Junska topla jutra stizu svuda
+52
menora72
Republica
SannI-AlL
red
dragmilk
Dacaa
Ninche
ninica2
medolino
Tinche
cicsa80
zoxa
twinsi
emilie
Tanja83
Orline
fight&faith
Gramatika
dra00
KoMetaK
nina :)
Star77
bak
Botox
Vuchica
pcelica
plavaptica
bobica83
korpica
dr mali pariz
dacans
Bjanka
cufta
filipa.panko
djole42
HappyGirl
LaFolie
bubi80
MAAKKI
Simona
BiKsi :)
Ema78
Shizika
Mirjana
lilya
missile
Sofka
caci
maus
hany
SladZana
heart84
56 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 33 od 40
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Junska topla jutra stizu svuda
uzivajte,bas je divno citati vas mi cemo sad jos malo po gradu ...a tako me mrzi da se oblacim,i sredim..ne znam sta mi je danas ali mi se ne sredjuje
emilie- Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013
Kakav divan dan kad nam se javi nasha Medolino. Pretpostavljam da ce uskoro uvesti terapiju za sve te popratne probleme pa da nam i fizichki ojachash, hrabra nasha djevojko. Zagrljaj za tebemedolino87 ::Pozdrav mojoj porodici, evo mene na krevetu u bolnici, pa da se javim... malo sam malaksala,to je jer ne pijem za sada eutirox pa mi nista ne zamenjuje hormon stitne...kalccijum nizak pa malo i trnem... ne dam se... jaka Sam... Ljubim vas sve... umorih se dok ovo otkucah:-)
Josh malo uzivamo u mojim skracenim radnim satima jer od sredine jula pochinjemo maratonsko radno vrijeme. Ali sam kupila karte, sredinom augusta smo u Dalmaciji, mogle bismo se naci u Makarskoj? I da znash, ja ove tvoje vk sve pokazujem svome djetetu, Ana joj je uzor i inspiracija (skoro kao Masha iz ruskih crtica )maus ::Shiz sta radite ti i zrno, kako ste?
Republicaaaaaaaa, gdeeeeee si bre? Mi te prizivale na tvoj rodjus, kad mjesec dana kasnije, s nama si. Neka si ti dobro, pa gdjegod si.
Nina, da se tvoja mama sasvim oporavi.
Da iskoristim priliku i zagrlim nashu Menoru.
Evo, sad sam zaboravila shta ste josh pisale , samo mi pred ochima slichice klinaca s druzenja, bash mi se svidjaju ove sa djechacima, pune akcije.
Pozdrav svima
Poslednji izmenio Shizika dana 22/6/2013, 20:08, izmenjeno ukupno 1 puta
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Zaboravih mahnuti Maloj, Zvezdanici mora da uzivaju u paznji koju samo bake znaju da pruze. Ljubimo vas
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Izdade me net cim je odmor poceo! Elem, ostajte mi zdravo, budite fine, mi veceras odosmo! Ljubim sve!
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
bubi80 ::Mina,Andrej,Cvrle
Sto kaze Biksi decaci bi samo ratovali,al zato
princeza Mina misli o cistoci i lepoti
Super su slike i bravo za kratko i slatko druzenje!
A sad Daca
Jaaao, gde je ono staro quote, da odgovorim na svašta
Znači, prepadoh čoveka! Rekoh ja lepo da sam vas isprepadala
Hvala za ovo
Iako mu je na bodiću pisalo "ne morate baš svi da me pipkate i štipkate, jer moja mama šizi"dacans ::..ja sam videla jedno nasmejano, umiljato i drago stvorenje..
i jos mi dozvolila Cvrleta da stipkam, ljubim, malo setam i drzim..pa kud ces vise..
Još pre no što smo se videli, odvalila sam se od smeha kad mi je Daca rekla da ne odbijam dete od sise zbog njih
Drugari, baš, baš mi je drago što smo se upoznali i hvala za komarca
Evo vozamo ga od onda
Još jedna slatkicina fotka
Šizika, ljubni Zrno :aa45:Znači Maša je i dalje aktuelna
Nina, nisam ovih dana na forumu, pa tek vidim da ti je mama bolesna. Navijam za brzo ozdravljenje.
Menora
Medo, nadam se da si bolje! Ljuuuuuuubim te najjače Daca mi je danas pričala o tvojim garavim frajerima
Znam da vas opasno preskačem, ali ne mogu da se ušemim ;)još malo...pa opet sve po starom
Zato stiskam sve
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
https://www.facebook.com/photo.php?v=168019130023937&set=vb.151288938293793&type=2&theater
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
U, kakvo opasno druzenje palo
Sjajne ste i vi i opisi :-)
Emilie, dobro dosla u veselo drustvance, nisam bas redovna pa ne znm da l ti se obratih
Sjajne ste i vi i opisi :-)
Emilie, dobro dosla u veselo drustvance, nisam bas redovna pa ne znm da l ti se obratih
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Srećan put Bak! Nemo da sedite na ladnom betonu! Vunene čarape, jesi spakovala?!
Ajde, brčkajte guze i za mene!
Ajde, brčkajte guze i za mene!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
hvala,draga.nadam se da cu se uhodati sa vama...Orline ::
Drugari dragi dobro vece
Sofka lijep provod i uzivanciju ti zelim
Pari takodje uzivajte u SK
Maus bazen pravi merak, Ancicu nista nije strah
Cuftice sta radi Lucija spavanko?
Nina draga nadam se da ce mama biti dobro
Bixi zeno, sve mi se cini da cu morati kod tebe da se selim ako ovako nastavi
Leptirko pala skitnja i to lijepa
Miro, Daco sad sam i na vas ljubomorna. Odlucila sam da morate svi preko PG da idete na ljetovanje decica su med medeni ne znam koje bih prije gnjavila.
Miro draga hvala za ovo "secer" nisam daleko od toga ovih dana koliko zderem
Emili dobro dosla u nase drustvance, uzivaj
Bak srecan put, uzivaj i za nas
Twinsi idete li sjutra do mora?
Orline, Shizika, Bubi, Botox, pticice, lylia, miss, Meta, bjanka i sve moje dame
Ja danas bila vrijedna, sjutra me ceka :aa69:dacu sve od sebe da idem da se skvasim
Sofka lijep provod i uzivanciju ti zelim
Pari takodje uzivajte u SK
Maus bazen pravi merak, Ancicu nista nije strah
Cuftice sta radi Lucija spavanko?
Nina draga nadam se da ce mama biti dobro
Bixi zeno, sve mi se cini da cu morati kod tebe da se selim ako ovako nastavi
Leptirko pala skitnja i to lijepa
Miro, Daco sad sam i na vas ljubomorna. Odlucila sam da morate svi preko PG da idete na ljetovanje decica su med medeni ne znam koje bih prije gnjavila.
Miro draga hvala za ovo "secer" nisam daleko od toga ovih dana koliko zderem
Emili dobro dosla u nase drustvance, uzivaj
Bak srecan put, uzivaj i za nas
Twinsi idete li sjutra do mora?
Orline, Shizika, Bubi, Botox, pticice, lylia, miss, Meta, bjanka i sve moje dame
Ja danas bila vrijedna, sjutra me ceka :aa69:dacu sve od sebe da idem da se skvasim
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Mirjana,ovo je tvoja devojcica?prelepa je ..Bog dragi da ti je sacuva.ima tako lepe crte lica kod nas inace kad su curice lepe kazu da se lice na nase svekrve a mi mame kao ruzne Sladjo,hvala cico sad sam zalila cvece,i pored cveca imam male pilice od goluba
Da vam pozelim dobro jutro. Milutin je procenio da je 5:45 idealno vreme za ustajanje vikendom
Smarac nas mali <3
Vidim da je na druzenju bilo bas lepo :aa:Mirka ono za sektu
Ljubim vas kuckamo se u toku dana
Smarac nas mali <3
Vidim da je na druzenju bilo bas lepo :aa:Mirka ono za sektu
Ljubim vas kuckamo se u toku dana
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
jutro cure
medo :*
joj, ja bih sada s anom na neki bazen da skacemo, gnjuramo, plivamo :)
ili u drinu :)
ulepih se vec a ni kaHvu popila nisam :)
ako ste ikada gledali onu emisiju radna akcija, e tako je nama sada, u takvim smo radovima od glave do pete
a moj draganovic na sve to jos svaki dan dobije jos po koju ideju.... haos... taman mislim dosta je ideja, samo rad, rad, rad....
kad ono medjutim :)
tu mi seka, mozda odemo malo do stranda, ne znam sta cu na ovom betonu, u stanu sam beskorisna, plocice se jos lepe, zidovi sredjuju, ne mogu im nikako pomoci, sem sto im odnesem da jedu i kafu popiju, malo obidjem (citaj, nadgledam i zakeram :) ) i to je to :)
ljubim vas sve
medo :*
joj, ja bih sada s anom na neki bazen da skacemo, gnjuramo, plivamo :)
ili u drinu :)
ulepih se vec a ni kaHvu popila nisam :)
ako ste ikada gledali onu emisiju radna akcija, e tako je nama sada, u takvim smo radovima od glave do pete
a moj draganovic na sve to jos svaki dan dobije jos po koju ideju.... haos... taman mislim dosta je ideja, samo rad, rad, rad....
kad ono medjutim :)
tu mi seka, mozda odemo malo do stranda, ne znam sta cu na ovom betonu, u stanu sam beskorisna, plocice se jos lepe, zidovi sredjuju, ne mogu im nikako pomoci, sem sto im odnesem da jedu i kafu popiju, malo obidjem (citaj, nadgledam i zakeram :) ) i to je to :)
ljubim vas sve
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Dobro jutro.
Pijuckam kafu na poslu u novoj solji koja mi je koleginica donela sa putovanja
Vidim bilo druzenja ...i uvek kazem,blagis vama,volela bih i ja
Medolino nam se javila sada kad je proslo,zelim ti brzi oporavak i da si sto pre kuci sa momcima
Ana skakuce u bazen I ja bi sa tobom
Neko je rano ustao. A ja skoro i da nisam spavala...kod nas opet pukli...drugi put za mesec i po.....boim se.... dali je ovo pocetak nekog kraja
Tata je svaki dan sve bolje i bolje,jos je u bolnici ali je bolje.
Da ne zaboravim da izljubim nasu zvezdicu Dusana i da mu cestitam imendan......da si zdrav, sretan, veseo i nasmejano dete,zaedno sa sekom ,mamom i tatom. Neznam kad cemo se tacno videti ali iduce nedelje sigurno
Pijuckam kafu na poslu u novoj solji koja mi je koleginica donela sa putovanja
Vidim bilo druzenja ...i uvek kazem,blagis vama,volela bih i ja
Medolino nam se javila sada kad je proslo,zelim ti brzi oporavak i da si sto pre kuci sa momcima
Ana skakuce u bazen I ja bi sa tobom
Neko je rano ustao. A ja skoro i da nisam spavala...kod nas opet pukli...drugi put za mesec i po.....boim se.... dali je ovo pocetak nekog kraja
Tata je svaki dan sve bolje i bolje,jos je u bolnici ali je bolje.
Da ne zaboravim da izljubim nasu zvezdicu Dusana i da mu cestitam imendan......da si zdrav, sretan, veseo i nasmejano dete,zaedno sa sekom ,mamom i tatom. Neznam kad cemo se tacno videti ali iduce nedelje sigurno
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Dobro jutro!
Pozdravljamo vas moje mladunce I ja Mi iselili racunar kod svekrve jer nam fali proctor, pa nikako ne pratim redovno. Vidim da je Medolino bolje, hvala Bogu! Vidim I da deca porastose dok se ja dohvatim neta
Kazite mi ukljucujete li klimu u sobi gde je beba? meni dr rekla da moze, samo da ne duva u njega.
Pozdravljamo vas moje mladunce I ja Mi iselili racunar kod svekrve jer nam fali proctor, pa nikako ne pratim redovno. Vidim da je Medolino bolje, hvala Bogu! Vidim I da deca porastose dok se ja dohvatim neta
Kazite mi ukljucujete li klimu u sobi gde je beba? meni dr rekla da moze, samo da ne duva u njega.
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
Dobro jutro drugari
Milutin kao i Flok ima svoje vrijeme sta ce oni, nemaju pojma sta je vikend
Mausice hvala na kafici pada li danas kupanjac?
Caci mnogo mi je drago sto ti je tata bolje? Nisam te bas najbolje shvatila sta je nocas bio problem... za Marka
Grama za tebe i tvoje mladunce
Ovdje je i dalje vruce, ali neki oblak stigao...uzivam u vikednu i spremam se za more popodne...bice guzva, citava pg sidje nedeljom.
Milutin kao i Flok ima svoje vrijeme sta ce oni, nemaju pojma sta je vikend
Mausice hvala na kafici pada li danas kupanjac?
Caci mnogo mi je drago sto ti je tata bolje? Nisam te bas najbolje shvatila sta je nocas bio problem... za Marka
Grama za tebe i tvoje mladunce
Ovdje je i dalje vruce, ali neki oblak stigao...uzivam u vikednu i spremam se za more popodne...bice guzva, citava pg sidje nedeljom.
Poslednji izmenio SlađanaPG dana 23/6/2013, 12:13, izmenjeno ukupno 1 puta
Lilya, da li sam dobro ukapirala, da imas macora Milutina?
I ja sam imala macora Milutina!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
Gramatika ::Lilya, da li sam dobro ukapirala, da imas macora Milutina?
Stvarno? Strava
Da, da, uzeli smo davno zeljenu macu, kojoj smo odavno smislili ime i savrsen je, ali skroz.
Uzeli ga na nevidjeno, drugarica ga samo donela i eto ljubav na prvi pogled cveta. Obozavam ga
Pijem kafu u kafani, kuckam sa neta kada dodjem kuci, malo cu da vidim sta se ovde desava pa vam pisem.
E da Anin vk ne mogu da otvorim sa telefona pa cu i to kad dodjem kuci.
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Dobar dan . Ja sam u totalnoj guzvi ovih dana....najvecu naravno pravi Ana, ali su mi se i neki gosti bas izredjali ovih dana. Pa ovo se cak i rimuje!
Nisam bas sve procitala, ali vidim da je palo druzenje na Palicu....blagis vama zene.
Meda nam je bolje:sunny:
Sladzo, svidja mi se tvoj novi nick:D:D:D
Odoh da citam sta sam propustila:aa61:
Nisam bas sve procitala, ali vidim da je palo druzenje na Palicu....blagis vama zene.
Meda nam je bolje:sunny:
Sladzo, svidja mi se tvoj novi nick:D:D:D
Odoh da citam sta sam propustila:aa61:
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Ja danas izgleda nisam u vinklu. Prvo me nasmejao emilin post, za Mirinu devojčicu, a Cvrle mi dečko pravi, ako je na nju mislila!
Onda Caci nisam skontala kome čestita rodjendan, i šta je puklo, nisu valjda neki nemiri dole kod vas?!, al mi je drago što je tati bolje.
I danas je plan da se ništa ne radi!
Medo, ljubim te i stiskam jako, nadam se da je danas stanje već bolje. Kad krećeš sa eutiroksom, verovatno posle terapije jodom?!
Stisak
Onda Caci nisam skontala kome čestita rodjendan, i šta je puklo, nisu valjda neki nemiri dole kod vas?!, al mi je drago što je tati bolje.
I danas je plan da se ništa ne radi!
Medo, ljubim te i stiskam jako, nadam se da je danas stanje već bolje. Kad krećeš sa eutiroksom, verovatno posle terapije jodom?!
Stisak
SlađanaPG ::
posvagala sam se mm i to zestoko
Biksi cestitala sam nasoj Dusanu imendan.
Danas je S. Dusi.... svi koji se zovu Dusko,Dusan, Dusica slave
Danas je S. Dusi.... svi koji se zovu Dusko,Dusan, Dusica slave
caci draga nadam se da je prolazna faza
Aha, to, nisam znala za danasnji imendan.
A za svadju, uh, ne znam sta bih ti rekla, cini mi se da cesto izmedju vas izbiju varnice, ili gresim, nesto ne stima, ima li sanse da porazgovarate, da vidite gde je problem?!
A za svadju, uh, ne znam sta bih ti rekla, cini mi se da cesto izmedju vas izbiju varnice, ili gresim, nesto ne stima, ima li sanse da porazgovarate, da vidite gde je problem?!
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» Junska topla jutra stizu svuda
» Topla junska jutra
» Julska topla jutra...
» Junska jutra
» Junska jutra
» Topla junska jutra
» Julska topla jutra...