Junska topla jutra stizu svuda
+52
menora72
Republica
SannI-AlL
red
dragmilk
Dacaa
Ninche
ninica2
medolino
Tinche
cicsa80
zoxa
twinsi
emilie
Tanja83
Orline
fight&faith
Gramatika
dra00
KoMetaK
nina :)
Star77
bak
Botox
Vuchica
pcelica
plavaptica
bobica83
korpica
dr mali pariz
dacans
Bjanka
cufta
filipa.panko
djole42
HappyGirl
LaFolie
bubi80
MAAKKI
Simona
BiKsi :)
Ema78
Shizika
Mirjana
lilya
missile
Sofka
caci
maus
hany
SladZana
heart84
56 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 29 od 40
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Junska topla jutra stizu svuda
Di ste ženske?
Non stop gledam ima li šta novo za Medu. Do sada bi trebalo da je završeno i nadam se da je sve ok.
Mare brčnula si se i ti i još si se družila sa vilinim konjićem. Kakva je bila voda?
Ja se nadam da ću za vikend opet dolje ako Andrej prestane da kašlje
Maus uživa u kupanjcu sa Ančicom plivačicom, duša mala je prava ribica. Stvarno je super kad djeca nemaju strah od vode i bzo nauče da plivaju. Moja cura samo tabane kvasi, a sinak sa tajom i mišićima pliva do bova
Bak za dva dana na more, lijep provod.
Botox Vladeta je presladak, kao i mala Teodora
Pari srećan put.
Ćufto ja sam se našla u skoro svakoj tački
Non stop gledam ima li šta novo za Medu. Do sada bi trebalo da je završeno i nadam se da je sve ok.
Mare brčnula si se i ti i još si se družila sa vilinim konjićem. Kakva je bila voda?
Ja se nadam da ću za vikend opet dolje ako Andrej prestane da kašlje
Maus uživa u kupanjcu sa Ančicom plivačicom, duša mala je prava ribica. Stvarno je super kad djeca nemaju strah od vode i bzo nauče da plivaju. Moja cura samo tabane kvasi, a sinak sa tajom i mišićima pliva do bova
Bak za dva dana na more, lijep provod.
Botox Vladeta je presladak, kao i mala Teodora
Pari srećan put.
Ćufto ja sam se našla u skoro svakoj tački
twinsi- Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012
Medo medena, mislim na tebe od jutros. Sad vec pretpostavljam da je sve gotovo i verujem da slede srecni dani i godine.
Bakisa, ne znam sta bih ti rekla, valjda ce neko znati. Samo ti misli na morence, pa i ako kasni plata, znas da ce stici i da cete sve obaviti.
Lilyo, da pocistis sve sto treba. Ovo su ti one prave, seljacke metle, najbolje.
Mimaaaaaa,prvo kiss pa onda sve po redu. Gotovi nalazi, cak bih rekla da su mi antiTPO pala u odnosu na proslu godinu(onda su bila preko 500 a sad 286 ref<5,nesto). Bitno je da ovo sto cinim sa sobom radi posao. Pravo da vam kazem, popravljam svoju glavu.
Zvezdanici, srecan vam put ako jos niste stigli, lep boravak i druzenje.
Caci, super za tatu, a kola....Nasa su bila celu nedelju dok je ona kisa padala kod majstora, danas opet, jos nam rekao da gledamo sto pre da ga prodamo jer ce doci na red turbina a to je mnogo skupo. I tako pocesmo da trazimo sta bi. Neki japanac ce da padne izgleda ali posle leta. I Markic ima predstavu
Juce sam u prolazu videla ovog dasu koji se smeska sa fontane, izbacio levu nogu na kolica i uziva. To je preslatko dete!
Zatvorila sam se u kucu, razgacila, goste ne primam :lol!:i sad ocekujem jedan mnogo lep poziv.
U zdravlje zene drage!
Bakisa, ne znam sta bih ti rekla, valjda ce neko znati. Samo ti misli na morence, pa i ako kasni plata, znas da ce stici i da cete sve obaviti.
Lilyo, da pocistis sve sto treba. Ovo su ti one prave, seljacke metle, najbolje.
Mimaaaaaa,prvo kiss pa onda sve po redu. Gotovi nalazi, cak bih rekla da su mi antiTPO pala u odnosu na proslu godinu(onda su bila preko 500 a sad 286 ref<5,nesto). Bitno je da ovo sto cinim sa sobom radi posao. Pravo da vam kazem, popravljam svoju glavu.
Zvezdanici, srecan vam put ako jos niste stigli, lep boravak i druzenje.
Caci, super za tatu, a kola....Nasa su bila celu nedelju dok je ona kisa padala kod majstora, danas opet, jos nam rekao da gledamo sto pre da ga prodamo jer ce doci na red turbina a to je mnogo skupo. I tako pocesmo da trazimo sta bi. Neki japanac ce da padne izgleda ali posle leta. I Markic ima predstavu
Juce sam u prolazu videla ovog dasu koji se smeska sa fontane, izbacio levu nogu na kolica i uziva. To je preslatko dete!
Zatvorila sam se u kucu, razgacila, goste ne primam :lol!:i sad ocekujem jedan mnogo lep poziv.
U zdravlje zene drage!
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
E Twinsi draga bice Andrej bolji pa da uzivate
Voda bila perfektna i jos uvijek je bista i cista bili na Lucice dok ne krene guzva, predivno.
Voda bila perfektna i jos uvijek je bista i cista bili na Lucice dok ne krene guzva, predivno.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Marija, sad si ozvaničila da si Slađana!
Bak, ne znam ništa o tome, ali nalivanje uvinim čajem isl ne mogu da škode, dok ne odeš kod doce.
Devojke, ja došla da vidim ima li vesti o Medolino? Pretpostavljam, kao što Cicsa reče, da je op gotova i da je u redu sve prošlo
Bak, ne znam ništa o tome, ali nalivanje uvinim čajem isl ne mogu da škode, dok ne odeš kod doce.
Devojke, ja došla da vidim ima li vesti o Medolino? Pretpostavljam, kao što Cicsa reče, da je op gotova i da je u redu sve prošlo
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Bakiska ...znam kako se osecas
Uzmi uvin caj skuvaj jednu kesicu pusti je da odstoi 30 minuta i onda pij. Posle toga skuvaj caj od brusnice i on dosta pomaze. Popi dosta tecnosti da se sve lepo opere. Ako vidis da neide na bolje onda uzimaj tablete. Ja pijem Palin iz Bosna Ljek. Ozdravi mi brzo, da bi se brckala u nedelju.
Madolino ja verujem da se lepo i dobro zavrsilo
Jos samo da ljubnem plivacicu Anu
Uzmi uvin caj skuvaj jednu kesicu pusti je da odstoi 30 minuta i onda pij. Posle toga skuvaj caj od brusnice i on dosta pomaze. Popi dosta tecnosti da se sve lepo opere. Ako vidis da neide na bolje onda uzimaj tablete. Ja pijem Palin iz Bosna Ljek. Ozdravi mi brzo, da bi se brckala u nedelju.
Madolino ja verujem da se lepo i dobro zavrsilo
Jos samo da ljubnem plivacicu Anu
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
missile ::Marija, sad si ozvaničila da si Slađana!
Da unesemo malo promjena
SlađanaPG ::missile ::Marija, sad si ozvaničila da si Slađana!
Da unesemo malo promjena
Nema vesti?
Navratiću kad budem mogla, a nadam se da ćemo uskoro poskočiti za uspešno obavljenu op
Ja ne znam gde ću pre. Jutros bila na rođendanu kod drugarice, sad idem da nađem sandale, u 16h na obavezan roditeljski u jaslice, u 19.30h na oproštajnu večeru sa kolegama.
Sutra sličan raspored i tako sve do ponedeljka.
Caci, tek sad pročitah da ti tati nije bilo dobro. Nadam se da će oskoro sve biti OK
Cure
Navratiću kad budem mogla, a nadam se da ćemo uskoro poskočiti za uspešno obavljenu op
Ja ne znam gde ću pre. Jutros bila na rođendanu kod drugarice, sad idem da nađem sandale, u 16h na obavezan roditeljski u jaslice, u 19.30h na oproštajnu večeru sa kolegama.
Sutra sličan raspored i tako sve do ponedeljka.
Caci, tek sad pročitah da ti tati nije bilo dobro. Nadam se da će oskoro sve biti OK
Cure
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Ja sad stigoh do kompa..javio se Medolinin muz..op je zavrsena, kazu da je Medo nas dobro..a posete i druge informnacije sutra..Medo ljubimo najjače...Hvala Bogu da je dobro zavrseno
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
BRAVOOO MEEEDOOONJOOOOOOO!
Svaki sledeci minut ce biti sve bolji i sve laksi!
Svaki sledeci minut ce biti sve bolji i sve laksi!
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
dacans ::Ja sad stigoh do kompa..javio se Medolinin muz..op je zavrsena, kazu da je Medo nas dobro..a posete i druge informnacije sutra..Medo ljubimo najjače...Hvala Bogu da je dobro zavrseno
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Dobro je Medo, jedan korak blize sreci!
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Bravo Medo
twinsi- Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012
Medo sve ce biti dobro!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Bravo bravo, cekamo da nam se javi
Bravo Medo!!!!!dacans ::Ja sad stigoh do kompa..javio se Medolinin muz..op je zavrsena, kazu da je Medo nas dobro..a posete i druge informnacije sutra..Medo ljubimo najjače...Hvala Bogu da je dobro zavrseno
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Saada samo napred Medo
Sve ce biti super
Sve ce biti super
Bravo Medo ,ne daj se
emilie- Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013
bravo medo
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
to medo! drzimo pesnice za sto brzi oporavak:-*
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Bravo Medo, jos jedan korak si bliza pobedi:aa45:
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Medolino idemo dalje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Bravo Medo, hrabrice nasa
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Hvala ti Daco na lijepim vjestima. Da sutra bude odlichan raport od famoznog doktora.
Medolino nasha, da nam se probudish rasterecena, i svakog novog dana da se budish sve opushtenija i sretnija.
KoMetice, svaka ti chast kako si uspjela otici i do Medolino, uprkos svome hektichnom danu.
Takodjer se divim i Tanji.
E sad kad bi netko mogao otici i kad posjete budu dozvoljene, mozda sutra, prekosutra ...
'Ko god da ide, pozdravite je od mene.
Izvinjavam se, nishta drugo ne stizem pratiti ovih dana.
Medolino nasha, da nam se probudish rasterecena, i svakog novog dana da se budish sve opushtenija i sretnija.
KoMetice, svaka ti chast kako si uspjela otici i do Medolino, uprkos svome hektichnom danu.
Takodjer se divim i Tanji.
E sad kad bi netko mogao otici i kad posjete budu dozvoljene, mozda sutra, prekosutra ...
'Ko god da ide, pozdravite je od mene.
Izvinjavam se, nishta drugo ne stizem pratiti ovih dana.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
BRAVO MEDO
heart84- Broj poruka : 3091
Datum upisa : 31.10.2010
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» Junska topla jutra stizu svuda
» Topla junska jutra