BEBE - Razna pitanja i odgovori
+39
BiKsi :)
veki1
fmala
noja
*AIDA*
heart84
dragmilk
Tanja83
lilly13
Ema78
nena beba
tuli
ZarPtica
Sneza
dacans
bobica83
penelope
plavaptica
Shizika
cici
bak
nina :)
Orline
lilya
JocY
maus
Mirjana
key
Marija86
Milijana
dr mali pariz
kasia
bebko
Mrvica
Vuchica
Gramatika
missile
Botox
Tinche
43 posters
Strana 5 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: BEBE - Razna pitanja i odgovori
plavaptica ::Definitivno koliko dr. toliko ćudi
Znači strašno
I ja idem tom logikom da hoću da mi savest bude mirna, pa se baš pridržavam onoga što mi kažu. Ali kad mi dva dr-a kažu dve potpuno različite stvari, baš me slude.
Što se mleka tiče, mi smo porodično skloni intoleranciji na laktozu, tako da mu neću davati pre prvog rođendana. Nadam se da baš zbog toga on neće imati problema.
Znači, da probam sa kruškom. A ako pozovem mm-a da mi kupi kruške, on će me odmah podsetiti na to šta je rekla dr
Ne gine mi da sačekam još 4 dana
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Samo kruske nemoj popodne od njih hoce da boli stomak isto..da znas
Marija86- Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
Marija, pa još 9 dana? Al meni prolete tvoja trudnoća!
Tempirala si 04. 01., a?
Tempirala si 04. 01., a?
Ne znadoh gde da postavim ovo pitanje, pa evo tu cu medj' razno.
Htela bih da kupim ovakvu casu, ali zivim u malom gradu i tu nema.
http://en.nuk.de/#path=products/drink_training/productdetail&p=10.215.053<y=m&lid=34&m=1
Da li neko zna neko sajt gde mogu da narucim? (trazim,ali sam izgleda smotana) Ili da mi neko kupi i posalje, pa ja da dostavim novac?
Izvinjavam se ako sam promasila temu.
Htela bih da kupim ovakvu casu, ali zivim u malom gradu i tu nema.
http://en.nuk.de/#path=products/drink_training/productdetail&p=10.215.053<y=m&lid=34&m=1
Da li neko zna neko sajt gde mogu da narucim? (trazim,ali sam izgleda smotana) Ili da mi neko kupi i posalje, pa ja da dostavim novac?
Izvinjavam se ako sam promasila temu.
penelope- Broj poruka : 329
Godina : 42
Datum upisa : 07.06.2011
Penelope, ja sad pretražih prema slici, i ne nudi mi nijedan domaći sajt.
U mojoj apoteci u kraju imaju nukove proizvode, pogledaću sutra prekosutra i ako ima poslaću ti ja. Nemam vremena da gledam puno po gradu, jer i ne izlazi zbog bebe, ali ovde gde mogu pogledaću
U mojoj apoteci u kraju imaju nukove proizvode, pogledaću sutra prekosutra i ako ima poslaću ti ja. Nemam vremena da gledam puno po gradu, jer i ne izlazi zbog bebe, ali ovde gde mogu pogledaću
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Orline, divna si.
To samo ako tuda prolazis, pa ti je usput.
To samo ako tuda prolazis, pa ti je usput.
Penelope, je l baš mora NUK? Ima svakakvih u DM-u, a čini mi se i u Lilly-ju. Ja baš planirala da kupim Cvrletu, ali tek ću u ponedeljak obilaziti radnje. Ako ti Orlić do tad ne nađe, ja ću ti slčikati ponudu, pa ćemo se dogovoriti za dalje.
Prolazim, nije problem, to mi je baš blizu. Imam dve apoteke u blizini.
A ako ne nadjem ja, iskopaće je neko. Evo ima još zainteresovanih
A ako ne nadjem ja, iskopaće je neko. Evo ima još zainteresovanih
Ima u Aksi slicnih, svakakvih. Ja bati Avent kupovala doduse...ali se secam da je bilo Nukovih puuuuno! Jel bas mora ovakav dezen? Mekana ili tvrda "pipa" gore?
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Hvala vam, devojke!
Nasa Janja do prvog rodjendana nije uopste koristila flasice, tj nije uopste koristila tecnost. Mozda sam negde i pisala-nista nije htela da pije (samo je jednom sisala pre spavanja), napolju 40 stepeni, pelene suve, tako mesecima, uh. Kupovala sam flasice i case sa piskom razne, a ni kasika nije palila. Onda je samo jedan dan uzela i popila pola flasice i zaspala, a mi ostali ovako Tada smo prestali sa dojenjem.
To je bila Nukova flasica, kasnije smo kupili jos jednu istu. Medjutim, pre neki dan, jedna je nestala, nema sanse da je nadjemo, negde smo je zaboravili, pa moramo kupiti. Skontala sam da na ovakvu casu (sa linka) moze da se namontira i ova obicna cucla od flasice. Zato sam je htela, da mi je lakse da perem. A i polako da je navikavam na casicu, mada je zbilja "teska" na picu i sad.
Mozda vi bolje znate, da li stvarno moze da se stavi i cucla na nju ili su te sa piskom takve kakve su. Znam da kod Aventovih mozes da montiras pisak na obicnu flasicu i obrnuto. Sad mene interesuje da li i Nuk to moze.
Al' ja iskomplikovah.
Nasa Janja do prvog rodjendana nije uopste koristila flasice, tj nije uopste koristila tecnost. Mozda sam negde i pisala-nista nije htela da pije (samo je jednom sisala pre spavanja), napolju 40 stepeni, pelene suve, tako mesecima, uh. Kupovala sam flasice i case sa piskom razne, a ni kasika nije palila. Onda je samo jedan dan uzela i popila pola flasice i zaspala, a mi ostali ovako Tada smo prestali sa dojenjem.
To je bila Nukova flasica, kasnije smo kupili jos jednu istu. Medjutim, pre neki dan, jedna je nestala, nema sanse da je nadjemo, negde smo je zaboravili, pa moramo kupiti. Skontala sam da na ovakvu casu (sa linka) moze da se namontira i ova obicna cucla od flasice. Zato sam je htela, da mi je lakse da perem. A i polako da je navikavam na casicu, mada je zbilja "teska" na picu i sad.
Mozda vi bolje znate, da li stvarno moze da se stavi i cucla na nju ili su te sa piskom takve kakve su. Znam da kod Aventovih mozes da montiras pisak na obicnu flasicu i obrnuto. Sad mene interesuje da li i Nuk to moze.
Al' ja iskomplikovah.
Moja Lenka koristi ovakvu casu od 8 meseci i moze da se stavi ona siroka Nukova cucla, oblika kao bradavica. Lenka ima crvenu, sa Miki mausom, jos lepsu od ove. Ima ih kod nas, u apotekama, ako hoces, kupicu ti i poslati. Prosle godine je kostala oko 800 dinara.
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Znaci, ne moze da se stavi ona klasicna Nukova cucla ( http://www.google.rs/imgres?imgurl=http://shop.aksa.rs/UserFiles/products/details/5199.jpg&imgrefurl=http://shop.aksa.rs/nuk-cucla-silikonska-0-6-for-milk.html&h=300&w=231&sz=35&tbnid=fBGa4b12WFIC1M:&tbnh=90&tbnw=69&prev=/search%3Fq%3Dnuk%2Bcucla%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=nuk+cucla&usg=__FYodQXoW8nHcvYinB0fvb0jtbVg=&docid=BYqrUQo__5VacM&itg=1&sa=X&ei=pnIVUa76Io7YsgaExICACw&ved=0CEkQ9QEwBA&dur=604 ) ?
Mili, a tvoje cure piju na pisak ili na tu mekanu?
Mili, a tvoje cure piju na pisak ili na tu mekanu?
Ova ne, samo ona siroka, jer je grlo siroko.
Lenka je pila na pisak od 8 meseci. Sad samo nocu, a danju na obicnu casu ili na neku NUK-ovu flasicu 24+ sa cevkom. Milena je maza, ona jos uvek koristi ovu kalsicnu cuclu kakvu si ti stavila.
Lenka je pila na pisak od 8 meseci. Sad samo nocu, a danju na obicnu casu ili na neku NUK-ovu flasicu 24+ sa cevkom. Milena je maza, ona jos uvek koristi ovu kalsicnu cuclu kakvu si ti stavila.
Mozda bi i htela ovu.
Probala bih, pa da mi neko posalje. Ili ako Mirka zna gde ima ovakvih, pa da nekog zamolim da mi kupi, jer mi je to blizu.
Probala bih, pa da mi neko posalje. Ili ako Mirka zna gde ima ovakvih, pa da nekog zamolim da mi kupi, jer mi je to blizu.
mi imamo ovakvu samo plavu sa ovim ruckicama,ja mogu danas po podne da pogledam i da ti posaljem ako ori vec nije uzela. Javi se mozes i na pp ja cu po podne setati a sad idem spavam radila trecu ne vidim
bobica83- Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010
Bila sam sad Penelope. Imaju, meni se čini skoro ista. Samo što je zelena i plava, roze nemaju I piše Nuk Disney. Košta 864 din.
Mili, da li sam dobro razumela-na ovakvu flašicu može da se stavi i ovakva cucla?
[url=[/url]
[url=[/url]
Onda, ako može neko da mi kupi čašicu (boja nije bitna) i cuclu ovakvu široku (cucla veličine 2, otvor M), pa da mi pošalje. Ovde kod nas po apotekama i marketima nema ovakvih. Ima Nuk, ali samo klasične flašice, staklene i plastične i onakve neke obične cucle.
Ostaviću adresu, a mogu da uplatim na žiro račun ili Post expressom.
Zamoliću onu kojoj je to najjednostavnije.
Inače, stvarno nemam reči, koliko se vas ponudilo da pomogne, šokirana sam, naravno pozitivno, kakve ste .
[url=[/url]
[url=[/url]
Onda, ako može neko da mi kupi čašicu (boja nije bitna) i cuclu ovakvu široku (cucla veličine 2, otvor M), pa da mi pošalje. Ovde kod nas po apotekama i marketima nema ovakvih. Ima Nuk, ali samo klasične flašice, staklene i plastične i onakve neke obične cucle.
Ostaviću adresu, a mogu da uplatim na žiro račun ili Post expressom.
Zamoliću onu kojoj je to najjednostavnije.
Inače, stvarno nemam reči, koliko se vas ponudilo da pomogne, šokirana sam, naravno pozitivno, kakve ste .
Orline
Ne znam da li su to te Disney na koje se stavlja cucla? To mi je jedino važno, jer, ako gospođica neće pisak, stavim cuclu i pij, neće da se baci!
Ne znam da li su to te Disney na koje se stavlja cucla? To mi je jedino važno, jer, ako gospođica neće pisak, stavim cuclu i pij, neće da se baci!
Eto, ako ti je ne kupe do ponedeljka, a izgleda da hoće , onda ću ja
Penelope, otići ću popodne opet i ako može cucla kupujem i šaljem.
Od ponedeljka vi drugi u akciju ako ja ne nadjem da se ne dupliramo
I samo mi kaži ako vidiš poruku da li da kupim samo flašicu ako nemaju cucle pa da cuclu naknadno dokupiš?
Od ponedeljka vi drugi u akciju ako ja ne nadjem da se ne dupliramo
I samo mi kaži ako vidiš poruku da li da kupim samo flašicu ako nemaju cucle pa da cuclu naknadno dokupiš?
Mozeeeeeee!
Graaaaaaaaaacias!
Graaaaaaaaaacias!
OK. Javim ti popodne šta sam uradila. Radi do devet, ne brini
Hihi, kod nas svih 6 apoteka radi subotom samo prepodne,a nedeljom ne rade uopšte! Ludilo!
E bas ovakvu ima Lenka.
Javi na pp ako treba da kupujem.
Javi na pp ako treba da kupujem.
Čoveče, kako smo mi moćno udruženje