vratice se rode
+37
Tinche
kasia
Jeckie
anna
nena beba
majce
Hitron-Luka
Niki-Kiki
JZM
Cherry
ciklama
megica-pegica67
tuli
maki82
adriatika
vremejezabebe
Danicav
Orline
palchica s
minnie
Sami
MARA
mala parizanka
Nefertari
maus
nabla
želja
Gala
brinbili
bebko
HappyGirl
ceca55
caci
piroskica
nesalela
vajsi
catherine290505
41 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 11 od 40
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: vratice se rode
WAU !!! Bockanje!!
mala parizanka- Broj poruka : 1533
Godina : 46
Datum upisa : 05.08.2009
BOCKANJE BOCKANJE BOCKANJE BOCKANJE
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Jel pala prva boca?
A sto se tice sve one papirologije sa opisom rizika i u kojim slucajevim obustavljaju postupak...ne obracaj paznju na to. To moraju da urade da bi sebe pokrili. Ja nisam ni htela sve to da citam. Znala sam unapred da se moze desiti kojesta, ali sam verovala da ce to mene zaobici. I zaobislo me!
Ma ti rizici se jako retko desavaju, ali ti kao pacijent moras biti upoznata s time i oni moraju imati tvoj potpis da pristajes na intervenciju sa svim onim sta ona sa sobom nosi. Tako je to u svakoj klinici!
sami napred, hrabro, pa da ti posle lupamo smajlice koji se vesele zbog pozitivne bete!
A sto se tice sve one papirologije sa opisom rizika i u kojim slucajevim obustavljaju postupak...ne obracaj paznju na to. To moraju da urade da bi sebe pokrili. Ja nisam ni htela sve to da citam. Znala sam unapred da se moze desiti kojesta, ali sam verovala da ce to mene zaobici. I zaobislo me!
Ma ti rizici se jako retko desavaju, ali ti kao pacijent moras biti upoznata s time i oni moraju imati tvoj potpis da pristajes na intervenciju sa svim onim sta ona sa sobom nosi. Tako je to u svakoj klinici!
sami napred, hrabro, pa da ti posle lupamo smajlice koji se vesele zbog pozitivne bete!
nabla- Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009
Caty bićeš najlepšIJA na svadbi posle mlade
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
hvala drage drugarice
Bockanje je proslo skroz ok , malo mi nateklo mesto uboda jer se kako kazu tako daje-potkozno- kao neki plikic i malo me boli ruka ali nema nekih teskih mucnina i sl. Sestre su jaaako ljubazne i nema guzve i cekanja.
Vrlo sam happy i pumpam se pozitivnim mislima
Zeljo uvek imas sjaaaajne slicice
Nabla slazem se u potpunosti i trudim se da mislim da se nista od toga nece desiti, kako si ti, kakva je situacija kod tebe ???
puno poljubaca za sve i od sad svaku bocu belezim i ovde
Bockanje je proslo skroz ok , malo mi nateklo mesto uboda jer se kako kazu tako daje-potkozno- kao neki plikic i malo me boli ruka ali nema nekih teskih mucnina i sl. Sestre su jaaako ljubazne i nema guzve i cekanja.
Vrlo sam happy i pumpam se pozitivnim mislima
Zeljo uvek imas sjaaaajne slicice
Nabla slazem se u potpunosti i trudim se da mislim da se nista od toga nece desiti, kako si ti, kakva je situacija kod tebe ???
puno poljubaca za sve i od sad svaku bocu belezim i ovde
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
biće to svadba za pamćenje...
želja- Broj poruka : 832
Datum upisa : 06.02.2009
blesava zeno
Happy -
Srecan pocetak bockanja
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Brinbili pa ja te tražima ti kod caty
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Srecno bockanje i samo napred.
Danicav- Broj poruka : 792
Godina : 55
Datum upisa : 08.02.2008
za sve moje drugarice
Srećno sa bockanjem
palchica s- Broj poruka : 234
Godina : 44
Datum upisa : 17.03.2009
Pa da se svi ovde obradujemo lepom betom
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Danas bila druga boca - prilicno je peklo jer su setre jurile kuci, jedna se cak i naljutila jer sam kasnila tri minuta -sto je izazvano time jer sam prethodni dan navila sat prema njihovom u hodniku, kako bih bila tacna, ali sam danas saznala da kasni- sto nije moj problem zar ne??Ali necemo o toj drndosh sestri...u principu nemam nikakve tegobe i radujem se svakoj novoj boci
hvala Zelji na linku za sve ove nove smile-us
Tako i ja kod Ivanovića, otvorena vrata od ordinacije, prazna čekaonica i neko je ušao i sada sestra hoće da vidi ko je i mene gura, a pritom igla mi u ruci, da bi videla ko je i ja jauknem a ona kao pa jel te boli, pa kako ne boli kad mi je nabila iglu u ruku da bi videla ko je...!!!!! Možda bude i koja modrica, ja sam imala, ništa strašno....Samo napred sa bocama
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Nervira me taj stav i palanacki mentalitet, nisam ni usla vec je pocela da vice, prihvatam i da sam pogresila ali za sve postoiji pristojan nacin za objasnjenje bez vike i neprijatnosti, ali to je vec visa matematika, verovatno. Da ne bude zabune to je za sad jedna nepristojna sestra (nadam se da ih nisam urekla ranije kad sam ih hvalila pa da se "bolest" prosiri i na ostale
Juce nisam htela da komentarisem, pripisujuci to pretpostavci da sam uzbudjena sto je sve pocelo- ali sad moram da kazem da je ovo druga noc kako sam spavala samo dva-tri sata, dakle imam uzasne nesanice vec dva dana ...Pomislih da je to posledica, kako rekoh uzbudjenja i sl. medjutim moguce da je- obzirom da procitah na netu u opisu nuspojava Dipherelina i nesanicu -to razlog...ako neko ima slicna iskustva, volela bih da znam...
)..
Juce nisam htela da komentarisem, pripisujuci to pretpostavci da sam uzbudjena sto je sve pocelo- ali sad moram da kazem da je ovo druga noc kako sam spavala samo dva-tri sata, dakle imam uzasne nesanice vec dva dana ...Pomislih da je to posledica, kako rekoh uzbudjenja i sl. medjutim moguce da je- obzirom da procitah na netu u opisu nuspojava Dipherelina i nesanicu -to razlog...ako neko ima slicna iskustva, volela bih da znam...
CATY NAPRED CURO, DO POBEDE.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
bas te briga za te nadrdane sestre.
caci- Broj poruka : 4530
Datum upisa : 22.01.2009
izvestaj dan treci -
ruka boli, ali srecna sam u svom trpljenju
danas bila ona od juce drndosh setra- danas malo normalnija, pored nje bila jedna jos gora (definitivno sam ih urekla ) pa mi ova od juce deluje kao ..Srecom, mene standardno bocka glavna sestra Suzana, koja je na svu srecu ovog sveta normalna i pristojna ..Izmolila sam da sutra bude bockanje u 1.45h kako bih uhvatila bar neki deo vencanja u crkvi
ruka boli, ali srecna sam u svom trpljenju
danas bila ona od juce drndosh setra- danas malo normalnija, pored nje bila jedna jos gora (definitivno sam ih urekla ) pa mi ova od juce deluje kao ..Srecom, mene standardno bocka glavna sestra Suzana, koja je na svu srecu ovog sveta normalna i pristojna ..Izmolila sam da sutra bude bockanje u 1.45h kako bih uhvatila bar neki deo vencanja u crkvi
pisem sutra izvestaj sa svadbe |
Caty,SAMO NAPRED,SAMO POZITIVNO !!!
Lepo se provedi,i bocni na svadbi,pa se pishemo!
Lepo se provedi,i bocni na svadbi,pa se pishemo!
mala parizanka- Broj poruka : 1533
Godina : 46
Datum upisa : 05.08.2009
Draga lepo napreduje bockanje ko sisa nadrndane sestre. Ti samo na lice. Lepo se provedi sutra na svadbi. Povedi i kolce, podvriskuj
Ajd
Ajd
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
ovo su mi planovi za sutra
nemoj da zaboraviš i ovo na slici
želja- Broj poruka : 832