KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Moja Anci

+42
heart84
Shizika
SladZana
hany
bubi80
nena beba
dragmilk
Sofka
dacans
JAmajka
Tanja83
missile
BiKsi :)
cicsa80
makababy
MARA
Sami
Tinche
Simona
nina :)
buby
Gramatika
Masha UK
dr mali pariz
Botox
penelope
cufta
HappyGirl
korpica
Orline
ninica2
MAAKKI
medolino
maus
cici
KoMetaK
caci
bak
Milijana
dragana76ns
Mirjana
plavaptica
46 posters

Strana 12 od 24 Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  Sledeći

Ići dole

Moja Anci - Page 12 Empty Re: Moja Anci

Počalji od dr mali pariz 16/1/2013, 14:34

Kakav anđeo!!!
preslatka je naša Anči!
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 16/1/2013, 20:36

Kolka kosa, mama mia! Cica slatkica!!! osmeh srce osmeh srce
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od makababy 18/1/2013, 12:17

kako je medena uh da je pojedes...
makababy
makababy

Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 18/1/2013, 14:23

Hvala drage [Only admins are allowed to see this image], mama samo cveta [Only admins are allowed to see this image]

Juče smo otišle do somatopeda, da zakažemo kontrolu, pošto nam je tako rekla na našem poslednjem viđanju pre tri meseca. Ulazimo Ana i ja sa kengurom naravno, a g-dja somatoped osu paljbu Shocked Ona nije za to da se dete nosi u kenguru, krivi kičmu, nepravilno drži telo....pa krete "niste joj dobro namestili kaiševe, vidite kako joj glava štrči napred...." Ja naravno zbunjena Shocked , Ana obožava da bude u kenguru i takve šetnje su joj omiljene, nikad nisam primetila ni na momenat da joj je nešto neudobno ili da negoduje. Eto, sada nisam pametna... Rolling Eyes
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 18/1/2013, 15:18

znas da dr nevole kengura ja sam brata nosila do 7 meseci u njemu ali posle nisam mogla jer je imo preko 10 kg i nikad mu nije smetalo a inace sad je momak od nepune 19 g .jer gde sam ja isla iso je i on sa mnom jer sam starija od nejga 18.5 g a svi su ga ostali gurali u kolicima jer nisu imali snage od njegove tezine

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 18/1/2013, 15:36

Ptico, ja otvorih temu
[Only admins are allowed to see this link]
Pa me interesuje tvoje misljenje, kad si pocela, je li odmah htela u kengura, itd...da ti ne zachatavam dnevnik.
Inace, cupavica mi je idol, ja sam mislila da cu roditi jednu slicnu, jer imam brdo kose na glavi, kad ono moj celavac sa nekom svetlom mahovinom ko ja tek pocela da se bolje vidi
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 18/1/2013, 15:54

ako postoji tema,odgovor ću tamo dati. mi oboje naših od trwćeg m.nosimo u kenfurima,i meni završava posao,a oni .se nisu iskrivili iako često u njemu zaspe
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 18/1/2013, 22:18

Orline ::
Inace, cupavica mi je idol, ja sam mislila da cu roditi jednu slicnu, jer imam brdo kose na glavi, kad ono moj celavac sa nekom svetlom mahovinom ko ja tek pocela da se bolje vidi

lol! E, a ja se sve pribojavam da Ana, kad joj opadne ova prva kosa, ne povuce na mamu, pa dobije umesto kose sucmurasto paperje da se sa njim zlopati. Majka mm ima sada sa svojih 80 cudo od kose i to crne sa tek po nekom sedom, tako da se iskreno nadam da je to taj gen [Only admins are allowed to see this image].

P:S: Pisah na temi svoja( nasa) iskustva sa kengurom.
plavaptica
plavaptica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tanja83 19/1/2013, 12:56

Lepoto mala,cupavice jedna [Only admins are allowed to see this image],znas,divna si sa svim tim pozama koje pokusavas da napravis dok "'sedis" [Only admins are allowed to see this image]

Ptico,ona je divna i zelim je za snajku ako nemate vec nekog kaparisanog momka lol!

Ljubim te u gusu da pukne [Only admins are allowed to see this image](ne tebe Ptico vec Anu lol! )
Tanja83
Tanja83

Broj poruka : 1272
Godina : 41
Datum upisa : 01.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 19/1/2013, 20:15

Stvarni ima prepu kosu cupavica jedna velika.
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 19/1/2013, 20:17

Nemam edit a dete mi capka tastaturu a htela sam reci ima prelepu kosicu,cupavu,a tek oke.
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 19/1/2013, 20:46

Secer kosati crnooki, ma medenjakovicka je prava!!!
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 19/1/2013, 21:34

Tanja83 ::Ptico,ona je divna i zelim je za snajku ako nemate vec nekog kaparisanog momka lol!

:lol!:Ani su se jako dopali Novak i Matija, kada je ugledala sliku na sajtu. Odusevljeno je rasirila ruke i pocela nesto da im prica. Doduse bio je tu i Mrvicin Vukasin, sad ne znam.... Laughing
Maro hvala [Only admins are allowed to see this image]znam kako je kada imas asistenta za tastaturom Laughing
plavaptica
plavaptica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 22/1/2013, 23:31

Danas smo bile kod somatopeda na kontroli. Inace Ana je vec skontala da prostor Savetovalista u Dz nikako nije mesto gde joj se desavaju lepe i prijatne stvari [Only admins are allowed to see this image] Ulazimo, zena nas doceka sa osmehom, Ani oci pune suza i sirom otvorene.Ova je uzima u narucje, Ana prestravljeno gleda u mene, a pogled govori vise od hiljadu reci " Zbog cega si me dala ovoj zloj teti?" Nekako sam je smirila, zena nas propituje da li se okrece, da li stavlja stopala u usta....Ih vec dva meseca. Naravno skoro nista od toga tamo nije pokazala,vec je samo urlala koliko god je imala glasa....Jedino su je malo zainteresovale igracke, dok ih je sve ispipkala i stavila u usta da vidi da li su ukusne.... No somatoped nam je poverovala na rec Rolling Eyes E onda je dosao na red ispit zvani Parasut Shocked Drzi je uspravno u narucju okrenutu od sebe i onda je naglo odgurne ka napred, kao da hoce da je baci. Tacan odgovor je ispruziti ruke u pravcu kretanja, odn trebalo bi da pokusa da se doceka na ruke, sto Ana naravno nije uradila vec se prestravljeno odbacila unazad i zalepila somatopetkinji rikama za lice. Naravno, posle toga vise niko zivi nije mogao da je smiri, jecala je jos pola sata narednih. E posto padosmo na Parasutu, treba da dodjemo ponovo na kontolu sa 9 meseci Rolling Eyes
Savet je bio da se sto vise igra na podu, nikako setalica i tako dok ne prohoda. Ne forsirati sedenje, vec samo koliko ona sama zeli.
Ja pod utiskom ovoga sto videh danas, kada smo stigle kuci, a Anci se lepo naspavala, lagano probam isto ono sto i somatopetkinja, dete sve skolski odradi i to bez pobune i plakanja, narednih jos nekoliko puta...eto.
Inace novo nam je i to da nam se jako dopadaju deklaracije na garderobi, cebadi, peskirima i kako nam sta padne saka od tih stvari pomno i pazljivo trazimo istu, a onda sa njom pravo u usta....jako je ukusno i bolje je od dude i glodalice [Only admins are allowed to see this image]
plavaptica
plavaptica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 23/1/2013, 13:11

"Hoće li se ova zima ikad završiti" Rolling Eyes
[img][Only admins are allowed to see this image][/img]

"Čemu stočić služi, ako ne da se noge na njega stave i šta je sa tim ručkom?"
plavaptica
plavaptica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 23/1/2013, 13:13

Lutka mala, kako se istraumirala No

Glodjite etikete i mazite se, sta zna dr vestica osmeh srce
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 23/1/2013, 13:19

[Only admins are allowed to see this image]
Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od makababy 23/1/2013, 22:37

e sad somatoped mora da izmisli nesto,sto bi sad tamo dzabe sedela,mi idemo svake nedeljea,ali necemo da radimo sta nas ona tera,tako da i anci ne zeli da saradjje,pametnica moja...slatka je ko meeeeeeeed!!!!!!!!
makababy
makababy

Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 25/1/2013, 09:11

Jao guzice jedne malene slatke sa tom kapicom osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce
I mama zasto kasnis sa ruckom ccccccccccc lol! lol! lol! lol!
Preslatka je , preslatka !!! osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce
Slazem se sa makom sto se tice som-a Very Happy
A deklaracije, cudo su! Mnogo zanimljiva stvar lol! lol! lol! lol! I moja Ana ih je obozavala, okreni obrni, zagledaj...
love usne
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 27/1/2013, 15:26

Danas nam je 7. rodjendanko [Only admins are allowed to see this image]
Moja beba ima 7 meseci, prosto ne mogu da verujem kako je vreme brzo proslo i kako brzo rastu.
Promene u ponasanju i novine se vide mislim svakog dana. Primetila sam kako pokusava, kada joj nesto pricam i ponavljam neke reci, da namesta usta kao da bi nesto rekla. Juce mi je cak nesto i ispricala, sa znacajnim izrazom lica, kao da mi govori nesto mnogo vazno "A Ta Da Da"
I dalje je kao cigra, stalno u pokretu, ako mirno sedi ili lezi, ipak mora bar nogu ili neki drugi deo tela da pomera. Po krevecu izvodi razne akrobacije, pre neko jutro cujem je kako nesto guce, prica, ustanem iz kreveta i ne vidim je u krevecu. Vec sam se isprepadala da je uspela da iskoci iz istog, a onda spazim da se jorgan pomera i vidim kako joj nogica viri. Skroz je uspela da se prebaci do drugog kraja kreveca, zavuce ispod jorgana, pri tom ponela i jastuk sa sobom, otkacila kucu koji svira a inace zakacen za resetku od kreveca i igra se Shocked. Naravno uz put je uspela da svuce sa sebe donji deo pizame [Only admins are allowed to see this image]
Nicas smo se igrale celu noc, taman kad oci krenu da joj se sklapaju a glava pada, ona se trgne i pocne da se gica i otima "Ne smem da zaspim" i tako do 6 jutros Rolling Eyes
Od jutros ponovo neke slinice, nadam se da nije zakacila virus, taman je krenula lepo da rucka i malo se uokruglila.
plavaptica
plavaptica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 3/2/2013, 01:09

Kao sto sam se i pribojavala, zakacili smo virus koji nas na pusta vec danima. Po ceo dan je borba ljuta....Ne da da joj stavim fizioloski u nos, a tek da izvucem slinice...plakanje iz sveg glasa. Taman kad to prebrinemo dolazi na red sirup No ...opet sve iz pocetka.
Malo je juce i danas zivnula, nema povisene T, ali zato u grudima krci...tako da mislim da jos uvek nismo preboleli Rolling Eyes
Kako smo fazu gukanja potpuno preskocili, bilo je samo cicanja i vriskanja, mislila sam da mi dete nece progovoriti do polaska u skolu. Medjutim, vec par dana Anci ne prestaje da melje nesto na svom jeziku....Dadada...Bababa....Vavava. Ja ponosno trvrdim kako je rekla Mama, i to ne slucajno nabrajanje slogova nego vrlo namenski, dok mm to negira i kaze da ona pojma nema o znacenju bilo koje reci Wink Posto je taja kupa, to je samo njihovih 5 minuta, ovih dana kada je bila bolesna, nije nesto bila u fazonu i plakala je prilikom svakog kupanja i dozivala mamu Very Happy , kada pridjem i pocnem da je brckam nabaci osmeh i siri ruke da me zagrli. E, sad, ako sam sve umislila..... Rolling Eyes
Inace se razmazila totalno, nosamo je po celi dan, a i uselila nam se u krevet. Spava kod mame na jastuku i mazi se po celu noc.
Evo fotkica od pre neki dan, Ana je bila prvo vrlo nervozna, pa je taja pokusao da oraspolozi oboje tako sto su se igrali sa sesiricem koji je inace deo outfita za izlazak iz porodilista Laughing
plavaptica
plavaptica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 3/2/2013, 13:48

Ko bre razmazen? I kad ce da spava sa vama ako ne sad?
Vidi kako je medena, ma slatkis. Ja bi svu decau sa Kutka sa mnom u krevet lol!
Ljubim i grlim da sto pre ozdravi. Mrzim viruse pogotovo kada napadaju decu...grrrrrrrrrrrrrr
ljubav
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 4/2/2013, 10:56

Okano...tako bih te stipnula za te obrascice. a sesiric i poza za slikanje[Only admins are allowed to see this image]

Nadam se da si vec bolja i da je mama naprasila virus[Only admins are allowed to see this image]

ljubimmmm vas
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 4/2/2013, 13:28

Prvo, srećan vam sedmi mesecdančić! love
Drugo - tata je ljubomoran - bebe razumeju sve! yes Naročito značenje reči MAMA! osmeh srce
Treće, Mišica je vrlo tačno sratila reč somatoped Wink Razz
Upišala sam se od smeha čitajući sve što sam propustila Laughing Samo uživajte love
Kako je Anči? Je l bolje?
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 4/2/2013, 14:03

plavaptica ::
nemam reči Anči je preslatka na svim fotografijama,ali na ovoj je najlepša.
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 12 od 24 Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics