Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete
+43
Stenli
Tinche
nesalela
caci
ChillyVilly
LaFolie
Sofka
Simona
dacans
SannI-AlL
PalcicaBg
ganedina
cicsa80
maus
daca32
SoJa
twinsi
zvoncica36
HappyGirl
SladZana
nina :)
BiKsi :)
Shizika
Vuchica
djole42
bobica83
Niny
karakaca
MAAKKI
Mirjana
JocY
Ema78
Sofija Veks
sareni leptir
KoMetaK
bak
Smrdica
hocukusurnecuzvaku
Star77
mamadabudem
leptirko82
missile
JAmajka
47 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 30 od 37
Strana 30 od 37 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 33 ... 37
Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete
Ganedina,
Pametno sto ga pijes, treba da verujes. I u smrzlice, i u Kopitovicku i njeno misljenje, i u usvojenu decicu. U sebe, prevashodno, sto znam da ti i te kako cinis.
Kometice, vec ti napisah na koracim ranije, ali i ovde da poskoknem za tvoj pocetak, i povucem jako, jako za nosic!!
Miss, bravo bravo zeno draga!!
Leptirko, hevi metalci su super! Ja sam odrasla kao mali hevi metalac, tj. metalka
Imala sam i kartu naravno za Maidene, vec sam ih gledala i ranije, ali sada sa dve bebice ce mi u onoj masi biti dosta rizicno od sutki i guranja, a nisam osoba koja stoji pozadi, vec uvek ide u prve redove, gde je najbolji zez :) Poklonih kartu drugarici iz detinjstva, koja je bila mali metalac sa mnom :)
I ove godine, po prvi put u 15 godina, preskacem EXIT festival, do sada ni dan nisam propustila. Pasove imamo, tako da ce mm ici, a ja cu iz centra NS-a slusati muziku sa Petrovaradina Opet, mogla bih i ja da idem, ali mi ono penjanje na tvrdjavu uopste nece prijati, plus kazem nisam osoba koja sedi na VIP terasi po vascelo vece, nego idem uvek u centar zbivanja, ne secam se da li sam se ikada vratila sa EXIT-a pre zore, a najcesce izmedju 7 - 10 ujutru...nego, sacekacu da se bebice rode i malcice porastu, pa da ih odma vodimo na koncerte, ja sam ti koncertno i festivalsko dete
Grl zenske!
Pametno sto ga pijes, treba da verujes. I u smrzlice, i u Kopitovicku i njeno misljenje, i u usvojenu decicu. U sebe, prevashodno, sto znam da ti i te kako cinis.
Kometice, vec ti napisah na koracim ranije, ali i ovde da poskoknem za tvoj pocetak, i povucem jako, jako za nosic!!
Miss, bravo bravo zeno draga!!
Leptirko, hevi metalci su super! Ja sam odrasla kao mali hevi metalac, tj. metalka
Imala sam i kartu naravno za Maidene, vec sam ih gledala i ranije, ali sada sa dve bebice ce mi u onoj masi biti dosta rizicno od sutki i guranja, a nisam osoba koja stoji pozadi, vec uvek ide u prve redove, gde je najbolji zez :) Poklonih kartu drugarici iz detinjstva, koja je bila mali metalac sa mnom :)
I ove godine, po prvi put u 15 godina, preskacem EXIT festival, do sada ni dan nisam propustila. Pasove imamo, tako da ce mm ici, a ja cu iz centra NS-a slusati muziku sa Petrovaradina Opet, mogla bih i ja da idem, ali mi ono penjanje na tvrdjavu uopste nece prijati, plus kazem nisam osoba koja sedi na VIP terasi po vascelo vece, nego idem uvek u centar zbivanja, ne secam se da li sam se ikada vratila sa EXIT-a pre zore, a najcesce izmedju 7 - 10 ujutru...nego, sacekacu da se bebice rode i malcice porastu, pa da ih odma vodimo na koncerte, ja sam ti koncertno i festivalsko dete
Grl zenske!
Poslednji izmenio Sofija Veks dana 25/5/2014, 17:06, izmenjeno ukupno 1 puta
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Dančić, cure
Baš ste vredne danas
Ćufti, uskratiste nam slikice, ali izveštaj sa druženja je dovoljan, blagiš vama. Miss dobro kad je stigla na kraju :DZnači legenda i ja je volEm Kako je Buby?
Dečica
Miss (sad u prvom licu), navijam za fluorescentan folikul I opet
Bakiša, šta kaže dr? Ne prestajem da mantram
Leptirko
Ganedina, grlim najjače Nadam se da će Kopitovićka i tebi pomoći, ja navijam i za devojčicu i za smrzlića, rekla sam ti već. A tvoja ideja za okupljanje je super. Bože zdravlja, eto i mene, ali ja neću doneti ništa, pošto sam Bogu iza nogu, ali se prijavljujem za pomoć u posluživanju, pranju sudova itd...
KoMetaK, navijam draga najjače, da što pre kreneš sa stimulacijom i da se radujemo tvojoj trudnoći
Djoleska uživa u gradu ljubavi, pozdravčić i kiss za nju
Kusurko, Star i ostale
Baš ste vredne danas
Ćufti, uskratiste nam slikice, ali izveštaj sa druženja je dovoljan, blagiš vama. Miss dobro kad je stigla na kraju :DZnači legenda i ja je volEm Kako je Buby?
Dečica
Miss (sad u prvom licu), navijam za fluorescentan folikul I opet
Bakiša, šta kaže dr? Ne prestajem da mantram
Leptirko
Ganedina, grlim najjače Nadam se da će Kopitovićka i tebi pomoći, ja navijam i za devojčicu i za smrzlića, rekla sam ti već. A tvoja ideja za okupljanje je super. Bože zdravlja, eto i mene, ali ja neću doneti ništa, pošto sam Bogu iza nogu, ali se prijavljujem za pomoć u posluživanju, pranju sudova itd...
KoMetaK, navijam draga najjače, da što pre kreneš sa stimulacijom i da se radujemo tvojoj trudnoći
Djoleska uživa u gradu ljubavi, pozdravčić i kiss za nju
Kusurko, Star i ostale
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Sofija, biće prilika, ići ćete u kompletu
SoJa- Broj poruka : 2029
Datum upisa : 02.08.2013
Ljubim vas sve..redovno citam, pratim, mislim...ali neredovno pisem..jbg
Za druzenje sam uvek...sa prasetom pogotovo
Poslah Cufti slike od moje decice da ih postavi ovde..jer ja ne umem sa telefona...a cisto da ih ne zaboravite..mada kako su maskirani tesko da cete ih prepoznati..eto toliko..odoh da radim imam do ujutru neki dead line za rad..pa vas napustam
Za druzenje sam uvek...sa prasetom pogotovo
Poslah Cufti slike od moje decice da ih postavi ovde..jer ja ne umem sa telefona...a cisto da ih ne zaboravite..mada kako su maskirani tesko da cete ih prepoznati..eto toliko..odoh da radim imam do ujutru neki dead line za rad..pa vas napustam
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Hej, hej od mene...
Lepo se vi druzite nema sta...Ganedina, dolazim i ja !!!
Miss,mislim na tebe i svetlece folikule!
Ostale devojke
Inace, mene sustigao pms, a sa njim i mastitis ponovo... pisah na drugoj temi, da ne davim ovde...bas sam bezveze, ali proci ce...uskoro se vracamo za BGD, pa cu videti da odem do endokrinologa, da se malo posavetujem sta i kako i oko prekida dojenja, tj ponovne upotrebe metformina...mada, lepo mi je sa mojima na neki nacin...barem ne vucem kolica na 5. sprat !!!
Lepo se vi druzite nema sta...Ganedina, dolazim i ja !!!
Miss,mislim na tebe i svetlece folikule!
Ostale devojke
Inace, mene sustigao pms, a sa njim i mastitis ponovo... pisah na drugoj temi, da ne davim ovde...bas sam bezveze, ali proci ce...uskoro se vracamo za BGD, pa cu videti da odem do endokrinologa, da se malo posavetujem sta i kako i oko prekida dojenja, tj ponovne upotrebe metformina...mada, lepo mi je sa mojima na neki nacin...barem ne vucem kolica na 5. sprat !!!
