Martovska jutra u susret rodama :)
+37
djole42
Orline
buby
JAmajka
twinsi
Simona
Tinche
lelas
mamadabudem
karakaca
lenjivica
caci
Vuchica
Sofija Veks
KoMetaK
Niny
emilie
missile
HappyGirl
maus
Shizika
Sofka
dr mali pariz
BiKsi :)
SoJa
cufta
fight&faith
MAAKKI
leptirko82
bak
hocukusurnecuzvaku
nina :)
Endzi
JocY
LaFolie
Ema78
SladZana
41 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 13 od 28
Strana 13 od 28 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28
Re: Martovska jutra u susret rodama :)
Dobro jutro i od mene !!!
Maus, zavidim tvom muzu iz dubine duse !!!
I ja razmisljam o generalci ovih dana, samo jos da vidim kako to da izvedem.
Jocy, nadam se da ce sve biti ok...
A sada odoh da budem korisna i sebi i detetu...pa da skitamo...
Maus, zavidim tvom muzu iz dubine duse !!!
I ja razmisljam o generalci ovih dana, samo jos da vidim kako to da izvedem.
Jocy, nadam se da ce sve biti ok...
A sada odoh da budem korisna i sebi i detetu...pa da skitamo...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Jocy, nadam se da će ti tata biti dobro.
Poljubac za sve
Poljubac za sve
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Dobar dan!
Cupkam i nestrpljivo čekam kraj radnog vremena...počinje vikend .Spremila sam sve,samo da pokupim decu iz vrtića,muža iz kancel.i odosmo na Palić.Sve vas ljubim i želim vam lep vikend
Cupkam i nestrpljivo čekam kraj radnog vremena...počinje vikend .Spremila sam sve,samo da pokupim decu iz vrtića,muža iz kancel.i odosmo na Palić.Sve vas ljubim i želim vam lep vikend
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Dobar dan!
PETAK, PETAK, PETAK, gde si, Cicsa?
Da, tu stani i odmaraj!!! Imam drugaricu koja je uzela odmor, kaze pukla je, preopterecena, i javlja se ona meni sa odmora izmedju 2 brisanja prozora!!!
E sad da poFalim muza. Pricamo uz kaficu tako neki dan, i kaze on meni: " Moram da obrisem prozore naredni vikend, dolazi lepo vreme!" A ja, ma CVETAM!!!! Puno sam vremena i zivaca ulozila u njegovo vaspitanje po kuci. Evo rezultata! I brzo dodajem, "da, nije ti losa ideja, jer uskoro moramo da krenemo u generalku u kujni, vidis ove podne plocice... blablabla,".. cisto da mu ubacim crva u glavu.
Cim je petAK, meni nekako lepo. Sa zadovoljstvom odradjujem svaki poslic, kakv god bio, osmeh na licu, na kraju petkom zavrsim vise stvari nego inace
Odoh jos nesto da odraducnem, pa vikend!
Lep vam vikend zelim, suncan, za setnju milina! Pa se pisemo.
Sad pozdravljam i ljubim sve do jedne!!!
PETAK, PETAK, PETAK, gde si, Cicsa?
maus ::
Ispratih jutros Anu na Zlatibor, pozdravih se sa muzem jerBO popodne ide u Francusku na skijanje,ispijam 2. jutarnju kafu i pravim plan i program za narednih 7 dana. Danas i sutra pre podne raspremanje kuce. Popodne generalno pregledanje pcela i tu stadoh...
Da, tu stani i odmaraj!!! Imam drugaricu koja je uzela odmor, kaze pukla je, preopterecena, i javlja se ona meni sa odmora izmedju 2 brisanja prozora!!!
E sad da poFalim muza. Pricamo uz kaficu tako neki dan, i kaze on meni: " Moram da obrisem prozore naredni vikend, dolazi lepo vreme!" A ja, ma CVETAM!!!! Puno sam vremena i zivaca ulozila u njegovo vaspitanje po kuci. Evo rezultata! I brzo dodajem, "da, nije ti losa ideja, jer uskoro moramo da krenemo u generalku u kujni, vidis ove podne plocice... blablabla,".. cisto da mu ubacim crva u glavu.
Cim je petAK, meni nekako lepo. Sa zadovoljstvom odradjujem svaki poslic, kakv god bio, osmeh na licu, na kraju petkom zavrsim vise stvari nego inace
Odoh jos nesto da odraducnem, pa vikend!
Lep vam vikend zelim, suncan, za setnju milina! Pa se pisemo.
Sad pozdravljam i ljubim sve do jedne!!!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Promakla mi jedna neprocitana strana!
O, SlaDZo, vidis da nema razloga za brigu? Nek ti je skolska trudnoca!!!!SladZana ::305,7
Neponovljiva je L.cufta ::
Miss, L je mnogo angažovana u jaslicama . Ali ja nemam pojma da ti kažem šta ona (oni) tačno tamo rade, jer ona ne priča ništa. samo saznam ako mi učiteljica kaže. Dečaci su zaljubljeni u nju, devojčice vole da se igraju sa njom... sasvim dovoljno za 3g. Ona je i dalje u svetu svojih drugara i učiteljica iz jaslica. Preostalo kod kuće je samo "uz put"
Sofija, drzimo palceve i navijamo jako!!!!Sofija Veks ::
Pozdrav iz Praga drage moje!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Mausice jesi li ispratila familiju? Sad uzivancija
jamajka vi na Palic, super, provedite se fino
Miss spremas ga i za kuhinju neka neka
Sofija nadam se da je u Pragu bilo divno, sad ces morati malo da se skrasis jedno 10mjeseci do godinu dana
Bila kod dr, kaze da odmaram,da ne idem na posao pa cu od ponedeljka jos vise da visim na Kutku UZ negdje 24-28 mart, u ponedeljak cu zakazati. Ogrebala sam se i za 10 fraxija srecna sam zbog toga kao da su mi kutiju igracaka dali a ne inekcije.
jamajka vi na Palic, super, provedite se fino
Miss spremas ga i za kuhinju neka neka
Sofija nadam se da je u Pragu bilo divno, sad ces morati malo da se skrasis jedno 10mjeseci do godinu dana
Bila kod dr, kaze da odmaram,da ne idem na posao pa cu od ponedeljka jos vise da visim na Kutku UZ negdje 24-28 mart, u ponedeljak cu zakazati. Ogrebala sam se i za 10 fraxija srecna sam zbog toga kao da su mi kutiju igracaka dali a ne inekcije.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
I ja se slazem sa Miss - Maus te ideje s sredjivanjem kuce su ti glupe. Iakoristi ove divne dane za uzivanje. Puna kada, muzika, dremni u njij, nema ko da te zove iz kuce. Pa onda popodnevna dremka pa jos moze da traje. Citanje raznolikih gluposti do mile volje bez prekidanja..... Ma idi zeno ne bih pipnula kucu.
poneko na Palicu, ostali koje-kuda....ja gledam Ivana Ivanovica...petak
poneko na Palicu, ostali koje-kuda....ja gledam Ivana Ivanovica...petak
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Samo da vam mahnem! Ponovo kući, sa papirom od dr da smo zdravi i pravi i da imamo žučnu kesu, u šta nisam ni sumnjala, al da u UE nemaju pojma da gledaju uz, nemaju i tačka. Ništa novo doduše. Hvala što ste mislile na nas i ovde!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
maus da ja imam toliko slobodnog vremena veruj m ida bi najmanje 2-3 dana uzela da i ja uzivam i digla sve cetri uvis da se i ja malo odmorim i zadnji dan bi sve lepo doterala u red jer znam da ja nebi toliko prjala po kuci i spremala svasta jer sam sama
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Biksi drago mi je zbog vas da ste zdravi i pravi
Sladzoooo, Niny pa ovo je prelepo kakve bete da nas vucete za nosice
Sladzoooo, Niny pa ovo je prelepo kakve bete da nas vucete za nosice
karakaca- Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009
Dobro jutroooooooooooooo!!!!
SlaDzo videh potpis odlicno!!!
Jamajka uzivajte na Palicu.
Marsovci moji ni sumnjala nisam da ste zdravi i pravi i lepiiiii
Zene, kucu sam morala da sredim, sve blista. I sad sledi uzivanje u cistom i sredjenom. Pijem kafu, slusam muziku. Cula sam se sa vaspitacicom jutros. Sve je super. Deca su presrecna. Ana nije imala vremena za razgovor Juce su super prosli u putu. Niko nije bljuckao, pevali su, smejali se. Brzo su stigli. Sa 2 pauze tacno 4 sata putovanja. Milan treba da stigne za neka 2 sata pa ce mi se javiti porukom.
Popodne u pcelinjak da se malo druzim sa mojim milim dragim zivuljkama.
Ljubim vas sve i grlim!
SlaDzo videh potpis odlicno!!!
Jamajka uzivajte na Palicu.
Marsovci moji ni sumnjala nisam da ste zdravi i pravi i lepiiiii
Zene, kucu sam morala da sredim, sve blista. I sad sledi uzivanje u cistom i sredjenom. Pijem kafu, slusam muziku. Cula sam se sa vaspitacicom jutros. Sve je super. Deca su presrecna. Ana nije imala vremena za razgovor Juce su super prosli u putu. Niko nije bljuckao, pevali su, smejali se. Brzo su stigli. Sa 2 pauze tacno 4 sata putovanja. Milan treba da stigne za neka 2 sata pa ce mi se javiti porukom.
Popodne u pcelinjak da se malo druzim sa mojim milim dragim zivuljkama.
Ljubim vas sve i grlim!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Dobro jutro i bezte napolje !
Dobar jutar! Idemo napoljeeeeer!!!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Dobar dan drugari. Pravo je proljece.
Mausice uzivaj draga u pcelama i samoci Dosla bih po med ali nisam u mogucnostima prijetim jos od prosle godine. Sta rade kucovi slatki?
Mrsovci su naravno zdravi,pravi i najsladji
Sugradjanko jeste li iskocili u skitnju?
Nema Endzi da se javi od porodjaja, nadam se da nema vremena od slatkoce.
Ja bila jutros u dz za fraxi, tamo ziva zaraza, pa sam uzela da od sjutra budem samodavalac
Mm je na primorju radi pa cu tek kad se vrati u skitnju, svakako sada imam casove.
Mausice uzivaj draga u pcelama i samoci Dosla bih po med ali nisam u mogucnostima prijetim jos od prosle godine. Sta rade kucovi slatki?
Mrsovci su naravno zdravi,pravi i najsladji
Sugradjanko jeste li iskocili u skitnju?
Nema Endzi da se javi od porodjaja, nadam se da nema vremena od slatkoce.
Ja bila jutros u dz za fraxi, tamo ziva zaraza, pa sam uzela da od sjutra budem samodavalac
Mm je na primorju radi pa cu tek kad se vrati u skitnju, svakako sada imam casove.
kakav divan dan :) ja odoh u setnju i na kaficu sa mamom i sestrom, jos su u soku sto sam trudna, pa me non stop zovu i govore koliko su srecne :)
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Dobro jutro, vama suncano, kod nas na severu se naoblacilo i zahladnilo, pa mi ne preostaje nista drugo nego da sedim i ucim
UZivajte i za mene u suncu i lepom vremenu!!!!
Niny, verujem da su svi srecni a ti verovatno jos ne shvatas da si trudna.
Sladzo, vodi racuna, fraxi se daje uvek u isto vreme.
Maus, uzivaj u samoci i odmori se, sad kad si kucu sredila, pcele podmirila... steta sto nisam blize, da dodjem i da ti napravim haos po kuci! Il da me upregnes da kosim!
UZivajte i za mene u suncu i lepom vremenu!!!!
Niny, verujem da su svi srecni a ti verovatno jos ne shvatas da si trudna.
Maus, uzivaj u samoci i odmori se, sad kad si kucu sredila, pcele podmirila... steta sto nisam blize, da dodjem i da ti napravim haos po kuci! Il da me upregnes da kosim!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
KoMetaK ::D
Ovih dana sam primala oko 8h, jutros u 10i30. Da onda ovih dana nastavim u 10i30h? Jel bitno u minut?
Niny ::kakav divan dan :) ja odoh u setnju i na kaficu sa mamom i sestrom, jos su u soku sto sam trudna, pa me non stop zovu i govore koliko su srecne :)
Meta, kad bih mogla, poslala bih ti
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Maus, vredna ženo, kao da nismo vršnjakinje pardon, ipak si mladja
Meta, stiglo i kod nas nevrijeme u međuvremenu
Ja provedoh popodne sa detetom u parku na produženom boravku, čuh da će sutra kiša pa da iskoristimo. A malo i da odagnam misli...Otišao dragi...
Baš sam nešto šljb, teško padaše rastanci i dok smo bili sami, a sad... ne pitajte.
Meta, stiglo i kod nas nevrijeme u međuvremenu
Ja provedoh popodne sa detetom u parku na produženom boravku, čuh da će sutra kiša pa da iskoristimo. A malo i da odagnam misli...Otišao dragi...
Baš sam nešto šljb, teško padaše rastanci i dok smo bili sami, a sad... ne pitajte.
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Orli pa hocete li dugo biti razdvojeni?
Orli, ajd kod mene, i ja sam sama...ne secam se od kada, nit znam do kad!
Pa ne znam ništa trudnice, otišao je na neku zamenu, ali verovatno će da produži na pet meseci. Kao pet godina mi danas izgleda.
Važi Ema, ti si već navikla Nije lako stvarno sam sa detetom. Još je meni sad lakše, jer trči i piči, ranije dok je bio beba, pa još vrištavac, jako teško sam podnela.
Al zato kad se ugledamo na aerodromu, joooj sreće neopisive
Važi Ema, ti si već navikla Nije lako stvarno sam sa detetom. Još je meni sad lakše, jer trči i piči, ranije dok je bio beba, pa još vrištavac, jako teško sam podnela.
Al zato kad se ugledamo na aerodromu, joooj sreće neopisive
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Sve mi se cini da ce ovde da osvane Klub samih kutanjki...
Pa i nije malo 5mjeseci, ali mi cemo da se druzimo onda ovdje vise pa ce brze da ti prodje i moj je trebao na 2-3mjeseca da ide ali kako je sad ispalo nadam se da nece.
Ema sta nas briga imamo jedna drugu, ionako cesto vise sa vama provodim dnevno nego sa njim
Ema sta nas briga imamo jedna drugu, ionako cesto vise sa vama provodim dnevno nego sa njim
Strana 13 od 28 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28
Similar topics
» Martovska jutra
» Martovska jutra
» NATALIJA- potera za rodama III put
» Suncana majska jutra
» Majska jutra
» Martovska jutra
» NATALIJA- potera za rodama III put