Moja Anci
+42
heart84
Shizika
SladZana
hany
bubi80
nena beba
dragmilk
Sofka
dacans
JAmajka
Tanja83
missile
BiKsi :)
cicsa80
makababy
MARA
Sami
Tinche
Simona
nina :)
buby
Gramatika
Masha UK
dr mali pariz
Botox
penelope
cufta
HappyGirl
korpica
Orline
ninica2
MAAKKI
medolino
maus
cici
KoMetaK
caci
bak
Milijana
dragana76ns
Mirjana
plavaptica
46 posters
Strana 13 od 24 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24
Re: Moja Anci
plavaptica ::Kao sto sam se i pribojavala, zakacili smo virus koji nas na pusta vec danima. Po ceo dan je borba ljuta....Ne da da joj stavim fizioloski u nos, a tek da izvucem slinice...plakanje iz sveg glasa. Taman kad to prebrinemo dolazi na red sirup ...opet sve iz pocetka.
Malo je juce i danas zivnula, nema povisene T, ali zato u grudima krci...tako da mislim da jos uvek nismo preboleli
Kako smo fazu gukanja potpuno preskocili, bilo je samo cicanja i vriskanja, mislila sam da mi dete nece progovoriti do polaska u skolu. Medjutim, vec par dana Anci ne prestaje da melje nesto na svom jeziku....Dadada...Bababa....Vavava. Ja ponosno trvrdim kako je rekla Mama, i to ne slucajno nabrajanje slogova nego vrlo namenski, dok mm to negira i kaze da ona pojma nema o znacenju bilo koje reci Posto je taja kupa, to je samo njihovih 5 minuta, ovih dana kada je bila bolesna, nije nesto bila u fazonu i plakala je prilikom svakog kupanja i dozivala mamu , kada pridjem i pocnem da je brckam nabaci osmeh i siri ruke da me zagrli. E, sad, ako sam sve umislila.....
Inace se razmazila totalno, nosamo je po celi dan, a i uselila nam se u krevet. Spava kod mame na jastuku i mazi se po celu noc.
Mila mamina i tatina devojčica!!!!
Jel bolje danas?
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Hvala vam tete
Bolje smo danas, nema toliko slinaca i bolje smo raspolozeni posto je i sva terapija maksimalno redukovana
Ovo je fotkica od sinoc, ovako se vec danima uspavljujemo, na dvosedu pred TV, Ana i njen taja
[img][Only admins are allowed to see this image][/img]
A ovo je od jutros, tako se inace mazimo i nosamo stalno
Bolje smo danas, nema toliko slinaca i bolje smo raspolozeni posto je i sva terapija maksimalno redukovana
Ovo je fotkica od sinoc, ovako se vec danima uspavljujemo, na dvosedu pred TV, Ana i njen taja
A ovo je od jutros, tako se inace mazimo i nosamo stalno
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Ana je jedna divna devojčica koja je odlično izabrala roditelje! [Only admins are allowed to see this image]
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
Joj kakav sam ja secerplavaptica ::
Lepotica malaplavaptica ::
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Samo sam svratila da ljubim ovu malu, slatku, čupavu, mačkicu! [Only admins are allowed to see this image]
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Kako je medena, Bože dragi
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
mislim genijalno...
[Only admins are allowed to see this link]
lepotica...
makababy- Broj poruka : 626
Datum upisa : 18.10.2011
Mačkica mila,na mogu je se nagledati.
Nisam ni znala da ste bili bolesni. Dobro je da ste bolje .
Fotke...zaista ne znam gde mi je lepša-a zna da uživaaaas i da koristiiiii...
Kad ste aktivirali stolicu za hranjenje?
Je l vam znači?
ljubac,slatkice :*
Nisam ni znala da ste bili bolesni. Dobro je da ste bolje .
Fotke...zaista ne znam gde mi je lepša-a zna da uživaaaas i da koristiiiii...
Kad ste aktivirali stolicu za hranjenje?
Je l vam znači?
ljubac,slatkice :*
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Majkin macak u cizmama Maka, posalji mi bre ove fotke na FB da ih sacuvam.
Pariz, koristimo stolicu od 6.meseca, dobili je kao poklon za NG. Za klopu nam super sluzi, ja sam resila da je naviknem da se jede u stolici i to je to, a ne svuda po kuci, dvoristu....E sad, ovako neko duze sedenje van hranjenja, da se tu igra dok ja nesto obavim Moze ponekad, na kratko, ako je zainteresuje neki crtac.
Pariz, koristimo stolicu od 6.meseca, dobili je kao poklon za NG. Za klopu nam super sluzi, ja sam resila da je naviknem da se jede u stolici i to je to, a ne svuda po kuci, dvoristu....E sad, ovako neko duze sedenje van hranjenja, da se tu igra dok ja nesto obavim Moze ponekad, na kratko, ako je zainteresuje neki crtac.
Šta ti ženo radiš budna u to doba?
ma niko nije za to da hrani u trku,nego meni još uvek ležaljke obavljaju posao,ali razmišljam o stolici.
ma niko nije za to da hrani u trku,nego meni još uvek ležaljke obavljaju posao,ali razmišljam o stolici.
Pa ja odavno nisam bila ovde. Anci izrasla u cupavu lepoticu u medjuvremenu
Kako me taj njen temperament podseca na moje patuljke... a vidim imamo i isti ritam
Koji sirup pije?
Kako me taj njen temperament podseca na moje patuljke... a vidim imamo i isti ritam
Koji sirup pije?
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Cekam da mi se Ana probudi da rucka, a to je uvek negde oko 3. Ma nisam ni ja bas tacna , ali ako legnem da spavam ne znam gde se nalazim kad me u to vreme probudi.dr mali pariz ::Šta ti ženo radiš budna u to doba?
Mili, pili smo Palitrex. Dr rekla da je virus, ali nam je dala da pijemo 5 dana zbog usiju, sa svaki slucaj, jer je Ana plakala kad je ova pipkala oko usiju.
kako ja nju obozavam !
prelepa mala cupavica....
prelepa mala cupavica....
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Kako ona i njen taja spavaju u istoj pozi
medenica cupava
medenica cupava
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Zdravi smo potpuno?
Ptičice, je l vi svakog dana jedete nemlečnu hranu i po koliko obroka?
Ptičice, je l vi svakog dana jedete nemlečnu hranu i po koliko obroka?
Zdravi smo nadam se. Kasalj, sline, sve je proslo...ali juce se pojavio proliv , nista zabrinjavajuce za sada...videcemo.
Miro, jedemo nemlecnu svakog dana 3 obroka. Ujutru obicno keksic(uveli smo, ne smeta nam nista) i vockica neka, pa onda popodne rucak-povrce i meso, i uvece zitarice-to uglavnom, one kupovne(Humana, Hipp...).
Miro, jedemo nemlecnu svakog dana 3 obroka. Ujutru obicno keksic(uveli smo, ne smeta nam nista) i vockica neka, pa onda popodne rucak-povrce i meso, i uvece zitarice-to uglavnom, one kupovne(Humana, Hipp...).
O okice moje lepe, procice i trba ....ljubi vas teta Dragana punoooo[Only admins are allowed to see this image]
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
mozda je dobila proliv od nemlecnog obraka i od silnih zitarica ?
makababy- Broj poruka : 626
Datum upisa : 18.10.2011
Sad je sve proslo, ali joj je guza sva crvena i u ospama. Stvarno cu da poludim , nista od mazalica nam nije pomoglo,a probali Sudo krem, Seba, Mustela...
Kakva lepotica..božanstvena je zaista...meni je za osip nakon ab pomagala najviše originalna pavlovićeva krema sa ektoinom ..i ja sam ludela od osipa i mazala sve to..a na kraju mi je ovo pomoglo kao i neki gel u spreju za rane i opekotine(oštećenja kože svih vrsta)..prave Ivančić i sinovi a sadrži srebro koji je poznati 'prirodni ab'(to se koristi i kod oipekotina od sunca, i posekotina ...i sl..ja na svoju ruku i to mazala i bilo je super)
Ljubac veliki za čupavicu i njenu mamu
Ljubac veliki za čupavicu i njenu mamu
dacans- Broj poruka : 926
Datum upisa : 25.05.2012
Ptico, a da pomesas daktanol i pantenol na prstu i namazes time?
Nema vise virusa, a?
Nema vise virusa, a?
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
E videh Ancicu kod drugara u dnevniku, ma ona je meni med i TACKA
Bravo za ozdravljenje, a nadam se da cete i guzu brzo resiti [Only admins are allowed to see this image]
Bravo za ozdravljenje, a nadam se da cete i guzu brzo resiti [Only admins are allowed to see this image]
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Kako nam je čupavica preslatka sada?
Niko nije pitao,ali da kažem za ojede-ne osip,za ojed cinkova mast iz apoteke-njihova radinost-
a za osip nemam ideju.
ljubim slatkaču!!
Niko nije pitao,ali da kažem za ojede-ne osip,za ojed cinkova mast iz apoteke-njihova radinost-
a za osip nemam ideju.
ljubim slatkaču!!
E sad, vidi što te pitam. Mi doručkujemo žitarice, pa za užinu imamo voćku, pa ručak meso sa povrćem, pa večera druga vrsta žitarica, ali POSLE SVAKOG OBROKA SISA! Koliko god da je pojeo, on sisa! Ovim tempom će sisati do 18og rođendana. I ne samo to. Počeo je opet da sisa noću, po nekad i po tri puta
Ne znam, a koliki su vam obroci kolicinski? Mislim da je ok to sto sisa posle, znam po mojim bratancima, ovaj mladji sada ima 6m, krenuo je sa kasicama i ruckovima i opet sisa po ceo dan. Negde sam procitala da ne bi trebalo mleko posle obroka sa mesom, jer je kao sve to zajedno tesko svarljivo.
Kad malo bolje razmislim i Ana ima takve faze kada se bas razjede i sta god da joj ponudim slisti za tren.
Hvala tete na savetima za guzu, vec nam je malo bolje, ove masti sa cinkom zavrsavaju posao cini mi se.
Mi smo inace ovih dana mnogo dobri, spavamo po celu noc , lepo ruckamo i sve vise znamo da se zaigramo. Frka mi je da je hvalim dalje, da nesto ne ureknem
Kad malo bolje razmislim i Ana ima takve faze kada se bas razjede i sta god da joj ponudim slisti za tren.
Hvala tete na savetima za guzu, vec nam je malo bolje, ove masti sa cinkom zavrsavaju posao cini mi se.
Mi smo inace ovih dana mnogo dobri, spavamo po celu noc , lepo ruckamo i sve vise znamo da se zaigramo. Frka mi je da je hvalim dalje, da nesto ne ureknem
Strana 13 od 24 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu