KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Martovska jutra u susret rodama :)

+37
djole42
Orline
buby
JAmajka
twinsi
Simona
Tinche
lelas
mamadabudem
karakaca
lenjivica
caci
Vuchica
Sofija Veks
KoMetaK
Niny
emilie
missile
HappyGirl
maus
Shizika
Sofka
dr mali pariz
BiKsi :)
SoJa
cufta
fight&faith
MAAKKI
leptirko82
bak
hocukusurnecuzvaku
nina :)
Endzi
JocY
LaFolie
Ema78
SladZana
41 posters

Strana 23 od 28 Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28  Sledeći

Ići dole

Martovska jutra u susret rodama :) - Page 23 Empty Re: Martovska jutra u susret rodama :)

Počalji od cufta 26/3/2014, 05:57

Dobro jutro, lep provod na Zlatiboru.

Ćili Vili, dobro došla. Pa ko si ti?

odoh na posao....
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Martovska jutra u susret rodama :) - Page 23 Empty Re: Martovska jutra u susret rodama :)

Počalji od missile 26/3/2014, 08:58

Dobro jutro!

leptirko82 ::
Moja mama u petak na mamografiju, cvoric u dojci, a spisak bolesti koje ima je podugacak. Sinoc sam sela i osetila se toliko bespomocnom da vam ne mogu opisatii. Daleko od toga da crnjacim,ali ne mogu ni da iskuliram kao da se nista ne desava. Najgore od svega je msto nas dvoje nikako da krenemo, nas zivot lebdi kao cardak ni na nebu ni na zemlji. Stalno nas guse problemi nasih porodica, nikako da se iscupamo, nikako da dodje nasih pet minuta.
Leptirice, sve mi je jasno! Dobra stvar u svemu je što je otkriven taj čvorić, i što će to biti rešeno. Poznajem nekoliko žena kojima se to desilo, operisane, nema posledica. Verujem da će tako i kod tvoje mame biti.
A drugi deo pasusa- eh, sveki mi je loše, ništa specificirano, samo loše, a mi taman rešili da krećemo u vto akciju, nadam se da će taj period proći jer stvarno ne znam šta ćemo ako ne daj bože....  No Sinoć je mm otišao kod nje, da joj se nađe malo, jedva sam dočekala da stigne tamo i javi mi kako je. Zimus, taman uradeh histero, u mojoj familiji smrtni slučajevi. Pa dokle!  Sad 

Ema78 ::
Sofija, au...  Laughing  da l su dvojke ili trojke? Cestitam od srca !!!
Četvorke.  Wink 

cufta ::
  Miss....pij taj čaj, ti i Bak ste sledeće....
I muž pije!  yes 

Jocy, čitala sam da je tvoj tata bolje, drago mi je, samo disciplinovano i držaće se. Moja mama posle šloga (blagog) je jako disciplinovana s terapijom i kontrolama, brine o zdravlju, i oporavila se super.

Bak, sad ću uskoro hormone, čekam vešticu ko ozebo sunce, pa da uradim i zakažem konsultacije. S tim što ćemo mi kod dr Crnogorac.  Very Happy 

Ema, poljubac za Petra!  srca 

Bixi, poljubac za Arsu!  srca 

Cure, želim vam lep dan, jutro je divno, a ako je suditi po jutru, onda ne može ništa da pokvari.

Ljubim sve do jedne!!!!  osmeh srce
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bundevica 26/3/2014, 09:20

Dobro jutro svima!
Sofiji da cestitam na sjajnoj cifri beta  betasestro slatka Stvarno ce tu biti vise beba bebe beba  beba Hahaha, kao na onoj reklami za deterdzent (valjda?) gde mama i tata sede na kaucu, a okolo tri bebe  lol!

Leptirko da se ne brine , znam da je tesko, kad se nesto tako desi covek odmah pomisli na najgore, ali cinjenica je da postoji gooomila drugih stvari koje se prezentuju kao cvoric. Moja mama je pre par godina isto imala na pregledu cvoric pa su je poslali na vanredni mamograf. Ona inace ide na kliniku redovno na preventivne kontrole, mislim da na obican pregled ide jednom godisnje, a na mamograf svake dve godine. Tako su na pregledu uocili cvoric i poslali je odmah na mamograf koji je bio u redu. Tako da se ne brines preterano (heheh, ovo ti kaze najveci hipohondar u istoriji hipohondrije, zena kojoj je u trudnoci pritisak skakao od jednog pogleda na beli mantil, al dobro to je tema za sebe Very Happy), narocito ako je mama i pre ovoga bila redovna na pregledima.

Emi srecan put na Zlatibor i da vas vreme lepo posluzi, izgleda da hoce.

Meni je ciklus kasnio 3-4 dana, ali nisam radila test jer nisam imala hrabrosti  Rolling Eyes Malo sam zabila glavu u pesak i pravila se kao da se nista ne desava, kao radimo mi na tome ali se ne opterecujem previse (ahaaa  v  ). Ovim sebe cuvam da ne upadnem u full opterecujuci mode, jer sam ja sklona tome da kad se pojavi neki problem uhvatim se u kostac sa njim i ne znam da pustim, poput pit bulla kad dobije kocenje vilice. A to mnogo iscrpljuje, moram da naucim sebe dozirano da trosim (ovo mi muz rekao). Nesto slicno onome sto je Kometak gore rekla, samo u drugom kontekstu, da je najbitnija mera. E pa ja je sad (kao) trazim. I tako neopterecena ja pomislim kako bi eto mogla da kupim i test sad kad vec kasni nekoliko dana, svratim u apoteku i uzmem ga. Kako sam dosla kuci iz apoteke, tako sam dobila  c. Idemo u sledeci krug. Obecala sam sebi ako ovog meseca ne bude nista odmah na dijetu da skinem kile sto sam nabacila u prethodnih par meseci (one praznicne kile se kod mene otegle do marta  Laughing ), nazad na ozbiljno vezbanje i da se uozbiljim po pitanju zdravije hrane.

E da, na kraju Sladzi srecno danas na UZ  b  b
bundevica
bundevica

Broj poruka : 128
Datum upisa : 01.03.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 26/3/2014, 09:43

Zene drage dobrooo jutrooo!  sunny sunny sunny sunny 

Joooj Missile, Budevice, di trojke, cetvorke  sestro slatka   v Trebali bi ja i mm da se kloniramo  b Zadovoljili bi se mi i blizancima, uopste im se ne bi naljutila Wink

Ja ne znam kako je vecina vas koji ste prolazile vec ovaj period kada tek uradite betu, i bude pozitivna, ali evo ja vec dva dana oka ne sklapam - ne znam da li od uzbudjenja, ili od hormona, kao zombi dolazim na posao, nocu satima ne uspevam da zaspim, a kada zaspim, opet se budim...nadam se da je to samo privremeno, vidsim svima se od utrogestana spava, a ja jedina ne mogu da spavam  b 

Bundevice, navijam za sledeci ciklus  bb bb bb 

Ema jupi Zlatibor, uzivajte draga!!  radost radost radost 

Ja imam utisak ceo dan da je petak, a ono jos dva puna dana do tada  Very Happy 

Sunce, kafica i dobro drustvo, uzivajte!  sunny   ljubav 
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lelas 26/3/2014, 10:16

Leptirko,drzi se bice to u redu!
Jocy,dobro je da je tvom tati bolje!
Ema ,sto volim putovanja iznenadjenja!Uzivaj!
Sofija,bice dvojke,bice to sigurno!Ne brigaj,nista !
Bak ,ako sam razumela dobro sutra si kod Kopitovicke.i ja sam sutra popodne ,pa se i mozda i vidimo!Hocu da mi jos ona da misljenje u vezi ponovne histeroskopije,posto je u oktobru bila operativna.I da pocnem pripreme za Fet na leto ili na jesen,Boze zdravlje!
Ljubim vas sve!
lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 26/3/2014, 11:08

Dobro jutro!
Leptirko,biće to sve u redu,kao što su devojke već napisale.Nemoj unapred da se brineš. zagrljaj 

Miss,šta god da se desi sa sveki,ti moraš da nastaviš dalje.Vreme curi..Mi smo ovde konstatovale da ste Bak i ti sledeće trudnica trudnica Držim vam fige i jaaako navijam za vas.

Ema,srećan put i lep odmor.Cmokić za nemirka.

