vratice se rode
+37
Tinche
kasia
Jeckie
anna
nena beba
majce
Hitron-Luka
Niki-Kiki
JZM
Cherry
ciklama
megica-pegica67
tuli
maki82
adriatika
vremejezabebe
Danicav
Orline
palchica s
minnie
Sami
MARA
mala parizanka
Nefertari
maus
nabla
želja
Gala
brinbili
bebko
HappyGirl
ceca55
caci
piroskica
nesalela
vajsi
catherine290505
41 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 40 od 40
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: vratice se rode
Tuli- cmokic
Struzzo- cim prodjes stari Merkator skrenes na prvom semaforu desno i onda prva levo i odmah sa leve strane je apoteka-ima i veliki natpis- dezurna apoteka a svakako Maxi ne mozes da promasis
Struzzo- cim prodjes stari Merkator skrenes na prvom semaforu desno i onda prva levo i odmah sa leve strane je apoteka-ima i veliki natpis- dezurna apoteka a svakako Maxi ne mozes da promasis
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
daaa, sad ce on- dobih dijareju
Odgledala...Komplimenti Caty...Mudro zbori TM, ali ocigledno premalo vremena za tako opsirnu i zanimljivu temu...Sad mi je palo na pamet, da li ti i TM gledati ovu novu seriju "Na terapiji" sa M. Manojlovicem?
Hvala ti za info!
Mazi tibu...
Hvala ti za info!
Mazi tibu...
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008
Hvala, i ja mislim da je bas lepo pricao- nije sto je moj
Gledamo tu seriju i jako nam se dopada, jedini negativni komentar mm se odnosi na emotivnu angazovanost samo g terapeuta- koju naravno ne bi smeo da pokazuje u odnosu na klijenta, ali sve ostalo je odlicno smisljeno, izbor glumaca-odlican, takodje...
mazim bebe
Gledamo tu seriju i jako nam se dopada, jedini negativni komentar mm se odnosi na emotivnu angazovanost samo g terapeuta- koju naravno ne bi smeo da pokazuje u odnosu na klijenta, ali sve ostalo je odlicno smisljeno, izbor glumaca-odlican, takodje...
mazim bebe
Bas mi je krivo sto nisam gledala
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Draga nasa trudnice, samo da te pozdravim i da ti posaljem , uzivaj draga, zasluzila si
JZM- Broj poruka : 185
Godina : 45
Datum upisa : 01.09.2009
A meni je bas u tome "poanta"jedini negativni komentar mm se odnosi na emotivnu angazovanost samo g terapeuta- koju naravno ne bi smeo da pokazuje u odnosu na klijenta,
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Hvala JZM , Maus, bice jos prilike
Tuli, znam na sta mislis, mi zene gledamo to malo u smislu- pa i on je covek, desila se ljubav neocekivano, kako romanticno i sl...
Sa druge strane pomisli da je tm taj terapeut -da li bi ti to i dalje bilo romanticno ili bi vise volela da je etican i profesionalan ??? I drugo- da li je i dalje kvalitetan terapeut ako je istovremeno emotivno angazovan ka osobi koja mu je pacijent (treba imati na umu da joj ne pomaze da "leci" nogu ili ruku vec daje zivotne smernice...)
Tuli, znam na sta mislis, mi zene gledamo to malo u smislu- pa i on je covek, desila se ljubav neocekivano, kako romanticno i sl...
Sa druge strane pomisli da je tm taj terapeut -da li bi ti to i dalje bilo romanticno ili bi vise volela da je etican i profesionalan ??? I drugo- da li je i dalje kvalitetan terapeut ako je istovremeno emotivno angazovan ka osobi koja mu je pacijent (treba imati na umu da joj ne pomaze da "leci" nogu ili ruku vec daje zivotne smernice...)
Izvinite, odoh malo da povracam pa se vracam
i da, Tuli- no hard feelings, to su samo nasa drugacija stanovista, u tome je lepota razlicitosti, serija je svakako odlicna, od retkih domacih koje su nam privukle paznju. Cmok
i da, Tuli- no hard feelings, to su samo nasa drugacija stanovista, u tome je lepota razlicitosti, serija je svakako odlicna, od retkih domacih koje su nam privukle paznju. Cmok
Caty, in a real life je to OK,ja kazem za seriju,da me bas to "drzi" da gledam.Bas zbog ovoga sto kazes kako mi zene drugacije gledamo na stvari.Imam i ja terapeuta u familiji
blesava siIzvinite, odoh malo da povracam pa se vracam
I meni se svidja serija. Razumem komentar TM kao nekog koji je takodje psihoterapeut i gleda iz svog strucnog ugla...Ipak je ovo samo serija, i emotivni angazman lika koji tumaci Manojlovic je interesantan za nas gledaoce...Uopste, intrigantno je za nas, laike koliko psiholozi, psihijatri u tim seansama mogu da ne budu ni malo licni...
P.S. Sto ja voledem tog Manojlovica ...Gledala ga i u mnogim stranim filmovima, znate da je on polu Francuz...
P.S. Sto ja voledem tog Manojlovica ...Gledala ga i u mnogim stranim filmovima, znate da je on polu Francuz...
Tuli-slazem se, za seriju je ok skroz a za real life- bolje bi mu bilo da je etican
Struzzo -Miki izvanredno glumi, jedan od nasih najboljih glumaca, strasna moc transformacije...-vidim ja da je n gostovao u tvojim snovima vise puta . Nevezano od toga meni se posebno svidja gluma Sergeja Trifunovica-retko ko je u mogucnosti da ne "preglumljava" obicne svakodnevne price, iako ovako mi nije simpatican, mislim da je vrh glumac. Takodje i ostali su odlicni, kao i scenario koji je radjen po izraelskom modelu kako sam citala. Konacno nesto osvezavajuce na nasem tv-u , posle moje omiljene serije "Vratice se rode" - (sad ja da malo -Nikola Ristanovski, izuzetan makedonski glumac je gostovao na kraju u par epizoda, sta reci nego- njam, njam )
Sto bi rekla Zeljoslava- oprostite jednoj obicnoj trudnici
Struzzo -Miki izvanredno glumi, jedan od nasih najboljih glumaca, strasna moc transformacije...-vidim ja da je n gostovao u tvojim snovima vise puta . Nevezano od toga meni se posebno svidja gluma Sergeja Trifunovica-retko ko je u mogucnosti da ne "preglumljava" obicne svakodnevne price, iako ovako mi nije simpatican, mislim da je vrh glumac. Takodje i ostali su odlicni, kao i scenario koji je radjen po izraelskom modelu kako sam citala. Konacno nesto osvezavajuce na nasem tv-u , posle moje omiljene serije "Vratice se rode" - (sad ja da malo -Nikola Ristanovski, izuzetan makedonski glumac je gostovao na kraju u par epizoda, sta reci nego- njam, njam )
Sto bi rekla Zeljoslava- oprostite jednoj obicnoj trudnici
Ja tek sad vidim da sam manje-vise ponovila sto ti je vec Tuli rekla...
Pa, trudnice, koja ce tek imati razne snove (znas, kako apstinencija/stomak raste) ja mnogo volim Manojlovica, ali me je u snovima vise posecivao Daniel dej Luis (U ime oca, Moje levo stopalo, Poslednji Mohikanac)...Izgleda da ja volim te mrgude, mrgude na prvi pogled
Onaj kriminalac na kraju serije? Mooooze...(samo da je malo crnji)...
Pa, trudnice, koja ce tek imati razne snove (znas, kako apstinencija/stomak raste) ja mnogo volim Manojlovica, ali me je u snovima vise posecivao Daniel dej Luis (U ime oca, Moje levo stopalo, Poslednji Mohikanac)...Izgleda da ja volim te mrgude, mrgude na prvi pogled
Onaj kriminalac na kraju serije? Mooooze...(samo da je malo crnji)...
Keti, samo da te podsetim da se pregnyl cuva u frizideru, i da ne bi trebao dugo da stoji na sobnoj temp, a pogotovo ne u dzepu!!! Gubi dejstvo! Nosi ga u tasni, ako vec moras, sto dalje od tela. Zima je pa ce biti ok.
pozz
pozz
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Ovaj moj dnevnik bi trebao da se nazove- prljavi trudnicki snovi a u ozadini slika trudnice sa bicem , zacenila sam se od smeha, luda zeno...Kako ne znam D.D. Luisa- U ime oca- mi je jedan od boljih filmova koje sam gledala...
Da onaj kriminalac- mekog srca ...pazi, ovde cu se zaustaviti, ali nagovesticu da materijala ima za dve-tri trudnoce ...
Bas lepo ovo jutro pocelo
Tinche-hvala, rekose mi tamo, pa da drzim u frizideru, samo jedan nosim za svaki slucaj sa sobo i to na kratko do DZ i nazad u friz.
-------
https://kutak.forumotion.com/viewtopic.forum?t=879
Da onaj kriminalac- mekog srca ...pazi, ovde cu se zaustaviti, ali nagovesticu da materijala ima za dve-tri trudnoce ...
Bas lepo ovo jutro pocelo
Tinche-hvala, rekose mi tamo, pa da drzim u frizideru, samo jedan nosim za svaki slucaj sa sobo i to na kratko do DZ i nazad u friz.
-------
https://kutak.forumotion.com/viewtopic.forum?t=879
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» CATHERINE - vratice se rode
» Jul je cool za rode i razonode! :)
» CATHERINE - Vratile se rode
» CATHERINE - Vratile se rode
» Da nam januar donese rode!