Septembarska jutra
+19
majce
želja
Sami
maja76
nesalela
tuli
Hitron-Luka
vremejezabebe
Jelence
mala parizanka
MARA
Orline
eni
HappyGirl
maus
caci
adriatika
bebko
brinbili
23 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 5 od 14
Strana 5 od 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: Septembarska jutra
Vratila se.
Rezultati sledeci:blago povecana i blago zatvrdnuta tiroidna zlezda.Zasad nema terapije,sem tablete za smirenja i saveti da se ne nerviram (eh kad bi mogla) i kontrolu za 3 meseca i rekla mi da se konsultujem sa kardiologom zbog aritmije .
Brinbil i ja bila kod cika zube,vadili mi zivac na (ko da ih imam previse) pa u subotu idem da mi popune kanal i plombiraju.
A sutra e sutra idem kod drugarice koja se udaje u nedelju a sutra ce biti stroj i nosenje vencanice.Bice samo mladih cura i bice super zabavno u to sam sigurna
Rezultati sledeci:blago povecana i blago zatvrdnuta tiroidna zlezda.Zasad nema terapije,sem tablete za smirenja i saveti da se ne nerviram (eh kad bi mogla) i kontrolu za 3 meseca i rekla mi da se konsultujem sa kardiologom zbog aritmije .
Brinbil i ja bila kod cika zube,vadili mi zivac na (ko da ih imam previse) pa u subotu idem da mi popune kanal i plombiraju.
A sutra e sutra idem kod drugarice koja se udaje u nedelju a sutra ce biti stroj i nosenje vencanice.Bice samo mladih cura i bice super zabavno u to sam sigurna
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Zdravo dragaje maje.
Caci pa nisu tako losi rezultati.Opusteno draga.Nema nerviranja.
Caci pa nisu tako losi rezultati.Opusteno draga.Nema nerviranja.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Opet ova adri počinje da priča na stranjski jezik
Caci dobra si samo guraj dalje, biće sve to ok.
Brinbili e ja mislim da naši muževi vole kad nas boli vilica Nedostajaćeš nam 7 dana ali čekamo te na istom mestu
Moraću sutra još ranije da ustanem da mi hitron ne drpi titulu ranoranioca
Curke
Caci dobra si samo guraj dalje, biće sve to ok.
Brinbili e ja mislim da naši muževi vole kad nas boli vilica Nedostajaćeš nam 7 dana ali čekamo te na istom mestu
Moraću sutra još ranije da ustanem da mi hitron ne drpi titulu ranoranioca
Curke
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
hej mesece evo pada vece
Gde ste zene?????
Brinbili ja nikako da napisem da ti je avatar divan Jel popustila anestezija? I nedostajaces nam jako.
Caci sutra se lepo izluduj sa mladom i ostalim zenskim svetom, izdjuskaj se i za nas koje ostajemo home.
Happy stvarno moras zorom raniti inace Hitron kako je pocela da jutrise preti i to ozbiljno da ti otme titulu ranoranioca.
Gde ste zene?????
Brinbili ja nikako da napisem da ti je avatar divan Jel popustila anestezija? I nedostajaces nam jako.
Caci sutra se lepo izluduj sa mladom i ostalim zenskim svetom, izdjuskaj se i za nas koje ostajemo home.
Happy stvarno moras zorom raniti inace Hitron kako je pocela da jutrise preti i to ozbiljno da ti otme titulu ranoranioca.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Jutro cure .....
Sami je juce zavrsila u bolnici ,opet bolovi i problemi sa cistama...cim budem imala neku info javljam....
Dace gospod bog da sve bude kako treba...
Sami je juce zavrsila u bolnici ,opet bolovi i problemi sa cistama...cim budem imala neku info javljam....
Dace gospod bog da sve bude kako treba...
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Eto i mene...
da sa Sami bude sve u redu.
bebko- Broj poruka : 3844
Datum upisa : 05.03.2009
Dobro jutro devojke!
za Sami.Bice sve uredu.Samo treba verovati.
za Sami.Bice sve uredu.Samo treba verovati.
mala parizanka- Broj poruka : 1533
Godina : 46
Datum upisa : 05.08.2009
Uh bebko sto je dobra ova kava.
Sami drzise draga bice sve ok videces.
Sami drzise draga bice sve ok videces.
Joj Happy so si taka.....
Pa mora da se prica stranski. Jel` idemo u Jevropu il` ne.
Cure ja opet u kupovinu.Idem danas u prodavnicu Via spiga, TC Usce da kupim sandale na snizenju 12990.
Nasla sam ih na sajtu.evo slidze.
Orobicu dragog.
Pa mora da se prica stranski. Jel` idemo u Jevropu il` ne.
Cure ja opet u kupovinu.Idem danas u prodavnicu Via spiga, TC Usce da kupim sandale na snizenju 12990.
Nasla sam ih na sajtu.evo slidze.
Orobicu dragog.
Veče cure
Nadam se da vam je dan protekao Epo.
Adriatiki sigurno jeste mislim orobila je muža za 12990 i to na sniženju. Ja da sam ti muž ja bi molila svevišnjeg da nema tvoj broj Prelepe su adri zaista ali bre 12990 ma nema šanse I da nam sličku postaviš da vidimo kakva ti je nogica u njima
Prižanka curice kako si mi danas . Daj taj tekst što su ti nagradili postavi nama da i mi uživamo jer može plizzzzzzzzzz Evo možeš ovde https://kutak.forumotion.com/muzika-film-slikarstvo-f19/
I bravo što si ih motivisala da napišu članak o vto. Čestitam i zaista
Bebko curice za tebe zagrljaj i nedostaješ na ovim stranama
Ajd u zdravlje i lepo lalajte
Nadam se da vam je dan protekao Epo.
Adriatiki sigurno jeste mislim orobila je muža za 12990 i to na sniženju. Ja da sam ti muž ja bi molila svevišnjeg da nema tvoj broj Prelepe su adri zaista ali bre 12990 ma nema šanse I da nam sličku postaviš da vidimo kakva ti je nogica u njima
Prižanka curice kako si mi danas . Daj taj tekst što su ti nagradili postavi nama da i mi uživamo jer može plizzzzzzzzzz Evo možeš ovde https://kutak.forumotion.com/muzika-film-slikarstvo-f19/
I bravo što si ih motivisala da napišu članak o vto. Čestitam i zaista
Bebko curice za tebe zagrljaj i nedostaješ na ovim stranama
Ajd u zdravlje i lepo lalajte
Adri,sandale su vrh! Ali cena...Ma ko shisha pare.Mora da si cica u njima!
Happy,to je obichno pismo,i ako nemate taj junsko-julski broj,ispisacu sutra,najverovatnije,tu gde si mi rekla. Veruj da je i mene dirnulo shto sam ih motivisala,ne samo za tu reportazicu o VTO,vec je ceo broj bio namenjen trudnoci,iako je urednica u uvodnoj rechi osetila potrebu da se ogradi od trudnoce,iako je "u godinama" ,ali ne oseca potrebu za tim...
Konfuzna sam jer mi se spava. Danas sam bolje,ali pod lekovima,pa usporena.Stomak me bash boleo...
Devojchice,ljubim!!
Happy,to je obichno pismo,i ako nemate taj junsko-julski broj,ispisacu sutra,najverovatnije,tu gde si mi rekla. Veruj da je i mene dirnulo shto sam ih motivisala,ne samo za tu reportazicu o VTO,vec je ceo broj bio namenjen trudnoci,iako je urednica u uvodnoj rechi osetila potrebu da se ogradi od trudnoce,iako je "u godinama" ,ali ne oseca potrebu za tim...
Konfuzna sam jer mi se spava. Danas sam bolje,ali pod lekovima,pa usporena.Stomak me bash boleo...
Devojchice,ljubim!!
Jutro cure,titula je definitivno moja ...
Petak je danas
zna se kom su se najvise veseli ....
Adri, sandalke su boli glava....samo opet peta previsoka...skidam kapu ko ume da ih nosi ...
Happy M.parizanko o kakvom je to pismu rec nisam u toku...
Petak je danas
zna se kom su se najvise veseli ....
Adri, sandalke su boli glava....samo opet peta previsoka...skidam kapu ko ume da ih nosi ...
Happy M.parizanko o kakvom je to pismu rec nisam u toku...
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Jutro cure.
Hitron titula je definitivno tvoja ,Happy nesto spava ,rekla je da ce se boriti da joj neka ne oduzme titulu al nema je......
Adri sandalice su vrh a cena i to na snizenju....ti si kao moj svekar kupi nesto u D oko 200-250€ i mi se ljutimo kao to bi ovde nasli za upola cenu a on kaze to nije nista na snizenju je .
ljubim vas sfe
Hitron titula je definitivno tvoja ,Happy nesto spava ,rekla je da ce se boriti da joj neka ne oduzme titulu al nema je......
Adri sandalice su vrh a cena i to na snizenju....ti si kao moj svekar kupi nesto u D oko 200-250€ i mi se ljutimo kao to bi ovde nasli za upola cenu a on kaze to nije nista na snizenju je .
ljubim vas sfe
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Jutro jutro
E bre kakve ste vi žene ja ovde godinama ustajem u cik zore a hitron se javi dva puta pre mene i vi mi već uzele titulu. Cccc jeste bre neke.TA TITULA JE MOJAAAAA. E videćete sutra
I ja se radujem vikendu. to znAči puna kuća dece, prijatelja, viđenje sa prijateljicama, odlazak na ručak, adu, negde do Srbije na mini turu...Eh koliko mogućnosti , ko se ne bi radovao vikendu.
Maus klip je sjajan
Hitron pošto mi otimaš titulu neću ništa da ti kažem u vezi pisma
Ma evo ipak sam ja dobra duša pa da razumeš
Mala osvanuće dan kada će se san ispuniti. Ne kupujem taj časopis pa ako ti nije problem da napišeš, volela bi da pročitam to pismo a verujem i ostale cure.
Cure hvala vam za sve
E bre kakve ste vi žene ja ovde godinama ustajem u cik zore a hitron se javi dva puta pre mene i vi mi već uzele titulu. Cccc jeste bre neke.TA TITULA JE MOJAAAAA. E videćete sutra
I ja se radujem vikendu. to znAči puna kuća dece, prijatelja, viđenje sa prijateljicama, odlazak na ručak, adu, negde do Srbije na mini turu...Eh koliko mogućnosti , ko se ne bi radovao vikendu.
Maus klip je sjajan
Hitron pošto mi otimaš titulu neću ništa da ti kažem u vezi pisma
Ma evo ipak sam ja dobra duša pa da razumeš
mala parizanka ::Pozdrav drugarice! Samo da se malo javim,mada nisam u mood-u danas. Nisam imala simptome pms-a,a kasnilo samo 1 dan-i chudna je ta nada koju chovek moze da gaji-posebno zena. Kupim sinoc test,a to je 2.put da ga u zivotu kupim,jer uvek stigne na vreme-26.dan,ili ranije,pa nemam potrebe za testom.A snovi...preksinoc me mama porodila-devojchica,ista kao ja kad sam bila beba-vanredno osecanje koje me drzalo ceo dan.Sinoc sanjam da radim test,i dve crte! super,odushevljena,i razocharana kad sam shvatila daje to bio samo san.Elem,jutros radim test,i nisam se neshto potresla shto nisam trudna,ali ona kontrolna crta se toliko crvenela-prosto mi se plazila...Fiknula sam test...mozete da zamislite.Odem na posao,i posle drugog chasa...naravno dobijem.Kakva suluda nada. Dalje,u junu,posle ET-a,pishem ja Sensi neko pismo ,u kojem izmedju ostalog napishem o svojoj borbi za potomstvo,i oni ga objave za naj pismo,nagrade me,a u sledecem broju-septembarskom-sve o trudnoci.Sve to meni
super,razmishljam,kako sam im dala ideju da malo posvete list i nashoj temi,i naletim na reportazu izvesne Eleonore V.-psihologa,koja je u struchnom timu za VTO kao life coach,pruzanje podrshke onima koji su u
postupku.Pochnem danas sa chitanjem,i zena je i sama sa svojim muzem bila 20 godina u toj prichi,i sad imaju 7-ogodishnje blizance. Da li mislite da sam mogla dalje chitati? Naravno da ne.Danas ne.Losh dan.Da ne zrachim vishe,oprostite ako sam vas malo...Ljubim vas!
Mala osvanuće dan kada će se san ispuniti. Ne kupujem taj časopis pa ako ti nije problem da napišeš, volela bi da pročitam to pismo a verujem i ostale cure.
Cure hvala vam za sve
Dobro jutro devojke!
Kako je divno kad si naspavana i budiš se gladna ko vuk...
jeste ovo jutro sumorno i pravo jesenje al mi prija ova svežina,
dosadile su mi one paklene vrućine,
evo ja sama u stanu, MM na poslu i ajd da vidim šta ima kod komšinica mojih,
se za Sami da sve prođe u najboljem redu
želja- Broj poruka : 832
Datum upisa : 06.02.2009
Caos cure,
nadam se lepom vikendu.
Maus divna prica.
Parizankice daj da procitamo pricu.Mora da je lepa.
Happy to je tvoja titula.
E cure kupih ja sandale pa nek ide zivot. Da li verujete kad sam ih probala jedna zene me molila sam da me uslika sa njima.
Tako da cu se ja uslikati pa cu se nakaciti.
Željo ja se uvek budim gladna kao vek i odma mi iz frižidera viri guza
Jutros sam čim sam otovrila oči smazala smokve i kruške
Znači bilo broja E sad uz sandalice treba i aljinče pa tašnica pa ... Adri očekujem slidžu da i mi užiFamo
Adri tako je to je moja titula Devojke nadam se da ste čule adri
Jutros sam čim sam otovrila oči smazala smokve i kruške
Znači bilo broja E sad uz sandalice treba i aljinče pa tašnica pa ... Adri očekujem slidžu da i mi užiFamo
Adri tako je to je moja titula Devojke nadam se da ste čule adri
Dan cure.Moram se pohvaliti da smo se juce super proveli.bilo je i puno zena i mozete misliti smjanje do besvesti. Jos smo i saznale da nam je drugarica (ova sa crnom maicom),ponovo trudna,a ova u belom je malada i naravno JA
E u subotu je devojacko vece, spremamo iznenagenje imacemo striptizera a u nedelju svadba.Definitivno ovaj vikend ce biti super.Sto zelim i svima vama.
UZIVAJTE
E u subotu je devojacko vece, spremamo iznenagenje imacemo striptizera a u nedelju svadba.Definitivno ovaj vikend ce biti super.Sto zelim i svima vama.
UZIVAJTE
Caci lele što si ubavo devojče
Srećno drugarici trudnici a i drugarici što se udaje. I da budeš dobra na devojačkoj večeri i šta će vam striptizer pa ceo život gledamo striptizere u braku
Srećno drugarici trudnici a i drugarici što se udaje. I da budeš dobra na devojačkoj večeri i šta će vam striptizer pa ceo život gledamo striptizere u braku
Ima jos jedna slika sa novim sandalama ali se negde zagubila.
Pozurila sam da me mm ne vidi.reci ce d sam otkacila.
Tu su dva para cipela i na vrhu sandale.
Caci mloooooogo ste slatke.
Evo je slidza.Na palcu mi se malo skinuo lak.Sad primetih izvinjavam se.
ne ide sa ovakvimsandalama ali u brzini da vidite, svasta se desava.
ne ide sa ovakvimsandalama ali u brzini da vidite, svasta se desava.
Svaka cast Adriatika na izboru, mislim da u tvojoj garderobi preovladjuju cipele i tasne!
Verujem da ce Happy sutra da porani ranom zorom, cisto da se zna da se titula ne prepusta tako lako, mislim tesko ju je bilo osvojiti
Caci izgledas odlicno, dopada mi se friz
Zadnje dve nedelje smo imali gosta iz Pariza, koji se odusevljava srpskom hranom i naravno devojkama. Sve mi se cini da je njegovo odusevljenje toliko da ce se on ovde preseliti. Danas smo ga ispratili na aerodrom, a on vec razmislja o sledecem dolasku. Eh sta znaci kada se par puta prosetas Knez Mihajlovom, skroz poblesavis.
Sutra cu devojke da pravim ajvar, po dirigentskom palicom moje svekrve. Inace obozavam ajvar, jos ako je ljut!
Verujem da ce Happy sutra da porani ranom zorom, cisto da se zna da se titula ne prepusta tako lako, mislim tesko ju je bilo osvojiti
Caci izgledas odlicno, dopada mi se friz
Zadnje dve nedelje smo imali gosta iz Pariza, koji se odusevljava srpskom hranom i naravno devojkama. Sve mi se cini da je njegovo odusevljenje toliko da ce se on ovde preseliti. Danas smo ga ispratili na aerodrom, a on vec razmislja o sledecem dolasku. Eh sta znaci kada se par puta prosetas Knez Mihajlovom, skroz poblesavis.
Sutra cu devojke da pravim ajvar, po dirigentskom palicom moje svekrve. Inace obozavam ajvar, jos ako je ljut!
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Vauuuuuuuuuu Adri!!! Podseti me na Keri Bredso I mislim stvarno kako si se usudila postaviti sliku gde se lepo vidi kako fali malo laka na noktu???? Stvarno neoprostivo!
Caci dolazim na devojacko vece I da BIDNES fina sutra Lepa si ki slika
Majo kako bi se ja rado preselila na primer u Pariz Sta si tako lepo kuvala kada se teska srca vratio kuci? Mmmmmmmmmm ajvar...tu nemam granica, mogu pojesti tone. Srecan rad sutra
Caci dolazim na devojacko vece I da BIDNES fina sutra Lepa si ki slika
Majo kako bi se ja rado preselila na primer u Pariz Sta si tako lepo kuvala kada se teska srca vratio kuci? Mmmmmmmmmm ajvar...tu nemam granica, mogu pojesti tone. Srecan rad sutra
maus- Broj poruka : 14046
Caci,bash ste super! Lepo se provedite,ali budite dobre ...ako to ide jedno s drugim,na devojachkoj vecheri...Adri,ukus ti je na nivou,kao i stopala.Da imam takva ne bih izlazila ni zimi iz sandala Vala chuche ti...neka si ih kupila!
eto okachila sam pismo tamo gde me je Happy navela.
Ljubac devojchice!
eto okachila sam pismo tamo gde me je Happy navela.
Ljubac devojchice!
Strana 5 od 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Similar topics
» Septembarska jutra!
» Septembarska jutra
» Septembarska jutra
» Septembarska jutra
» Septembarska-jesenska jutra
» Septembarska jutra