Sofija,navijam za blizance.Teško je,ali diivno biti mama blizanaca. bebe bebe 

Odoh da radim...,uživajte u lepom vremenu.Divno je ovo proleće,a i rode su vredne.
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bundevica 26/3/2014, 11:55

Sofija, to nespavanje, moram da te razocaram, moze da potraje. Ja sam se budila svake noci u isto vreme i tek nakon sat, dva uspevala ponovo da zaspim. Ti sad mozda ne spavas jer si previse uzbudjena, ali mnoge trudnice imaju taj izlomljeni usled hormonske bure san narocito na pocetku (na kraju trudnoce ne mogu da spavaju jer ne mogu da se nameste zbog velikog stomaka ili zato sto beba pritiska ili zato sto se gica ili zbog gorusice i sl.).
bundevica
bundevica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ChillyVilly 26/3/2014, 12:22

Drage devojke,zelim vam lep i uspesan dan,meni je dovoljno da sunce sija,pa da mi se raspolozenje popravi...
Cufto,hvala na dobrodoslici...a ko sam ja,to otkrivam svakog dana,cesto sama sebe iznenadim Shocked 
Drugarica mi je preporucila Kutak i sada sam tu da bih nesto naucila od vas i da bih bila okruzena pozitivnom energijom koja ovde postoji.U braku smo skoro 4 god,8 god zajedno...ja nisam bas pozitivna osoba,uvek prvo razmisljam o najgorem mogucem ishodu,ali sam uvek verovala da necemo imati problema sa "pravljenjem" bebe,da ce se to spontano desiti...i jos uvek me pomalo drzi taj osecaj.Tako prodjose godine,stalno smo nalazili opravdanja zasto se to ne dogadja,davali sebi jos 6 meseci,pa hajde jos do Nove godine,pa hajde da resim neke zdravstvene probleme,a onda cekaj da mm prodje kroz svoju fazu stresa zbog posla itd.A onda sam resila da presecem i da se ozbiljno posvetim ovome,jer stres na poslu uvek postoji,zdravstvene probleme nisam resila vec 7 godina,a vreme prolazi.Nisam ja sedela skrstenih ruku,isla sam kod svog ginekologa,ali i tu sam izgubila dosta vremena,jer kad god sam spomenula VTO,on me ubedjivao da cu ja i bez toga ostati u drugom stanju,jer mi je HSG bio ok,kao i spermogram.I tako ja krenem na svoju ruku da radim analize,dr u DZ nema pojma da mi objasni sta treba da radim,ja se nerviram,ali idem napred i necu dozvoliti da mi bilo ko stane na put.
Hvala vam svima na podrsci i odgovorima koje ste mi dale,mnogo mi to znaci  srca 
ChillyVilly
ChillyVilly

Broj poruka : 140
Godina : 46
Datum upisa : 03.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 26/3/2014, 13:11

Hvala vam na čestitkama za trudnoću.Sve vas ljubim.

zvoncica36

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 26/3/2014, 13:24

zvoncica36 ::Hvala vam na čestitkama za trudnoću.Sve vas ljubim.

Nek je skolska i lagana!!!  sreca 
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bundevica 26/3/2014, 13:26

Zvoncice, sad sam iscitala celu temu o alternativnim metodama i naidjem na tvoje postove o akupunkturi kod Ljilje Stefanovic od pre dve godine - kako te je ona ubedjivala da ti mozes prirodno da ostanes trudna samo treba vise vremena iako si radila vec toliko VTO postupaka, a ti se skoro ljutila jer nisi zelela da gubis vreme. Na kraju si ipak isla kod nje, ali ne dovoljno cesto jer ti nije posao dozvoljavao pa si posle i odustala. I onda se setim tvoje poruke od pre nekoliko dana kako si sasvim prirodno i sasvim neocekivano ostala trudna i to saznala tek u 9 nedelji kad je dr radio UZ da bi se pripremila za novi postupak. Filmska prica likeit
bundevica
bundevica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 26/3/2014, 13:45

missile ::
zvoncica36 ::Hvala vam na čestitkama za trudnoću.Sve vas ljubim.

Nek je skolska i lagana!!!  sreca 
Hvala draga vučeeemmm teeee za nosić!!!!

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 26/3/2014, 14:02

bundevica :: Zvoncice, sad sam iscitala celu temu o alternativnim metodama i naidjem na tvoje postove o akupunkturi kod Ljilje Stefanovic od pre dve godine - kako te je ona ubedjivala da ti mozes prirodno da ostanes trudna samo treba vise vremena iako si radila vec toliko VTO postupaka, a ti se skoro ljutila jer nisi zelela da gubis vreme. Na kraju si ipak isla kod nje, ali ne dovoljno cesto jer ti nije posao dozvoljavao pa si posle i odustala. I onda se setim tvoje poruke od pre nekoliko dana kako si sasvim prirodno i sasvim neocekivano ostala trudna i to saznala tek u 9 nedelji kad je dr radio UZ da bi se pripremila za novi postupak. Filmska prica  likeit
Bundevice išla sam kod Ljilje 10-ak puta i prestala zbog posla i zbog ogromnog hematoma koji je napravila mom mužu(sigurni smo da je namerno).Posle njenih čajeva i akupunkture sam imala dva polipa na endometriju,a nikada pre toga nisam imala polipe,ciste,....Što se te priče tiče drago mi je da sam je zaboravila,jedina alternativna metoda lečenja za koju mi je žao što sam dala novac.Mislim da sam ostala trudna kad sam trebala.U mojoj familiji ima dosta trudnoća posle 40-e godine.Mada smo i muž i ja bili veoma opušteni po pitanju dece.Iskreno više nam nije bilo stalo.Jednostavno smo rešili,tj.ja sam rešila još jednom da probamo.Čisto ''odrađivanje'',već od 4-e vto je bilo odrađivanje.Možda sve ovo zvuči čudno,ali nama je i život bez dece ok.Sad smo tek u šoku.Mi još uvek nismo svesni da sam stvarno trudna.Ne želim ništa da znam o trudnoći,a još manje o porođaju.Mm i ja smo medicinski zdravi.On ima odličan spermogram,a ja imam jedan prohodan jajovod,a drugi ''delimično''.Dr.Kopitović misli da su oba prohodna po hsg-u.Imam redovne menst.,ovulacije i uvek jć koje aspiriraju.Ljilja nema veze sa mojom trudnoćom,a veruj mi jedino je Tuli da ja znam imala neki dobar rezultat sa njom.Upoznala sam tamo,a i posle toga neke žene kojima ništa nije pomogla.

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bundevica 26/3/2014, 14:22

Vi se bas niste lepo proveli kod nje. Uzivaj u trudnoci, u pravu si desi se onda kada treba tj kad se sve slozi...
bundevica
bundevica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 26/3/2014, 14:36

bundevica ::Vi se bas niste lepo proveli kod nje. Uzivaj u trudnoci, u pravu si desi se onda kada treba tj kad se sve slozi...
Da sam isti ''tip'' žene kao ona pisala bih ja svašta,a ovako na neki nivo ne bih baš da se srozam.Pisala sam ja na Koracima kako je ona moje postove o njoj pokazala mom mužu.Dolazi na forum čita,a ako se vratiš unazad na temi Alternativa videćeš da me jedna žena izvređala koja se ni pre,a ni posle nije pojavila,ali one su totalno nebitni likovi.Ljubim te i samo sledi svoje srce i osećanja.

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bundevica 26/3/2014, 14:47

Da, secam se da je uletela neka koja te izvredja i nestade. Na srecu, ovo je jedno prijatno i korektno mesto, pa su ostali uskocili sa komentarima gde su toj osobi skrenuli paznju na tu cinjenicu.
bundevica
bundevica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 26/3/2014, 15:05

Koferi spakovani, sve spremno, samo mm da nas pokupi, kada se bude vracao sa posla !
Malo me brine Petrova ishrana, jesce samo kupljene kasice, ali nema sanse da kuvam, pa makar sisao deset puta dnevno!

Cilly, imas temu korak po korak do bete+, ajd tamo, svasta nesto ces da naucis, i vise nego sto ti treba.

Sofija, dobrodosla u  nespavanje... prvo trudnoca, pa grcevi, pa nespavanje jer bebac ima nameru da pravi zurku, pa nespavanje zbog zuba... Mi smo trenutno na nivou nespavanje zbog nespavanja, jer mu  se tako moze...

A sto se tice trudnoce i alternativnih vidova lecenja... posle svega, zaista mislim da u zivotu za sve moraju da se sloze kockice...da li ce se sloziti akupunktura i cajevi, ili recimo pravi pristup,  pravi lek, ili jednostavno pravi dr...ja ponekad pomislim da sam ostala trudna sasvim spontano, ali u trenutku kada sam to svim srcem zelela, jer do tada sam ipak malo ganjala neke druge stvari... te postdiplomske, te usavrsavanja, te ordinacija, pa sam htela da putujem...i kada sam sve to zavrsila,uz to sredila i liniju, eto Petra...

