Moja Anci
+42
heart84
Shizika
SladZana
hany
bubi80
nena beba
dragmilk
Sofka
dacans
JAmajka
Tanja83
missile
BiKsi :)
cicsa80
makababy
MARA
Sami
Tinche
Simona
nina :)
buby
Gramatika
Masha UK
dr mali pariz
Botox
penelope
cufta
HappyGirl
korpica
Orline
ninica2
MAAKKI
medolino
maus
cici
KoMetaK
caci
bak
Milijana
dragana76ns
Mirjana
plavaptica
46 posters
Strana 24 od 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Re: Moja Anci
E bas smo se ulenjili, ali od kada radim dan od 24h mi je prekratak.
Anci je pravi zvrk, stalno...ali bukvalno stalno u pokretu, veoma cesto i dok spava.
Ne idemo jos uvek u vrtic, tata je cuva dok sam ja na poslu, a zatim mi je svecano preda i istog momenta se strovali na dvosed kao da je bio na nekom teskom i prinudnom fizikalisanju.
Inace je za svoj uzrast izuzetno spetna, bez problema se penje po cemu god pozeli, a i isto tako spretno silazi. Kada ponekad pretera i vidim da ce oboriti Tv sebi na glavi, ili ispasati kroz prozor, opeci se na sporet i sl. viknem strogo, ona odmah pocinje da se ozbiljno prepire, sa sve gestikulacijom zbog koje mi dodje da puknem od smeha i strogim namrstenim pogledom.
Maza je prava, posle svakog mog slobodnog vikenda koji se inace trudim da maksimalno provedem vremena sa njom, jedva se nekako odvojimo u ponedeljak. Tacno oseti da se spremam za posao, stane kod vrata, rasiri ruke i noge odmahuje glavom i govori "NE". Mami se naravno zaglavi knedla u grlu i bude blesava pola radnog vremena:cry:
[Only admins are allowed to see this image]
Ovo je negde oko ponoci, matorci se nadaju da cu uskoro na spavanje, a ja spremna za izlazak:D
Jos jedna u tom stilu, ali Ne, pre ponoci ne idem u krevet ni slucajno.
Kapa je u kuci veoma cesto obavezan modni detalj, napolju je ne nosimo nikada:roll:
Ovo je Ana na Dunavu, svakodnevna marsuta. Ovde je bila fina i lepo se setkala tako da smo uspeli i da se ufotkamo.
Inace je u blizini decije igraliste sa toboganima, ljuljaskama i svim ostalim...e te slike je nemoguce imati posto je Ana neuhvatljiva. Sama se penje uz tobogan, spusta....ja sam jedan dan od silne jurnjave za njom dobila takvu upalu misica, da nedelju dana nisam mogla normalno da funkcionisem.
Toliko drugari za sada, nadam se da cemo u buduce biti vredniji;)
Anci je pravi zvrk, stalno...ali bukvalno stalno u pokretu, veoma cesto i dok spava.
Ne idemo jos uvek u vrtic, tata je cuva dok sam ja na poslu, a zatim mi je svecano preda i istog momenta se strovali na dvosed kao da je bio na nekom teskom i prinudnom fizikalisanju.
Inace je za svoj uzrast izuzetno spetna, bez problema se penje po cemu god pozeli, a i isto tako spretno silazi. Kada ponekad pretera i vidim da ce oboriti Tv sebi na glavi, ili ispasati kroz prozor, opeci se na sporet i sl. viknem strogo, ona odmah pocinje da se ozbiljno prepire, sa sve gestikulacijom zbog koje mi dodje da puknem od smeha i strogim namrstenim pogledom.
Maza je prava, posle svakog mog slobodnog vikenda koji se inace trudim da maksimalno provedem vremena sa njom, jedva se nekako odvojimo u ponedeljak. Tacno oseti da se spremam za posao, stane kod vrata, rasiri ruke i noge odmahuje glavom i govori "NE". Mami se naravno zaglavi knedla u grlu i bude blesava pola radnog vremena:cry:
Ovo je negde oko ponoci, matorci se nadaju da cu uskoro na spavanje, a ja spremna za izlazak:D
Jos jedna u tom stilu, ali Ne, pre ponoci ne idem u krevet ni slucajno.
Kapa je u kuci veoma cesto obavezan modni detalj, napolju je ne nosimo nikada:roll:
Ovo je Ana na Dunavu, svakodnevna marsuta. Ovde je bila fina i lepo se setkala tako da smo uspeli i da se ufotkamo.
Inace je u blizini decije igraliste sa toboganima, ljuljaskama i svim ostalim...e te slike je nemoguce imati posto je Ana neuhvatljiva. Sama se penje uz tobogan, spusta....ja sam jedan dan od silne jurnjave za njom dobila takvu upalu misica, da nedelju dana nisam mogla normalno da funkcionisem.
Toliko drugari za sada, nadam se da cemo u buduce biti vredniji;)
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Drustvo bas ste medeni nemam rijeci
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Ona je totalni slatkiš! Frizura je hit i te loknice! Garavušica medena!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Šou ste
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Mnogo je slatka, od malih nogu se uci kindjurenju
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Mama jeste da vas vidimo na fb ali zabusavas.
Ljubim Ancicu lepoticu
Ljubim Ancicu lepoticu
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Anči je prava lepotica Divne su vam sličke
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Strana 24 od 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Dozvole ovog foruma: