vratice se rode
+37
Tinche
kasia
Jeckie
anna
nena beba
majce
Hitron-Luka
Niki-Kiki
JZM
Cherry
ciklama
megica-pegica67
tuli
maki82
adriatika
vremejezabebe
Danicav
Orline
palchica s
minnie
Sami
MARA
mala parizanka
Nefertari
maus
nabla
želja
Gala
brinbili
bebko
HappyGirl
ceca55
caci
piroskica
nesalela
vajsi
catherine290505
41 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: vratice se rode
ne brini draga od tih 19 ima da bude brdo lepih jajasca evo ja sam imala 18 i od tih 18 cak 12 super embriona tri su mi vratili ostalo sam zaledila
bice to sve super videces
bice to sve super videces
majce- Broj poruka : 435
Godina : 42
Datum upisa : 15.12.2008
Caty draga
zelim tii puno malih embrioncica, da se prva radujes i da nas sve povuces za nosic
zelim tii puno malih embrioncica, da se prva radujes i da nas sve povuces za nosic
JZM- Broj poruka : 185
Godina : 45
Datum upisa : 01.09.2009
Majce- ne bih se bunila da i sa mnom bude isto
JZM- hvala i nadam se da ce vam se uskoro zacrveneti nosici od mene
JZM- hvala i nadam se da ce vam se uskoro zacrveneti nosici od mene
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Bice,kokice nasa,bice dosta JC...ne mogu one sad nestati tek tako
A za sjutra se naoruzaj nekom dobrom knjigom i zivcima...kampovanje ce ti onda lakse pasti
Srecno
A za sjutra se naoruzaj nekom dobrom knjigom i zivcima...kampovanje ce ti onda lakse pasti
Srecno
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
PA KNJGU U ŠAKE I SLUŠALICE U UŠI...
SREĆNO SUTRA
SREĆNO SUTRA
želja- Broj poruka : 832
Datum upisa : 06.02.2009
Cty,kakva KOKA!!! Bravo machko za 19! Pij technosti,chuvaj se hiperstim. Navijam za tebe!!!! Samo napred!
mala parizanka- Broj poruka : 1533
Godina : 46
Datum upisa : 05.08.2009
Bravo, keti. Koliko koka na ovom forumuuu...
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Cathy ja sam ti rekla kad smo se videle koliko sam cekala 2007 u Frontu, tako da se dobro naoruzaj sa zivcima, slusalicama i knjogom. Srecno lepa nasa KOKO i cuvaj se.
Danicav- Broj poruka : 792
Godina : 55
Datum upisa : 08.02.2008
kamperko,cekamo te sa izvjestajem...
Srecno...
Srecno...
brinbili- Broj poruka : 1983
Datum upisa : 04.06.2009
hvala vam drage moje koke
evo ga izvestaj- ne zamerite sto cu vrlo brzo da padnem u nesvest -ali jedva i sedim, sada sam usla u kucu a dan je :
i dalje 19 com, najveci folikul 20.5mm ostali 18mm i 17mm i manji, par njih se ne pomeraju sa 10 mm tako da ce verovatno tako i ostati, ENDO 8.5 danas sto me vrlo brine ali mogu samo da se da poraste, prvo vadila krv, pa UZ -radila ga Biljana Arsic-zenom sam odusevljena, definitivno mogu svi da se ugledaju na nju -pristup pacijentu je izvanredan i pre svega topao, posle toga cekala i odradila dopler a zatim na konsultacije kod nacelnice, dr. Garalejic- bila super ljubazna, strpljivo odgovorila na sva moja pitanja i ona se nada da ce endo biti bar 9mm do sutra, ali se sve i bez obzira na to radi aspiracija, samo je sansa za implantaciju manja.Kaze da posle aspiracije samo lezim, jedem mladi sir i tri belanca na dan + surutka da mi se malo smire jajnici, jer se sve razbuktalo pa da ne dodje do HS. Posle primila Diphereline, Gonal u stomak i Menopur u kuk. Ako sve bude ok sutra ujutru na UZ uvece primam stop i u cetvrtak jajasca idu napolje.
Eto toliko sad odoh da se onesvestim pa se pisemo kasnije. Molite se za moj endo.
evo ga izvestaj- ne zamerite sto cu vrlo brzo da padnem u nesvest -ali jedva i sedim, sada sam usla u kucu a dan je :
i dalje 19 com, najveci folikul 20.5mm ostali 18mm i 17mm i manji, par njih se ne pomeraju sa 10 mm tako da ce verovatno tako i ostati, ENDO 8.5 danas sto me vrlo brine ali mogu samo da se da poraste, prvo vadila krv, pa UZ -radila ga Biljana Arsic-zenom sam odusevljena, definitivno mogu svi da se ugledaju na nju -pristup pacijentu je izvanredan i pre svega topao, posle toga cekala i odradila dopler a zatim na konsultacije kod nacelnice, dr. Garalejic- bila super ljubazna, strpljivo odgovorila na sva moja pitanja i ona se nada da ce endo biti bar 9mm do sutra, ali se sve i bez obzira na to radi aspiracija, samo je sansa za implantaciju manja.Kaze da posle aspiracije samo lezim, jedem mladi sir i tri belanca na dan + surutka da mi se malo smire jajnici, jer se sve razbuktalo pa da ne dodje do HS. Posle primila Diphereline, Gonal u stomak i Menopur u kuk. Ako sve bude ok sutra ujutru na UZ uvece primam stop i u cetvrtak jajasca idu napolje.
Eto toliko sad odoh da se onesvestim pa se pisemo kasnije. Molite se za moj endo.
Hej Keti,pa to je sve dobro,endo ce da se zadeblja.Do ET ima jos dosta dana da on naraste samo navali na sveze voce i meso.Pa dobices i Utrogestan ili vec sta da da podrsku endometrijumu da se embriji fino smeste.
Ma bices ti nama trudnica
Ma bices ti nama trudnica
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
evo, obavestila sam se!!!!
Cherry- Broj poruka : 95
Datum upisa : 18.09.2009
Tuli nadam se iskreno i zelim da verujem u to, mada niko ne pominje nikakvu podrsku endu- svi kazu tu se nista ne moze otprilike koliki je- toliki je, ali bas cu sutra da ih malko smaram
Cherry
Cherry
Caty,bice dobro.Endo se ne moze dopingovati brzo,ali kreni sirovu papriku,suve smokve u maslinovom,ma nemam pojma shta josh,evo da predje 10,ali ja mislim da i sa 9 ima implatacije...Samo pozitivno koko!
Caty, sigurno ces dobiti ultragestan. Ja sam dobila spisak lekova koje treba da kupim, stimulaciju, stop injekciju, antibiotike, povidon jod vaginalete i 5 kutija ultragestana. On je poznat kao cuvar trudnoce i na receptu pise da se obavezno koristi posle IVF vaginalno. Cak i ako ti ga ne prepisu mozes im predloziti.... sigurna sam da ce pozitivno da utice na zadebljanje end. i da pomogne celijicama da se ugnjezde.
Drzi se draga, jos samo malo...
Drzi se draga, jos samo malo...
JZM- Broj poruka : 185
Godina : 45
Datum upisa : 01.09.2009
Paris- upravo pojela sirovu papriku , JZM drzim se a i ti poslusaj svoj savet pliz
Pametnica nasha!!
pazi ili će
želja- Broj poruka : 832
Datum upisa : 06.02.2009
Ja sam cula da je minimum za endo 7 mm i da je i to dovoljno za impaltaciju. Ali ne skodi jesti belanca, mladi sir, papriku, smokve...ma sve je to zdravo .
Bice sve u redu draga,vec rodice blizu i kucaju na tvoja vrata
Bice sve u redu draga,vec rodice blizu i kucaju na tvoja vrata
Niki-Kiki- Broj poruka : 1860
Godina : 54
Datum upisa : 24.01.2009
Posto mi se ovde desava da napisem po 30 recenica, pa stranica nece da se ucita, poslala sam ti privatnu poruku!
vajsi- Broj poruka : 917
Datum upisa : 02.01.2009
HEHEHEH- to se ja smejem - jupiiii -ENDO jutros 10.6 mm , jajasca napreduju najveca su 19mm, 18mm i 17mm ima par od 15mm i tri mala koja ce ostati.
Najverovatnije dobijam STOP veceras a u petak aspiracija.
Sad cekam samo Zelja da mi napise -I told you so
Inace mozda ce vam ovo sto cu napisati biti smesno ali petak 16.oktobar je dan kada je moja baba koju sam volela najvise na svetu-preminula i po kojoj ce moja devojcica kada je budem imala dobiti ime, pa me ne krivite sto hocu da verujem da je i to neka simbolika -
hvala na podrsci
Najverovatnije dobijam STOP veceras a u petak aspiracija.
Sad cekam samo Zelja da mi napise -I told you so
Inace mozda ce vam ovo sto cu napisati biti smesno ali petak 16.oktobar je dan kada je moja baba koju sam volela najvise na svetu-preminula i po kojoj ce moja devojcica kada je budem imala dobiti ime, pa me ne krivite sto hocu da verujem da je i to neka simbolika -
hvala na podrsci
Uvek postoji neka simbolika. Bar ja verujem u to.
Napred Cathy, samo nek endo raste!
Napred Cathy, samo nek endo raste!
vajsi- Broj poruka : 917
Datum upisa : 02.01.2009
bravo curo dobro napredujes
vremejezabebe- Broj poruka : 609
Datum upisa : 30.12.2008
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» CATHERINE - vratice se rode