A evo Petra sa natecenom usnom, spava , i ceka tatu da idemo pa pa... uh, jedva cekam...
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 26/3/2014, 15:12

Ema, lepo se provedite i da usnica sto pre prodje!
Zene, puno vam hvala! Evo me kod mame, lakse mi je nekako kad je vidim. Lepo sam rucala i spremam se na igranjac sa sestrucinom. Volim sto je bebasta jos uvek!
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 26/3/2014, 15:30

zvoncica36 ::
bundevica ::Vi se bas niste lepo proveli kod nje. Uzivaj u trudnoci, u pravu si desi se onda kada treba tj kad se sve slozi...
Da sam isti ''tip'' žene kao ona pisala bih ja svašta,a ovako na neki nivo ne bih baš da se srozam.Pisala sam ja na Koracima kako je ona moje postove o njoj pokazala mom mužu.Dolazi na forum čita,a ako se vratiš unazad na temi Alternativa videćeš da me jedna žena izvređala koja se ni pre,a ni posle nije pojavila,ali one su totalno nebitni likovi.Ljubim te i samo sledi svoje srce i osećanja.

Auh, nisam imala pojma za taj deo, mislim da nisam citala tu temu...! Uzas. Moje misljenje je da je alternativna medicina veoma dobar ispomoc klasicnoj, ali da tu zaista treba prepoznati prave znalce od onih kvazi...

U svakom slucaju tvoj stv o trudnoci je super, draga, opusti se i uzivaj, a znam da hoces, jer kao sto si rekla vi uzivate svakako  sreca 

Ema, uzivaj te, draga!!!  ljubav 
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 26/3/2014, 19:23

Kuckam sa tel. Plod je 4.8mm  srce . Manji hematomi koji nisu hemodinamski aktivni.   Crying or Very sad dala prog depo i pregnil, utrog 3x200mg. U urinu ima hemoglobina i eritrocita, moram da ponovim.  Shocked 
Place mi se.
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bundevica 26/3/2014, 19:44

Sladzo, hematom je cest u trudnoci. Meni je cak jedan dr rekao da to nije hematom kao sto je prethodni dr rekao, vec da je u pitanju supljina materice u koju se smesta plod koja je veca nego plod jer je on jos uvek mali, ali kako bude rastao tako ce on tu supljinu popuniti. Tu samo utrogestan i mirovanje i cekanje da plod naraste kad hematom vise i nema neki znacaj. Smiri se draga i samo hrabro, hematomi nisu uopste retki, cesta je to pojava.
bundevica
bundevica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lelas 26/3/2014, 20:03

Sladzo,bice to u redu,mnogo je zena imalo hematome,miruj.Ljubim te!
lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od karakaca 26/3/2014, 22:06

Sladzo draga bice sve super, bravo za veliko  srce  nemoj da se sekiras samo stavljaj utrogestan i odmaraj i bicesve dobro
Leptirko da mama bude dobro sto pre  zagrljaj 
Ema srecan put i lep provod mila
SOFIJA zeno ajd ti sto ne mozes da spavas ali pocinje i mene da hvata euforija zbog tvoje bete
karakaca
karakaca

Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 27/3/2014, 00:25

SladZana, kao shto cure rekoshe, hematomi su chesta pojava u trudnoci, najvazhnije je mirovanje. Sredit ce se i situacija sa urinom, pokushaj da manje brinesh. Bravo za  srce .  cvet 
Leptirko, bash fino shto uzhivash u drushtvu najblizhih. Jesi to razmazila sestrichnu?  likeit 
Maus, pred novo druzhenje, ubaci jedan roj pchela u majicu, da se ne maltretirash opet sa balonima.  Wink 
 ff 
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 27/3/2014, 08:49

Dobro jutro!

SlaDZo, cure su ti vec rekle, nisu ti hematomi nikakav problem, samo se pridrzavaj saveta lekara i bice dobro!  srce 

Ja dobila jutros na 23 dana, kad me srce nije udarilo!  affraid Sta je tu je, sutra ili prekosutra hormoni, pa tako....

Gde ste?

missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 23 od 28 Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu