Problem sa vaginalnim/cervikalnim brisevima
+21
Ema78
lenjivica
jjjJelenajjj
maus
dra00
ninica2
KoMetaK
maza1972
buby
Kamilica
dr mali pariz
mumka
Mali Princ
Mirjana
dacca
tanja68
maša
black magic woman
Orline
mala parizanka
bokica
25 posters
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Problem sa vaginalnim/cervikalnim brisevima
Tnx Ragazzo na podršci, valjda će se sve kockice složiti JEDNOM! (nadam se uskoro...)
lenjivica- Broj poruka : 617
Godina : 48
Datum upisa : 06.11.2012
Draganice, reci na koju lab sumnjaš? Da znam da ne idem, za svaki slučaj.
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Draganice, imaj u vidu da su u razlicitim laboratorijama razlicite referentne vrednosti, tako da bi najmanje dva brisa uzastopno morala da ponovis u istoj.
Takodje, vrlo je bitno da se zna koja je tvoja fizioloska flora, a sta je patologija, jer svako reaguje drugacije na odredjeni broj mikroorganizama.
Takodje, jako je bitno da se urade i kontrolni brisevi, da se vidi kako reagujes na terapiju.
Imas sada i one propiotike koji se piju, za regulisanje vaginalne flore, tako da vidi sa svojim lekarom da liima smisla koristiti njih. Ja svakako preporucujem Batut, je ste da je zgrada malo jeziva, ali barem si sigurna da nema prenosa infekcija.
Takodje, vrlo je bitno da se zna koja je tvoja fizioloska flora, a sta je patologija, jer svako reaguje drugacije na odredjeni broj mikroorganizama.
Takodje, jako je bitno da se urade i kontrolni brisevi, da se vidi kako reagujes na terapiju.
Imas sada i one propiotike koji se piju, za regulisanje vaginalne flore, tako da vidi sa svojim lekarom da liima smisla koristiti njih. Ja svakako preporucujem Batut, je ste da je zgrada malo jeziva, ali barem si sigurna da nema prenosa infekcija.
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Draganice, koja laboratorija je u pitanju? Meni su dosad uvek uzimali sa plasticnim kod privatnika.
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Draganice, pa to je strašno Leči se, šta ćeš drugo. Posle ponovi u Batutu, ja sam tamo nedavno radila, ne zakazuje se, treba ti uput od dr, samo dodješ, rezulati brzo budu gotovi, a koriste taj upakovani plastični spek.
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
U pitanju je Biomedica...ne znam šta da mislim...nemoguće da sam za 4 dana dobila bakteriju a nisam imala odnose niti sam išl na bazen i sl, kod njih sam radila i taj 4 dana pre toga, kao i onaj početkom marta. Odlepićuuuuuuuuuuu!!!
lenjivica- Broj poruka : 617
Godina : 48
Datum upisa : 06.11.2012
Uf! ja sam kod njih radila bris cervixa, i bila čista. posle 4 dana sam u Genesisu radila vaginalni, i papu, i to je dobro. E sad, ako su me zarazili, treba više od 4 dana...
ja sam zbog nekih netačnih rezultata odustala od Konzilijuma (imala e.coli, a oni prikazuju da nema). Mada, tad mi je to dobrodošlo, jer sam žurila na HSG, pa jaka stvar dal imam e.coli.
ja sam zbog nekih netačnih rezultata odustala od Konzilijuma (imala e.coli, a oni prikazuju da nema). Mada, tad mi je to dobrodošlo, jer sam žurila na HSG, pa jaka stvar dal imam e.coli.
Draganice, možda ti prvi put nisu uzeli dobro bris, pa bilo lažno sterilno Sve zavisi ko radi, ima ih raznih.
Najbolja opcija je da ginekoloska sestra ili lekar uzimaju bris... jeste da preko ordinacija malo vise kosta, ali barem smo sigurne sta je i kako uzeto. Sto se tice candide i e.colli, najcesce je u pitanju autoinfekcija koja nema nikakve veze sa tim ko i kako uzima bris. Candida se normalno nalazi u bvagini i cervikalnoj sluzi, e. colli u crevima, a ako se poveca njihov broj to govorida na nivou kiselosti organizma nesto nije u redu, tj da se infekcija iz creva prosirla u vaginalni deo. Takodje, bilo bi pozeljno proveravati i urino kulturu...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu