Septembarska jutra
+31
KoMetaK
saska1
SladZana
Ancica 87
lela1984
Star77
mamadabudem
JocY
hocukusurnecuzvaku
Vuchica
HappyGirl
Vecka
dragmilk
nina :)
MAAKKI
medolino
Shizika
buby
Mirjana
sareni leptir
BiKsi :)
jelena*mama2andjela*
ChillyVilly
sandy23
Ema78
ganedina
Sofija Veks
missile
Tinche
cufta
djole42
35 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 1 od 8
Strana 1 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Septembarska jutra
sad slucajno videla koliko je sati i palo mi na pamet da opet ja otvorim neki mesec
kao prvo zelim deci koja krecu u skolu,zabaviste ili predskolsko,obdaniste,jaslice da se svi lepo naviknu na novu sredinu i nove drugare i da adasptacija traje sto krace na sve gore pomenu
cekalicama da vide velike bete i da postane opet trend sa velikim betama,bucucim bockalicama da i one docekaju sto pre da se bockaju i da nas obraduju visokim betama i za 9 meseci bebicama
usvojiteljima da sto pre dobiju decicu koja ih negde ceka a oni koju su na obuci ili ti skolici da sto pre zavrse i da dobiju brzo odgovor da su u registru
da nam setembar bude sa vremenom sto duze lep jer nam dosadilo preko leta silne kise
kao prvo zelim deci koja krecu u skolu,zabaviste ili predskolsko,obdaniste,jaslice da se svi lepo naviknu na novu sredinu i nove drugare i da adasptacija traje sto krace na sve gore pomenu
cekalicama da vide velike bete i da postane opet trend sa velikim betama,bucucim bockalicama da i one docekaju sto pre da se bockaju i da nas obraduju visokim betama i za 9 meseci bebicama
usvojiteljima da sto pre dobiju decicu koja ih negde ceka a oni koju su na obuci ili ti skolici da sto pre zavrse i da dobiju brzo odgovor da su u registru
da nam setembar bude sa vremenom sto duze lep jer nam dosadilo preko leta silne kise
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Re: Septembarska jutra
moja decica krecu miki u prvi razred sutra a marija u zabaviste ili predskolsko ,meni je to brzo doslo odnosno preletele brzo godine da mi je marija beba kad sam je dobila i sad kad zatvorim oci cesto je vidim tako malenu nemocnu a sad devojcica koja krece sa svojim obavezama u zivotu.kako mi je brzo proletelo tih skoro 5 g zajednickog zivota sa njom,miki je kod nas 2,5 g i on mi je brzo posto svoj covek jer mi je lepo reko i dao do znanja da cu ga samo pratiti prvih dana u skolu posle ce ici sam sa drugarima i da ce sestru voditi sa sobom ako budu ista smena jer ulaze uisto vreme.posto je veliki i odgovoran covek
nina :)- Broj poruka : 5182
Datum upisa : 06.07.2011
Nina, hvala ti za otvaranje septembarskih jutra . A osvanulo nam je bas divno jutro .
Zelim ti srecan polazak sina u skolu i cerke u predskolsko , da ti decica budu poslusna i divna kao do sada
Zelim ti srecan polazak sina u skolu i cerke u predskolsko , da ti decica budu poslusna i divna kao do sada
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
Dobro jutro!
Stigao nam je septembar...
Nina,srećan vam polazak u školu i predškolsko!Ljubi male školarce
Vučice,mila...šta reći? Od srca ti čestitam i želim mirnu i laku trudnoću.Čuvaj se i pazi na bebu.
Mi smo se u subotu vratili sa odmora.Danas sam počela da radim,klinci su kod dede.Od sutra će u vrtić...Mm je još 3 nedelje u Norveškoj,pa se vraća kući.Brojimo dane...
Pre nego što odem da radim,da nam poželim lep,sunčan,radostan septembar,mnogo zdravlja, novih trudnica i puuuno beba.
Stigao nam je septembar...
Nina,srećan vam polazak u školu i predškolsko!Ljubi male školarce
Vučice,mila...šta reći? Od srca ti čestitam i želim mirnu i laku trudnoću.Čuvaj se i pazi na bebu.
Mi smo se u subotu vratili sa odmora.Danas sam počela da radim,klinci su kod dede.Od sutra će u vrtić...Mm je još 3 nedelje u Norveškoj,pa se vraća kući.Brojimo dane...
Pre nego što odem da radim,da nam poželim lep,sunčan,radostan septembar,mnogo zdravlja, novih trudnica i puuuno beba.
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Ja ispisah citavo pismo danas u avgustu i onda skontah da je septembar :) K'o prava bosanka :)
Nema veze, evo da i ja pozelim dobrodoslicu septembru, da nam donese mnogo srece, zdravlja i ispunjenja zelja. Moja sestricina krenula danasbu prvi razred, ja naravno oplakala, od srece, a ona me zove da me naruzi sto sam plakala. Rekla mi je da sam isto malo dijete :)
Puno srece svima, ljubim vas i grlim sve redom !!!!
Nema veze, evo da i ja pozelim dobrodoslicu septembru, da nam donese mnogo srece, zdravlja i ispunjenja zelja. Moja sestricina krenula danasbu prvi razred, ja naravno oplakala, od srece, a ona me zove da me naruzi sto sam plakala. Rekla mi je da sam isto malo dijete :)
Puno srece svima, ljubim vas i grlim sve redom !!!!
Star77- Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012
Dan cure !
Nek nam ovaj septembar donese mnogo polodova :)
Vucice cestitam od srca ,uzivaj maksimalno i mazi mrvicu !
Djole vam je mrtav konj .Bili za Italiju poslovno i za 5 dana presli 3500 km .Uspela sam da se stisnem sa MetKom i to me je bas napunilo pozitivnom energijom i potsetilo koliko mi je Kutak dobrog doneo u zivotu .
Svim mamama zelim da sa osmehom isprate decicu u vrtice ,skolice...Trudnjace ,uzivajte maksimalno ....Cekalice da docekaju a ja vas pratim iz prikrajka ,navijam i volem .
Nek nam ovaj septembar donese mnogo polodova :)
Vucice cestitam od srca ,uzivaj maksimalno i mazi mrvicu !
Djole vam je mrtav konj .Bili za Italiju poslovno i za 5 dana presli 3500 km .Uspela sam da se stisnem sa MetKom i to me je bas napunilo pozitivnom energijom i potsetilo koliko mi je Kutak dobrog doneo u zivotu .
Svim mamama zelim da sa osmehom isprate decicu u vrtice ,skolice...Trudnjace ,uzivajte maksimalno ....Cekalice da docekaju a ja vas pratim iz prikrajka ,navijam i volem .
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Dobro jutro, dobar dan, dobar nam septembar!!! Ovo je mesec kom sam rodjena, i nadam se da ce mi biti srecan
Hvala vam, mile moje, na podrsci, trebace mi jos jos
Nemam bas koncentracije, jos sam izgubljena, i uplasena, moram vam priznati... ne znam ko, gde, sta
Znam ipak da je danas 1.septembar i da nam decica krecu u skolu, skolicu... Neka je sa srecom!
Hvala vam, mile moje, na podrsci, trebace mi jos jos
Nemam bas koncentracije, jos sam izgubljena, i uplasena, moram vam priznati... ne znam ko, gde, sta
Znam ipak da je danas 1.septembar i da nam decica krecu u skolu, skolicu... Neka je sa srecom!
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
CIganka, nosi dete, prosi i kaže: "Daj dinar za Srđana!"
"Evo ti dinar", reče čovek.
"Evo ti Srđan", reče ciganka....
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Nek je što više lepih debelih beta, zdravih trudnoća, zdrave dečice, dobrog seksa, nezaboravnih putovanja!
Sa srećom svoj dečici, a bome i prosvetnim radnicima!
Mi za sedam dana idemo na more, pa smo u pripremama!
Stisak narode!
Sa srećom svoj dečici, a bome i prosvetnim radnicima!
Mi za sedam dana idemo na more, pa smo u pripremama!
Stisak narode!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Vučice, joj, mogu misliti koliko si pogubitis, al vala baš mi drago što je tako! Dok poveruješ u sve, proćiće ti pola trudnoće! Onda kad maleno počne da šuta, onda postaneš svesnija, bar je kod mene tako bilo! Nek sve ide školski, u svakom slučaju! Imaš li neki termin za prvi uz? Ala će to da bude dan za pamćenje!
Dan, devojke
Vučice, neka bude, onako, baš, školski
Lep provod na moru, Biksi
Moja deca su juče krenula u stariju jaslenu grupu, što će reći, neki kompromis za decu koja još nemaju tri godine.
Promenili su vaspitačicu i jutros Jelena nije htela da ide kod nove, već je potrčala u sobu kod svoje Dije. Trebaće malo vremena da se naviknu na promenu.
Neka nam septembar bude plodonosan i za dugo pamćenje
Vučice, neka bude, onako, baš, školski
Lep provod na moru, Biksi
Moja deca su juče krenula u stariju jaslenu grupu, što će reći, neki kompromis za decu koja još nemaju tri godine.
Promenili su vaspitačicu i jutros Jelena nije htela da ide kod nove, već je potrčala u sobu kod svoje Dije. Trebaće malo vremena da se naviknu na promenu.
Neka nam septembar bude plodonosan i za dugo pamćenje
dragmilk- Broj poruka : 1292
Datum upisa : 31.10.2010
mamadabudem :) ::CIganka, nosi dete, prosi i kaže: "Daj dinar za Srđana!"
Odlepih!!!!
Japanci:
http://www.japantoday.com/category/entertainment/view/toyotas-dance-craze-contest-invites-you-to-wakudoki-your-way-to-tokyo#comment_1840759
SRećno nam svom u seKtembru
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Morala sam da nadjem vremena da podelim ovo sa vama:
Postavila nasa Catherine (Nerina mama) pre oko sat vremena na fb:
Ispod maminog kuca jos jedno srce . Cuda se desavaju. — feeling blessed.
Kathy mila, sve cestitke i ovde! Kutak je cudo!
Postavila nasa Catherine (Nerina mama) pre oko sat vremena na fb:
Ispod maminog kuca jos jedno srce . Cuda se desavaju. — feeling blessed.
Kathy mila, sve cestitke i ovde! Kutak je cudo!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Joj sto volim ovaj septembar mada se i avgust pokazao, samo da tako nastavi sa lijepim i bebicetnim vijestima
Kathy cestitam na srculencu
Nek su polasci u vrtice i skole srecni i sto laksi
Bixi jedan brc brc neka bude za mene jer nisam solila gospodju ovoga ljeta.
Ja se oporavljam od nekakvog cuda,grlo bilo stislo, temp i sinusi ali bolji smo.
Kathy cestitam na srculencu
Nek su polasci u vrtice i skole srecni i sto laksi
Bixi jedan brc brc neka bude za mene jer nisam solila gospodju ovoga ljeta.
Ja se oporavljam od nekakvog cuda,grlo bilo stislo, temp i sinusi ali bolji smo.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Septembarski pozdrav, devojke!
Uspehe, radost, veselje, bete, divne trudnoce i bebice, i saceg neceg lepog zelim!!!
Uspehe, radost, veselje, bete, divne trudnoce i bebice, i saceg neceg lepog zelim!!!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Evo i ja da pozelim srecan septembar, Caterini je otvorila sa ovom predivnom slikom i neka ih bude jos puno
Decici neka je srecan polazak u skolu i skolice
Decici neka je srecan polazak u skolu i skolice
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010
Vuchice, baš mi je drago da sam ti donela happy Samo neka se tako nastavi
Svima želim srećan septembar a neka se nastavi u stilu Vuchice i Caty. Za Catynu trudnoću znam već dva meseca i jedva sam čekala da ozvaniči Nemate pojma koliko je to meni posebno kada nekoj Kutanjki omane prirodnjak
Cure, ljubim vas sve
Svima želim srećan septembar a neka se nastavi u stilu Vuchice i Caty. Za Catynu trudnoću znam već dva meseca i jedva sam čekala da ozvaniči Nemate pojma koliko je to meni posebno kada nekoj Kutanjki omane prirodnjak
Cure, ljubim vas sve
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
I da, trebalo mi je pola sata da skapiram vic sa srđanom Lele počinje treće doba
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Hello girl's
Da septembar bude lep i plodonosan
vas sve
Da septembar bude lep i plodonosan
vas sve
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Opaaaaaa, i Caty!
Dve trudnice u septembarskim jutrima. Opasno je počelo.....kakav li će zbir do kraja biti?
Dve trudnice u septembarskim jutrima. Opasno je počelo.....kakav li će zbir do kraja biti?
cufta- Broj poruka : 5392
Datum upisa : 20.05.2010
Divne vesti Caty čestitam i neka ti bude dosadna trudnoća Neka nam septembar donese puno lepih trenutaka i novih trudnica
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Ja znam vic sa Danijelom! A vidim ima i sa Srdjanom! Svejedno je odlican!
Sladzo, nisam ni ja prosle godine osolila gospoju, pa cu ove godine duplo, i za mene i za tebe!
Keti me odusevila! Kakva vest, odlepila sam sinoc od srece!
Mi danas imamo babine kod drugara. Sutra planiram na groblje da odem, nani godisnjica, a kasnije druzenje sa zaovom i njenim decacima. Prekosutra peglanje i tako to. U subotu rodjendan bratancu. U nedelju pakovanje i via Gris. Samo da budemo zdravi, i da fino podnesemo put, sve ostalo cemo lako.
Stisak ekipo!
Sladzo, nisam ni ja prosle godine osolila gospoju, pa cu ove godine duplo, i za mene i za tebe!
Keti me odusevila! Kakva vest, odlepila sam sinoc od srece!
Mi danas imamo babine kod drugara. Sutra planiram na groblje da odem, nani godisnjica, a kasnije druzenje sa zaovom i njenim decacima. Prekosutra peglanje i tako to. U subotu rodjendan bratancu. U nedelju pakovanje i via Gris. Samo da budemo zdravi, i da fino podnesemo put, sve ostalo cemo lako.
Stisak ekipo!
Cure , gde ste , sta je ovo nema nigde nikog !
Sta nam je sa nasim veterankama , recimo Bak nam se nije javila od negativne bete, a to bese bas davno .
Biksi , vidim da uzivate maksimalno . Ako, i treba, jos sada slag na tortu -Grcka u septembru , prava milina .
Ja u subotu palim u Soko banju , to je maksimum od odmora sto sam mogla da priustim ove godine . Ne bi ni toga bilo da smestaj nije za dzabaka . Klopu cemo deo da ponesemo , samo cemo morati da rucamo u restoranu . Valjda ce i vreme malo da se stabilizuje barem od sledece nedelje
Sta nam je sa nasim veterankama , recimo Bak nam se nije javila od negativne bete, a to bese bas davno .
Biksi , vidim da uzivate maksimalno . Ako, i treba, jos sada slag na tortu -Grcka u septembru , prava milina .
Ja u subotu palim u Soko banju , to je maksimum od odmora sto sam mogla da priustim ove godine . Ne bi ni toga bilo da smestaj nije za dzabaka . Klopu cemo deo da ponesemo , samo cemo morati da rucamo u restoranu . Valjda ce i vreme malo da se stabilizuje barem od sledece nedelje
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
Ma čujem se ja sa Bak redovno. Dobro je. Počela da radi, i tako to. Uvek je preko leta ovde zatišje, a onda krenu cure da se javljaju redovnije.
Ganedina, uživaj u SB!
Ganedina, uživaj u SB!
Sad videh da je Dacii rodjus danas, takoreći bio, prodje dan, nema je odavno da se javi, nadam se da puni baterije i da će uskoro u novi postupak, da će isti biti uspešan i trudnoća iznešena svih 9 meseci.
Daco, srećan ti rodjus, javi se!
Daco, srećan ti rodjus, javi se!
Strana 1 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Septembarska jutra
» Septembarska jutra!
» Septembarska jutra
» Septembarska jutra
» Septembarska-jesenska jutra