KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Junska topla jutra stizu svuda

+52
menora72
Republica
SannI-AlL
red
dragmilk
Dacaa
Ninche
ninica2
medolino
Tinche
cicsa80
zoxa
twinsi
emilie
Tanja83
Orline
fight&faith
Gramatika
dra00
KoMetaK
nina :)
Star77
bak
Botox
Vuchica
pcelica
plavaptica
bobica83
korpica
dr mali pariz
dacans
Bjanka
cufta
filipa.panko
djole42
HappyGirl
LaFolie
bubi80
MAAKKI
Simona
BiKsi :)
Ema78
Shizika
Mirjana
lilya
missile
Sofka
caci
maus
hany
SladZana
heart84
56 posters

Strana 33 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

Junska topla jutra stizu svuda - Page 33 Empty Re: Junska topla jutra stizu svuda

Počalji od emilie 22/6/2013, 18:38

uzivajte,bas je divno citati vas smajli angel mi cemo sad jos malo po gradu ...a tako me mrzi da se oblacim,i sredim..ne znam sta mi je danas ali mi se ne sredjuje
emilie
emilie

Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Junska topla jutra stizu svuda - Page 33 Empty Re: Junska topla jutra stizu svuda

Počalji od Shizika 22/6/2013, 18:41

medolino87 ::Pozdrav mojoj porodici, evo mene na krevetu u bolnici, pa da se javim... malo sam malaksala,to je jer ne pijem za sada eutirox pa mi nista ne zamenjuje hormon stitne...kalccijum nizak pa malo i trnem... ne dam se... jaka Sam... Ljubim vas sve... umorih se dok ovo otkucah:-)
Kakav divan dan kad nam se javi nasha Medolino. cvet Pretpostavljam da ce uskoro uvesti terapiju za sve te popratne probleme pa da nam i fizichki ojachash, hrabra nasha djevojko. Zagrljaj za tebe 
zagrljaj
maus ::Shiz sta radite ti i zrno, kako ste?
Josh malo uzivamo u mojim skracenim radnim satima jer od sredine jula pochinjemo maratonsko radno vrijeme. Ali sam kupila karte, sredinom augusta smo u Dalmaciji, mogle bismo se naci u Makarskoj? Very Happy I da znash, ja ove tvoje vk sve pokazujem svome djetetu, Ana joj je uzor i inspiracija (skoro kao Masha iz ruskih crtica Laughing) likeit
Republicaaaaaaaa, gdeeeeee si bre? grljenje Mi te prizivale na tvoj rodjus, kad mjesec dana kasnije, s nama si. Neka si ti dobro, pa gdjegod si. love
Nina, da se tvoja mama sasvim oporavi. v
Da iskoristim priliku i zagrlim nashu trudnica Menoru.
Evo, sad sam zaboravila shta ste josh pisale Embarassed, samo mi pred ochima slichice klinaca s druzenja, bash mi se svidjaju ove sa djechacima, pune akcije.
Pozdrav svima cveće

Poslednji izmenio Shizika dana 22/6/2013, 20:08, izmenjeno ukupno 1 puta
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 22/6/2013, 18:43

Zaboravih mahnuti Maloj, Zvezdanici mora da uzivaju u paznji koju samo bake znaju da pruze. Ljubimo vas ljubav
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 22/6/2013, 19:35

Izdade me net cim je odmor poceo! Elem, ostajte mi zdravo, budite fine, mi veceras odosmo! Ljubim sve!
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 22/6/2013, 20:00

bubi80 ::Mina,Andrej,Cvrle  lovelovelove

Sto kaze Biksi decaci bi samo ratovali,al zato
princeza Mina misli o cistoci i lepoti naočare

Super su slike i bravo za kratko i slatko druzenje!
osmeh srce
A sad Daca
Jaaao, gde je ono staro quote, da odgovorim na svašta
Znači, prepadoh čoveka! v b b  Rekoh ja lepo da sam vas isprepadala lol!
Hvala za ovo ljubav

dacans ::..ja sam videla jedno nasmejano, umiljato i drago stvorenje..

i jos mi dozvolila Cvrleta da stipkam, ljubim, malo setam i drzim..pa kud ces vise..
Iako mu je na bodiću pisalo "ne morate baš svi da me pipkate i štipkate, jer moja mama šizi"  b b b b
Još pre no što smo se videli, odvalila sam se od smeha kad mi je Daca rekla da ne odbijam dete od sise zbog njih queenlove
Drugari, baš, baš mi je drago što smo se upoznali dd  i hvala za komarca cmokasrca
Evo vozamo ga od onda Very Happy
Još jedna slatkicina fotka
Junska topla jutra stizu svuda - Page 33 C1q2
srcasrcasrcasrcasrca

Šizika, ljubni Zrno :aa45:Znači Maša je i dalje aktuelna Very Happy

Nina, nisam ovih dana na forumu, pa tek vidim da ti je mama bolesna. Navijam za brzo ozdravljenje.
Menora  trudnicausne
Medo, nadam se da si bolje! Ljuuuuuuubim te najjače  poljubac  Daca mi je danas pričala o tvojim garavim frajerima   osmeh srce  osmeh srce
Znam da vas opasno preskačem, ali ne mogu da se ušemim ;)još malo...pa opet sve po starom yes
Zato stiskam sve d
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 22/6/2013, 20:18

https://www.facebook.com/photo.php?v=168019130023937&set=vb.151288938293793&type=2&theater
lol!lol!lol!
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 22/6/2013, 21:18

U, kakvo opasno druzenje palo lol!
Sjajne ste i vi i opisi :-)
Emilie, dobro dosla u veselo drustvance, nisam bas redovna pa ne znm da l ti se obratih
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 22/6/2013, 21:48

Srećan put Bak! Nemo da sedite na ladnom betonu! Vunene čarape, jesi spakovala?! lol!

Ajde, brčkajte guze i za mene!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od emilie 22/6/2013, 23:36

Orline ::
Emilie, dobro dosla u veselo drustvance, nisam bas redovna pa ne znm da l ti se obratih
hvala,draga.nadam se da cu se uhodati sa vama...srca
emilie
emilie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 22/6/2013, 23:45

Drugari dragi dobro vece Very Happy

Sofka lijep provod i uzivanciju ti zelim ff

Pari takodje uzivajte u SK usne

Maus bazen sestro slatka pravi merak, Ancicu nista nije strah Very Happy

Cuftice sta radi Lucija spavanko? srce

Nina draga nadam se da ce mama biti dobro v

Bixi trudnica zeno, sve mi se cini da cu morati kod tebe da se selim ako ovako nastavi sunny

Leptirko pala skitnja i to lijepa yes

Miro, Daco sad sam i na vas ljubomorna. Odlucila sam da morate svi preko PG da idete na ljetovanje Razz decica su med medeni ne znam koje bih prije gnjavila.
Miro draga hvala za ovo "secer" nisam daleko od toga ovih dana koliko zderem Razz usne

Emili dobro dosla u nase drustvance, uzivaj cvet

Bak srecan put, uzivaj i za nas poljubac

Twinsi idete li sjutra do mora? poljubci

Orline, Shizika, Bubi, Botox, pticice,  lylia,  miss, Meta, bjanka i sve moje dame d

Ja danas bila vrijedna, sjutra me ceka pegla :aa69:dacu sve od sebe da idem da se skvasim lol!
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od emilie 22/6/2013, 23:55

Mirjana,ovo je tvoja devojcica?prelepa je ..Bog dragi da ti je sacuva.ima tako lepe crte lica osmeh srce kod nas inace kad su curice lepe kazu da se lice na nase svekrve Very Happy a mi mame kao ruzne Mad   Sladjo,hvala cico smajli angel  sad sam zalila cvece,i pored cveca imam male pilice od goluba
emilie
emilie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 23/6/2013, 06:40

Da vam pozelim dobro jutro. Milutin je procenio da je 5:45 idealno vreme za ustajanje vikendom Rolling Eyes
Smarac nas mali <3

Vidim da je na druzenju bilo bas lepo :aa:Mirka ono za sektu lol!

Ljubim vas kuckamo se u toku dana
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 23/6/2013, 07:34

dobro jutro kafa photo:  coffee25.jpg

Dobar jutar!

Ko hoce kafu, ko hoce caj, izvol`te!
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 23/6/2013, 08:14

jutro cure
medo :* cvet

joj, ja bih sada s anom na neki bazen da skacemo, gnjuramo, plivamo :)
ili u drinu :)
ulepih se vec a ni kaHvu popila nisam :)
ako ste ikada gledali onu emisiju radna akcija, e tako je nama sada, u takvim smo radovima od glave do pete
a moj draganovic na sve to jos svaki dan dobije jos po koju ideju.... haos... taman mislim dosta je ideja, samo rad, rad, rad....
kad ono medjutim :)
tu mi seka, mozda odemo malo do stranda, ne znam sta cu na ovom betonu, u stanu sam beskorisna, plocice se jos lepe, zidovi sredjuju, ne mogu im nikako pomoci, sem sto im odnesem da jedu i kafu popiju, malo obidjem (citaj, nadgledam i zakeram :) ) i to je to :)

ljubim vas sve
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 23/6/2013, 09:14

Dobro jutro. ff 
Pijuckam kafu na poslu u novoj solji koja mi je koleginica donela sa putovanja likeit
Vidim bilo druzenja ...i uvek kazem,blagis vama,volela bih i ja yes
Medolino nam se javila  ljubav sada kad je proslo,zelim ti brzi oporavak i da si sto pre kuci sa momcima  ljubav
Ana skakuce u bazen       nemam reči   I ja bi sa tobom likeit
Neko je rano ustao. A ja skoro i da nisam spavala...kod nas opet pukli...drugi put za mesec i po.....boim se.... dali je ovo pocetak nekog kraja  SadSadSad
Tata je svaki dan sve bolje i bolje,jos je u bolnici ali je bolje. 
Da ne zaboravim da izljubim nasu zvezdicu Dusana i da mu cestitam imendan......da si zdrav, sretan, veseo i nasmejano dete,zaedno sa sekom ,mamom i tatom. Neznam kad cemo se tacno videti ali iduce nedelje sigurno  poljubacpoljubac
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 23/6/2013, 11:02

Dobro jutro!
Pozdravljamo vas moje mladunce I ja osmeh srce Mi iselili racunar kod svekrve jer nam fali proctor, pa nikako ne pratim redovno. Vidim da je Medolino bolje, hvala Bogu! Vidim I da deca porastose dok se ja dohvatim neta v
Kazite mi ukljucujete li klimu u sobi gde je beba? meni dr rekla da moze, samo da ne duva u njega.
Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 23/6/2013, 11:59

Dobro jutro drugari Very Happy

Milutin kao i Flok ima svoje vrijeme  v sta ce oni, nemaju pojma sta je vikend Very Happy

Mausice hvala na kafici osmeh srce pada li danas kupanjac?

Caci mnogo mi je drago sto ti je tata bolje? Nisam te bas najbolje shvatila sta je nocas bio problem...usne za Marka

Grama ljubav za tebe i tvoje mladunce Very Happy

Ovdje je i dalje vruce, ali neki oblak stigao...uzivam u vikednu i spremam se za more  popodne...bice guzva, citava pg sidje nedeljom.

Poslednji izmenio SlađanaPG dana 23/6/2013, 12:13, izmenjeno ukupno 1 puta
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 23/6/2013, 12:07

Lilya, da li sam dobro ukapirala, da imas macora Milutina?
I ja sam imala macora Milutina! Very Happy
Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 23/6/2013, 12:27

Gramatika ::Lilya, da li sam dobro ukapirala, da imas macora Milutina?
I ja sam imala macora Milutina! Very Happy

Stvarno? Strava Very Happy
Da, da, uzeli smo davno zeljenu macu, kojoj smo odavno smislili ime i savrsen je, ali skroz.
Uzeli ga na nevidjeno, drugarica ga samo donela i eto ljubav na prvi pogled cveta. Obozavam ga osmeh srce

Pijem kafu u kafani, kuckam sa neta kada dodjem kuci, malo cu da vidim sta se ovde desava pa vam pisem.
E da Anin vk ne mogu da otvorim sa telefona pa cu i to kad dodjem kuci.
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 23/6/2013, 12:37

Dobar dan . Ja sam u totalnoj guzvi ovih dana....najvecu naravno pravi Ana, ali su mi se i neki gosti bas izredjali ovih dana. Pa ovo se cak i rimuje!lol!
Nisam bas sve procitala, ali vidim da je palo druzenje na Palicu....blagis vama zene.likeit
Meda nam je bolje:sunny:sunnysunny
Sladzo, svidja mi se tvoj novi nick:D:D:D
Odoh da citam sta sam propustila:aa61:ljubav
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 23/6/2013, 12:49

Ja danas izgleda nisam u vinklu. Prvo me nasmejao emilin post, za Mirinu devojčicu, a Cvrle mi dečko pravi, ako je na nju mislila!

Onda Caci nisam skontala kome čestita rodjendan, i šta je puklo, nisu valjda neki nemiri dole kod vas?!, al mi je drago što je tati bolje.

I danas je plan da se ništa ne radi!

Medo, ljubim te i stiskam jako, nadam se da je danas stanje već bolje. Kad krećeš sa eutiroksom, verovatno posle terapije jodom?!

Stisak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 23/6/2013, 12:50

SlađanaPG ::

Caci mnogo mi je drago sto ti je tata bolje? Nisam te bas najbolje shvatila sta je nocas bio problem...usne za Marka

posvagala sam se mm i to zestoko SadSad
caci
caci

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 23/6/2013, 12:55

Biksi cestitala sam nasoj b Dusanu imendan.
Danas je S. Dusi.... svi koji se zovu Dusko,Dusan, Dusica slave
caci
caci

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 23/6/2013, 12:58

caci draga nadam se da je prolazna faza cmoka
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 23/6/2013, 13:03

Aha, to, nisam znala za danasnji imendan.
A za svadju, uh, ne znam sta bih ti rekla, cini mi se  da cesto izmedju vas izbiju varnice, ili gresim, nesto ne stima, ima li sanse da porazgovarate, da vidite gde je problem?!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 33 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu