KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

+43
Stenli
Tinche
nesalela
caci
ChillyVilly
LaFolie
Sofka
Simona
dacans
SannI-AlL
PalcicaBg
ganedina
cicsa80
maus
daca32
SoJa
twinsi
zvoncica36
HappyGirl
SladZana
nina :)
BiKsi :)
Shizika
Vuchica
djole42
bobica83
Niny
karakaca
MAAKKI
Mirjana
JocY
Ema78
Sofija Veks
sareni leptir
KoMetaK
bak
Smrdica
hocukusurnecuzvaku
Star77
mamadabudem
leptirko82
missile
JAmajka
47 posters

Strana 30 od 37 Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 33 ... 37  Sledeći

Ići dole

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 30 Empty Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

Počalji od Sofija Veks 25/5/2014, 17:02

Ganedina,

Pametno sto ga pijes, treba da verujes. I u smrzlice, i u Kopitovicku i njeno misljenje, i u usvojenu decicu. U sebe, prevashodno, sto znam da ti i te kako cinis.  srca srca srca 

Kometice, vec ti napisah na koracim ranije, ali i ovde da poskoknem za tvoj pocetak, i povucem jako, jako za nosic!!  igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice 

Miss, bravo bravo zeno draga!!  yes  yes  yes  radost  radost  radost 

Leptirko, hevi metalci su super! Ja sam odrasla kao mali hevi metalac, tj. metalka  Very Happy 

Imala sam i kartu naravno za Maidene, vec sam ih gledala i ranije, ali sada sa dve bebice ce mi u onoj masi biti dosta rizicno od sutki i guranja, a nisam osoba koja stoji pozadi, vec uvek ide u prve redove, gde je najbolji zez :) Poklonih kartu drugarici iz detinjstva, koja je bila mali metalac sa mnom :)

I ove godine, po prvi put u 15 godina, preskacem EXIT festival, do sada ni dan nisam propustila. Pasove imamo, tako da ce mm ici, a ja cu iz centra NS-a slusati muziku sa Petrovaradina  Rolling Eyes Opet, mogla bih i ja da idem, ali mi ono penjanje na tvrdjavu uopste nece prijati, plus kazem nisam osoba koja sedi na VIP terasi po vascelo vece, nego idem uvek u centar zbivanja, ne secam se da li sam se ikada vratila sa EXIT-a pre zore, a najcesce izmedju 7 - 10 ujutru...nego, sacekacu da se bebice rode i malcice porastu, pa da ih odma vodimo na koncerte, ja sam ti koncertno i festivalsko dete  lol! 

Grl zenske!

Poslednji izmenio Sofija Veks dana 25/5/2014, 17:06, izmenjeno ukupno 1 puta
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 30 Empty Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

Počalji od SoJa 25/5/2014, 17:05

Dančić, cure  sunny 

Baš ste vredne danas Very Happy

Ćufti, uskratiste nam slikice, ali izveštaj sa druženja je dovoljan, blagiš vama. Miss  queen dobro kad je stigla na kraju :DZnači legenda i ja je volEm  yes Kako je Buby?
Dečica  osmeh srce osmeh srce osmeh srce 

Miss (sad u prvom licu), navijam za fluorescentan folikul  igracice igracice igracice I opet  queen love 

Bakiša, šta kaže dr? Ne prestajem da mantram  b b b 

Leptirko  poljubac 

Ganedina, grlim najjače  zagrljaj Nadam se da će Kopitovićka i tebi pomoći, ja navijam i za devojčicu i za smrzlića, rekla sam ti već. A tvoja ideja za okupljanje je super. Bože zdravlja, eto i mene, ali ja neću doneti ništa, pošto sam Bogu iza nogu, ali se prijavljujem za pomoć u posluživanju, pranju sudova itd... Very Happy

KoMetaK, navijam draga najjače, da što pre kreneš sa stimulacijom i da se radujemo tvojoj trudnoći  sretan početak navijači1 navijači1 love 

Djoleska uživa u gradu ljubavi, pozdravčić i kiss za nju ljubav love 

Kusurko, Star  i ostale ljubav

SoJa

Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 25/5/2014, 17:06

Sofija, biće prilika, ići ćete u kompletu  yes 

SoJa

Broj poruka : 2029
Datum upisa : 02.08.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 25/5/2014, 18:02

Ljubim vas sve..redovno citam, pratim, mislim...ali neredovno pisem..jbg Embarassed Embarassed Embarassed 
Za druzenje sam uvek...sa prasetom pogotovo lol! lol! lol! lol! 
Poslah Cufti slike od moje decice da ih postavi ovde..jer ja ne umem sa telefona...a cisto da ih ne zaboravite..mada kako su maskirani tesko da cete ih prepoznati..eto toliko..odoh da radim imam do ujutru neki dead line za rad..pa vas napustam love love love love love love 
dacans
dacans

Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 25/5/2014, 18:19

Hej, hej od mene...

Lepo se vi druzite nema sta...Ganedina, dolazim i ja !!!
Miss,mislim na tebe i svetlece folikule!

Ostale devojke  wavecrowd 

Inace, mene sustigao pms, a sa njim i mastitis ponovo... pisah na drugoj temi, da ne davim ovde...bas sam bezveze, ali proci ce...uskoro se vracamo za BGD, pa cu videti da odem do endokrinologa, da se malo posavetujem sta i kako i oko prekida dojenja, tj  ponovne upotrebe metformina...mada, lepo mi je sa mojima na neki nacin...barem ne vucem kolica na 5. sprat !!!
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 25/5/2014, 19:13

[img]Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 30 9ibgya[/img]

[img]Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 30 10romck[/img]

[img]Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 30 Zmb85c[/img]

I moj apsolutni hit slika - obratiti pažnju na trepavice i boju očiju!

[img]Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 30 28lb80j[/img]
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 25/5/2014, 19:16

Samo da vas pozdravim na brzaka...

Genedina, divna si :)

Ja bila kod doktorice, jos uvijek nisam dobila..kaze da sacekamo jos 7 dana pa da mi ukljuci dabroston, jer  ih zbog stvaranja mojih cista trebala sto prije poceti sa cypro-nesto, zaboravih kako se zove...

Miss, meni nista ne vrijedi prizivanje glupe vjestice..nece pa nece glupaca.

Ema, lijepo ne otici kod svojih, odmoriti se pa je jos ljepse doci svojoj kuci :)

Soja, grlim jako :)

Bak, sta rece dr?

Kometak, i ovdje sretan pocetak :)

Leptirko, Sofija  veliki pozdrav :)

I sve ostale djevojke, ljubim i grlim jako :)

P.S. hehe, djecica su predivna, odlicno maskirani :) uljepsali su mi dan :)
Star77
Star77

Broj poruka : 980
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 25/5/2014, 19:56

Dacons, deca su ti predivna, neka su ziva i zdrava . A cerkica ti je lepa kao bogonja, i tako je nezna i umiljata, srce malo .
ganedina
ganedina

Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 25/5/2014, 21:09

Daco, pravi su medenjaci!!! I u prirodi! Samo je problem nahatati ih  Wink lol! A i kad ih nahvatas u ogradjenom prostoru, kako im prici!  Wink I da li uzeti ono sto ti daju da jedes!?!  lol! lol! lol! Laughing Laughing Laughing 

Ja se bocnuh prvim suprefactom! Nizak start! Dokle cu, videcemo! Ubacila sam se sad u razmisljanje da li sam stvarno dobila 10. maja ili neki dan ranije ili kasnije?! Koji sam ja kreten, nigde ne zapisah, a i ne upamtih!  Embarassed Embarassed Embarassed lol! lol! A taj datum sam prijavila dr, pa sam zato i krenula danas sa supresivom. Eto, nisam normalna!  Embarassed lol! lol! 
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 25/5/2014, 21:28

Jao kako su slatki! Preslatki!

Cure, pratim vas kao da su mi platili Wink ali nemam ništa pametno da vam kažem pa ćutim :) Sve vas stiskam a pogotove ove što će uskoro biti trudnice  igracice 

HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 25/5/2014, 21:29

Kometice, ja mislim da nije smak sveta ako malo omasis za neki dan gore dole . Ti znas da se sesupresija daje da ti malo resetuju tvoje jajnike, da bi se od sledeceg ciklusa s njima i njihovim radom moglo upravljati i kontrolisati im rad . Ja u jednom postupku nisam ni primala suprefakt , bila sam na kratkom protokolu . Ne moj sada molim te da se sekiras oko toga , da pravis sebi stres .
ganedina
ganedina

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 25/5/2014, 21:47

Vece jutrima  sunny 

Sve sam procitala ali jako malo zapamtila.
Decica su premedena  osmeh srce osmeh srce 
Ganedina lepo je to sto funkcionises ipak, i ja sam za varijantu da u tvoju kucu dodje jedna devojcica, stizem na proslavu sve sa sitnim kolacicima  yes yes yes 
Meta je bockalica, mnogo me obradovala ta vest, dan dva ne znaci nista cini se meni, mila neka je sa srecom  sretan početak 

Kod mene je sve po starom, danas se stustila neka kisa na grad, bas je bila jaka, ali ajd prodje i to. Iskoristila dan da se bas odmorim, sto nisam skoro ovako, prija moram da priznam, valjalo bi to cesce praktikovati.
Sve vas  poljubac 
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 25/5/2014, 22:16

Ganedine u pravu si! KometK opusti i bockaj se! Samo da ti kažem da je meni Supr bio smanjio apetit.

Da li neko ima info od Bak?

Miss, kod mene komšiluk izašao na ulicu da proslavi Zvezdinu pobedu. Da, mm je išao na utakmicu...'de da prođe bez njega?! Sveki nije bilo dobro, ali samo joj izašao Herpes.
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 25/5/2014, 23:21

Ipak nisam tkao glupa, skinula odavno neku olicnu aplikaju na tel. i u nju unosim podatke, pa sam i ovog meseca, tako da mi je laknulo. ZNam da dan-dva ne znaci nista, ali... ufrkisah se na trenutak.  lol! Dobila na svekijev rodjendan, kako da to zaboravim!  Wink 

Bak nastavlja dalje sa suprefactom, dok ga ne pobedi!

Cufto, kako to "samo" pa znas li ti zeno sta je herpes?!?!  lol! lol! lol! Pa od toga moze d'umre!  lol! lol! 
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 26/5/2014, 01:06

Jedva stižem da se javim.

Kometa,srećno.Navijam od srca da ovaj put uspe. igracice igracice igracice 

Vidi,vidi,Miss..,nema me dva dana,a ona već krenula sama da se bocka. f f I za tebe jako navijam igracice igracice igracice 

Bak nam malo zabušava...Navijam jako,jako i za tebe.I za sve ostale devojke.

Ganedina,tek za tebe navijam jako,najjače igracice igracice igracice .Poslaću ti ja moje klince,za pelcer.Ili da ti ih dovedem,da razjure sve životinje i naprave dar mar.Trenutno su u fazi"divljanja." Ja kao"roditelj sa autoritetom"sve mirno posmatram.Ma,to sam čekala sve ove godine.Želim i tebi jedno,maleno,nestašno,pa da razmenjujemo iskustva.

Daco,mi bismo "kaparisali"Minu,za snajku. love love Deca su ti meeedena. poljubci poljubci 

Mnoge devojke nisam spomenula,ali sve vas d 

Odoh da spavam,rano ustajem.
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 26/5/2014, 07:26

Imam vremena da zahvalim na lepim recima..Jamajka sto se mene tice..MOZE..ali moraces sa tajom da vodis borbu prasa u prsa...
Cufti poseban kiss za ovu pomoc..draga HVALAAAA
Kometak ti to nesto ogovaras moju decu...pa kako mozes biti takva..a Andrej ti lepo od srca dao kokicu..to sto je ona podignuta sa zemlje nema nikakve veze..kad mogu oni mozes i ti lol! lol! lol! lol!  Moram vam priznati da je nasa drag Kometa bila yblanuta mojom decom odn njihovim cuvanjem sa nase strane..posebno mm...ali kometak svi smo tako napocetku..posle oguglas..pa jedu i sa asfalta lol! lol! lol! lol! i jure kop ludi motorima na niybrdici i ruse sve pred sobom affraid affraid affraid affraid 
Ajd cao odoh ceka me jeziv ponedeljak.,.
I gde je bre ta Bak?
dacans
dacans

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 26/5/2014, 07:27

Boze sad procitah poruku i videh brojne slovne i pravopisne greske..sorry Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed stvcarno je ponedeljak
dacans
dacans

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 26/5/2014, 09:13

Dobro jutro.

Ala ste vredne bile juce, 3 strane, kao nekad zivo. Samo nek se nastavi!  sunny 

Sinoc se posvadjah s mm, ja mutim inekcije, a on mi dobacuje- dacu ti -2 iz fizike, pa uzmi u drugu ruku, pa bla bla. I nece da prekine. Ja ga saljem u sobu, nece da ide. Ubudece cu ici u wc da se bockam, samo da ga ne slusam. Ili jos bolje - u komsiluk  lol! 

cufta ::   Šta bre hevi metlac?! Miss, juče nismo mogle da setimo pesme "atomskog skolništa" pa nas obe bio blam. Ti priznala da te blam, mene bio, ali nisam priznala.
"Ulazak u harem", R.M.Tocak (grupa Smak, NE Atomci  Very Happy )

KoMetaK ::
Miss, koja ti ti kraljica!  Gde ces se poradjatii?!  lol! Bila sam na blic u Beogradu i osim sa Bak koja me je ganjala autom, ne stigoh ni sa kim da se vidim. U junu kad dodjem organizujemo druzenje, pogotovu sa mamama i bebama, da sakupim pelcere.
Poradjacu se najverovatnije u Dragise Misovica. Tako da ce mi dete biti rodjeno na Dedinju. Molim lepo.  Wink 

leptirko82 ::
Moja deca ce biti metalci, definitivno, nece ni stici nista drugo da cuju. Moj dragi 17.juna ide da gleda Iron Maiden, mislim, bice tu genetike!
Ma zao mi sto ce ga deca zavitlavati ako mu dam ime Dzejms, po Dzejmsu iz Metallice. meni je to ima bas sexy. Leptirice, svaka cast na muzickom ukusu. Tu smo negde, dok je mm zastranio, on slusa nesto "kvalitetnije i normalnije"!  lol! 

hocukusurnecuzvaku ::
Kod Kopitovićke ide ceo Kutak  lol!  b
Ne, ja sam kod dr Crnogorac, i jako jako sam zadovoljna s njom. Inace sam cepidlaka, kod nje jos nije bilo niceg sto bih mogla da zamerim.  yes 

Star77 ::
Ja bila kod doktorice, jos uvijek nisam dobila..kaze da sacekamo jos 7 dana pa da mi ukljuci dabroston, jer  ih zbog stvaranja mojih cista trebala sto prije poceti sa cypro-nesto, zaboravih kako se zove...
Suzo, mozda zbog stresa ne dobijas?  Rolling Eyes 

KoMetaK ::
Ja se bocnuh prvim suprefactom! Nizak start! Dokle cu, videcemo! Ubacila sam se sad u razmisljanje da li sam stvarno dobila 10. maja ili neki dan ranije ili kasnije?! Koji sam ja kreten, nigde ne zapisah, a i ne upamtih!  Embarassed Embarassed Embarassed lol! lol! A taj datum sam prijavila dr, pa sam zato i krenula danas sa supresivom. Eto, nisam normalna!  Embarassed lol! lol! 
Metak, nije to bre vazno. Vazno je sa stimulacijom da ne promasis.

HappyGirl ::
Sve vas stiskam a pogotove ove što će uskoro biti trudnice  igracice 
Mozda na mene Hepi nije mislila, ali ja se osecam prozvanom, pa ljubim i grlim nasu divnu Hepili!  poljubac 

KometaK, zelim ti srecan pocetak bockanja, da za koji dan krenes stimulaciju i sve da bude OK. I da se javis kad sledeci put budes u Bg.  usne 

Sofija, ti si dobro? tvoje bebice napreduju? Ne stizem da citam po temama, oprostite mi!  Embarassed 

Pozdravljam i odoh da sljakam. Lako je roditi, ali treba i izdrzavati dete od necega!  lol! lol! lol! 

Poblesavih. Embarassed 
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 26/5/2014, 09:52

Kakva divna dečica  osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce 

Ljubim vas sve a posebno naše bockalice  srca srca srca srca ljubav ljubav ljubav ljubav
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 26/5/2014, 10:04

I ne samo sto poblesavih, nego i posenilih.

1. DACO, ljubim te u tvoje Indijance, predivni su!!!!  love love 

2. Mima, cujem jutros na radiju neki kurslus oko antimona u Loznici, sta se desava?  Rolling Eyes 
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Stenli 26/5/2014, 10:20

Ganedina, taman sam planirala da krenem na neku dijetu, ali cu se zrtvovati za gibu:-)) Bebe si videla, pa ti je jasno kakvi su opasnici i vole da skitaju!

Kometak, srecno, srecno, srecno bockanje, veliki zagrljaj!!
Stenli
Stenli

Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 26/5/2014, 11:02

Drage moje vrednice ,

Sve ste uveliko vec na svojim RM/radnim mestima sem nas koje lenjstvujemo kao Cufta, ja kao i nase mamice sa sitnom decicom . Sto je najgore , meni poceo da prija ovaj nerad , ovo sto radim po kuci i oko kuce ne racunam .Ali , izgleda da ni meni nece jos dugo potrajati , danas su u fabriku vec dosli radnici iz proizvodnje i pokusavaju da ponovo dignu fabriku na noge . Nama vise ne daju ni flasiranu vodu , vec kao u susednom delu su montirali neku mobilnu fabricicu , gde kao preciscavaju vodu i pakuju je u kese. Mislim, smesno .

Vala ima da napravimo jednog vikenda druzenje kod mene za medalju . Kuca je velika, pa ce biti dosta i mesta za spavanje. Imam 5 terijera koji obozavaju da se maze , tako da ko voli zivotinje moci ce da se igra sa njima .

Stenli , tebe posebno cekam da te vidim sa tim tvojim slatkisima . Polako, bice svega ako Bog da , samo da prodje ovo ludilo koje se nadvilo nad ovim jadnim Balkanom.
ganedina
ganedina

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 26/5/2014, 11:06

Uh , sve zaboravim da vam kazem da nam je nasa drugarica Karakaca zavrsila u bolnici , bilo joj je mnogo lose . Nesto joj neki rezultati krvi nisu dobri , ima trigliceride ispod donje granice i jos nekih stvari .Danas bi valjda trebalo da izadje iz bolnice . Mnogo mi je zao sto joj se sve to desava .

Karakaca, ljubim te puno, puno i grlim najjace . Samo da se ti nama sto pre oporavis , pa polako u nove bitke do konacne pobede .
ganedina
ganedina

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 26/5/2014, 11:16

Meta, Miss, samo krupnim koracima ka pobedi  as as as
Ganedina, drago mi je da se polako vraćate u normalu.... Very Happy 
Karakača, nadam se da se oporavajaš... c 
Ostale koračaljke  osmeh srce  osmeh srce  osmeh srce  osmeh srce i oprezno sa kontraceptivima pred stimulaciju, meni je mikrginon napravio haos sa TSH... Mad 
No, sve u svemu, sunce sija  sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny 
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 26/5/2014, 11:46

Miss, draga ne znam..prosli mjesec sam dugo i krvarila, jos sad i ivaj stres ..sve je moguce...

Karakaca, nadam se da je sada vec sve dobro, mislim na tebe !!

Negi da vam ispricam ovo...odem ja po uputnicu i guzva kao i obicno. Izlazi sestra, ja joj objasnim sta treba a ona ce preko hodnika doktorici ' Doktorice, evo dosla ona gospodja sa sterilitetom, moze li sad da udje ' hahaha...sve glave prema meni, a ja se nasmijem i kazem 'ne bojte se, nije prelazno '...sve glave dole...ih, slatko se nasmijah..prije godinu dana bi se ubila od placa :)

Ljubim sve redom :)
Star77
Star77

Broj poruka : 980
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 30 od 37 Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 33 ... 37  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu