Moja Anci
+42
heart84
Shizika
SladZana
hany
bubi80
nena beba
dragmilk
Sofka
dacans
JAmajka
Tanja83
missile
BiKsi :)
cicsa80
makababy
MARA
Sami
Tinche
Simona
nina :)
buby
Gramatika
Masha UK
dr mali pariz
Botox
penelope
cufta
HappyGirl
korpica
Orline
ninica2
MAAKKI
medolino
maus
cici
KoMetaK
caci
bak
Milijana
dragana76ns
Mirjana
plavaptica
46 posters
Strana 8 od 24 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24
Re: Moja Anci
Kad ste beše vi ono rođeni? Dva dana pre nas? Znači, za dva dana da ne očekujem isto Kakvu sam ja lenštinu rodila
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Zato je ova moja "vrednica" jutros pala sa kreveta
Pre nego se probudim sanjam ja kako se Ana seta po nekoj terasi sa spoljne strane ograde, a mm je kao gleda i sve super smeje se U jednom momentu se pusta i poleti na dole, ja vristim i budim se.
Kao i svako jutro imamo ritual igranja u velikom krevetu, pa je ja onda zagradim jastukom, stavim stolicu pored i idem da joj spremim dorucak. Sve vreme dok muckam plazmu i vockice je cujem kako guce, prica nesto, smeje se i odjednom histerija iz sveg glasa Odmah sam znala sta se desilo, dotrcim, nema je u krevetu, stolicu je ne znam kako izgurala i skombrljala se izmedju nje i kreveta Lezi na podu, na stomaku.
Znaci, noge su mi se skratile, ispipala sam je i nisam primetila nista sumnjivo. Ona je odmah posle toga nastavila sa svojom redovnom gimnastikom, videcu u toku dana. Glava me boli nevidjeno i vise ne smem ni do wc kad smo same.
Pre nego se probudim sanjam ja kako se Ana seta po nekoj terasi sa spoljne strane ograde, a mm je kao gleda i sve super smeje se U jednom momentu se pusta i poleti na dole, ja vristim i budim se.
Kao i svako jutro imamo ritual igranja u velikom krevetu, pa je ja onda zagradim jastukom, stavim stolicu pored i idem da joj spremim dorucak. Sve vreme dok muckam plazmu i vockice je cujem kako guce, prica nesto, smeje se i odjednom histerija iz sveg glasa Odmah sam znala sta se desilo, dotrcim, nema je u krevetu, stolicu je ne znam kako izgurala i skombrljala se izmedju nje i kreveta Lezi na podu, na stomaku.
Znaci, noge su mi se skratile, ispipala sam je i nisam primetila nista sumnjivo. Ona je odmah posle toga nastavila sa svojom redovnom gimnastikom, videcu u toku dana. Glava me boli nevidjeno i vise ne smem ni do wc kad smo same.
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
duša mila...kažu-svakom padne...i ja strahujem od toga. bitno je da jje ona danas bila dobro.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
joj mala anci, anci, uf...
mogu da zamislim kako si se ti mama presekla
samo je prati danas, verovatno nije nista, cim je ona super raspolozena bila posle
i ja se tih padova mnogo bre plasim, a skoro svi mi rekose da su im deca padala s kreveta, krevetaca, stolica...
samo zivot da mi skrati tada...
mogu da zamislim kako si se ti mama presekla
samo je prati danas, verovatno nije nista, cim je ona super raspolozena bila posle
i ja se tih padova mnogo bre plasim, a skoro svi mi rekose da su im deca padala s kreveta, krevetaca, stolica...
samo zivot da mi skrati tada...
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
meni je marija sa 11 meseci ispala iz krevetica na glavu a nas 3 odraslih u sobi i to svi u rasponu 1 m od nje ali ona setala po kreveticu jer smo spustili na najmanji deo da kao nemoze da ispadne a kako je ona to uradila nemam poljma i dan danas jedino ako se nije oduprela na misice i samo se prevrnula
a veruj da nema deteta koji nije pao koje ja znam
a veruj da nema deteta koji nije pao koje ja znam
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Zeno, lepotico, totalno si me odusevila na onoj gde lozis matorce!!!!!!! Bices pojedena
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Ana je jedna secerlemica
Uf mnogo mi zao sto je pala, ali valda smo i svi mi padali na taj nacin, verujem da si se mnogo uplasila, ali sigurna sam da ce sve da bude u redu, jer nekako mala deca kada padaju, padaju ajd da kazem "zgodno". Ljubim puno
Uf mnogo mi zao sto je pala, ali valda smo i svi mi padali na taj nacin, verujem da si se mnogo uplasila, ali sigurna sam da ce sve da bude u redu, jer nekako mala deca kada padaju, padaju ajd da kazem "zgodno". Ljubim puno
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Nadam se da je dobro cvetak medeni
I moja Ana je prvi put pala sa kreveta u tom uzrastu. Odlično znam kako si se isprepadala.
Ljubim vas obadve
Ljubim vas obadve
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Anci napreduje iz dana u dan, bas mi je sada nekako matora. U krevecu je pocela da izvodi raaazne vratolomije. Podigli smo za svaki slucaj stranicu, posto pokusava da se podigne pridrzavajuci se za istu i da ustane, a pri tom se nogama odbacuje o dusek kreveca , pa da ne bude slucajno neki skok "iz laste u prelom".
Jenu noc, posto se ona sada redovno budi oko 3 i tako se onda igra do nekih 4-5 ujutru, ja je nahranila, presvukla, vratila je u krevetac i legla i posmatram sta radi. Znaci, na kraju nisam mogla da odolim nego sam ustala i pocela da se igram sa njom. Dete se prevrce, izvuce noge kroz resetke, legne na stomak i onda se odguruje o nas krevet i sva srecna se smeje na glas, kao da je postigla ne znam kakav uspeh. Ja ocekujem da se zaglavi, ali ne sve je to vec uvezbano i dobro razadjenom tehnikom se vrati u prvobitni polozaj Covece, ko zna koliko dugo ona vec radi na tim gimnastickim elementima, a ja prvi put videla pre dve noci
Sve je zahtevnija, mora neko da je zabavlja 24h minus vreme spavanja(koje je btw sve krace). Ima mnogo razumniji, zreliji pogled, prati pricu, obozava da slusa odrasle dok govore normalnim jezikom, bez bebecih uzvika, upijajuci svaku rec i gest.
A evo jedne fotkice, Ancica devojcica sa snalicama
[img][Only admins are allowed to see this image][/img]
Jenu noc, posto se ona sada redovno budi oko 3 i tako se onda igra do nekih 4-5 ujutru, ja je nahranila, presvukla, vratila je u krevetac i legla i posmatram sta radi. Znaci, na kraju nisam mogla da odolim nego sam ustala i pocela da se igram sa njom. Dete se prevrce, izvuce noge kroz resetke, legne na stomak i onda se odguruje o nas krevet i sva srecna se smeje na glas, kao da je postigla ne znam kakav uspeh. Ja ocekujem da se zaglavi, ali ne sve je to vec uvezbano i dobro razadjenom tehnikom se vrati u prvobitni polozaj Covece, ko zna koliko dugo ona vec radi na tim gimnastickim elementima, a ja prvi put videla pre dve noci
Sve je zahtevnija, mora neko da je zabavlja 24h minus vreme spavanja(koje je btw sve krace). Ima mnogo razumniji, zreliji pogled, prati pricu, obozava da slusa odrasle dok govore normalnim jezikom, bez bebecih uzvika, upijajuci svaku rec i gest.
A evo jedne fotkice, Ancica devojcica sa snalicama
[img][Only admins are allowed to see this image][/img]
Ptičice, ona je prelepa
Što se tiče tih vratolomija ostadoh u čudu kad sam pročitala Moj trutić ništa
Što se tiče tih vratolomija ostadoh u čudu kad sam pročitala Moj trutić ništa
Gledaj ovo, majke muške dece stalno vire u Anin dnevnik!
Divna je! [Only admins are allowed to see this image]
Divna je! [Only admins are allowed to see this image]
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
provaljena sam!
[Only admins are allowed to see this image]Mirjana :: provaljena sam!
Gramatika ::[Only admins are allowed to see this image]Mirjana :: provaljena sam!
koliko je slatka...vrdalama u očima sija
čitam i vidim svog Dušana...samo on ne provodi mbpgo vremena u krevecu,pa ne stže tu fa se iskazuje,ali na krevrtu,dasci za prepovijanje...kao da su njih dvoje brat i sestra .
:-*:-*:-*
čitam i vidim svog Dušana...samo on ne provodi mbpgo vremena u krevecu,pa ne stže tu fa se iskazuje,ali na krevrtu,dasci za prepovijanje...kao da su njih dvoje brat i sestra .
:-*:-*:-*
A vidi, molim te, i Pari nešto samo Dušana ovde spominje!
pa kad su slični...
Aha, a uz to Dušan momak i po, pa čisto da ga spomenemo!
Pametnom čoveku i komarac muzika!
vec nam drugaricu kibicuju mame za svoje sinove
tako je nama marija isprobala da se odbaci sa duseka na najmanjoj vrelicini za krevetic jer sm ose boljali da ce iskociti jednom i nakraj uje iuspela pravo na glavu stim da smo nas 3 bili u krugo oko 1m i niko je nije uspeo uhvatiti a ona lepo na nos ali imala je oko 11 meseci
tako je nama marija isprobala da se odbaci sa duseka na najmanjoj vrelicini za krevetic jer sm ose boljali da ce iskociti jednom i nakraj uje iuspela pravo na glavu stim da smo nas 3 bili u krugo oko 1m i niko je nije uspeo uhvatiti a ona lepo na nos ali imala je oko 11 meseci
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Ljubim je ja u snalicu
Neka je nemirna, bas bi ti bilo dosadno nocu da samo lezi i spava, jel da
Neka je nemirna, bas bi ti bilo dosadno nocu da samo lezi i spava, jel da
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
anci je genijalna...samo napred anci od sada im vadi dzigericu,pa sta oni misle da mogu da uzivaju bas je preslatka sa snalicama...
makababy- Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011
Mi dosli sa snimanja kukova. Sve je odlicno, kako rece doktorka, mozemo da sedimo koliko hocemo jeeeeee , ne moramo vise da nosimo siroko povijanje ( nismo ga ni nosili) i tako.
Anci je sarmirala nekoliko bata koji su bili tamo, ili bolje reci pokusala da ih sarmira na sebi svojstven nacin "vidi sta ja znam", pa se bacala po onom stolu za presvlacenje i odusevljeno vristala dok se bate nisu preplasile i pocele da placu Prava sarmerka, na mamu Na kraju se i ukakila
Eto, sada smo zvanicno veliki, mozemo da kupimo stolicu za hranjenje i ostavimo uflekani dvosed na miru, a i autosediste za velike bebe
Anci je sarmirala nekoliko bata koji su bili tamo, ili bolje reci pokusala da ih sarmira na sebi svojstven nacin "vidi sta ja znam", pa se bacala po onom stolu za presvlacenje i odusevljeno vristala dok se bate nisu preplasile i pocele da placu Prava sarmerka, na mamu Na kraju se i ukakila
Eto, sada smo zvanicno veliki, mozemo da kupimo stolicu za hranjenje i ostavimo uflekani dvosed na miru, a i autosediste za velike bebe
Ma bravo Anči
Mama, ne brukaj mi dete
A niste nosili široki povoj? Sram vas bilo!Cccccc
Mi jesmo. Ukupno pola sata za ovih 5 meseci, tri nedelje i 2 dana
Mama, ne brukaj mi dete
A niste nosili široki povoj? Sram vas bilo!Cccccc
Mi jesmo. Ukupno pola sata za ovih 5 meseci, tri nedelje i 2 dana