CATHERINE - Vratile se rode
+57
Zoka83
cici
bobica83
Jelena*
Sneza
Masha UK
Gala
Cupava
Deni
MARA
BiKsi :)
Milijana
bokica
_luna_
maša
bridget jones
djole42
nevena50
naca
nabla
nena beba
caci
brinbili
Sami
Orline
kasia
tuli
gea
key
Nefertari
nesalela
ŽenoLina
Anuska
Struzzo
jovana 77
Pakki
Danicab1
eni
bebko
logona
adriatika
buby
dr mali pariz
Niki-Kiki
HappyGirl
Cherry
Jelence
bak
catherine290505
anna
Simona
zoxa
maus
lena
Zaneta
Tinche
maja76
61 posters
Strana 1 od 39
Strana 1 od 39 • 1, 2, 3 ... 20 ... 39
CATHERINE - Vratile se rode
Jao zeno sta mi uradi, pa ko ce sada da skuplja ovaj potok ispod mene?!!!
Srecna sam sto ce tvoje dete naslediti bajkino ime, zasluzila je tvoja naslednica da nosi ime zene takvih osobina. Ja sam razmisljala ukoliko ikada budem imala cerku da joj damo ime po mojoj baki, ali ja to ne mogu. Ona ce nositi ime kako sam baku iz miloste zvala i tepala joj.
Veruj mi lepsu pricu nisam procitala.... Ne mogu da dodjem sebi
Srecna sam sto ce tvoje dete naslediti bajkino ime, zasluzila je tvoja naslednica da nosi ime zene takvih osobina. Ja sam razmisljala ukoliko ikada budem imala cerku da joj damo ime po mojoj baki, ali ja to ne mogu. Ona ce nositi ime kako sam baku iz miloste zvala i tepala joj.
Veruj mi lepsu pricu nisam procitala.... Ne mogu da dodjem sebi
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Re: CATHERINE - Vratile se rode
O dusice moja...divno je ovo sto si napisala o svojoj baki.
Iako sam za ime znala odavno, kada smo prvi put pile sokice u Delti, i cije ce ime naslediti tvoja Nera, tvoje sunce, nisam znala da je prica tako divna i potresna u isto vreme. Mislim da ne postoji osoba koja je procitala tvoj post a da je ostala ravnodusna.
I znam da ti je trebalo puno snage da napises tako nesto.
Ljubim tebe i tvoju Nericu.
Iako sam za ime znala odavno, kada smo prvi put pile sokice u Delti, i cije ce ime naslediti tvoja Nera, tvoje sunce, nisam znala da je prica tako divna i potresna u isto vreme. Mislim da ne postoji osoba koja je procitala tvoj post a da je ostala ravnodusna.
I znam da ti je trebalo puno snage da napises tako nesto.
Ljubim tebe i tvoju Nericu.
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
I ja sam se rasplakala...divno ime je Nera
A loše spavanje u toku noći možda možeš da sprečiš beluga jastukom, lakše se namestiš preko njega...a kasnije će ti služiti za dojenje bebe.
http://www.beluga.rs/
A loše spavanje u toku noći možda možeš da sprečiš beluga jastukom, lakše se namestiš preko njega...a kasnije će ti služiti za dojenje bebe.
http://www.beluga.rs/
Zaneta- Broj poruka : 311
Godina : 49
Datum upisa : 20.02.2008
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Jos pre neki dan sam procitala, na poslu. Samo sam izletela iz kancelarije i tiho plakala na kraju hodnika. NERA divno ime!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Keti nemam rijeci, rasplaka me... ma kakva Marija Juric Zagorka i njena Kontesa Nera...
Nera je divno ime za malu princezicu koja nama dolazi....
Nera je divno ime za malu princezicu koja nama dolazi....
zoxa- Broj poruka : 2601
Datum upisa : 25.11.2008
Jao ja se ceo dan mislim odakle mi je poznato ime Nera, koja to junakinja bese i setim se na kraju - kontesa Nera, ali Zoxa vec napisala. Meni je to bio omiljeni lik kad sam citala Gricku vjesticu kao dete. Jesi citala te knjige Keti? Ne znam imaju li sad da se nabave ali bas bi bilo lepo da ih kupis za tvoju Neru, uzivala bi...
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Postoji jedna divna reka na granici Srbije i Rumunije, uliva se u Dunav i zove se Nera...
anna- Broj poruka : 1979
Godina : 47
Datum upisa : 05.09.2009
Puno vam hvala na ovako divnim postovima, kada Nera malo odraste mama ce joj dati da procita . Bilo mi je jako tesko da napisem sve ono i zato sam to uradila za pet minuta ne osvrcuci se na eventualne greske i posle toga nisam mogla ponovo da procitam, bas je tesko kad ti neko toliko nedostaje, a moram da dodam da ne ostanem gresna da mi dedica, muz bas od te babe izuzetno nedostaje takodje jer je i on bio prica za sebe u najpozitivnijem smislu reci. Kontesu Neru nisam citala- ali cu sad svakako da pronadjem . Moja mama je takodje napisala jedan clanak o mojoj babi sa naslovom Nera tokom 90-tih i dobila prvu nagradu Bazara (naravno objavljen je clanak), pa je sad mustram da mi to pronadje da sacuvam za malu Neru. Sreca da imam i jedan video zapis sa babom i dedom, pa ce Nera moci da ima malo realniju sliku o svojoj prabaki i da je vidi i cuje kako prica.
Inace nocas nam bila teska noc, jaki bolovi u lumbalnom delu i u donjem delu stomaka, nisu bile kontrakcije nego konstantan tup bol, pa pola noci nismo spavale, sada i dalje imam isti osecaj samo se intenzitet smanjio. Verovatno se siri materica, sta znam. Najupecatljiviji mi je bol u "repnom" delu- gde ledja gube svoje pristojno ime- taj deo me boli i kad jednostavno sednem.
Ove nedelje imam Visnjin prvi rodjendan, pa se radujemo, okacicemo slike na RD od Cherry .
Jos jednom da vam se ne zahvaljujem pojedinacno- veliko hvala na svima ovih dana sam bas bila potresena i zbog prisecanja i zbog vasih reci i reakcije na text.
ps. sad vidim kad sam htela da pustim post -DRAGA Anna hvala ti puno
Inace nocas nam bila teska noc, jaki bolovi u lumbalnom delu i u donjem delu stomaka, nisu bile kontrakcije nego konstantan tup bol, pa pola noci nismo spavale, sada i dalje imam isti osecaj samo se intenzitet smanjio. Verovatno se siri materica, sta znam. Najupecatljiviji mi je bol u "repnom" delu- gde ledja gube svoje pristojno ime- taj deo me boli i kad jednostavno sednem.
Ove nedelje imam Visnjin prvi rodjendan, pa se radujemo, okacicemo slike na RD od Cherry .
Jos jednom da vam se ne zahvaljujem pojedinacno- veliko hvala na svima ovih dana sam bas bila potresena i zbog prisecanja i zbog vasih reci i reakcije na text.
ps. sad vidim kad sam htela da pustim post -DRAGA Anna hvala ti puno
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Podrska tvom "repnom delu"!
Moram samo nesto da dodam... Meni je jako zanimljivo i neobicno to puno ime tvoje bake - Nerandza. Kod Srba su varijante i Naranča, Narandza, a sve, koliko sam razumela, prema persijskom nazivu za voce (pomorandza, narandza). Rekla si da je u pitanju zapadna Srbija?
Naravno, Nera je modernije, krace, ali je i ono bakino skroz retko i jedinstveno. Taman da podseca a da, opet, bude i mala princeza samo svoja!
Moram samo nesto da dodam... Meni je jako zanimljivo i neobicno to puno ime tvoje bake - Nerandza. Kod Srba su varijante i Naranča, Narandza, a sve, koliko sam razumela, prema persijskom nazivu za voce (pomorandza, narandza). Rekla si da je u pitanju zapadna Srbija?
Naravno, Nera je modernije, krace, ali je i ono bakino skroz retko i jedinstveno. Taman da podseca a da, opet, bude i mala princeza samo svoja!
E super ako nadjes, koliko se secam ima jedno devet knjiga Gricke vjestice, pisala je Marija Juric Zagorka. Mozes i ti da citas mozda ti bude smirujuce u ovom trudnickom periodu, sve se dogadja oko jedne divne Nere. Mada ja mislim da ti nece sad biti te knjige tako fascinantne jer su ipak za mladje, ali mala Nera ce uzivati... Ja sam ih citala izmedju sestog i sedmog razreda i nisam mogla da prestanem da citam, onda sam uzela opet jednu knjigu i kao odrasla osoba i skroz se razocarala, bilo mi je sve naivno... ostarila, pa sve drugacije izgleda...
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Simona, razumem potpuno
Leno, ja sam takodje bila vise za to da joj bas damo ime Nerandza ali se slazem sa mm da je Nera prakticnije, krace i lakse za izgovor i za strance pa i za nas ...ali da priznam meni je Nerandza bas jako i upecatljivo ime (ja cu je mozda tako i zvati a u dokumentima nek pise sta hoce )
Leno, ja sam takodje bila vise za to da joj bas damo ime Nerandza ali se slazem sa mm da je Nera prakticnije, krace i lakse za izgovor i za strance pa i za nas ...ali da priznam meni je Nerandza bas jako i upecatljivo ime (ja cu je mozda tako i zvati a u dokumentima nek pise sta hoce )
Hoces, sigurna sam!
A ima i ona varijanta da krsteno ime - ako cete dete krstiti, ne mesam se u to, naravno - bude Nerandza. Onda su oba tu.
A ima i ona varijanta da krsteno ime - ako cete dete krstiti, ne mesam se u to, naravno - bude Nerandza. Onda su oba tu.
Puuuuno poljubaca za malu Neru i njenu mamu! Predivno ime po poredivnoj zeni.
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Cety naravno prica o baki mi se dopala skroz i posto iz krajeva odakle su moji ie Nerandza nije ni toliko retko,ja mislim da bih se ja pre odlucila za to,ali naravno to je samo neko tamo misljenje,avi znate sta je najbolje i najlepse za vase dete,ali mislim da bi bila u Beogradu unikat,a to je uspeh jer toliko je slicnih imena,ovo bi bilo osvezenje
Ljubac za obe
Ljubac za obe
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
Cherry- Broj poruka : 95
Godina : 40
Datum upisa : 18.09.2009
Caty, zvaćeš je ti sa hiljadu imena Slažem se u potpunosti sa tvojim mužem.Sem toga deca umeju da budu surova i nisam sigurna da je ne bi začikavali oko imena.Ipak je po mom mišljenju ovako bolje, jer mnogo bitnije od jedinstvenosti nečijeg imena je dobrobit deteta. Nera je za ovo vreme i mesto prosto savršeno ime u svakom smislu, veruj mi na reč
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Caty, mila moja do srca me je dirnula tvoja prica, a ime Nera je prelepo . Podsetilo me je na moju baku Milicu po kojoj je ime dobila tetino zlato. Snaga nasih baka, majki , je i u genima nase decice .
Niki-Kiki- Broj poruka : 1860
Datum upisa : 24.01.2009
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Gde ste danas vas dve lepotice? Je l' se negde opet svrljate ili mirujete?
Pozdrav Neri maminom, tatinom i bakinom suncu Divno je ime
logona- Broj poruka : 206
Datum upisa : 27.03.2009
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Hvala drugari,
Happy bas smo pricali o tom zadirkivanju od strane druge dece i slazem se sa svim sto si napisala..
Danas smo se svrckale, kupile za Visnju poklon, u subotu je proslava kod Cherry i njm, bas se radujem, usput kupila jos jednu haljinu i za Sunce jednu lepu zutu majicu -bas uzivam u tim sitnicama koje gledam za nju ..Kasnije popile kafu, citale novine i malo se svrckale po Mercatoru sa mm. Bile smo i vredne, kad smo se vratile kuci konacno sredila ostatak garderobe za leto i sad je malo lakse. Inace bas sam se iznenadila sinoc gledam cene u Frontu za prisustvo izabranog ginekologa porodjaju- 40.000din, ne znam da li sam u pravu ali meni to nesto mnogo + 12.000 epidural (a bilo je price da ce biti besplatan), sreca da je prisustvo oca porodjaju 5.000din sto je stvarno ok jer ja necu bez mm ..
Eto, toliko od nas dve, posle zurke kod Visnje okacicu dve tri slicice i kod Cherry na RD.
Ljubimo vas i ja
Happy bas smo pricali o tom zadirkivanju od strane druge dece i slazem se sa svim sto si napisala..
Danas smo se svrckale, kupile za Visnju poklon, u subotu je proslava kod Cherry i njm, bas se radujem, usput kupila jos jednu haljinu i za Sunce jednu lepu zutu majicu -bas uzivam u tim sitnicama koje gledam za nju ..Kasnije popile kafu, citale novine i malo se svrckale po Mercatoru sa mm. Bile smo i vredne, kad smo se vratile kuci konacno sredila ostatak garderobe za leto i sad je malo lakse. Inace bas sam se iznenadila sinoc gledam cene u Frontu za prisustvo izabranog ginekologa porodjaju- 40.000din, ne znam da li sam u pravu ali meni to nesto mnogo + 12.000 epidural (a bilo je price da ce biti besplatan), sreca da je prisustvo oca porodjaju 5.000din sto je stvarno ok jer ja necu bez mm ..
Eto, toliko od nas dve, posle zurke kod Visnje okacicu dve tri slicice i kod Cherry na RD.
Ljubimo vas i ja
Strana 1 od 39 • 1, 2, 3 ... 20 ... 39
Similar topics
» CATHERINE - Vratile se rode
» CATHERINE - vratice se rode
» vratice se rode
» Jul je cool za rode i razonode! :)
» Da nam januar donese rode!
» CATHERINE - vratice se rode