Junska topla jutra stizu svuda
+52
menora72
Republica
SannI-AlL
red
dragmilk
Dacaa
Ninche
ninica2
medolino
Tinche
cicsa80
zoxa
twinsi
emilie
Tanja83
Orline
fight&faith
Gramatika
dra00
KoMetaK
nina :)
Star77
bak
Botox
Vuchica
pcelica
plavaptica
bobica83
korpica
dr mali pariz
dacans
Bjanka
cufta
filipa.panko
djole42
HappyGirl
LaFolie
bubi80
MAAKKI
Simona
BiKsi :)
Ema78
Shizika
Mirjana
lilya
missile
Sofka
caci
maus
hany
SladZana
heart84
56 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 28 od 40
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Junska topla jutra stizu svuda
Medo, da sutra sve prodje u najboljem redu
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
I ja Medo drzim palceve sutra!!
Ema draga ljubim i tebe i Petra ,i evo i ovde jos jednom da ti cestitam!!
Ema draga ljubim i tebe i Petra ,i evo i ovde jos jednom da ti cestitam!!
Bjanka- Broj poruka : 480
Datum upisa : 13.07.2012
medolino srecno sutra :-*
neko na bazenu, neko na fontani :)
uhvatih trenutak :)
neko na bazenu, neko na fontani :)
uhvatih trenutak :)
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
svima jedno ovakvo :) :-*
odoh sad da se baČim na krevet :)
treba u pet ustati :-D
laku noc cure :-*
odoh sad da se baČim na krevet :)
treba u pet ustati :-D
laku noc cure :-*
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Medo,da sutra prodje sve kako treba i da se brzo oporavis ja kuckam ovde ,ali me ne primecujete
emilie- Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013
Medo, Medolinoooooo bice sve super!
Vladeta, kako si ti meden pored ove fontane
Vasi rodjisi, ova vrucina...uh.....odoh i ja da spavam
Vladeta, kako si ti meden pored ove fontane
Vasi rodjisi, ova vrucina...uh.....odoh i ja da spavam
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Kako mi je ovo milo prochitati. Medolino, draga nasha, da nam uskoro pishesh o uobichajenim nestashlucima svojih malishana. Grlim te mila, u mislima sam s tobom.medolino87 ::Samo da vas ljubim sve.. HVA LA vam od srca! Videla sam i danas svoje andjele preko skajpa, puno mi je srce, ucinili ste mnogo za mene, ucinili ste da mi ovi bolnicki dani brze prodju I da cesto gledam svoju decicu.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
missile ::Ćufto:
1. Ja sam skroz prezrela!!!!!! A bila sam od onih što idu na spavanje kad se otvore pekare, tj išla sam kući iz grada prvim jutarnjim.
2. Sinoć sam videla komarca u stanu, stajao na zidu, mada malo usporen, pa sam ga ubila. Nije bilo puno krvi na zidu, ali je mm podivljao, jer je lično krečio.
Bak, - jeste zakon. Obučeš se leeeepo, mislim toplo, cokule na noge i na sneg. milina. Vazduh svež, zagreješ koliko ti treba, sneg miriše na svežinu, noću spavaš kao anđeo (da ne kažem kao zaklan). A ovo - znojiš se, presvlačiš se, nosiš na posao rezervne majice, polivaš hvadnom vodom i razmažeš maskaru i što mi je najžalije - ne mogu da nosim čizme. ove letnje ne volim, nego one zimske....
A ja obozavam vrelo leto onako 43 stepena meni puna kapa, kad ujutru krenes na poso a ono sve nekako zuto, suncano i veselo, a vazduh kao jara iz pecnice. E too meni prijaaaaa... A zimi, jutro sivo, puno sive boje okolo, i dan je kratak, i hladno mi je (viri mi samo nos, a najcesce ni on, jer stavim sal koji pridrzavam naocarima, pa ili mi ispada, il mi ne prija vazduh zbog kondenzacije), a da ne pricam o padovima na doope kad su poledice, makar kakve cokule obula ja overim poledicu. A i traljava sam na skijama, samo najblaza Zuta staza na Mavrovu. E ali zato sam plivacica, skoro svaki vikend od kraja maja do septembra. Grcka , Kalikratija(2 para, jedno dete, jedan auto, "paradajz" turizam, jeftini apartmani sa kuhinjom i plivaaaj, gnjuri po ceo dan, ne
moz' muz da me "navata" da rucamo. Ja bi samo sladoled i opet plivaaj, gnjuriiii...Horoskop riba.Zato jos oktombra meseca pocinjem da kukam "ka ce leetoo".
Oprostite ako sam gadjala padeze, srpski sve manje govorim tecno, ne vezba se.Kod nas, mladi (oni ispod 20ne govore srpski,ne mogu da uce iz srpskih ucbenika, ne razumeju lektire ako su na srpskom, e ali Cecine I Skine pesme i razumeju i pevaju. Uzas. Ja vise volim da citam beletristiku na srpskom, navikla i lepse mi je. Au, kako sam napravila digresiju u svom tekstu, mix meteorologije i lingvistike. Nema veze, oprosticete mi. Pozdrav iz suncanog SK od jedne ju nostalgicarke i Titove pionerke.
Eh... vredi mi dA se prisećam, neće skoro decembar.
filipa.panko- Broj poruka : 199
Datum upisa : 07.11.2012
Dobro juuutroooo
Medo medeni idemo!!!!
Filipa dobrodosla,
hajmo da pijemo kafu dok navijamo
[img][/img]
Medo medeni idemo!!!!
Filipa dobrodosla,
hajmo da pijemo kafu dok navijamo
[img][/img]
Medolino od 7. 30h na operaciji...samo da prodje sve u najboljem redu..da zavrsimo ovu tesku borbu pa da se bacimo na lep[e stvari
Ajmo Medo draga...ljubim i stiskam..
Ajmo Medo draga...ljubim i stiskam..
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Medo draga, u nasim si mislima. Drzimo jako palceve da sve prodje kako treba.
Daco javljaj cim se cujes sa njenim muzem.
Daco javljaj cim se cujes sa njenim muzem.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Jutro drugari!
Medo draga mislim na tebe i držim palčeve jako da sve bude kako treba.
Medo draga mislim na tebe i držim palčeve jako da sve bude kako treba.
twinsi- Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012
Jutro jutra!!!!
Medolino...molimo se za tebe danas posebno!!! Evo, op samo sto nije pocela...
Mala, Dezdanici moji voljeni...srecan vam put! Neka vas Bog cuva da lepo stignete...i da vas vreme posluzi da dole i uzivate...znam tacno kakva su paklena leta u MK. Cacisku i Markica da mi stisnes najjace!!! p.s. ako vam se ide na bazen...ima diiiivan u sportskom centru "Boris Trajkovski"...nema hlora i super je za decicu.
Vlateda, medu jedan prelepi...jesi se bucnuo???
Bakisa, jos dva danaaa!!! :))))
Lilya, hvala za dojavu...jos i komaraca da se plasimo...uzas. Bata ima alergiju na sam ujed - otekne mu i pojave mu se mali plihici...sve zajedno precnika i do 20mm. Jadnicak.
Drage moje Kutanjkice...kako vrucinu podnosite? Ja zimu ne volim...ali ni vrucine!!! Volim da bude oko 25 stepeni...takve temperature najavljuju za pocetak sl nedelje...
Medolino...molimo se za tebe danas posebno!!! Evo, op samo sto nije pocela...
Mala, Dezdanici moji voljeni...srecan vam put! Neka vas Bog cuva da lepo stignete...i da vas vreme posluzi da dole i uzivate...znam tacno kakva su paklena leta u MK. Cacisku i Markica da mi stisnes najjace!!! p.s. ako vam se ide na bazen...ima diiiivan u sportskom centru "Boris Trajkovski"...nema hlora i super je za decicu.
Vlateda, medu jedan prelepi...jesi se bucnuo???
Bakisa, jos dva danaaa!!! :))))
Lilya, hvala za dojavu...jos i komaraca da se plasimo...uzas. Bata ima alergiju na sam ujed - otekne mu i pojave mu se mali plihici...sve zajedno precnika i do 20mm. Jadnicak.
Drage moje Kutanjkice...kako vrucinu podnosite? Ja zimu ne volim...ali ni vrucine!!! Volim da bude oko 25 stepeni...takve temperature najavljuju za pocetak sl nedelje...
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Medo mislim na tebe i saljem ti puno energije da sve to izdrzis i sto pre da se vratis svojoj decici:a142:
Dacaa- Broj poruka : 800
Godina : 41
Datum upisa : 29.07.2009
Dobro jutro.
Medolina da sve proge u najboljem redu i da uskoro sve ovo bude ruzan san
Bila juce kod tatu, bolje je,havala ti Boze.
Jedva cekam kad cu da stiskam. Srecan vam put mala
Volim Leto i vrucine ....zimu nevolim.
Juce kad smo se vracali iz Skoplja auto nas zezao,jutros pravo na servis ,kaze majstor ,turbina....j...te ode pola odmor nasao kad da se kvari,sad kad mi najvise treba.
danas u 5 Marko ima priredbu i davace sveditelstva ,pa sam malo onako uzbugena.
Cure moje
Medolina da sve proge u najboljem redu i da uskoro sve ovo bude ruzan san
Bila juce kod tatu, bolje je,havala ti Boze.
Jedva cekam kad cu da stiskam. Srecan vam put mala
Volim Leto i vrucine ....zimu nevolim.
Juce kad smo se vracali iz Skoplja auto nas zezao,jutros pravo na servis ,kaze majstor ,turbina....j...te ode pola odmor nasao kad da se kvari,sad kad mi najvise treba.
danas u 5 Marko ima priredbu i davace sveditelstva ,pa sam malo onako uzbugena.
Cure moje
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Dobro jutro dobre zene!
I kada pocinje leto? Jel veceras?
Cufta hvala na kafici, upravo je srkucem. Ismejah se za PREzrelost. One prve stavke mi je najzalije:lol: E, nisam se prepoznala u stavci br 9 HA! Rado se i nepozvana priKUCIM zurkama. I stavka br 13 ne vazi za mene tralalalalala
Jel to znaci da nisam prezrela?
Mala srecan vam put, lepo se provedite, odmorite, nauzivajte.
Lafe, mislim na tebe ali ne mogu da pofatam gde pises.
Miro pripreme za prvi rodjendan:aa2:
Caci super za oporavak tvog tate. Da li ste ga videli juce? Bice sve ok! Jos malo pa se druzis sa Parizanima:aa2:
Bakisa, zivota ti, koga li smo ogovarale? Jos 2 dana i kupanjac!
Meta juce ubitacan dan. Nadam se da si se naspavala i odmorila. I drago mi je sto si sa Tanjom uspela da skoknes do Mede.
Lilya kako je deckonja? Da li ga jos boli nogica? Moram posle svratiti da procitam malo o Milutinu.
Cicsa jesu li gotovi rezultati?
Miss hahahahaha si bre blesava kakva zima, cuti! I ja sam zimsko dete ali volEm leto. Mada, da zivim u BG sigurno bi i se smucilo. `Vako Drina na dohvat ruke, takodje bazeni pa leto i ne osetim.
Zoko ljubi mi te dve lepotice!
Tino draga , vec je neko postavio divnu pricu...samo cu napisati jedan deo PROCI CE!!! Ljubi mi debeloguzicku prdulju i milog mog decaka.
Bubi i vi uzivate u kupanjcu. Odlicno!
Marija ima li vrucine u PG?
Biksaco moja voljena uzivas kod majke na terasi.
Ema ljubi Petra! Uzivajte.
Boki kako poslovi oko stana? Kako moj Vladeta podnosi vrucinu?
Orle neka je lepotanku srecan 8. mesec! Nadam se da si koju slicku postavila u dnevnik, da nas malo sve obradujes.
Pcelice sta vi radite? Kako su decica?
Djoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dje si zeno lepa???
Maro ni tebe nema? Gde si?
Sofka uzivas u odmoru?
Emilie ima li jos tog sladoleda?
Maaki zeno sta radis?
Zene ja na poslu, klima uveliko radi jer je u Lozana sitiju pakao crvenog zmaja!
Posle posla smo na bazenu, do jedno 19h. Prelepa je voda, nema guzve, Ana i Nadja samo izadju iz vode da pojedu sladoled. Tako i ja:lol: Ana je kao riba, postavicu sutra vk, dete na mamu, definitivno! Sada moram da budem bar 1 metar iza nje, ili Milan, kada preplivava sirinu olim.bazena. Ne da nam da budemo blizu nje. Ne sto je moja, ali je odlicna u plivanju! Uvece zakuca pre 21h, a i ja sa njom.
Jos jednom svu svoju energiju i svoje misli saljem nasoj Medi.
I kada pocinje leto? Jel veceras?
Cufta hvala na kafici, upravo je srkucem. Ismejah se za PREzrelost. One prve stavke mi je najzalije:lol: E, nisam se prepoznala u stavci br 9 HA! Rado se i nepozvana priKUCIM zurkama. I stavka br 13 ne vazi za mene tralalalalala
Jel to znaci da nisam prezrela?
Mala srecan vam put, lepo se provedite, odmorite, nauzivajte.
Lafe, mislim na tebe ali ne mogu da pofatam gde pises.
Miro pripreme za prvi rodjendan:aa2:
Caci super za oporavak tvog tate. Da li ste ga videli juce? Bice sve ok! Jos malo pa se druzis sa Parizanima:aa2:
Bakisa, zivota ti, koga li smo ogovarale? Jos 2 dana i kupanjac!
Meta juce ubitacan dan. Nadam se da si se naspavala i odmorila. I drago mi je sto si sa Tanjom uspela da skoknes do Mede.
Lilya kako je deckonja? Da li ga jos boli nogica? Moram posle svratiti da procitam malo o Milutinu.
Cicsa jesu li gotovi rezultati?
Miss hahahahaha si bre blesava kakva zima, cuti! I ja sam zimsko dete ali volEm leto. Mada, da zivim u BG sigurno bi i se smucilo. `Vako Drina na dohvat ruke, takodje bazeni pa leto i ne osetim.
Zoko ljubi mi te dve lepotice!
Tino draga , vec je neko postavio divnu pricu...samo cu napisati jedan deo PROCI CE!!! Ljubi mi debeloguzicku prdulju i milog mog decaka.
Bubi i vi uzivate u kupanjcu. Odlicno!
Marija ima li vrucine u PG?
Biksaco moja voljena uzivas kod majke na terasi.
Ema ljubi Petra! Uzivajte.
Boki kako poslovi oko stana? Kako moj Vladeta podnosi vrucinu?
Orle neka je lepotanku srecan 8. mesec! Nadam se da si koju slicku postavila u dnevnik, da nas malo sve obradujes.
Pcelice sta vi radite? Kako su decica?
Djoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dje si zeno lepa???
Maro ni tebe nema? Gde si?
Sofka uzivas u odmoru?
Emilie ima li jos tog sladoleda?
Maaki zeno sta radis?
Zene ja na poslu, klima uveliko radi jer je u Lozana sitiju pakao crvenog zmaja!
Posle posla smo na bazenu, do jedno 19h. Prelepa je voda, nema guzve, Ana i Nadja samo izadju iz vode da pojedu sladoled. Tako i ja:lol: Ana je kao riba, postavicu sutra vk, dete na mamu, definitivno! Sada moram da budem bar 1 metar iza nje, ili Milan, kada preplivava sirinu olim.bazena. Ne da nam da budemo blizu nje. Ne sto je moja, ali je odlicna u plivanju! Uvece zakuca pre 21h, a i ja sa njom.
Jos jednom svu svoju energiju i svoje misli saljem nasoj Medi.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Medo mislim na tebe i da op prodje u najboljem redu.
Caci drago mi je zbog tate.
Maus svaka ti cast zeno!
Bravo za Anci plivacicu!
Parizani srecan put!
Pozdrav i ljubac za sve
Caci drago mi je zbog tate.
Maus svaka ti cast zeno!
Bravo za Anci plivacicu!
Parizani srecan put!
Pozdrav i ljubac za sve
bubi80- Broj poruka : 521
Godina : 44
Datum upisa : 07.07.2011
Dobro jutro...ala ga je upeklo...Medo,cekamo sa nestrpljenjem da nam jave dobre vesti Maus,danas kod mene jedete rodjendansku tortu
emilie- Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013
Ja samo da mahnem sa telefona. Malo mi ja haos u kuci i glavi, ali kasnije o tome.
Sada samo da pozelim uspesnu op Medolinu i brz oporavak.
Medo, svi smo uz tebe
Zvezdanici, sretan put i dobar provod.
Tinche, ista prica i kod mene sa tom komarcima oduvek
Odo, javljam se kasnije
Sada samo da pozelim uspesnu op Medolinu i brz oporavak.
Medo, svi smo uz tebe
Zvezdanici, sretan put i dobar provod.
Tinche, ista prica i kod mene sa tom komarcima oduvek
Odo, javljam se kasnije
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Emilie srecan rodjus!
Torta moze mljac!
Torta moze mljac!
bubi80- Broj poruka : 521
Godina : 44
Datum upisa : 07.07.2011
Jutro!
U ogromnoj sam gužvi, svratih samo da poFatam info o Medi, Daco hvala na informaciji, koliko li će trajati...
Medo, uz ovoliku energiju koju ti šaljemo, mora da sve prođe besprekorno.
Odoh, pišemo se kasnije.
U ogromnoj sam gužvi, svratih samo da poFatam info o Medi, Daco hvala na informaciji, koliko li će trajati...
Medo, uz ovoliku energiju koju ti šaljemo, mora da sve prođe besprekorno.
Odoh, pišemo se kasnije.
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Idi bre Maus, secam se kako je bila mala kad je pocela tek da vozi rolere. Ona ti je onaj tip, sta god uzme da radi...ide joj...meni se tako cini jos od kada vas "znam".
E drugari dobro jutro.
Medo draga mislimo na tebe da sve prodje dobro
Kod nas padanje u nesvjest od vrucine, postalo je nehumano ali smo juce posle posla uspjeli da sidjemo da se okupamo i preporodjena sam
Drugari
Medo draga mislimo na tebe da sve prodje dobro
Kod nas padanje u nesvjest od vrucine, postalo je nehumano ali smo juce posle posla uspjeli da sidjemo da se okupamo i preporodjena sam
Drugari
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Dan Jtra!
Da nasoj Medi jos jednom pozelim da danasnja operacija prodje sto je bolje moguce! Drzi se draga
Maus, ko zna, verovatno ceo Kutak
Filipa, to je situacija sa srpskim kao u Sloveniji, mladi Slovenci jaaako slabo znaju, narocito ako nemaju rodbinu ovde, razumeju...al Cecine pesme:lol!:. Sta ces, to je sve normalno. Ti vezbaj ovde sa nama Dobro ti ide
Jest, jos dva dana . samo da sve stignem, muz mi je na putu, stiye tek u petak uvece, jos i plata kasni moracemo skoro sve u subotu da obavimo. Nema veze, pomisao da se u nedelju kupam me drzi
Imam problemcic. Od jutros me jaaaaako boli i pece besika, uretra, ma raspada mi se sve dole. Dal da zveknem onaj jedan Monuril ili kako bese? Sta mislite?
Ljubim
Da nasoj Medi jos jednom pozelim da danasnja operacija prodje sto je bolje moguce! Drzi se draga
Maus, ko zna, verovatno ceo Kutak
Filipa, to je situacija sa srpskim kao u Sloveniji, mladi Slovenci jaaako slabo znaju, narocito ako nemaju rodbinu ovde, razumeju...al Cecine pesme:lol!:. Sta ces, to je sve normalno. Ti vezbaj ovde sa nama Dobro ti ide
Jest, jos dva dana . samo da sve stignem, muz mi je na putu, stiye tek u petak uvece, jos i plata kasni moracemo skoro sve u subotu da obavimo. Nema veze, pomisao da se u nedelju kupam me drzi
Imam problemcic. Od jutros me jaaaaako boli i pece besika, uretra, ma raspada mi se sve dole. Dal da zveknem onaj jedan Monuril ili kako bese? Sta mislite?
Ljubim
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Ima li vijesti o Medi, je li zavrsena op?
Cuftice sad sam citala za prezrelost, odlicno je najteze mi pada tacka 3
Juce sam se druzila na plazi sa vilinim konjicem
Cuftice sad sam citala za prezrelost, odlicno je najteze mi pada tacka 3
Juce sam se druzila na plazi sa vilinim konjicem
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Junska topla jutra stizu svuda
» Topla junska jutra
» Julska topla jutra...