KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Junska topla jutra stizu svuda

+52
menora72
Republica
SannI-AlL
red
dragmilk
Dacaa
Ninche
ninica2
medolino
Tinche
cicsa80
zoxa
twinsi
emilie
Tanja83
Orline
fight&faith
Gramatika
dra00
KoMetaK
nina :)
Star77
bak
Botox
Vuchica
pcelica
plavaptica
bobica83
korpica
dr mali pariz
dacans
Bjanka
cufta
filipa.panko
djole42
HappyGirl
LaFolie
bubi80
MAAKKI
Simona
BiKsi :)
Ema78
Shizika
Mirjana
lilya
missile
Sofka
caci
maus
hany
SladZana
heart84
56 posters

Strana 27 od 40 Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Sledeći

Ići dole

Junska topla jutra stizu svuda - Page 27 Empty Re: Junska topla jutra stizu svuda

Počalji od cufta 19/6/2013, 09:55

Lili, oni kao i sve zivotinjice potencijalno mogu prenose svasta medjutim, nase podneblje nije bilo tome sklono. Mozda se sada nesto promenilo...nemam pojma. Neko je valjda analizirao nekog od komaraca pa cemo saznati sta to nose i prenose.
    Kod nas ih sinoc nije bilo, jer su preksinoc prskali.
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Junska topla jutra stizu svuda - Page 27 Empty Re: Junska topla jutra stizu svuda

Počalji od lilya 19/6/2013, 09:57

cufta ::Lili, oni kao i sve zivotinjice potencijalno mogu prenose svasta medjutim, nase podneblje nije bilo tome sklono. Mozda se sada nesto promenilo...nemam pojma. Neko je valjda analizirao nekog od komaraca pa cemo saznati sta to nose i prenose.
    Kod nas ih sinoc nije bilo, jer su preksinoc prskali.
Klima, koja im ocigledno mnogo vise pogoduje.
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofka 19/6/2013, 10:00

medo mislim na tebe, i molim Boga da sve dobro prodje Pariska srecan put i lep odmor u Skoplju pozdrav od mene sa ostrva Kos
Sofka
Sofka

Broj poruka : 1494
Godina : 52
Datum upisa : 09.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 19/6/2013, 10:55

Ćufto:

1. Ja sam skroz prezrela!!!!!! affraid A bila sam od onih što idu na spavanje kad se otvore pekare, tj išla sam kući iz grada prvim jutarnjim.

2. Sinoć sam videla komarca u stanu, stajao na zidu, mada malo usporen, pa sam ga ubila. Nije bilo puno krvi na zidu, ali je mm podivljao, jer je lično krečio.

Bak, - jeste zakon. Obučeš se leeeepo, mislim toplo, cokule na noge i na sneg. milina. Vazduh svež, zagreješ koliko ti treba, sneg miriše na svežinu, noću spavaš kao anđeo (da ne kažem kao zaklan). A ovo - znojiš se, presvlačiš se, nosiš na posao rezervne majice, polivaš hvadnom vodom i razmažeš maskaru Laughing i što mi je najžalije - ne mogu da nosim čizme. ove letnje ne volim, nego one zimske....

smajli angel

Eh... ne vredi mi dA se prisećam, neće skoro decembar. No
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 19/6/2013, 11:09

Helouuuuuuuuuuuuuuuuu lol!
Sto ja volim sunce, lepo vreme...Mi smo jedva docekali da spavamo kao golaci :aa:tako da Miss, nista te ne razumem sta pricas. Laughing
Caci, vidis ide na bolje sa tatom a i vi ste se dali na rudarski posao. U to ime navijači2navijači2navijači2navijači2

cvećecvećecvećecvećecvećecvećecvećecvećecvećecvećecvećecvećecveće ovog sa cvecem obozavam
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 19/6/2013, 11:27

Cicsa, mm i ja smo zimska deca, pa nam u krvi sneg. I na more idemo krajem sezone, kad zahladi. lol!
Tm i ti ste očigledno letnja deca, a da se ne lažemo i mlađi ste od nas.
Mi smo prezreli.
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 19/6/2013, 11:49

Miss, mi smo deca proleca, dva aprilska ovna. Sto se tice godina, sve vise verujem da mnogo toga nema veze sa tim.
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 19/6/2013, 11:59

Meda i dalje sve puno pozdravlja, zahvaljuje, ljubi..ne veruje kako smo mislili na nju..i koliko..videla je juče i Mateju:aa5:srcasrcasrca1srca1srca1
za sada stoji da je sutra prva na programu..nadamo se da će tako i ostati..pa u to ime da zamantramo:a142:wavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdcvećecvećecvećecvećecvećecvećecvećecvećecvećecvećecvećecvećecvećecveće
dacans
dacans

Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 19/6/2013, 12:05

Naravno da mislimo na Medu, sutra je veliki dan za njeno izlečenje, i biće uspešno sigurna sam!!!!! Taj dr Džodić je izuzetan, nema Medolino ništa da brine, biće dobro.

Dok ona gleda svoje bebice, i dok joj je osmeh na licu, dok može da im govori, naša misija je ispunjena. Stvarno sam srećna što smo joj ulile još energije, poklon je pravi, koja se devojka setila tableta - svaka joj čast!
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 19/6/2013, 12:05

Samo da vas ljubim sve.. HVA LA vam od  srca! Videla sam i danas svoje andjele preko skajpa, puno mi je srce, ucinili ste mnogo za mene, ucinili ste da mi ovi bolnicki dani brze prodju I da cesto gledam svoju decicu. Videos sam se I cula sa nasom. Draganicom,nasom trudnicom...jos jednom,HVA LA za sve, ponosna sam sto sam deo forum porodice! Ljubim vas puno...
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 19/6/2013, 12:13

Što je ovo dobro kad je o Meda sa nama
Miss, sve se slažem za zimu!
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragmilk 19/6/2013, 12:35

Medo, drzi se cvet  Saljemo ti svu pozitivnu energiju koju imamo nas cetvoro srca1
dragmilk
dragmilk

Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 19/6/2013, 12:50

Medo ffffff,drzi se, a mi mislimo na tebe i navijamo da sve na kraju bude odlicno:874:poljubac
Dobar dan svima,  bas mi je ovih dana neka guzvancija....nikako da se organizujem:roll:Kuckam kasnije i zelim vam lep dan:aa61:ljubav
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od emilie 19/6/2013, 12:56

dobar dan zenske.kako ste?medo,srecno sutra i molim Boga da sve bude kako treba molitva  Auu koja vrucina Shocked  ajte kod mene na sladoled
emilie
emilie

Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 19/6/2013, 13:45

Upravo se javila Medolino..puni joj se baterija za tablet a zeli da nas obavesti da je sutra definitivno prva na programu, ulazi u salu u 8h..džodić rekao da će minimum 4h trajati operacija..ona nece imati tel ceo dan sigurno a mozda i duze ali mi je dala mob od njm pa cu ja sa njime kontaktirati.....kaže da se sad malo uplašila..ali sve je to normalno..izgurace i to nasa Medolino i dobiti i ovu bitku:aa45:
Medo draga...mislimo, stiskamo, ljubimo, mantramo
dacans
dacans

Broj poruka : 926
Datum upisa : 25.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od red 19/6/2013, 13:59

devojke, šta je sa medolinom?? ne mogu da pronadjem...
Dacons, ako se cujes sa njom pozdravi je puno!!!osmeh srce
red
red

Broj poruka : 255
Datum upisa : 13.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bubi80 19/6/2013, 14:01

Medo srecno sutra!Mislim na tebe i mantram!Daco hvala na info.
Devojke stvarno ste divne i jako mi je drago sto sam postala deo ekipe i zalim sto sam samo citala forum a nisam bila aktivna u periodu lecenja i vto postupka.

Deca zaspala pa cemoo na kupanje ne moze se izdrzati ova vrucina.
bubi80
bubi80

Broj poruka : 521
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 19/6/2013, 16:41

Naravno da ce iygurati. JOs kada mi budem mislile na nju....a ja drzala i pesnice. ja sam starog kova pa volim te pesnice....
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 19/6/2013, 18:38

Medo, sve će biti OK! U petak Wink usneusneusne
Ljudi, ne stajem, a vrućina ubi.
Na kraju sam išla na buvljak po ovom vrelcu, ne bi li našla haljinu. Hm...tamo mi je delovala super...samo toliko ću reći
Do nedelje imam milion poseta, pa ću se retko javljati, a da čitam uopšte nemam kad.
Ipak, mislim na vas i baš mi nedostajete.
Ćufto, pošto si mi najbliža (tvoja poruka iznad moje) tebe ću da cmooooooooooooooknem usne a ostale d
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 19/6/2013, 21:45

Samo da kazem nashoj Medolino da mislim na nju i stiskam pesnice da operacija prodje u savrshenom redu.
zagrljaj
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SannI-AlL 19/6/2013, 21:52

Medolino-čokolino mislim na te' , mantram i šaljem ti ljubce,veru i volju. cveće
SannI-AlL
SannI-AlL

Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 19/6/2013, 21:53

Samo da zamantram za Medovu operaciju, da sve protekne u najboljem redu, da Džodiću bude mirna ruka i da se ona što pre oporavi!

wavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowd

Stisak za ostale cure!

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 19/6/2013, 21:54

Medo saljem svu svoju pozitivnu energiju za tebe, bice sve to u najboljem redu wavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowd
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 19/6/2013, 21:59

Stižem da vam poželim laku noć Sleep
Medi uspešnu operaciju
molitvamolitvamolitva
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 19/6/2013, 22:04

Medo da sve prođe u najboljem redu i da nam se što pre oporaviš wavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowdwavecrowd

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 27 od 40 Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu