Prirodni recepti za snižavanje FSH
+68
mamadabudem
Arwen
BiKsi :)
enap
nsdjanka
Bobaue
sretnazvijezda
Ancica 87
tiramisu
noja
Foxes
lela1984
Amna84
Nataly17
sandy23
oblak
luckystar74
leptirko82
Star77
makac71
Anika1
lenchy
OKacica
neca73
jaca*caca
lenjivica
laKole
Bjanka
dr house
maza1972
sani72
MAAKKI
Mirjana
nina26
nebuloza
karakaca
lilikan
Lisa
kristina33
cicsa80
djole42
dr mali pariz
tuli
mona
Orline
dina
Struzzo
nena beba
dejana
Sami
taka*
lavica
Masha UK
Kata
maja76
lelats
maus
Jeckie
zalosna_sova
radmilav
Hitron-Luka
Jelence
vakic
Admin
gogs-ii
nadalina
TetaSneki
HappyGirl
72 posters
KUTAK :: STERILITET :: Povišen FSH
Strana 10 od 11
Strana 10 od 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Prirodni recepti za snižavanje FSH
Evo da podijelim korisnu informaciju za snizavanje FSH.
Radi se o Aviva vjezbama za hormonski balans. Ukucajte na google pa procitajte. Ja cu knjigu da kupim.
Radi se o Aviva vjezbama za hormonski balans. Ukucajte na google pa procitajte. Ja cu knjigu da kupim.
Nataly17- Broj poruka : 499
Datum upisa : 21.05.2012
Hvalaa nataly
Amna84- Broj poruka : 1022
Datum upisa : 15.02.2015
Smokve snizise moj FSH na 2. Nisam se nadala ovome zaista.
Nadam se da nisam tek napravila dar mar.
Nadam se da nisam tek napravila dar mar.
Ne znam jesu li smokve bas mogle to da urade..Mozda u kombinacij sa svim ostalim vrkutom i itd si malo vise unijela jednog hormona..Moja neka zakljucka..
ALi nisi mogla napraviti dar mar ipak je to sve priroda
ALi nisi mogla napraviti dar mar ipak je to sve priroda
Cista je bila u pitanju. Zato je estradiol bio visok a FSH jako nizak. Tacno je pravilo da su FSH i estradiol na klackalici.
Nataly izvini draga gde ste radili icsi da napravimo plan B
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Zelim da vam se pohvalim! Moj fsh je 5 doduse u luteinskoj fazi,na samoj sredini ref.vrednosti. potpisujem da je stres okidac za njega. Menjala sam posao i tada radila od 8-23, spavala 5h.svadjala sa muzem danima. I uz put pripremala rezultate za vto. Kada su stigli rezultati fsh je bio 19. E tada sam okrenula list. Pola bromazepana cim bih osetila nemir i nervozu. Ujutru smokve a uvece Dhea,dala otkaz na jednom poslu i juce uradim samo njega u konzilijumu. Drage moje nista nije vredno naseg zdravlja i naseg puta da dobijemo bebu. Sto puta sam citala da je opustenost i pozitivna energija najveci faktor do uspeha. Apsolutno tacno!!!! Opustite se,a i ja cu. Nema sansi da ne uspem i to iz prve vto,naj ozbiljnije vam kazem:aa15:
tiramisu- Broj poruka : 922
Godina : 45
Datum upisa : 01.12.2013
Bravo Tiramisu na stavu...
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
nije mi uvazila FSH 5 jer nije drugog dana ciklusa.
tiramisu- Broj poruka : 922
Godina : 45
Datum upisa : 01.12.2013
Cao djevojke...i ja imam povisen FSH 17 i napravila sam ovaj recept sa smokvama i maslinovim uljem i sad cekam da prodje ovih 40 dana.
Znaci kako sam procitala ovdje neke su i vitex kapi uzimale. dal smijem vitex i euthyrox zajedno uzimati???
Tsh je jos u granicama al zbog vto ga spustamo.
Da i virak...dal se pije cijeli ciklus ili?????
Znaci kako sam procitala ovdje neke su i vitex kapi uzimale. dal smijem vitex i euthyrox zajedno uzimati???
Tsh je jos u granicama al zbog vto ga spustamo.
Da i virak...dal se pije cijeli ciklus ili?????
sretnazvijezda- Broj poruka : 64
Datum upisa : 04.12.2014
Da li ima neko ogranicenje u duzini uzimanja smokvi u maslinovom ulju? Ja ih uzimam vec 2 meseca pa se ko blesava sada setih da mozda ne sme da se uzima dugo
Bobaue- Broj poruka : 658
Datum upisa : 27.06.2014
I mene zanima koliko dugo se smeju uzimati smokve u maslinovom ulju, ima li neko vremensko ogranicenje
nsdjanka- Broj poruka : 5
Datum upisa : 19.05.2016
nema tu ogranicenja,to je i onako prirodan ljek za borbu protiv bakterija u zelucu
a ako je za fsh ,onda po logici nako 3mj uzimanja provjerite fsh da vidite djeluje li to kod vas..
a ako je za fsh ,onda po logici nako 3mj uzimanja provjerite fsh da vidite djeluje li to kod vas..
da li i muskarci smeju da piju caj od virka i smokve...moj muz ima povecan FSH i zato i mislim da mu je losiji spermogram
enap- Broj poruka : 223
Datum upisa : 26.01.2015
Enap, za virak sam dosta citala, nisam nigde procitala da se pominje uticaj na musko zdravlje u bilo kom smislu.
Smokve u maslinovom ulju vec mozete probati. Svakako visok fsh daje losiji spermogram.
Smokve u maslinovom ulju vec mozete probati. Svakako visok fsh daje losiji spermogram.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
da i ja sam to procitala on ima povisen malo fsh i tsh...moramo potraziti nekog lekara da nam pomogne,al cu mu dati smokvice....
enap- Broj poruka : 223
Datum upisa : 26.01.2015
Počela sam da jedem ujutro smokve a pijem i euthyrox. Prvo tabletu pa nakon pola sata smokve. Tek nakon pola sata jedem. Da li je to ispravno?
Arwen- Broj poruka : 68
Datum upisa : 24.04.2016
Ok je to... jel si potopila smokve u maslinovo ulje? Da li je moguce da samo meni ove smokve u maslinovom ulju imaju toliko odvratan ukus da mi dodje da se ispovracam?
alisa- Broj poruka : 1753
Datum upisa : 01.06.2010
Da. U teglu je stalo 30 komada, prelila sam ih uljem i svako jutro pojedem dve. Napraviću još jednu jer što duže stoje u ulju to je efekat bolji ( tako sam razumela ). A što se tiče ukusa.. ne volim ni smokve ni maslinovo ulje. U kombinaciji zažmurim i pojedem.
Arwen- Broj poruka : 68
Datum upisa : 24.04.2016
Hehe, Alisa, i meni su bljakić, ali ja to mehanički odradim... Samo progutam i brzo žvaćem bez razmišljanja i udubljivanja. I tako ne osetim. Znači brzo ja to sažvaćem. Znate kako , da citiram Z. Đinđića: "Ako morate da progutate žabu, progutajte je brzo!!!" Eto...
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Trudim se da ih sto pre sazvacem al mi nesto ne ide hahaha neke ogromne smokve! I jos ne mogu da ih progutam dok ih ne sazvacem skroz... ne zna se da li one zvacu mene ili ja njih ...
Jedem ih nemojte da mislite da sam odustala samo malo kukam ! Evo jedemo se obostrano vec duze od 2 meseca!
Pozdrav svima.
Evo i ja a da dam mali doprinos na temu snižavanja FSH. Kod mene je odreagovao altajski mumie, pila sam ga na osnovu uputstava dr Majre i posle 6 meseci FSH je sa 15 došao na 8. Čak mi se i amh povećao. Znam da kažu da je to nemoguće (mada bih ja pre rekla, da to što oni to nisu sretali , ne znači da je nemoguće), ali eto, rađeno u istoj lab prvi rezultat 0,22, a sada 0,36. Ne znam da li je baš on u pitanju, ali u ovom periodu nisam ništa drugo uzimala, ranije sam koristila i mleč, čajeve, smokve... Eto, možda vredi ubaciti i to.
Evo i ja a da dam mali doprinos na temu snižavanja FSH. Kod mene je odreagovao altajski mumie, pila sam ga na osnovu uputstava dr Majre i posle 6 meseci FSH je sa 15 došao na 8. Čak mi se i amh povećao. Znam da kažu da je to nemoguće (mada bih ja pre rekla, da to što oni to nisu sretali , ne znači da je nemoguće), ali eto, rađeno u istoj lab prvi rezultat 0,22, a sada 0,36. Ne znam da li je baš on u pitanju, ali u ovom periodu nisam ništa drugo uzimala, ranije sam koristila i mleč, čajeve, smokve... Eto, možda vredi ubaciti i to.
jejana- Broj poruka : 4
Datum upisa : 23.02.2015
Hihi jejena i meni je 0,22 bio i onda ga vise nisam vadila.Inace jel si imala postupke vto....ja na prirodnjacima uvek ima jc.
libra35- Broj poruka : 385
Datum upisa : 12.09.2014
Libra, nisam imala jos uvek, jer imamo i drugi problem, kod supruga je dijagnoza azoo. Pokusavali kod njega terapiju, nije dala rezultat i sad razmatramo gde na biopsiju. Moguce da je meni i od stresa, jer nam je ta njegova dijagnoza bas dosla kao sok, pogotovo sto su mu svi rezultati dobri. Uglavnom, sad su meni rezultati svi ok, pa da krenemo....
jejana- Broj poruka : 4
Datum upisa : 23.02.2015
Strana 10 od 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Prirodni recepti protiv bakterija
» Prirodni recepti za ostajanje u drugom stanju
» Expres lonac - iskustva i recepti :)
» Glavno jelo - vegetarijanski recepti
» Ishrana bebe - Zdravi recepti
» Prirodni recepti za ostajanje u drugom stanju
» Expres lonac - iskustva i recepti :)
» Glavno jelo - vegetarijanski recepti