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
I moj apsolutni hit slika - obratiti pažnju na trepavice i boju očiju!
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
I moj apsolutni hit slika - obratiti pažnju na trepavice i boju očiju!
[img][/img]
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Samo da vas pozdravim na brzaka...
Genedina, divna si :)
Ja bila kod doktorice, jos uvijek nisam dobila..kaze da sacekamo jos 7 dana pa da mi ukljuci dabroston, jer ih zbog stvaranja mojih cista trebala sto prije poceti sa cypro-nesto, zaboravih kako se zove...
Miss, meni nista ne vrijedi prizivanje glupe vjestice..nece pa nece glupaca.
Ema, lijepo ne otici kod svojih, odmoriti se pa je jos ljepse doci svojoj kuci :)
Soja, grlim jako :)
Bak, sta rece dr?
Kometak, i ovdje sretan pocetak :)
Leptirko, Sofija veliki pozdrav :)
I sve ostale djevojke, ljubim i grlim jako :)
P.S. hehe, djecica su predivna, odlicno maskirani :) uljepsali su mi dan :)
Genedina, divna si :)
Ja bila kod doktorice, jos uvijek nisam dobila..kaze da sacekamo jos 7 dana pa da mi ukljuci dabroston, jer ih zbog stvaranja mojih cista trebala sto prije poceti sa cypro-nesto, zaboravih kako se zove...
Miss, meni nista ne vrijedi prizivanje glupe vjestice..nece pa nece glupaca.
Ema, lijepo ne otici kod svojih, odmoriti se pa je jos ljepse doci svojoj kuci :)
Soja, grlim jako :)
Bak, sta rece dr?
Kometak, i ovdje sretan pocetak :)
Leptirko, Sofija veliki pozdrav :)
I sve ostale djevojke, ljubim i grlim jako :)
P.S. hehe, djecica su predivna, odlicno maskirani :) uljepsali su mi dan :)
Star77- Broj poruka : 980
Datum upisa : 23.11.2012
Dacons, deca su ti predivna, neka su ziva i zdrava . A cerkica ti je lepa kao bogonja, i tako je nezna i umiljata, srce malo .
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
Daco, pravi su medenjaci!!! I u prirodi! Samo je problem nahatati ih A i kad ih nahvatas u ogradjenom prostoru, kako im prici! I da li uzeti ono sto ti daju da jedes!?!
Ja se bocnuh prvim suprefactom! Nizak start! Dokle cu, videcemo! Ubacila sam se sad u razmisljanje da li sam stvarno dobila 10. maja ili neki dan ranije ili kasnije?! Koji sam ja kreten, nigde ne zapisah, a i ne upamtih! A taj datum sam prijavila dr, pa sam zato i krenula danas sa supresivom. Eto, nisam normalna!
Ja se bocnuh prvim suprefactom! Nizak start! Dokle cu, videcemo! Ubacila sam se sad u razmisljanje da li sam stvarno dobila 10. maja ili neki dan ranije ili kasnije?! Koji sam ja kreten, nigde ne zapisah, a i ne upamtih! A taj datum sam prijavila dr, pa sam zato i krenula danas sa supresivom. Eto, nisam normalna!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Jao kako su slatki! Preslatki!
Cure, pratim vas kao da su mi platili ali nemam ništa pametno da vam kažem pa ćutim :) Sve vas stiskam a pogotove ove što će uskoro biti trudnice
Cure, pratim vas kao da su mi platili ali nemam ništa pametno da vam kažem pa ćutim :) Sve vas stiskam a pogotove ove što će uskoro biti trudnice
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Kometice, ja mislim da nije smak sveta ako malo omasis za neki dan gore dole . Ti znas da se sesupresija daje da ti malo resetuju tvoje jajnike, da bi se od sledeceg ciklusa s njima i njihovim radom moglo upravljati i kontrolisati im rad . Ja u jednom postupku nisam ni primala suprefakt , bila sam na kratkom protokolu . Ne moj sada molim te da se sekiras oko toga , da pravis sebi stres .
Vece jutrima
Sve sam procitala ali jako malo zapamtila.
Decica su premedena
Ganedina lepo je to sto funkcionises ipak, i ja sam za varijantu da u tvoju kucu dodje jedna devojcica, stizem na proslavu sve sa sitnim kolacicima
Meta je bockalica, mnogo me obradovala ta vest, dan dva ne znaci nista cini se meni, mila neka je sa srecom
Kod mene je sve po starom, danas se stustila neka kisa na grad, bas je bila jaka, ali ajd prodje i to. Iskoristila dan da se bas odmorim, sto nisam skoro ovako, prija moram da priznam, valjalo bi to cesce praktikovati.
Sve vas
Sve sam procitala ali jako malo zapamtila.
Decica su premedena
Ganedina lepo je to sto funkcionises ipak, i ja sam za varijantu da u tvoju kucu dodje jedna devojcica, stizem na proslavu sve sa sitnim kolacicima
Meta je bockalica, mnogo me obradovala ta vest, dan dva ne znaci nista cini se meni, mila neka je sa srecom
Kod mene je sve po starom, danas se stustila neka kisa na grad, bas je bila jaka, ali ajd prodje i to. Iskoristila dan da se bas odmorim, sto nisam skoro ovako, prija moram da priznam, valjalo bi to cesce praktikovati.
Sve vas
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010
Ganedine u pravu si! KometK opusti i bockaj se! Samo da ti kažem da je meni Supr bio smanjio apetit.
Da li neko ima info od Bak?
Miss, kod mene komšiluk izašao na ulicu da proslavi Zvezdinu pobedu. Da, mm je išao na utakmicu...'de da prođe bez njega?! Sveki nije bilo dobro, ali samo joj izašao Herpes.
Da li neko ima info od Bak?
Miss, kod mene komšiluk izašao na ulicu da proslavi Zvezdinu pobedu. Da, mm je išao na utakmicu...'de da prođe bez njega?! Sveki nije bilo dobro, ali samo joj izašao Herpes.
cufta- Broj poruka : 5392
Datum upisa : 20.05.2010
Ipak nisam tkao glupa, skinula odavno neku olicnu aplikaju na tel. i u nju unosim podatke, pa sam i ovog meseca, tako da mi je laknulo. ZNam da dan-dva ne znaci nista, ali... ufrkisah se na trenutak. Dobila na svekijev rodjendan, kako da to zaboravim!
Bak nastavlja dalje sa suprefactom, dok ga ne pobedi!
Cufto, kako to "samo" pa znas li ti zeno sta je herpes?!?! Pa od toga moze d'umre!
Bak nastavlja dalje sa suprefactom, dok ga ne pobedi!
Cufto, kako to "samo" pa znas li ti zeno sta je herpes?!?! Pa od toga moze d'umre!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Jedva stižem da se javim.
Kometa,srećno.Navijam od srca da ovaj put uspe.
Vidi,vidi,Miss..,nema me dva dana,a ona već krenula sama da se bocka. I za tebe jako navijam
Bak nam malo zabušava...Navijam jako,jako i za tebe.I za sve ostale devojke.
Ganedina,tek za tebe navijam jako,najjače .Poslaću ti ja moje klince,za pelcer.Ili da ti ih dovedem,da razjure sve životinje i naprave dar mar.Trenutno su u fazi"divljanja." Ja kao"roditelj sa autoritetom"sve mirno posmatram.Ma,to sam čekala sve ove godine.Želim i tebi jedno,maleno,nestašno,pa da razmenjujemo iskustva.
Daco,mi bismo "kaparisali"Minu,za snajku. Deca su ti meeedena.
Mnoge devojke nisam spomenula,ali sve vas
Odoh da spavam,rano ustajem.
Kometa,srećno.Navijam od srca da ovaj put uspe.
Vidi,vidi,Miss..,nema me dva dana,a ona već krenula sama da se bocka. I za tebe jako navijam
Bak nam malo zabušava...Navijam jako,jako i za tebe.I za sve ostale devojke.
Ganedina,tek za tebe navijam jako,najjače .Poslaću ti ja moje klince,za pelcer.Ili da ti ih dovedem,da razjure sve životinje i naprave dar mar.Trenutno su u fazi"divljanja." Ja kao"roditelj sa autoritetom"sve mirno posmatram.Ma,to sam čekala sve ove godine.Želim i tebi jedno,maleno,nestašno,pa da razmenjujemo iskustva.
Daco,mi bismo "kaparisali"Minu,za snajku. Deca su ti meeedena.
Mnoge devojke nisam spomenula,ali sve vas
Odoh da spavam,rano ustajem.
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Imam vremena da zahvalim na lepim recima..Jamajka sto se mene tice..MOZE..ali moraces sa tajom da vodis borbu prasa u prsa...
Cufti poseban kiss za ovu pomoc..draga HVALAAAA
Kometak ti to nesto ogovaras moju decu...pa kako mozes biti takva..a Andrej ti lepo od srca dao kokicu..to sto je ona podignuta sa zemlje nema nikakve veze..kad mogu oni mozes i ti Moram vam priznati da je nasa drag Kometa bila yblanuta mojom decom odn njihovim cuvanjem sa nase strane..posebno mm...ali kometak svi smo tako napocetku..posle oguglas..pa jedu i sa asfalta i jure kop ludi motorima na niybrdici i ruse sve pred sobom
Ajd cao odoh ceka me jeziv ponedeljak.,.
I gde je bre ta Bak?
Cufti poseban kiss za ovu pomoc..draga HVALAAAA
Kometak ti to nesto ogovaras moju decu...pa kako mozes biti takva..a Andrej ti lepo od srca dao kokicu..to sto je ona podignuta sa zemlje nema nikakve veze..kad mogu oni mozes i ti Moram vam priznati da je nasa drag Kometa bila yblanuta mojom decom odn njihovim cuvanjem sa nase strane..posebno mm...ali kometak svi smo tako napocetku..posle oguglas..pa jedu i sa asfalta i jure kop ludi motorima na niybrdici i ruse sve pred sobom
Ajd cao odoh ceka me jeziv ponedeljak.,.
I gde je bre ta Bak?
Boze sad procitah poruku i videh brojne slovne i pravopisne greske..sorry stvcarno je ponedeljak
Dobro jutro.
Ala ste vredne bile juce, 3 strane, kao nekad zivo. Samo nek se nastavi!
Sinoc se posvadjah s mm, ja mutim inekcije, a on mi dobacuje- dacu ti -2 iz fizike, pa uzmi u drugu ruku, pa bla bla. I nece da prekine. Ja ga saljem u sobu, nece da ide. Ubudece cu ici u wc da se bockam, samo da ga ne slusam. Ili jos bolje - u komsiluk
KometaK, zelim ti srecan pocetak bockanja, da za koji dan krenes stimulaciju i sve da bude OK. I da se javis kad sledeci put budes u Bg.
Sofija, ti si dobro? tvoje bebice napreduju? Ne stizem da citam po temama, oprostite mi!
Pozdravljam i odoh da sljakam. Lako je roditi, ali treba i izdrzavati dete od necega!
Poblesavih.
Ala ste vredne bile juce, 3 strane, kao nekad zivo. Samo nek se nastavi!
Sinoc se posvadjah s mm, ja mutim inekcije, a on mi dobacuje- dacu ti -2 iz fizike, pa uzmi u drugu ruku, pa bla bla. I nece da prekine. Ja ga saljem u sobu, nece da ide. Ubudece cu ici u wc da se bockam, samo da ga ne slusam. Ili jos bolje - u komsiluk
"Ulazak u harem", R.M.Tocak (grupa Smak, NE Atomci )cufta :: Šta bre hevi metlac?! Miss, juče nismo mogle da setimo pesme "atomskog skolništa" pa nas obe bio blam. Ti priznala da te blam, mene bio, ali nisam priznala.
