KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Junska topla jutra stizu svuda

+52
menora72
Republica
SannI-AlL
red
dragmilk
Dacaa
Ninche
ninica2
medolino
Tinche
cicsa80
zoxa
twinsi
emilie
Tanja83
Orline
fight&faith
Gramatika
dra00
KoMetaK
nina :)
Star77
bak
Botox
Vuchica
pcelica
plavaptica
bobica83
korpica
dr mali pariz
dacans
Bjanka
cufta
filipa.panko
djole42
HappyGirl
LaFolie
bubi80
MAAKKI
Simona
BiKsi :)
Ema78
Shizika
Mirjana
lilya
missile
Sofka
caci
maus
hany
SladZana
heart84
56 posters

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole

Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 Empty Re: Junska topla jutra stizu svuda

Počalji od Mirjana 10/6/2013, 13:37

cufta ::
Mirce, pa mali je on za to. I L voli samo macke, jer su male i dostupne. Pse onako, preveliki su joj. Nisam jos pomisljala da je vodim da gleda druge zivotinje.... isto bi radila sto i Cvrle.
I ja isto rekoh, ali nismo znali gde ćemo ga više. Odlepio je juče od zubića, a kad smo kod kuće onda i mi odlepimo od tog kenjkanja i lepljenja za noge, traženja sise i sl. Rolling Eyes
Evo sad smo bili u gradu, sa drugaricom devojkom, misleći da nas dve mame nađemo nešto za obući za rođendan. Uspele smo da obiđemo samo tri radnje. Znači, kad su krenuli da zavijaju oboje Shocked Sreća Cvrle zaspi uz put i evo ga spava u kolicima. Mala je zeznutija odnjega. Nju je mama morala da nosi i da gura kolica uz to No

Daco draga, pa ne znam šta da kažem No Nadam se da će brzo proći i da ga već ne boli ništa srce
Lilya, ja po nekad crvenim, jer sam se zacrvenela Wink Laughing
Simona, sve te razumem. Baš juče napisah jednoj našoj drugarici u pp šta me sve čeka ovih dana. Sa zakašnjenjem ili bez, idem kod 4 bebe na babine, jednu treba da krstim (to je peta), mom detetu i od rođene sestre detetu rođendan (istog dana, a biće kod mene, znači sve duplo) i plus idemo na more deset dana posle rođendana.
Ja kad počnem da radim, neću imati ni šta da obučem!
Twinsi cvet
Missile, tako i ja kad krenem, ne znam kako ne umrem od šećera. U Avgustu te vodim na snikers šejk Wink
Mima, ti si napunila baterije do Mljeta! Odoh još malo da vas gledam
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 Empty Re: Junska topla jutra stizu svuda

Počalji od Mirjana 10/6/2013, 14:49

Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofka 10/6/2013, 17:31

Daco da prodje sto pre zagrljaj

Miss i ti imas apetit ko ja a kila nigde lol!

Lilya sta crvena, bas si slatka cvet

Tince hocu i ja na temu o Medi yes poslala sam ti pp ali nista..

Cure, pocelo odbrojavanje likeit d jos pet dana rada i onda mozak na pasu lol! radost igra igra
bas sam srecna ne mogu docekati

srcasti poljupci

Sofka
Sofka

Broj poruka : 1494
Godina : 52
Datum upisa : 09.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 10/6/2013, 18:26

Odmor je keva! Sofke da ga maksimalno iskoristiš.

Stissak za ekipu.

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 10/6/2013, 20:23

Samo da javnem..nisam danas stigla nista..bila sa A u bolnici od 13-17h...desno uvo upaljeno..ali ne jako..krvna slika..Le preko 21000..CRP>70...slikali pluca..obostrano upala pluca..nije jaka ali vidljiva na RTg i cujna..posle svega izgubili i jednu njegovu crocs papucicu koju obozava..a platila je papreno..pa moj telefon mob mislila da sam izgubila ali nadjosmo ga posle tri sata trazenja..i sta da vam kazem...sad sam ga uspavala..ima temp...nece da jede..tuga
Medolino mi se javbila nisu hteli nista da joj kazu tel...nego kad dodje u ponedeljak u bolnicu..pa se prilicno deprimirala..rasplakala..i kaze pocela da nosi dvoju decicu uprkos svima..ja joj kazem NOSI..koliko god mozes..od te ljubavi nikome jos nije bilo losije yes
Zao mi je sto nisam nesto lepse ovde pisala...ali takva tura naisla..ja popila 5. brufen danas..a neoangina sam isisala desetak..i dalje me i grlo i glava bole krvnicki..odoh da lezem..taja sutrra dezuran, a treba se spremiti za indijance i to jednog bolesnog..a drugog bezobraznog No lol! Sleep
dacans
dacans

Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 10/6/2013, 20:41

Joj daco al te stislo. Andrejić nam baš nagrabusio, duša mila, da što pre ozdravi, gde navuče upalu pluća, jbg. A i ti da nam što pre budeš bolje. Šica nevaljalica, koristi situaciju.

A za meda, nikad neće preko tela da saopšte ni obične rezultate iz laba, bar kod nas, a kamoli neke druge rezultate. Samo neka ona upija dečake, i puni se energijom, to joj je i najpotrebnije sada. Mantram za nju, iz sve snage ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 10/6/2013, 21:30

Meni ga dosta. Nedelju dana - taman! Sto se mene tice mogu vec sutra ujutru da pohitam nazad na posao.
Ovo vece nista od zurkice na ulici , pada kisa.

Otisao mi fruzer, sutra kod neke druge frizerke sisanje. Ocajana sam. Moj Marko frizer je otisao u Kraljevo i tamo otvorio svoj salon. Ljudi, da je samo maaalo blize Kraljevo, i dalje bih isla kod njega. Necu da budem nepravedna prema friyerki koja ga je zamenila, ali nekako mislim da niko ne moze biti bolji od njega.
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 10/6/2013, 21:32

ijaaaaoooo Daco, ja tek sada vidim tvoju poruku!

Hajde da mi se naspavate oboje nocas, 0a da se probudite zdravi!
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 10/6/2013, 22:29

Daco zagrljaj Sutra nek bude bar duplo bolje! Ljubi i bolesnog i bezobraznog (a ti se to šališ) indijanca poljubac
Medić love
Ćuftačo, ja sam se u SU, računajući i ono od pre par nedelja, ošišala najviše 5 puta za 10 god koliko sam ovde. Patim za svojim frizerom, a pošto je on otišao na N.Zeland, našla sam mu zamenu, ali u KŠ-u.
Tamo se šišam, ovde feniram Rolling Eyes
Hajde, sve vas ljubim i odoh, nešto me jako boli u predelu slepog crevETA
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 10/6/2013, 22:55

Veče, Jutra.
Pročitah za malog Andreja, i sad se baš uznemirih. Kako ga bre snađe sad i uvce i pluća! Daco, drži se, biće on na kraju sasvim dobro. Pa još i ti nisi u top formi. Mislim na vas, da mi budete ubrzo bolje!

Ne znam sad šta da kažem, osim da mislim na Andreja, i šaljem mu svu svoju pozitivnu energiju.

A setih se, Ćufto, kako dosta? Ja što ja volim taj godišnji odmor!

missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 10/6/2013, 23:13

Ćufto, razumem te za frizera skroz, naročito kad je upitanju šišanje na kratko, em mora češće, em kad raste da ne budeš čudovište, i ja sam vrlo teška na menjanju istog.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 10/6/2013, 23:14

Kao i obichno, malo shta stizem pratiti. Embarassed
Missile, drzim palcheve da pronadju dovoljno krvi za analize u svom tom sheceru i alkoholu lol!
Daco, da se i Andrej i ti vec sutra pochnete osjecati bolje. Hvala ti puno cvet za izvjeshtaj o Medolinu.
Joooj, cufto, kud zurish natrag na posao, ja svoj isto volim ali mi je godishnji odmor josh drazi. yes
Svima cveće
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 11/6/2013, 07:57

Drage hvala sto mislite na nas..on je bolje proveo noc..popio sigurno pola litre vode nocas Shocked ..nije mnogo kenjkao i tek pred zoru dobio temp..ali odmah je isla i druga doza AB..dorucak smazao al do pola..place kad vidi hranu..ali na smoki se smeje Rolling Eyes
Sutra ili ev prekosutra ideo u decju na kompletnu kontrolu..da vidimo te nesrecne leukocite da li padaju..nadam se da ce sve biti ok..jer su juce dosta razmisljali da li da nas zadrze pa da prima inekcije longacefa..ja odmah sasekla taj predlog..elem nasli smo se na dogovoru da probamo kod kuce sirup AB pa za dva dana kontrola..po njemu vidim da je vec bolje, cak je uspreo i da se posvadja sa Minom jutros oko rajfa v po prvi put sam bila srecna sto se svadjaju jer je to znacilo da se energija lepo akumulirala u njemu nocas...eto toliko od nas..upravo odoh da uplatim pare za Medu..bio dogovor sa Metom da joj dam u cetvrtak kad dodje u NS ali su je eto ispomerali za juce..a mi na zalost nismo juce mogli da se vidimo..Sve u svemu Meta ćeraćemo se mi još po NS koliko čujem Razz i mnogo se radujem zbog toga igra d ljubav
Sve ostale dvojke ljubvim punoooo ljubav
Ćufto sve te razumem za posao..meni je dve nedelje godisnjeg taman i to kad negde putujemo..a kad ne idemo nigde dovoljno tri ceitiri dana..
Maus draga da li negde preskočih tvoje zdravstveno stanje..kako sinusi..i kad stize nalaz..ljubim i drzim fige da sve bude u najboljem redu ljubav
odoh...
dacans
dacans

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 11/6/2013, 08:03

A da..zaboravih da napišem...neoangin i brufen i dalje su moji najbolji drugari Crying or Very sad msm da cu da cugnem malo Andrejevog AB sirupa lol!
dacans
dacans

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 11/6/2013, 08:51

Dobro jutro!

Daco i meni je drago sto su se Andrej i Mina jutros posvadjali Laughing Bice njemu bolje od AB i super sto nisi pristala na ostanak u bolnici i na inekcije longacefa. Bice sutra super na kontroli. I ti se druzis sa brufenom lol! I ja sam do juce. Od danas, hvala na pitanju sam dobro. Sinoc ne popih B, ne mogu da verujem da me vise ne bole sinusi, posle 6. inekcije. Jos sutra jedna i to je to. Juce stigli nalaii brisa nosa i grla. Bris grla ok a bris nosa eserihija 70% i Haemophiliuss spp 80%(sta mu ovo dodje pojma nemam). Idem kasnije, kada prodje guzva kod orl da vidimo sta cemo i kako cemo dalje. I da, dolazim u NS u nedelju. Sneli i ja sa decom idemo u KI pa bi u povratku svratile u najlepsi grad(bar za mene). Cula sam se sa Draganom 76 i sa Botox pa ak` si raspolozena da se vidimo eto prilike. Oko 16h bi bile ou NS, jos cemo se dogovoriti. Ljubi decu i da sto pre ozdravite.
Medolino da ;ozdravis kada se cujes sa njom.
Eto, ja sam mogla Meti dati pare u nedelju, ali sam totalno smetnula s`uma. Uplaticu danas.

Cufto nadam se da ces uskoro naci odgovarajuceg frizera. U Lo ima jedan Nesa, ma super je, kod njega guzvanjac stalno.

Miss zeno kol`ko su ti krvi uzeli cccccc Azdaje jedne!

Mala ljubim vas sve u kompletu!

Tino takodje.

Bakisa zeno jos malo i taspuuuuuuuuuuuust radost radost radost radost

Lilya kako Milutin?

Meta danas pravim one makarone. Hvala !

Sofka jos malo i raspuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuust radost radost radost radost radost radost

Ancika mila se uplasila usisivaca. Procice taj strah jos sledeci put kada ga budes ukljucila.

Miro i ja mislim da je jos mali da bi ga zivotinje toliko interesovale. Videces za 2 godine...neces ga moci odvojiti od kaveza yes

Zene najavise kisu, ali u Lo napokon leto. Prelepo je radost radost radost radost radost radost radost

maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 11/6/2013, 09:35

Samo da vam mahnem, guzva jeziva, a ja nocas spavala 3 sata.
Milutin se juce naspavao dok smo dosli sa posla i nocas lud ko struja affraid A ja od posla ne znam gde se nalazim, bice ovo dug dan.

Moram da idem, pokusacu kasnije da sve iscitam i skuckam nesto pametno po mogucnosti Rolling Eyes
Izvinte c
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 11/6/2013, 10:10

Jutro!

jako mi je drago da čitam da je Andrej bolje, sad još i Daca da se vrati u top formu. ipak, pratimo stanje i dalje.... yes ljubav

Ja u gužvi, al bih svuda da gvirnem. Very Happy

ff
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 11/6/2013, 10:41

Ja jurila ovde oko frizera banku ili poštu, ali nadjoh samo kafić odakle vam i pišem.
Maus, da ti nisi moja sestra bliznakinja a da to je znamo? Nepristanak na injekcije, bolnicu, Longacef... Zaboravljanje plaćanja, Mljet, Tito....
Ako ne uplatim do četvrtka molim da mi neko ruku iz ramena iščupa! Da li sam vam nekada rekla da sam iz porodilišta sa L posle 2 dana izašla na "lični zahtev"? Toliko o boravku u bolnicama. A kad radim jedva odem.
Daco, kad ozdravite, odmah na more!
Još malo pa će otvoriti salon pa šišanje
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 11/6/2013, 10:59

cufta ::Ja jurila ovde oko frizera banku ili poštu, ali nadjoh samo kafić odakle vam i pišem.
Maus, da ti nisi moja sestra bliznakinja a da to je znamo? Nepristanak na injekcije, bolnicu, Longacef... Zaboravljanje plaćanja, Mljet, Tito....
Ako ne uplatim do četvrtka molim da mi neko ruku iz ramena iščupa! Da li sam vam nekada rekla da sam iz porodilišta sa L posle 2 dana izašla na "lični zahtev"? Toliko o boravku u bolnicama. A kad radim jedva odem.
Daco, kad ozdravite, odmah na more!
Još malo pa će otvoriti salon pa šišanje

Cuj, vidis, dakleM...nista nije nemoguce Very Happy Ali Tito i Mljet, tu smo se nasle u potpunosti...Jugoslovenke Very Happy Very Happy I zaboravih JAKO da ti cestitam Dan mladosti i onaj VK koji si postavila pre neki dan sam samo dan pre odgledala na sajtu B92.

Sisas se skroz skroz kratko. Kako ovde zovu MUSKA frizura. Dugo sam imala kratku kosu, bas dugo...
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 11/6/2013, 11:02

Nosim ja i kraće od Ćufte. Ček da vidite kad se uskoro oćelavim za sve pare! lol!
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 11/6/2013, 11:10

Da vas sve cokim! Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 275568

Kad se setim sebe od pre koju godinu kad me Rodjeni mašinicom ošišao na četvorku, e to je bilo kratko! Laughing Od same sam se sebe bila prepala. lol!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 11/6/2013, 11:12

BiKsi :) ::
Kad se setim sebe od pre koju godinu kad me Rodjeni mašinicom ošišao na četvorku, e to je bilo kratko! Laughing Od same sam se sebe bila prepala. lol!

affraid a ne, neću toliko kratko! lol! lol! lol!

Cokimo i mi tebe, koko naša sa pilencetom dragocenim!!!! osmeh srce
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 11/6/2013, 11:17

Nemoj nipošto. lol! Pelcere ste dobile u ŠA, sad malo iz EU da stigne prašine samo za tebe, Bak, Lilya i Metu. Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798

A onda i za ostale cure koje su često na jutrima, oma mi pade Crnogorka sa 5icom na pamet! Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798 Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 517798

P.S. Ja sam obožavala kad me neko pospe ovom prašinom, kao malo dete, svaki put mi se osmeh razvlačio oko cele glave. I tako me ovaj praško podseća na Shizu moju! Junska topla jutra stizu svuda - Page 15 936740

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 11/6/2013, 11:25

BiKsi :) ::
A onda i za ostale cure koje su često na jutrima, oma mi pade Crnogorka sa 5icom na pamet!

Ne sumnjam! yes
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 11/6/2013, 11:39

Vidim prozvaTa sam odje Very Happy Bixi koko draga hvala za prasinu skupljam je rado osmeh srce a jos ti se ne oduzih dokazom za 5icu, moracu to sto prije poljubac

Citam vas redovno, ali sam u haosu sa poslom pa ne kuckam
Ljubim sve zarazene dosadnim bestijama da sto prije prodje
d
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu