Septembarska jutra
+19
majce
želja
Sami
maja76
nesalela
tuli
Hitron-Luka
vremejezabebe
Jelence
mala parizanka
MARA
Orline
eni
HappyGirl
maus
caci
adriatika
bebko
brinbili
23 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 1 od 14
Strana 1 od 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Septembarska jutra
...Nadam se da cu ovo dobro odraditi...
Dobro jutro dragice moje
Da nam septembarska jutra donesu puno lijepih vijesti,osmjeha na licu,srece,ljubavi...strpljenja pogotovu-za nas koje idemo u nove pobjede-
...a za nase vrijedne prosvetare,a i ja imam 3kom kod kuce...pjesmica...
Petlicu-pevacu sutra (danas) me probudi
pre nego sto ptice iz gnezda poskacu
pre dece i ljudi
:gh:vikni glasom jasnim
prvi dan u skolu da ti ne zakasnim.
PS:nadam se da nisam pogrijesila neki stih
Dobro jutro dragice moje
Da nam septembarska jutra donesu puno lijepih vijesti,osmjeha na licu,srece,ljubavi...strpljenja pogotovu-za nas koje idemo u nove pobjede-
...a za nase vrijedne prosvetare,a i ja imam 3kom kod kuce...pjesmica...
Petlicu-pevacu sutra (danas) me probudi
pre nego sto ptice iz gnezda poskacu
pre dece i ljudi
:gh:vikni glasom jasnim
prvi dan u skolu da ti ne zakasnim.
PS:nadam se da nisam pogrijesila neki stih
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Re: Septembarska jutra
Dobro jutro...
Da nam septembarska jutra donose samo lepe vesti...
Da nam septembarska jutra donose samo lepe vesti...
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
PRIDRUZUJEM SE ZELJAMA ZA SEPTEMBARSKE RADILICE.ZELIM PUNO, PUNO BEBA
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
NAJLEPSIM ZELJAMA ZAPOCNIMO OVA SEPTEMVRISKA JUTRA.NEKA SVAKOME DONESE SAMO LEPE VESTI I ISPUNJIVANJE ZELJA.
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
JUHUUUUUUUUUUUUUUUUU SEPTEMBAR!!!!!!!!!!!!
Brinbili ala je krenulo veselo od rane zore
Samo srecu srecu i srecu vam zelim u ovom prelepom mesecu
A meni je 1. sept krenuo bas bezveze. Jutros vodila Anu da vad bris oka. Juce bili kod ocnog dr. specijaliste za decije ocne bolesti i rekla lepo zena bez ciscenja bolesnog oka od krmeljcica i sutradan u 8 na vadjenje brisa i zdravig i bolesnog oka. I pametna sestra u hodniku, ne vadeci Anu iz kolica uze bris istim stapicem prvo iz bolesnog oka pa predje na zdravo i opert na bolesno. Ja Prvo nisam ni shvatila sta radi. Pomislila sam da je cucnula kako bi se poigrala sa Anom i tada je stapicem uzela bris iz desnog oka i pokupila krmeljcice. Ja sam tada malo zanimala Anu kako ne bi okretala glavicu i tada sestra istim tim predje na levo, zdravo oko. Ja u cudu i zbunjena pitam da li tako treba, a ona sva namrgodjena i malo se brecnula i jos me napade da je ja ne ucim njenom poslu. A znam koliko su mi puta rekli da kada cistim okice da jednom gazom ocistim jedno oko, drugom gazom drugo oko i da kada stavljam kapi vodim racuna da iz bolesnog oka ne sklizne kap u zdravo oko. Po.....sam. I uplasena. Vec 5 meseci muku mucimo sa desnim okom. Ako se inf sada prenese i na levo razbicu je.
Ana se probudila. Pisemo se posle.
Brinbili ala je krenulo veselo od rane zore
Samo srecu srecu i srecu vam zelim u ovom prelepom mesecu
A meni je 1. sept krenuo bas bezveze. Jutros vodila Anu da vad bris oka. Juce bili kod ocnog dr. specijaliste za decije ocne bolesti i rekla lepo zena bez ciscenja bolesnog oka od krmeljcica i sutradan u 8 na vadjenje brisa i zdravig i bolesnog oka. I pametna sestra u hodniku, ne vadeci Anu iz kolica uze bris istim stapicem prvo iz bolesnog oka pa predje na zdravo i opert na bolesno. Ja Prvo nisam ni shvatila sta radi. Pomislila sam da je cucnula kako bi se poigrala sa Anom i tada je stapicem uzela bris iz desnog oka i pokupila krmeljcice. Ja sam tada malo zanimala Anu kako ne bi okretala glavicu i tada sestra istim tim predje na levo, zdravo oko. Ja u cudu i zbunjena pitam da li tako treba, a ona sva namrgodjena i malo se brecnula i jos me napade da je ja ne ucim njenom poslu. A znam koliko su mi puta rekli da kada cistim okice da jednom gazom ocistim jedno oko, drugom gazom drugo oko i da kada stavljam kapi vodim racuna da iz bolesnog oka ne sklizne kap u zdravo oko. Po.....sam. I uplasena. Vec 5 meseci muku mucimo sa desnim okom. Ako se inf sada prenese i na levo razbicu je.
Ana se probudila. Pisemo se posle.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Jutro!
SREĆNA NAM SVA SEPTEMBARSKA JUTRA , PODNEVA I NOĆI BILE
Brinbili
Maus ja stvarno ne mogu da verujem da jedan štapić treba da koristi za oba oka. Uf stvarno se nadam da je znala šta radi. Jer ako nije da odeš i da joj kažeš
SREĆNA NAM SVA SEPTEMBARSKA JUTRA , PODNEVA I NOĆI BILE
Brinbili
Maus ja stvarno ne mogu da verujem da jedan štapić treba da koristi za oba oka. Uf stvarno se nadam da je znala šta radi. Jer ako nije da odeš i da joj kažeš
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Maus,vjerujem da ce sa Anom biti sve OK...valjda ti "strucnjaci" znaju sta rade...
Da vam se pofalim...kupila sam danas mm papagaja(tigrica-muzjak) za rodjendan koji je u petak...sad samo ime da smislimo...pomagajte,otvoreni smo za sve predloge
Da vam se pofalim...kupila sam danas mm papagaja(tigrica-muzjak) za rodjendan koji je u petak...sad samo ime da smislimo...pomagajte,otvoreni smo za sve predloge
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Jao sjajno Imas dole temu Mule car i ostali kucni ljubimci pa pogledaj i mog papigu Muleta Zuleta kretena koji ne zaklapa i samo prica. Takodje je tigrica muzjak i oni vrlo brzo nauce da pricaju i jako su pitomi(diplomirala sam u vezi papagaja ).A i da postavis sliku naseg novog drugara Neka se zove npmr Suljo ili Zivko,Simo...to su imena koje ce lako nauciti da izgovara ako mu budete cesto govorili.brinbili ::
Ja zakasnila da pozelim dobro ovo prvo septembarsko jutro, ali zato zelim svima vama lepo vece i jos lepsu noc! Neeee, ovo ostavite za kasnije! I ja odoh!
eni- Broj poruka : 517
Datum upisa : 05.05.2009
Dobro jutro
Kad ovako lepo pocne septembar, lepo ce se i zavrsiti, zar ne?
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Jutro devojcice
Al ce u septembru biti radilica i bockalica a posle toga puno pozitivnih
a zatim i puno puno
Eto dovoljno je to za pocetak septembra.......................
Eh Maus takvo ti je nase zdravstvo sve biser do bisera.
ljubim vas sve
Al ce u septembru biti radilica i bockalica a posle toga puno pozitivnih
a zatim i puno puno
Eto dovoljno je to za pocetak septembra.......................
Eh Maus takvo ti je nase zdravstvo sve biser do bisera.
ljubim vas sve
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Jutro cure .Ja sam juce bila da mi uzmu brisevi za PAPA test i za mikrobiologiju pa videcemo kako ce biti za nedelju dana papa test a mikro za dve nedelje.
Misicu u potpunom si pravo da se jako mora paziti zdravo oko jer se infekcija lako prenosi a ta sestra mora da je bila bas luda kad je tako uzela bris.Al da se nadamo i da se zdravo oko ne inficira.
Misicu u potpunom si pravo da se jako mora paziti zdravo oko jer se infekcija lako prenosi a ta sestra mora da je bila bas luda kad je tako uzela bris.Al da se nadamo i da se zdravo oko ne inficira.
Nego šta, nego šta oriorline ::Dobro jutro
caci ja već godinu dana nisma išla ni na kontrolu niti išta.Toliko su mi s esmučili doktori da još nemam želju da idem a svi me teraju i stalno pitaju počev od mame i tate
Uf danas sam na poslu presušila pričajući. Zato je sad mm miran
Cao devojchice drage! Eto nas u prelepom septembru!
Neka nam septembar bude plodonosan,pa redom svima da postignu svoje ciljeve!
Neka nam septembar bude plodonosan,pa redom svima da postignu svoje ciljeve!
mala parizanka- Broj poruka : 1533
Godina : 46
Datum upisa : 05.08.2009
Jutriška
Curke danas vam želim sladak dan
Svima pusa
Curke danas vam želim sladak dan
Svima pusa
Dobro jutro!!!!
Caci bice svi nalazi ok, ne brini.
Ori naravno da ce septembar zavrsiti lepo, ma prelepo.
I u septembru cemo se ponovo sastati
Happy ranoranioce
Nocas stigli moji moreplovci Jutros sam odletela do Sneze i Nadje, a Mile je kao i Natasa Ana je pocela da cici i vristi kada je videla njih dve. A tek kada je kasnije videla Mileta
Caci bice svi nalazi ok, ne brini.
Ori naravno da ce septembar zavrsiti lepo, ma prelepo.
I u septembru cemo se ponovo sastati
Happy ranoranioce
Nocas stigli moji moreplovci Jutros sam odletela do Sneze i Nadje, a Mile je kao i Natasa Ana je pocela da cici i vristi kada je videla njih dve. A tek kada je kasnije videla Mileta
Zdavo vredne cure (posebno Happy),
ja sam nesto na tri coska.Uhvatila me neka viremija.
Slinim, nos mi zapusen, uzas.....
Maus pa kod tebe je bas veselo..
ja sam nesto na tri coska.Uhvatila me neka viremija.
Slinim, nos mi zapusen, uzas.....
Maus pa kod tebe je bas veselo..
Maus e sad uživajte .Ništa lepše nego kada ste svi zajedno.Ako mi i sad ne postaviš slike dobićeš batine.Ja sam starija i moraš da me slušaš
Adri baš dosta ljudi ima istu muku ovih dana. Nadam se da će ti već večeras biti bolje.
E sad da vas nasmejem
Inače ja obula štikle malo tanje i upadne mi štikla tj. noga u ono što stoji ispred ulaza u zgrade, onaj metalni otirač. nisam mogla da izvučem nogu pa sam morala da se izujem i iščupam sandalicu. e u tom čupanju se zanesem i isčupam, ali nagazim sad levom štiklom na to isto i opet zaglavim. Obujem desnu prvo, pa levu izujem jer nema šanse da je onako ičupam. Opet zapnem i iščupam ali se opet zanesem i opet zaglavim desnu. Onda sam izula obe i bosa čupala , iščupala i više nisam mogla da zaglavim ništa sve i da sam htela E onda sam lepo stala i obula se ponovo i kao prava dama nastavila dalje kao da se ništa nije dogodilo
Samo sam pomislila da se nadam da ovo niko nije video dok je imao kameru i stavio na youtube
Curke ljubim vas.
Adri baš dosta ljudi ima istu muku ovih dana. Nadam se da će ti već večeras biti bolje.
E sad da vas nasmejem
Inače ja obula štikle malo tanje i upadne mi štikla tj. noga u ono što stoji ispred ulaza u zgrade, onaj metalni otirač. nisam mogla da izvučem nogu pa sam morala da se izujem i iščupam sandalicu. e u tom čupanju se zanesem i isčupam, ali nagazim sad levom štiklom na to isto i opet zaglavim. Obujem desnu prvo, pa levu izujem jer nema šanse da je onako ičupam. Opet zapnem i iščupam ali se opet zanesem i opet zaglavim desnu. Onda sam izula obe i bosa čupala , iščupala i više nisam mogla da zaglavim ništa sve i da sam htela E onda sam lepo stala i obula se ponovo i kao prava dama nastavila dalje kao da se ništa nije dogodilo
Samo sam pomislila da se nadam da ovo niko nije video dok je imao kameru i stavio na youtube
Curke ljubim vas.
Jao Heppy ti si zakon. Vala sam se doro
I zamisljala sam te kako si izgledala bosa dok si cupala stikle
Misicu mislim da Heppy zvuci ozbiljno u vezi slika pa sad ti razmisli
I zamisljala sam te kako si izgledala bosa dok si cupala stikle
Misicu mislim da Heppy zvuci ozbiljno u vezi slika pa sad ti razmisli
Jaooooooooooooooooooooooooooo ja se cepam od smeha Da sam bila sa tobom ja ne bih mogla od smejanja da ti pomognemHappyGirl ::
E sad da vas nasmejem
Teto starija bice slika, nemoj da brigas.Nisam vam napisala, Nata i Mile su bili malo na moru pa su se vratili u Bosnu, Natasini imaju kucu kod Banja Luke. I oni su trebali doci jos u nedelju, za Pedjin rodjendan medjutim imali su u subotu udes. Srecom Nata i Mile su nepovredjeni, auto je mnogo slupan. Neki tip je izazvao udes. Moglo je biti gadno...ja sam se bas bila potresla, ali me je Nata brzo smirila. Ona vozi fantasticno. Dolazi min 4 puta u Srbiju, milione km je prosla i nikada nije ogrebala auto i jedan majmuncina kome se jako zurilo napravi sranje. Mile se jako uplasio a i Natasa.
Caci pitala si ko je Pedja. Pedja je moj bato koji je poginuo pre 10 godina, a Natasa je njegova zena, Mile njegov sin.
Nadja je bila super na moru. Plivala je sa misicama u duboko, igrala se u pesku i Sneza kaze da je bila jako poslusna. Bilo im je fantasticno i kada prebacim slike u moj komp postavicu ih. Dobila sam od Sneze super torbu, odusevila sam se, a Ana je dobila majicu i igracku. Milan je dobio sipak
A sada tetka Mima sa zakasnjenjem casti za Janin i Boskov polazak u skolu.
Malo slanog
I slatkog
I da se zalije
Malo zestine za zestoke devojke
E Happy to cenim, nastavila si da hodas kao da se nista nije dogodilo! Zene su cudo!
Maus, ja cu slanise i nesto zestoko, al za dame! Hvala!
Maus, ja cu slanise i nesto zestoko, al za dame! Hvala!
eni- Broj poruka : 517
Datum upisa : 05.05.2009
Happy,svaka ti chast! bash sam odgledala film chitajuci te! Genije!
Maus,kakav flesh! Gde nadje ovu klopu?Diiivna je!
Maus,kakav flesh! Gde nadje ovu klopu?Diiivna je!
mala parizanka- Broj poruka : 1533
Godina : 46
Datum upisa : 05.08.2009
Joj Happy koji si ti lik.Mogu misliti kako je to izgledalo.
Maus sto je lepa ponuda.Mmmm prvo malo slano, pa slatko i na kraju se utepam.
A jos Petak...
Dan
E drago mi je što ste senasmejale. Inače imala sam haljinu do kolena pa je i guza sevala ...Kompletan doživljaj
Maus hvala sita se najedoh i napih Zetovi uvek nekako dobiju šipak
E cure ponovo radim samo na jednom mestu, zet je dobio šipak Definitivno je tako najbolje.Ubijala sma se radeći dva posla i + privatno tako da sam baš pre odmora bila totalno skljokana. A sada ću da procvetam Adri i ja se baš radujem vikendu. Sutra sam sa drugaricama na ručku. Jedva čekam
Ajd odo da radim
E drago mi je što ste senasmejale. Inače imala sam haljinu do kolena pa je i guza sevala ...Kompletan doživljaj
Maus hvala sita se najedoh i napih Zetovi uvek nekako dobiju šipak
E cure ponovo radim samo na jednom mestu, zet je dobio šipak Definitivno je tako najbolje.Ubijala sma se radeći dva posla i + privatno tako da sam baš pre odmora bila totalno skljokana. A sada ću da procvetam Adri i ja se baš radujem vikendu. Sutra sam sa drugaricama na ručku. Jedva čekam
Ajd odo da radim
Znas da sam razmisljala da vam se pridruzim, da se konacno vidimo
ali ovi moji kumovi iz Jamerike planirali da odemo na salas 84.
Pa cemo drugi put ugovoriti.
ali ovi moji kumovi iz Jamerike planirali da odemo na salas 84.
Pa cemo drugi put ugovoriti.
Strana 1 od 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Similar topics
» Septembarska jutra!
» Septembarska jutra
» Septembarska jutra
» Septembarska jutra
» Septembarska-jesenska jutra
» Septembarska jutra