Poradjacu se najverovatnije u Dragise Misovica. Tako da ce mi dete biti rodjeno na Dedinju. Molim lepo.KoMetaK ::
Miss, koja ti ti kraljica! Gde ces se poradjatii?! Bila sam na blic u Beogradu i osim sa Bak koja me je ganjala autom, ne stigoh ni sa kim da se vidim. U junu kad dodjem organizujemo druzenje, pogotovu sa mamama i bebama, da sakupim pelcere.
Ma zao mi sto ce ga deca zavitlavati ako mu dam ime Dzejms, po Dzejmsu iz Metallice. meni je to ima bas sexy. Leptirice, svaka cast na muzickom ukusu. Tu smo negde, dok je mm zastranio, on slusa nesto "kvalitetnije i normalnije"!leptirko82 ::
Moja deca ce biti metalci, definitivno, nece ni stici nista drugo da cuju. Moj dragi 17.juna ide da gleda Iron Maiden, mislim, bice tu genetike!
Ne, ja sam kod dr Crnogorac, i jako jako sam zadovoljna s njom. Inace sam cepidlaka, kod nje jos nije bilo niceg sto bih mogla da zamerim.hocukusurnecuzvaku ::
Kod Kopitovićke ide ceo Kutak
Suzo, mozda zbog stresa ne dobijas?Star77 ::
Metak, nije to bre vazno. Vazno je sa stimulacijom da ne promasis.KoMetaK ::
Mozda na mene Hepi nije mislila, ali ja se osecam prozvanom, pa ljubim i grlim nasu divnu Hepili!HappyGirl ::
Sve vas stiskam a pogotove ove što će uskoro biti trudnice
KometaK, zelim ti srecan pocetak bockanja, da za koji dan krenes stimulaciju i sve da bude OK. I da se javis kad sledeci put budes u Bg.
Sofija, ti si dobro? tvoje bebice napreduju? Ne stizem da citam po temama, oprostite mi!
Pozdravljam i odoh da sljakam. Lako je roditi, ali treba i izdrzavati dete od necega!
Poblesavih.
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Kakva divna dečica
Ljubim vas sve a posebno naše bockalice
Ljubim vas sve a posebno naše bockalice
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
I ne samo sto poblesavih, nego i posenilih.
1. DACO, ljubim te u tvoje Indijance, predivni su!!!!
2. Mima, cujem jutros na radiju neki kurslus oko antimona u Loznici, sta se desava?
1. DACO, ljubim te u tvoje Indijance, predivni su!!!!
2. Mima, cujem jutros na radiju neki kurslus oko antimona u Loznici, sta se desava?
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Ganedina, taman sam planirala da krenem na neku dijetu, ali cu se zrtvovati za gibu:-)) Bebe si videla, pa ti je jasno kakvi su opasnici i vole da skitaju!
Kometak, srecno, srecno, srecno bockanje, veliki zagrljaj!!
Kometak, srecno, srecno, srecno bockanje, veliki zagrljaj!!
Stenli- Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013
Drage moje vrednice ,
Sve ste uveliko vec na svojim RM/radnim mestima sem nas koje lenjstvujemo kao Cufta, ja kao i nase mamice sa sitnom decicom . Sto je najgore , meni poceo da prija ovaj nerad , ovo sto radim po kuci i oko kuce ne racunam .Ali , izgleda da ni meni nece jos dugo potrajati , danas su u fabriku vec dosli radnici iz proizvodnje i pokusavaju da ponovo dignu fabriku na noge . Nama vise ne daju ni flasiranu vodu , vec kao u susednom delu su montirali neku mobilnu fabricicu , gde kao preciscavaju vodu i pakuju je u kese. Mislim, smesno .
Vala ima da napravimo jednog vikenda druzenje kod mene za medalju . Kuca je velika, pa ce biti dosta i mesta za spavanje. Imam 5 terijera koji obozavaju da se maze , tako da ko voli zivotinje moci ce da se igra sa njima .
Stenli , tebe posebno cekam da te vidim sa tim tvojim slatkisima . Polako, bice svega ako Bog da , samo da prodje ovo ludilo koje se nadvilo nad ovim jadnim Balkanom.
Sve ste uveliko vec na svojim RM/radnim mestima sem nas koje lenjstvujemo kao Cufta, ja kao i nase mamice sa sitnom decicom . Sto je najgore , meni poceo da prija ovaj nerad , ovo sto radim po kuci i oko kuce ne racunam .Ali , izgleda da ni meni nece jos dugo potrajati , danas su u fabriku vec dosli radnici iz proizvodnje i pokusavaju da ponovo dignu fabriku na noge . Nama vise ne daju ni flasiranu vodu , vec kao u susednom delu su montirali neku mobilnu fabricicu , gde kao preciscavaju vodu i pakuju je u kese. Mislim, smesno .
Vala ima da napravimo jednog vikenda druzenje kod mene za medalju . Kuca je velika, pa ce biti dosta i mesta za spavanje. Imam 5 terijera koji obozavaju da se maze , tako da ko voli zivotinje moci ce da se igra sa njima .
Stenli , tebe posebno cekam da te vidim sa tim tvojim slatkisima . Polako, bice svega ako Bog da , samo da prodje ovo ludilo koje se nadvilo nad ovim jadnim Balkanom.
Uh , sve zaboravim da vam kazem da nam je nasa drugarica Karakaca zavrsila u bolnici , bilo joj je mnogo lose . Nesto joj neki rezultati krvi nisu dobri , ima trigliceride ispod donje granice i jos nekih stvari .Danas bi valjda trebalo da izadje iz bolnice . Mnogo mi je zao sto joj se sve to desava .
Karakaca, ljubim te puno, puno i grlim najjace . Samo da se ti nama sto pre oporavis , pa polako u nove bitke do konacne pobede .
Karakaca, ljubim te puno, puno i grlim najjace . Samo da se ti nama sto pre oporavis , pa polako u nove bitke do konacne pobede .
Meta, Miss, samo krupnim koracima ka pobedi
Ganedina, drago mi je da se polako vraćate u normalu....
Karakača, nadam se da se oporavajaš...
Ostale koračaljke i oprezno sa kontraceptivima pred stimulaciju, meni je mikrginon napravio haos sa TSH...
No, sve u svemu, sunce sija
Ganedina, drago mi je da se polako vraćate u normalu....
Karakača, nadam se da se oporavajaš...
Ostale koračaljke i oprezno sa kontraceptivima pred stimulaciju, meni je mikrginon napravio haos sa TSH...
No, sve u svemu, sunce sija
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Miss, draga ne znam..prosli mjesec sam dugo i krvarila, jos sad i ivaj stres ..sve je moguce...
Karakaca, nadam se da je sada vec sve dobro, mislim na tebe !!
Negi da vam ispricam ovo...odem ja po uputnicu i guzva kao i obicno. Izlazi sestra, ja joj objasnim sta treba a ona ce preko hodnika doktorici ' Doktorice, evo dosla ona gospodja sa sterilitetom, moze li sad da udje ' hahaha...sve glave prema meni, a ja se nasmijem i kazem 'ne bojte se, nije prelazno '...sve glave dole...ih, slatko se nasmijah..prije godinu dana bi se ubila od placa :)
Ljubim sve redom :)
Karakaca, nadam se da je sada vec sve dobro, mislim na tebe !!
Negi da vam ispricam ovo...odem ja po uputnicu i guzva kao i obicno. Izlazi sestra, ja joj objasnim sta treba a ona ce preko hodnika doktorici ' Doktorice, evo dosla ona gospodja sa sterilitetom, moze li sad da udje ' hahaha...sve glave prema meni, a ja se nasmijem i kazem 'ne bojte se, nije prelazno '...sve glave dole...ih, slatko se nasmijah..prije godinu dana bi se ubila od placa :)
Ljubim sve redom :)
Star77- Broj poruka : 980
Datum upisa : 23.11.2012
Strana 30 od 37 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 33 ... 37
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 30 od 37
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu