Martovska jutra u susret rodama :)
+37
djole42
Orline
buby
JAmajka
twinsi
Simona
Tinche
lelas
mamadabudem
karakaca
lenjivica
caci
Vuchica
Sofija Veks
KoMetaK
Niny
emilie
missile
HappyGirl
maus
Shizika
Sofka
dr mali pariz
BiKsi :)
SoJa
cufta
fight&faith
MAAKKI
leptirko82
bak
hocukusurnecuzvaku
nina :)
Endzi
JocY
LaFolie
Ema78
SladZana
41 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 24 od 28
Strana 24 od 28 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28
Re: Martovska jutra u susret rodama :)
Sladžo, bravo za maleno srculence
Za hematme ne brini, vidiš da su česti. Samo odmaraj lepo i koristi terapiju.
Ja zakazala za petak uz, pa mi otkazaše, dr ne može, sad čekam drugi termin.
Miss, samo napred
Za hematme ne brini, vidiš da su česti. Samo odmaraj lepo i koristi terapiju.
Ja zakazala za petak uz, pa mi otkazaše, dr ne može, sad čekam drugi termin.
Miss, samo napred
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Shizika ::Maus, pred novo druzhenje, ubaci jedan roj pchela u majicu, da se ne maltretirash opet sa balonima.
Loooda Shizo!!!!
Sladzo nemoj da se brines zbog hematoma, vazno je je bebac tu i da si cula srculence!! Za hematome predlazu najcesce mirovanje, dok beba ne preraste hematom.
Cure, grlim vas jaaako, cekam Bak da se javi kako je prosla juce u NS i sta je dogovorila!
Miss, cekam i tebe da najzad krenes! Pusti ti majku i svekrvu, snaci ce se one i bez tebe!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Dan Jutra!
Sladzo, pa sto da places, bebac je tu, srculence tu, hematome ima svaka druga zena, nestace oni, urin, ma ko j.. urine, ej, bebac je tu! Gde si, javi se
Twinsi, jesi i ti isla juce? Sta kaze doca?
Maus, zeno, ima li te?
Miss, eto, cekala si je! Ubacuj se u masinu, vidi mene, visim na klinickom svaki dan
Kometa, kao da sam cula da me zoves
Danas idem u NS
Juce isla na kozno, uradili mi LBT test (kojim ce se iskljuciti ili ne lupus) koji se sastoji od uzimanja uzorka koze sa neosuncanog dela tela (pretpostavite s kog), a uzorak je jedno 1,5 cm sa 2-3 mm, kad sam skinula flaster sinoc slogirah se
Danas dala krv na imunologiji, za jedno 20 analiza, dr ne stedi fond
Zakazala imunologa za 17. taman dok budu rezultati pozadine , imunologije i krvi.
Isla kod Miljiceve sestre, rekla joj da stizem prvi radni dan posle Uskrsa da kampujem ispred ordinacije, kaze vazi
Ima da stignem sve do majskog cklusa pa makar.... Ja kad ne radim nista, ne radim, al kad se zaletim, pravi tenk, nema sta
Idem
Sladzo, pa sto da places, bebac je tu, srculence tu, hematome ima svaka druga zena, nestace oni, urin, ma ko j.. urine, ej, bebac je tu! Gde si, javi se
Twinsi, jesi i ti isla juce? Sta kaze doca?
Maus, zeno, ima li te?
Miss, eto, cekala si je! Ubacuj se u masinu, vidi mene, visim na klinickom svaki dan
Kometa, kao da sam cula da me zoves
Danas idem u NS
Juce isla na kozno, uradili mi LBT test (kojim ce se iskljuciti ili ne lupus) koji se sastoji od uzimanja uzorka koze sa neosuncanog dela tela (pretpostavite s kog), a uzorak je jedno 1,5 cm sa 2-3 mm, kad sam skinula flaster sinoc slogirah se
Danas dala krv na imunologiji, za jedno 20 analiza, dr ne stedi fond
Zakazala imunologa za 17. taman dok budu rezultati pozadine , imunologije i krvi.
Isla kod Miljiceve sestre, rekla joj da stizem prvi radni dan posle Uskrsa da kampujem ispred ordinacije, kaze vazi
Ima da stignem sve do majskog cklusa pa makar.... Ja kad ne radim nista, ne radim, al kad se zaletim, pravi tenk, nema sta
Idem
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Bak- TenAk, samo napred ruši sve pred sobom i da ispoštuješ onu rodu
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
Dobro jutro svima
Sladzo, nadam se da si se malo smirila od sinoc. Vazno je da ste vi culi srculence, to je najbitnije. Sve drugo su prepreke koje se resavaju
Bak kolko koze covece Jel to uz neku anesteziju
Ja sam odlucila da se hranim zdravije, sto znaci da jedem i dorucak iako sam ja totalno antidorucak osoba. Ko kaze da kad doruckujes manje si posle gladan? Evo sedim posle dorucka i slusam creva kako krce. Cekam da dodje iole pristojno vreme za rucak da bih mogla nesto da ubacim u ovu rupu bez dna od mog stomaka.
Sladzo, nadam se da si se malo smirila od sinoc. Vazno je da ste vi culi srculence, to je najbitnije. Sve drugo su prepreke koje se resavaju
Bak kolko koze covece Jel to uz neku anesteziju
Ja sam odlucila da se hranim zdravije, sto znaci da jedem i dorucak iako sam ja totalno antidorucak osoba. Ko kaze da kad doruckujes manje si posle gladan? Evo sedim posle dorucka i slusam creva kako krce. Cekam da dodje iole pristojno vreme za rucak da bih mogla nesto da ubacim u ovu rupu bez dna od mog stomaka.
bundevica- Broj poruka : 128
Datum upisa : 01.03.2014
Jutro zene, majke, trudnice, cekalice.
Sladzo sve je to OK. Ne brini bez potrebe. Bak i Missile bravo za nove korake. Ja isto razmisljam, da bih morala da se pokrenem sa mrtve tacke i da prestanem da cekam "zelenije". Sve vise razmisljam o Genesisu, samo ne znam da li je za mene, s obzirom na smanjene rezerve, bolji izbor Kopitovicka ili Crnogorac.
Da podelim ovu foricu sa vama.
Poštovana tehnička podrško, molim Vas za pomoć
Prošle godine sam unapredila svoj program Dečko 5.0 u verziju Muž 1.0.
Primetila sam da novi program pravi neočekivane promene u modulu za
knjiženje, tako je ograničio pristup aplikacijama Cveće i Nakit, koje su
radile savršeno pod programom Dečko 5.0.
Povrh svega, program Muž 1.0 je deinstalirao većinu mojih programa, kao
što je Romantika 9.9, a instalirao neke nove module NFL 5.0 , NBA 3.0 i UEFA 12.0
koje ni sama ne znam šta znače.
Sa druge strane, aplikacije Dijalog 8.0 i Čišćenje Kuće 2.6 jednostavno sruše
ceo sistem.
Probala sam da situaciju očistim programom Zvocanje 5.3, 5.4 i 5.5.,
ali na žalost nisam ništa postigla.
Očajna
Draga Očajna
Niste obratili pažnju na deklaraciju! Dečko 5.0 je zabavni paket,
a Muž 1.0 je operativni sistem. Pokušajte da unesete sledeću komandu:
C:/MISLILA SAM DA ME VOLIŠ i instalirate program Suze 6.2.
Tada bi trebalo da program Muž 1.0 automatski pokrene aplikacije: Krivica
3.0 i Cveće 7.0.
Ali upamtite, preterana upotreba ovog metoda može da pokrene aplikacije:
Neprijatna tišina 2.5 i Pivo 6.1. Posebno je Pivo 6.1 neugodna aplikacija!
Nikako ne instalirajte program Tašta 1.0 i ne pokušavajte da reinstalirate
neku od starijih verzija programa Dečko.
Oba ova programa nisu podržana i samo ce srušiti sistem programa Muž 1.0.
U suštini, to nije loš program, ali ima ograničenu memoriju i ne može da
nauči nove aplikacije tako brzo.
Porazmislite o nabavci novog softvera,
lično vam preporučujem Začinjenu hranu 5.3 i Seksi donji veš 1.0 .
Oprezno koristite program Zvocanje, jer onda može doći do tajne instalacije
virusa Ljubavnica 1.0., koji jedino možete da obrišete programima:
Privatni detektiv 5.8. ili čak Advokat 9.8.
To je veoma teško izvesti pravilno, jer može doći do resetovanja sistema programa Muž 1.0.,
koje je bespovratno, i zahteva instalaciju novog programa Muž 2.0.
S poštovanjem tehnička podrška
Sladzo sve je to OK. Ne brini bez potrebe. Bak i Missile bravo za nove korake. Ja isto razmisljam, da bih morala da se pokrenem sa mrtve tacke i da prestanem da cekam "zelenije". Sve vise razmisljam o Genesisu, samo ne znam da li je za mene, s obzirom na smanjene rezerve, bolji izbor Kopitovicka ili Crnogorac.
Da podelim ovu foricu sa vama.
Poštovana tehnička podrško, molim Vas za pomoć
Prošle godine sam unapredila svoj program Dečko 5.0 u verziju Muž 1.0.
Primetila sam da novi program pravi neočekivane promene u modulu za
knjiženje, tako je ograničio pristup aplikacijama Cveće i Nakit, koje su
radile savršeno pod programom Dečko 5.0.
Povrh svega, program Muž 1.0 je deinstalirao većinu mojih programa, kao
što je Romantika 9.9, a instalirao neke nove module NFL 5.0 , NBA 3.0 i UEFA 12.0
koje ni sama ne znam šta znače.
Sa druge strane, aplikacije Dijalog 8.0 i Čišćenje Kuće 2.6 jednostavno sruše
ceo sistem.
Probala sam da situaciju očistim programom Zvocanje 5.3, 5.4 i 5.5.,
ali na žalost nisam ništa postigla.
Očajna
Draga Očajna
Niste obratili pažnju na deklaraciju! Dečko 5.0 je zabavni paket,
a Muž 1.0 je operativni sistem. Pokušajte da unesete sledeću komandu:
C:/MISLILA SAM DA ME VOLIŠ i instalirate program Suze 6.2.
Tada bi trebalo da program Muž 1.0 automatski pokrene aplikacije: Krivica
3.0 i Cveće 7.0.
Ali upamtite, preterana upotreba ovog metoda može da pokrene aplikacije:
Neprijatna tišina 2.5 i Pivo 6.1. Posebno je Pivo 6.1 neugodna aplikacija!
Nikako ne instalirajte program Tašta 1.0 i ne pokušavajte da reinstalirate
neku od starijih verzija programa Dečko.
Oba ova programa nisu podržana i samo ce srušiti sistem programa Muž 1.0.
U suštini, to nije loš program, ali ima ograničenu memoriju i ne može da
nauči nove aplikacije tako brzo.
Porazmislite o nabavci novog softvera,
lično vam preporučujem Začinjenu hranu 5.3 i Seksi donji veš 1.0 .
Oprezno koristite program Zvocanje, jer onda može doći do tajne instalacije
virusa Ljubavnica 1.0., koji jedino možete da obrišete programima:
Privatni detektiv 5.8. ili čak Advokat 9.8.
To je veoma teško izvesti pravilno, jer može doći do resetovanja sistema programa Muž 1.0.,
koje je bespovratno, i zahteva instalaciju novog programa Muž 2.0.
S poštovanjem tehnička podrška
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
f&f znam kako ti je, moje pauze su uvek preko godinu dana
Bundevice, dala mi je bocu, nisam nista osetila Bas sam bila hrabra
Bundevice, dala mi je bocu, nisam nista osetila Bas sam bila hrabra
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Dan jutra !
Sladzo dušo ,ja ti se ne razumem u te trudnjačke stvari ,al viš da cure kazu da ne brineš ,bitno da je srculence tika -taka .
Miss ,pozurila veca da te malKo poćera ,ajd sad redom.....
Bakiša ,ti nešto kao ovo -ono ....guliš kozu sa gooza ,ajd mozda treba i kozu malKo oguliti ....,podseti me da te ne stiskam jako
Sve ostale moje -voleeeeeeeeeeeeeeeeee vas Djoleeeeeeeeeeee!
Sladzo dušo ,ja ti se ne razumem u te trudnjačke stvari ,al viš da cure kazu da ne brineš ,bitno da je srculence tika -taka .
Miss ,pozurila veca da te malKo poćera ,ajd sad redom.....
Bakiša ,ti nešto kao ovo -ono ....guliš kozu sa gooza ,ajd mozda treba i kozu malKo oguliti ....,podseti me da te ne stiskam jako
Sve ostale moje -voleeeeeeeeeeeeeeeeee vas Djoleeeeeeeeeeee!
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
'jutro, zene!
Meni stigli rezultati jutrosnje bete, nakon 2,5 dana meni se beta skoro pa utrostrucila - 9303!!!
Meni stigli rezultati jutrosnje bete, nakon 2,5 dana meni se beta skoro pa utrostrucila - 9303!!!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Sladzo bravo za srculence bice to super ne brigaj
Sofija to su sigurno trojke jedva cekam tvoj UZ
Cure
Sofija to su sigurno trojke jedva cekam tvoj UZ
Cure
Sofka- Broj poruka : 1494
Godina : 52
Datum upisa : 09.11.2010
Hvala drage moje!
Uhh, ja se nadam da su dvojek, trojke mi malo mnogo Ali necu da se zalim nikako, posle ovolikog cekanja!
Uhh, ja se nadam da su dvojek, trojke mi malo mnogo Ali necu da se zalim nikako, posle ovolikog cekanja!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Dan, Jutra!
Meta, juce gledam onu kesicu sa iglama i spricevima sto si mi poslala prosle godine....
Cure, odoh kuci, dosta mi je za danas posla.
Ljubim sve do jedne!!!
Ja sledece nedelje. Sutra pustam krv, pa da vidim kakvi su mi hormoni i da li cu piti kontraceptive itd. Bak, jedva cekam izvestaj sa konsultacija!!!bak ::
Danas idem u NS
Cetvorke.Sofija Veks ::'
Meta, juce gledam onu kesicu sa iglama i spricevima sto si mi poslala prosle godine....
Cure, odoh kuci, dosta mi je za danas posla.
Ljubim sve do jedne!!!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Bravo za srculence draga. Ja skontala ti plačeš od sreće, nadam se da nisam pogrešila. Hematomi manji biće brzo sredjeni, urin ko urin u trudnica, retko čist, bitno da ti to ponoviš kao i urinokulturu. Uživanjac draga!SladZana ::Kuckam sa tel. Plod je 4.8mm . Manji hematomi koji nisu hemodinamski aktivni. dala prog depo i pregnil, utrog 3x200mg. U urinu ima hemoglobina i eritrocita, moram da ponovim.
Place mi se.
Šizo, odlična ideja sa pčelama za drugaricu nam Mausicu! To možemo i mi ostali da primenjujemo na duže staze (ne računam ovaj period dojenja, to će ionako da uzme danak i napravi palačinke od sisa)!
Leptirko, nadam se da će tvojoj mami taj čvorić da bude jedno veliko ništa. A ta briga stalno postoji.Mojoj mami neki dan kardiolog rece da ima srcanu manu, ne zna se je li urodjena ili stečena i jedan zalistak će morati možda da se operiše. Samo neke brige... Jbga.
Odo, kmeči Zoki, vreme je za siseeeeee!
Sofi, sa srećom i ovde!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Bak, sad i da oces, ne moz da zuncas doope! Da si ga suncala, ne znam odakle bi ti uzeli delic! JA mogu na takvu intervenciju, samo ako skidaju i salo ispod, to mi je najkriticnija zona! NEgo, salu na stranu, kad ti stizu rezultati?
Leptirko, drzim fige za sutra tvojoj mami!!!
Miss, sad da mi vratis spriceve i igle, vidis da cu ja u novi krug pre tebe! Salim se, naravno, proveri samo da im nije istekao rok! Ja nisam znala da ces cekati ovoliko!
DJolence, ljubim te posebno! NAdam se da magnoli cveta, ja cekam moje cvetice juna-jula!
Leptirko, drzim fige za sutra tvojoj mami!!!
Miss, sad da mi vratis spriceve i igle, vidis da cu ja u novi krug pre tebe! Salim se, naravno, proveri samo da im nije istekao rok! Ja nisam znala da ces cekati ovoliko!
DJolence, ljubim te posebno! NAdam se da magnoli cveta, ja cekam moje cvetice juna-jula!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Sofija Veks ::'jutro, zene!
Ladno sam znala da ce da bude na 9 , htela sam i da napisem tako, al reko ajde necu da cackam, ako ispadne da pocinje "samo" na 7 da se ne ubedacis (vi trudnice niste racionalna bica, moram na sve da mislim )
Hahaha, reko' ja - spremaj Sofija mini bus, trebace ti da vozis decu u skolu
bundevica- Broj poruka : 128
Datum upisa : 01.03.2014
Vece cure
Sofija i ovde da poskocim za tvoju betu
Sladzo bravo za srculence, da se ne ponavljam cure su sve rekle
Vidim pripreme za druzenje u toku, mogla bih i ja kod Misice na popunjavanje ne bi skodilo
Sofija i ovde da poskocim za tvoju betu
Sladzo bravo za srculence, da se ne ponavljam cure su sve rekle
Vidim pripreme za druzenje u toku, mogla bih i ja kod Misice na popunjavanje ne bi skodilo
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Dobro vece!
Sladzo kucka i to je najbitnije. zene su vec rekle za hematom, da se ne ponavljam.
Sofija Veks ode beta na 9 i to cetvorocifren broj. Sa velikim nestrpljenjem cekam tvoj uz.
Soji i Vucici da posaljem ove smajlice
Bakisu i Miss cekam i njihove bete i opijanje i zurku i na kraju dugocekivano pevanje u fontai.
Meta tebe grlim i ljubim i da Siz i Arianu zagrlis cvrsto za mene.
Leptirko iskreno se nadam da nije nista ozbiljno. Ljubim te draga.
Niny pa kada je onda uz?
Veliki pozdrav za karakacu i bundevicu, nisam ih citala na jutrima i drago mi je da se druze sa nama.
Ja sam danas bas bzvz. Osecam se tako lose, ne fizicki, vec...ma ne znam, ocajna sam i razocarana u nase zdravstvo totalno. Razocarana u ceo sistem.
Ana je na Zlatiboru imala visoku t. Trajala je jedan dan. U petak su se vratili i ona je u sub i ned imala t oko 38. Od ponedeljka nema ali je ipak nisam vodila u vrtic. Jutros me zove Milan i kaze da Ana ne moze da se osloni na desnu nogu. Boli je kuk. Zove posle pola sata, ne moze nikako, samo sedi i non-stop je boli. Odveli smo je kod pedijatra. Posumnja na koksitis. Uput za ortopediju. Ortoped je pregledao, misli isto, uput za uz kukica i vadjenje krvi. Na celoj ortopediji nema uz. Odlazimo u savetovaliste, gde se rade bebicama uz kukova, nece da nas prime. I pored objasnjenja zasto nam treba uz i da imamo uput...ma jok. Moze ali za malo vise od 2 meseca. Imate privatnika, kazu...ma nemoj, nisam znala. Odlazimo kod privatnika,cekamo. Ispred nas njih cetvoro. Dolazimo na red posle skoro 2 sata provedenih u cekaonici. UZ je trajao cela 2 minuta, mozda ni toliko. Upala kuka desnog i voda u kuku. Strogo mirovanje 7 dana i terapija. Koliko kosta? 4000,00 rece cika doktor. Samo sam zatreptala nisam mogla da verujem. Izvolite, rekoh i izadjoh kao popisana.
Ortopedija nema uz, savetovaliste ima ali kao da nema. Ako imas para moci ces da se lecis ako nemas, tako ti je kako ti je.
Ana je dobrica bila sve vreme i pored bolova koje je imala. Pije palitrex na 8 sati i po potrebi brufen. Zaspala je pre pola sata. Sutra vadimo krv, jer kada smo zavrsili kod cika privatnika vec je bilo kasno za vadjenje krvi.
Sladzo kucka i to je najbitnije. zene su vec rekle za hematom, da se ne ponavljam.
Sofija Veks ode beta na 9 i to cetvorocifren broj. Sa velikim nestrpljenjem cekam tvoj uz.
Soji i Vucici da posaljem ove smajlice
Bakisu i Miss cekam i njihove bete i opijanje i zurku i na kraju dugocekivano pevanje u fontai.
Meta tebe grlim i ljubim i da Siz i Arianu zagrlis cvrsto za mene.
Leptirko iskreno se nadam da nije nista ozbiljno. Ljubim te draga.
Niny pa kada je onda uz?
Veliki pozdrav za karakacu i bundevicu, nisam ih citala na jutrima i drago mi je da se druze sa nama.
Ja sam danas bas bzvz. Osecam se tako lose, ne fizicki, vec...ma ne znam, ocajna sam i razocarana u nase zdravstvo totalno. Razocarana u ceo sistem.
Ana je na Zlatiboru imala visoku t. Trajala je jedan dan. U petak su se vratili i ona je u sub i ned imala t oko 38. Od ponedeljka nema ali je ipak nisam vodila u vrtic. Jutros me zove Milan i kaze da Ana ne moze da se osloni na desnu nogu. Boli je kuk. Zove posle pola sata, ne moze nikako, samo sedi i non-stop je boli. Odveli smo je kod pedijatra. Posumnja na koksitis. Uput za ortopediju. Ortoped je pregledao, misli isto, uput za uz kukica i vadjenje krvi. Na celoj ortopediji nema uz. Odlazimo u savetovaliste, gde se rade bebicama uz kukova, nece da nas prime. I pored objasnjenja zasto nam treba uz i da imamo uput...ma jok. Moze ali za malo vise od 2 meseca. Imate privatnika, kazu...ma nemoj, nisam znala. Odlazimo kod privatnika,cekamo. Ispred nas njih cetvoro. Dolazimo na red posle skoro 2 sata provedenih u cekaonici. UZ je trajao cela 2 minuta, mozda ni toliko. Upala kuka desnog i voda u kuku. Strogo mirovanje 7 dana i terapija. Koliko kosta? 4000,00 rece cika doktor. Samo sam zatreptala nisam mogla da verujem. Izvolite, rekoh i izadjoh kao popisana.
Ortopedija nema uz, savetovaliste ima ali kao da nema. Ako imas para moci ces da se lecis ako nemas, tako ti je kako ti je.
Ana je dobrica bila sve vreme i pored bolova koje je imala. Pije palitrex na 8 sati i po potrebi brufen. Zaspala je pre pola sata. Sutra vadimo krv, jer kada smo zavrsili kod cika privatnika vec je bilo kasno za vadjenje krvi.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Maus pa kako to sada, pile kako je ona sve to podnela neka sto pre prodje
A sta reci na zdravsto kod nas, a da vec na ovim stranama nije napisano, malo je onih pozitivnih prica, na zalost sve se svodi na lecenje kod privatika, sramotno je to sto se takav sistem primenjuje i kod lecenja dece, to je ono sto mene najvise ljuti.
A sta reci na zdravsto kod nas, a da vec na ovim stranama nije napisano, malo je onih pozitivnih prica, na zalost sve se svodi na lecenje kod privatika, sramotno je to sto se takav sistem primenjuje i kod lecenja dece, to je ono sto mene najvise ljuti.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Mišu, pa šta to bi? Ljubi Ancicu, milu devojčicu...da sto pre prodje
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Da se prijavim i ovde, drage žene, danas smo imali ET, smestili smo dve mrvice tamo gde i pripadaju - u moj stomacic
Izvinite sto je ovako na blic, kuckam sa tel.i iz kreveta
Izvinite sto je ovako na blic, kuckam sa tel.i iz kreveta
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Maus,bas mi je zao sto ste se tako namucili,narocito Ancica...nadam se da ce joj ubrzo biti bolje.Na zalost,svi smo uglavnom razocarani zdravstvom i imali smo negativna iskustva,ali kad je u pitanju dete,ja stvarno ne mogu da verujem da vratis dete kome nije dobro i da mu ne ukazes pomoc.Lekari i uopste zdravstveni radnici moraju na prvom mestu da budu ljudi i da svoje pacijente posmatraju kao ljudska bica,a ne kao stvari.Cini mi se da ja to jos teze podnosim i shvatam,jer sam i sama zdr.radnik.
U svakom slucaju,zelim Ani da sto pre ozdravi
U svakom slucaju,zelim Ani da sto pre ozdravi
ChillyVilly- Broj poruka : 140
Datum upisa : 03.02.2014
Vucice,trudnice....odmaraj i cuvaj svoje bebe
ChillyVilly- Broj poruka : 140
Datum upisa : 03.02.2014
Uff, Maus, razumijem kako se razocharano u zdravstveni sistem (i shire) osjecash. Kako nam je Ana, javi ujutro?
Bak, , stvarno se posluzhishe uzorkom! Neka se ne shtedi fond, neka sve istrazhe.
Popushta mi koncentracija, necu dalje nishta komentirati da shtogod ne pobrkam.
Bak, , stvarno se posluzhishe uzorkom! Neka se ne shtedi fond, neka sve istrazhe.
Popushta mi koncentracija, necu dalje nishta komentirati da shtogod ne pobrkam.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Maus kako je mala Ana sada jel se ona uplasila, mogu da zamislim kako je tebi, bice bolje sigurno ona je hrabra na mamu, ljubim vas
Vucice moja draga uzivaj sa mrvicama i da ostanu kod mame naredna 9 meseca
Sofija i ovde bravo za tvoju betu koja ce da se pamti
Vucice moja draga uzivaj sa mrvicama i da ostanu kod mame naredna 9 meseca
Sofija i ovde bravo za tvoju betu koja ce da se pamti
karakaca- Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009
Strana 24 od 28 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28
Similar topics
» Martovska jutra
» Martovska jutra
» NATALIJA- potera za rodama III put