecna sto je Bubi dobro, Cuftin muz im je puno pomogao i nasao stan, sredila se i moze mirnije da ceka rasplet tragedije u Obrenovcu. Nadam se za vikend i da je vidim, jer smo sada komsinice.
Ganedina, ne mogu a da se ne zapitam gde si, kako si, sta se desava? Imate li hrane i vode? Ako dodjete u Bg, naravno da cemo se i tebi naci koliko mozemo. Nisi sama i nije nam svejedno gde si i kako si.
Fmala, gde je ona? Ja ne znam da li ona zivi u nekom od poplavljenih podrucja. Ako je neko zna, kontaktira, neka nam javi ovde.
Suzo, ti brines za nas, a ja sinoc gledam izvestaj iz RS gde kisa lije kao luda, pa brinem i ja za ljude tamo. mozda ste vi ugrozeniji, a da mi toga nismo svesni. Izvestavaj nas redovno.
Daga Missile , ja , zena koja takodje ceka vjesticu da bih pocela sa nekim tabletama, i ovako naspavana, iscitah tvoj post i od srca se nasmijah.
Ali da ti kazem jedno, ovim zenama nikad nece dosaditi da vas prate, navijaju i raduju se sa vama. Sad ce vjestica, ne brini...ona to kao prava vjestica prvo te isprepada, ali kada prodje strah, ti uzmes nesto i ubijes je :)
U istim smo go.nima da izvinis...brinem se za sve redom, u soku sam i dalje ali malo smirenijih zivaca. U nekim djelovima Bosne ponavlja se Obrenovac, kao sto je recimo Samac...uh...sad su i klizista krenula, kuce jednostavno guta zemlja. Moji su hvala Bogu dobro, sestrici se igraju , djeca, ta divna bica. Jedino sto pitaju je zasto ne smiju napolje. Duse moje. Kaze mi sestra da zivotinje jadne plutaju po vodi...strasno...
Bak, Missile i Biserka, ili ti Kometa i sve ostale zene naravno. Bas vas volim :)
Mene i dalje ubise neki valovi vrucine, a od vjestice ni glasa...ma nek se nosi u....necu biti vulgarna...ali kad dodje ima da je ubijem sa apetitom sa svim onim hormoncicima i tableticama. Glupaca jedna.
Jamajka, divna zeno, neka si im malo skrenula misli. Zivot ide dalje, tako smo programirani da se borimo u zivotu. Poslije svake kise dodje i sunce.
Ja se naspavala pa meljem za deset zena. Odoh za poslom...
Grlim vas jaaakooo :)
Ali da ti kazem jedno, ovim zenama nikad nece dosaditi da vas prate, navijaju i raduju se sa vama. Sad ce vjestica, ne brini...ona to kao prava vjestica prvo te isprepada, ali kada prodje strah, ti uzmes nesto i ubijes je :)
U istim smo go.nima da izvinis...brinem se za sve redom, u soku sam i dalje ali malo smirenijih zivaca. U nekim djelovima Bosne ponavlja se Obrenovac, kao sto je recimo Samac...uh...sad su i klizista krenula, kuce jednostavno guta zemlja. Moji su hvala Bogu dobro, sestrici se igraju , djeca, ta divna bica. Jedino sto pitaju je zasto ne smiju napolje. Duse moje. Kaze mi sestra da zivotinje jadne plutaju po vodi...strasno...
Bak, Missile i Biserka, ili ti Kometa i sve ostale zene naravno. Bas vas volim :)
Mene i dalje ubise neki valovi vrucine, a od vjestice ni glasa...ma nek se nosi u....necu biti vulgarna...ali kad dodje ima da je ubijem sa apetitom sa svim onim hormoncicima i tableticama. Glupaca jedna.
Jamajka, divna zeno, neka si im malo skrenula misli. Zivot ide dalje, tako smo programirani da se borimo u zivotu. Poslije svake kise dodje i sunce.
Ja se naspavala pa meljem za deset zena. Odoh za poslom...
Grlim vas jaaakooo :)
Star77- Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012
I jos ovo da vam kazem...pricala sam sa sestricem, ima 4 godine, i ja se raspilavila, sunce tetkino, ti si moj zivot moja dusa, voli te tetka do neba i vise...koga ti naaaajvise volis? Pitam ja nadajuci se da ce reci da voli mene. A on kaze ovako 'hmmmm, keka, prvo volim sebe pa onda sve ostale redom '
Keka ostade u soku :)
Keka ostade u soku :)
cekam ceo dan izvestaj genedine i nema je opet,da joj nije iscurila baterija na laptopu i mobilnom i da sad nema odakle da nam se javi
tina pusti mi pp br ziro racuna da malo pomognem i ja koliko mogu
miss malo se opusti da nemislis na vesticu i odma ce stici ,vidis u kojem smo stresu svi u zemlji probaj malo da iskuliras sve
devojke juce i danas mislim na vas sve jer juce kad sam se vracala iz zabavista popodne prolazim pored jedne bandere i cujem da negde nesto lupa ali nisam odma svatila sta je dok nisam bacila pogled preko puta i videla rodu na banderi da se pocela koceperiti i klepece ustima odma sam pomislila na nas kutak ceo i da donese srecu svima vama koje ste u postupku ili cete uskoro biti,uspela sam da je slikam ali ne tako svu nakostresenu kakao marija kaze.a danas opet u isto vreme kad sam se vracala kuci preletela jedna preko moje glave i posmatram jer gde ide kad u momentu se sastaju 3 rode u vazduhu naPravile par krugova i jedna opet preletela preko mene ,druga otisla sa moje leve strane a treca je jos dva kruga okrenula i spustila se skoro do krovova kuca i na jedno 100 metara ispred mene preletela jednu kucu
morala sam ovo podeliti sa vama jer svi ocekujemo da nam dolete rode sa nasom decicom jer i ja se ubrajam u vas jer sto se nas dvoje tice nebi ostali na njima dvoma nego bi teli jos jedno ili dvoje dece a tako i deca traze batu i seku jos ,ko zna mozda sve nas iznenadi neka roda koji se vodimo ko slucajevi nereseni
tina pusti mi pp br ziro racuna da malo pomognem i ja koliko mogu
miss malo se opusti da nemislis na vesticu i odma ce stici ,vidis u kojem smo stresu svi u zemlji probaj malo da iskuliras sve
devojke juce i danas mislim na vas sve jer juce kad sam se vracala iz zabavista popodne prolazim pored jedne bandere i cujem da negde nesto lupa ali nisam odma svatila sta je dok nisam bacila pogled preko puta i videla rodu na banderi da se pocela koceperiti i klepece ustima odma sam pomislila na nas kutak ceo i da donese srecu svima vama koje ste u postupku ili cete uskoro biti,uspela sam da je slikam ali ne tako svu nakostresenu kakao marija kaze.a danas opet u isto vreme kad sam se vracala kuci preletela jedna preko moje glave i posmatram jer gde ide kad u momentu se sastaju 3 rode u vazduhu naPravile par krugova i jedna opet preletela preko mene ,druga otisla sa moje leve strane a treca je jos dva kruga okrenula i spustila se skoro do krovova kuca i na jedno 100 metara ispred mene preletela jednu kucu
morala sam ovo podeliti sa vama jer svi ocekujemo da nam dolete rode sa nasom decicom jer i ja se ubrajam u vas jer sto se nas dvoje tice nebi ostali na njima dvoma nego bi teli jos jedno ili dvoje dece a tako i deca traze batu i seku jos ,ko zna mozda sve nas iznenadi neka roda koji se vodimo ko slucajevi nereseni
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Tu sam drage moje divne zenice,
Bio mi majstor za hidrofor moram da ga popravim i osposobim da bih mogla imati bar tu bunarsku vodu , jer se ovako vise ne moze, tim pre sto znam da ce jos dugo trajati . A on slepac koristi ovu nasu bedu i bezizlaznu situaciju i resio na nas odere. Trazi 100 e da popravi taj 1 mali motoric koji po nama samo treba da se vinkluje. Strasno, kao da kupujem novi, ali sada nemam drugog izbora. Moram obezbediti vodu bar za pranje ruku, kupatila, za WC, pranje sudja i mozda, mozda kupanje . Za pice i spremanje hrane koristicemo iskljucivo flasiranu .
Ja od preksinoc nemam dijareju . Tata jos kaslje, puls je pod kontrolom . Jutros je sabajle isao do reke da vidi koliki je nivo reke, imamo mi neke nase primitivne sisteme za pracenenje. kaze da je u odnosu na juce nesto pao, srecom .
Danas cu skuvati prazan pasulj za 2 dana i koh , jer mi je juce 1 snaha dala 2 l mleka a i moje koke su bile vredne pa mi je njih 12 snele 10 jaja. I one kao da znaju da je vanredna situacija pa su se potrudile da svoj doprinos , tako da dok su mi one zive necu ostati gladna .
Cufta,srce si veeeeliko sto si mi sredila ovo sa Telenorom , puno ti hvala .
I jos jedno veliko hvala svima vama koje i u ovim najtezim trenutcima stalno mislite na nas i pomazete nam . Ljubim vas sve do jedne .
Bio mi majstor za hidrofor moram da ga popravim i osposobim da bih mogla imati bar tu bunarsku vodu , jer se ovako vise ne moze, tim pre sto znam da ce jos dugo trajati . A on slepac koristi ovu nasu bedu i bezizlaznu situaciju i resio na nas odere. Trazi 100 e da popravi taj 1 mali motoric koji po nama samo treba da se vinkluje. Strasno, kao da kupujem novi, ali sada nemam drugog izbora. Moram obezbediti vodu bar za pranje ruku, kupatila, za WC, pranje sudja i mozda, mozda kupanje . Za pice i spremanje hrane koristicemo iskljucivo flasiranu .
Ja od preksinoc nemam dijareju . Tata jos kaslje, puls je pod kontrolom . Jutros je sabajle isao do reke da vidi koliki je nivo reke, imamo mi neke nase primitivne sisteme za pracenenje. kaze da je u odnosu na juce nesto pao, srecom .
Danas cu skuvati prazan pasulj za 2 dana i koh , jer mi je juce 1 snaha dala 2 l mleka a i moje koke su bile vredne pa mi je njih 12 snele 10 jaja. I one kao da znaju da je vanredna situacija pa su se potrudile da svoj doprinos , tako da dok su mi one zive necu ostati gladna .
Cufta,srce si veeeeliko sto si mi sredila ovo sa Telenorom , puno ti hvala .
I jos jedno veliko hvala svima vama koje i u ovim najtezim trenutcima stalno mislite na nas i pomazete nam . Ljubim vas sve do jedne .
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
Razlog vise da se radujemo suncu, kamo srece da opece preko 30 i sve bare osusi, ne bi nam sad smetalo.
sestric, sta da kazem nego srce malo. Ipak se nadam da ce od svih deca najlakse ovo preziveti.
sestric, sta da kazem nego srce malo. Ipak se nadam da ce od svih deca najlakse ovo preziveti.
Fmala pakuje pakete za ugrozena podrucja oko BL, zato je nema ovde, inace je ok
Stenli- Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013
Ganedine, zašto ne udavi tog skota - samozvanog majstora u bunaru? Sigurno nema završenu zanatsku školu, kao i većina ljudi koja voli da sebe naziva majstorima. Tako i ja mogu biti manekenka.
Dobro da si se javila
NIna, imaš moj pp sa računom za Ganedine, ada ću ti poslati za Buby
Miss, šta reći - sve si nenormalnija - u najboljem smislu.
Dobro da si se javila
NIna, imaš moj pp sa računom za Ganedine, ada ću ti poslati za Buby
Miss, šta reći - sve si nenormalnija - u najboljem smislu.
Ganedina vidim da je kod vas sve pod kontrolom osim majstora, ne bi trebao da dere sada na ovoj muci koja je sve zadesila.
Danas sam dobila jednu lepu vest koja mi je stvaro bila neophodna posle svih ruznih, moja stara kuma je dolibila praunuka Luku, mnogo sam srecna, obzirom da joj je unuka bila bolesna svi smo presrecni sto je sve u najboljem redu.
Danas sam dobila jednu lepu vest koja mi je stvaro bila neophodna posle svih ruznih, moja stara kuma je dolibila praunuka Luku, mnogo sam srecna, obzirom da joj je unuka bila bolesna svi smo presrecni sto je sve u najboljem redu.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010
Maakki , divno. Neka je Luka ziv i zdrav 100 god.
E da , nisam vam rekla da je sinoc kroz selo krstarila vojska sa kamionima i dzipovima sa camcima , trazili su od mestana da se evakuisu . Srecom , do mene nisu dosli jer je moja kuca na kraju sela i bas zavucena . E vala sad necu da se evakuisem u inat , zasto bih sada ako je lagano krenuo da opada nivo reke . Nadam se da ce se i nadalje nastaviti ta tendencija , nece ovo valjda trajati u nedogled .
Dacans i Biserka carice ste, zenske ipo
E vala Cufta kad mi je rekao koliko ce da kosta popravka , kad se nisam srusila. Gledala sam i ne mogu da verujem . prvo sam u sebi pomislila da nemam toliko para, mada mi je juce 1 brat rekao da mi on moze pozajmiti nesto malo . A ovamo s druge strane nisam se kupala 6 dana , ubudjacu se, sramota me da vam to i kazem . Da nije vanredno stanje tako bih ga slatko isp.skala i naravno trazila drugog. A gde da idem sada da trazim kad sam i njega jedva nasla .
To je ocigledno njegov doprinos ovoj situacija , on je sa porodicom u brdu u trecem selu i nije ugrozen . Jbg.
E da , nisam vam rekla da je sinoc kroz selo krstarila vojska sa kamionima i dzipovima sa camcima , trazili su od mestana da se evakuisu . Srecom , do mene nisu dosli jer je moja kuca na kraju sela i bas zavucena . E vala sad necu da se evakuisem u inat , zasto bih sada ako je lagano krenuo da opada nivo reke . Nadam se da ce se i nadalje nastaviti ta tendencija , nece ovo valjda trajati u nedogled .
Dacans i Biserka carice ste, zenske ipo
E vala Cufta kad mi je rekao koliko ce da kosta popravka , kad se nisam srusila. Gledala sam i ne mogu da verujem . prvo sam u sebi pomislila da nemam toliko para, mada mi je juce 1 brat rekao da mi on moze pozajmiti nesto malo . A ovamo s druge strane nisam se kupala 6 dana , ubudjacu se, sramota me da vam to i kazem . Da nije vanredno stanje tako bih ga slatko isp.skala i naravno trazila drugog. A gde da idem sada da trazim kad sam i njega jedva nasla .
To je ocigledno njegov doprinos ovoj situacija , on je sa porodicom u brdu u trecem selu i nije ugrozen . Jbg.
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
Tu sam, tu sam, citam, gledam, cutim, nemam sta da kazem. Totalno sam potonula, ne dam detetu da jede eurokrem, on da uziva, deca tamo gladuju, przim jaja, gledam rts, pakujem kese i tako u krug. Mi nismo osteceni, al mi dodje da sama poplavim stan, kolko me stid sto imam krov nad glavom u celoj ovoj prici. Eto. Ovi nasi su lopovi, kradu i doancije u robi, nemam reci, ocekujem za koji dan da ove politicke vaske vidim u mojim farmerkama. Fuj! Idem, sirim negativnu energiju. Ljubim vas.
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
Samo da javim sa se i moj stažer interesuje kako su Buby i naročito Genadine .
Miss se viđa sa Buby u subotu, pa ćemo onda i L i ja da se pridružimo druženju
fmala, ja vrlo slične stvari radim ali me sramota o svemu tome da pišem. A i da ne mračim ova i onako mračna vremena
Miss se viđa sa Buby u subotu, pa ćemo onda i L i ja da se pridružimo druženju
fmala, ja vrlo slične stvari radim ali me sramota o svemu tome da pišem. A i da ne mračim ova i onako mračna vremena
Cufto, sub popodne, neka igraonica, extra. L i D ce se lepo druziti, ja cu drzati bebu.
Stigla vestia. Tacno u 3 popodne. Od cetvrtl se bockam.
Stigla vestia. Tacno u 3 popodne. Od cetvrtl se bockam.
Jos samo ovo, Fmala, ti si sjajna zena, i nemas cega da se stidis. Ja sam srecna sto ste imali srece.
Odoh sad u apoteku da se castim.
Ma ne stidim se bre, gledam ljude od po 60 godina kako placu, muskarce! Ridam kao konj, besna sam sto nemam na koga da se ljutim, navikla sam da ljudi ovo dozivljavaju zbog ratova ili vec neko zla, zato se i diglo ovolko naroda, svi su ljuti sto ovaj put nemaju na koga da se ljute! Citam sad o ovim zenama sto su dojile po smestajima, pa placem ispocetka! Plakala sam zbog paketa koje su Kinezi iz Srbije dali za Srbiju.. Eto, kad pucamo mi u suvim foteljama, kako li je onima koji nude laptope, telefone, zlato, za casu vode vec danima.. a koliko njih se jednostavno BOJI vode, i ne smeju da sidju u taj camac, ne smeju da se odvoje od svojih, ne smeju da daju decu spasiocima. Placem, brate, ko godina, i nije mi lakse kad pricam ili pisem o tome, pvi put mi uopste nije lakse kad pisem, iako sam pisac, pisem, pricam, nista ne izlazi, sve staje unutra i jos se puni i samo ovako ponekad prelije.
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
Missile, sta sam ti rekla. Sad kreci sa srecom!
Fmala, znam kako se osjecas i sve sto si rekla je tako. Kod nas se skupimo masa pomoci i otislo konkretno u Semberiju, kamioni i kamioni, bila sam svjedok svega. Sad su proradile veze sa nekim dijelovima Bijeljine, ljudi zedni a niko im jos nije donio flasu vode. A ja gledam na tv-u kako ispred opstine docekuju pomoc. Tako sam razocarana...u ljude...u ovu nasu sugavu vlast...ipak me tjesi dobrota svih ovih divnih ljudi koji nesebicno pruzaju pomoc...
Fmala, znam kako se osjecas i sve sto si rekla je tako. Kod nas se skupimo masa pomoci i otislo konkretno u Semberiju, kamioni i kamioni, bila sam svjedok svega. Sad su proradile veze sa nekim dijelovima Bijeljine, ljudi zedni a niko im jos nije donio flasu vode. A ja gledam na tv-u kako ispred opstine docekuju pomoc. Tako sam razocarana...u ljude...u ovu nasu sugavu vlast...ipak me tjesi dobrota svih ovih divnih ljudi koji nesebicno pruzaju pomoc...
missile ::Jos samo ovo, Fmala, ti si sjajna zena, i nemas cega da se stidis. Ja sam srecna sto ste imali srece.
Potpisujem Miss.
leptirko82- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013
Leptirko, šta ti potpisuješ u vezi sa apotekom?
Idi bre, Cufti, nasmejes me samo tako!
Ma moze i apoteka, pravim im profit zahvaljujuci miggreni!
Ma moze i apoteka, pravim im profit zahvaljujuci miggreni!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013
Strana 23 od 37 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 23 od 37
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu